2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Biberon almaktan vazgeçtim olurda ihtiyaç olursa e bebekde cam olanlar var onu alicaz hemen gidip . Çünkü alıp hiç kullanmayan da var .
Kasık biberona ihtiyacimiz olur diye düşünüyorum
Kızlar kendi alışverişine başlayan oldu mu
Doğum korsesi lohusa takımı vs bakan beğenen ?
Effort marka lohusa pijama takimi ve sabahlik, lcw den de iki takim önden düğmeli pijama takimi aldim ben canim. Bir de uzun kisa kollu gecelik var aklimda daha almadim, sezaryen olacagim icin korse filan giymeyeceğim

Ben 1 tane askılı gecelik 1 tane sabahlık 1 tane de de kısakollu pijama takımı aldım. Hepsi şu catherine's mom marka olandan. Kumaşları aşırı iyi özellikle askılı gecelik. Bunları sadece doğumda değil de öncesinden giymek lazım bence aşırı rahat ettiriyorlar karın kısmı geniş olduğundan. Zaten hastanede 1 gece kalacağız. E misafirin yanına da pijamayla çıkacak değiliz. Şimdiden giyeceğim ben :)

Anne sütü yeterli olursa kaşık biberon larda ek gıdaya kadar lazım olmaz onu mama verenler kullanıyor birde .
Bende sezeryan düşünüyorum ama neden korse kullanamaycaksin anlamadım ? Doğumdan bir hafta sonra ortlaama takılabiliyor korse . Takmayanlar hep pişman ben kesinlikle alicam .
Lohusa takımı son aydaki kiloma göre alırım diye bekletiyorum aklımdaki model kısa kollu üstüne sabahligi olan pijamalı modeller
Açık olsam elbiseli model bakardım

Dediğin markaya bende bı bakayım canım .
Evt çeyiz gibi doğuma kadar saklamaya gerek yok oncesindede giyilebilir .
Misafirin yanında gecelikle oturulmaz ama onlarda dogurasiya gelmesin canım

Kaşık biberon aldiniz mi anneler. Ya da arastirdiniz mi,var mi düşündüğünüz marka
İhtiyaç halinde almayı düşünücem sanırım. Şırıngayı daha çok önermişler ona daha meyilliyim gerekirse alırız hemen.
Lohusahamile sitesinden pijama gecelik sabahlık set aldım. Korse almayıda düşünüyorum henüz almadım.

Kızlar bende hafif sarıya dönen bir akıntı var ped ile kontrol etmeye başladım. Koku, yanma, kaşınma vs mevcut değil. Endişelenilecek bir şey mi?
Benim de hep var ama doktor koku kaşıntı yoksa sıkıntı olmaz dedi.sürekli çamaşr değiştiriyorum yoksa kaşıntı oluyor.bu bakteriler ıslaklığa gelemiyor anladığım kadarıyla
Biberon almaktan vazgeçtim olurda ihtiyaç olursa e bebekde cam olanlar var onu alicaz hemen gidip . Çünkü alıp hiç kullanmayan da var .
evet kızımda almıştım ama ek gıdaya kadar ihtiyaç olmadı.şimdi yine ihtiyacımız olmaz inşallah
Dediğin markaya bende bı bakayım canım .
Evt çeyiz gibi doğuma kadar saklamaya gerek yok oncesindede giyilebilir .
Misafirin yanında gecelikle oturulmaz ama onlarda dogurasiya gelmesin canım
öyle mübasebetsizler oluyor ki daha bacağımı hissetmiyorum iki yana açık altıma bez koyup üstümü örtüp gitti hemşireler. gelenler oldu söyleyeceklerim bu kadar

Kaşık biberon aldiniz mi anneler. Ya da arastirdiniz mi,var mi düşündüğünüz marka
Avent var antikolik güzel herkes beğeniyor , ama ben mamjoo aldım fiyatı daha uygun ve çok iyi yorumları vardı , ama bilemiyorum belki doğumdan sonra memnun olmazsam avent ala bilirim , şuan mamjoo aldım

Hayır ya tam bende onları almayı düşünüyordum, sadece iki tane hastane için set aldım biri alt üst takım biride elbise gibi , dipend külotu ve gümüş kalkan alıcam , bide korse şimdiden alamam o zamanın bedenine göre alırım diye düşündüm çünkü en az 2 ay sonra kullanılıyor korse nasıl olucaz bilemeyiz

Kızlar çevremdeki arkadaşlarım da hamile ve hepsi benden önde. Şu kıyafet yıkama ütüleme faslını kaçıncı haftada yapsam dedim hepsi 32 dedi :) ben 27+5im nasıl sabredeceğim vallahi bilmiyorum :)
Bayramdan sonra zaten 32 tü görcez çabucak bayramdan sonra hazırlarsın 28+2 olarak şuan ben öyle yapacağım

Doğumdan bir hafta sonra korse mahv eder en az 1 ay geçmesi gerekiyor dikişlerin iyileşmesi gerekiyor yani benim etrafımdakiler hep öyle söyledi , hangi korseyi alıcaksınız ? Banada fikir olsun

Kızlar bebek odası için hagisi güzel sizce ?

Eklentiler

• IMG_1541.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_1542.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_1543.webp
    21 KB · Görüntüleme: 58
Doğumdan bir hafta sonra korse mahv eder en az 1 ay geçmesi gerekiyor dikişlerin iyileşmesi gerekiyor yani benim etrafımdakiler hep öyle söyledi , hangi korseyi alıcaksınız ? Banada fikir olsun
Netten baktım 2-3 hafta sonra duruma göre takılabilir miş .normal doğum da öyle değil tabiki daha erken .
Henüz çok incelemedim aklıma yatan bişey olursa burda paylaşırım canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…