- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Kuzum ben bayramdan sonra 31 oluyorum artık hepsini yıkayıp ütüleyip valizliycem çünkü hem ağırlık çöküyor hemde Allah göstermesin acil bir durum olunca onu düşünmek zorunda kalmazsın alır valizi çıkarsın zaten ilki sezeryan olanlar iki hafta önceden 38 gibi doğuma alınıyor bide bebeğin erken geleceğini hesaba katarsak bu tarih iyidirKızlar çevremdeki arkadaşlarım da hamile ve hepsi benden önde. Şu kıyafet yıkama ütüleme faslını kaçıncı haftada yapsam dedim hepsi 32 dedi :) ben 27+5im nasıl sabredeceğim vallahi bilmiyorum :)
Bizim burda da öyle maalesef
Sonuçlar ertesi gün çıkıyor ya oda haftasonu na geldiği için böyle
Ben sağlık ocağında tahlil yaptırmayı sevmiyorum hem sonuç geç çıkıyor hemde hastaneye beklemiş olarak gidiyor sağlıkli bir sonuç değil gibi
Senin yine iyi en azından yapıyor burada hastaneye gittim yapmıyorlar diye
Yok rahatsız etmiyor sadece ayaklarım rahatsız ediyor sanki çabuk ağrıyor yada çabuk yoruluyorum şişkinlikten dolayıVücutta sıvı artışı sebebiylede oluyormuş eğer çok rahatsızsan doktoruna danışırsın ama aksi halde dert etme bunu kendine
Ben 34,45 te yapıcamKızlar çevremdeki arkadaşlarım da hamile ve hepsi benden önde. Şu kıyafet yıkama ütüleme faslını kaçıncı haftada yapsam dedim hepsi 32 dedi :) ben 27+5im nasıl sabredeceğim vallahi bilmiyorum :)
benim sağlık ocağımda da salı perşembe kan alma günü.Bencede her yerde böyle değildir şaşrdım bende
Kızlar doktorum ile görüştüm ve dahiliye bölümüne görünmemi söyledi, bu sabah da dahiliye doktoruna gittim. Bana insülin kullanabilir misin dedi ben de eğer kullanmam gerekiyorsa kullanırım dedim ve 4 numara düşük bir insülin yazdı her gün 1 kere vurulacaksın, çok yüksek değil şekerin stres yapmana gerek yok 1 ay kullan sonra yine bakalım durumuna dedi bilginiz olsun sizindeKızlar bu şekilde çıktı değerler, gebelik şekeri olmuş bende büyük bir ihtimal değil mibebeğe bir zararı olur mu acaba
3 gün önden gidiyordu canım doktorum da bu yüzden o 3 günlük fark oluşmuş olabilir dediBebeğin gelişimi nasıl bu arada
Canım değerlerin insülinlik değil ki 200 üstü sonuç alanlar bile önce diyet uyguluyor 2 hafta takip ediyor. Başka bir doktora mı görünsen acaba3 gün önden gidiyordu canım doktorum da bu yüzden o 3 günlük fark oluşmuş olabilir dedi
Çok geçmiş olsun , İnsülin kullanınca özel bi diyet uygulaman gerekiyormuKızlar doktorum ile görüştüm ve dahiliye bölümüne görünmemi söyledi, bu sabah da dahiliye doktoruna gittim. Bana insülin kullanabilir misin dedi ben de eğer kullanmam gerekiyorsa kullanırım dedim ve 4 numara düşük bir insülin yazdı her gün 1 kere vurulacaksın, çok yüksek değil şekerin stres yapmana gerek yok 1 ay kullan sonra yine bakalım durumuna dedi bilginiz olsun sizinde
Ya maalesef 0.32 olmuş biraz panik yaptım bende. Hatta kendimi çok suçladım zamanında gitmedim diye ama kadın doğumcu tam sınırda bu arada doktora gidersen sorun olmaz vs dedi bakalım endokrine gidince de yazarım yine inşallahBır anda yükselme yada düşme olmuyor canım merak etme
En fazla 1.5-2.5 arası olmuştur .oda olması gereken değer aralığı zaten .
Banada 20 günde bir ayda gel dedi hep ama ben iki ayda bir gittim çünkü çok yavaş yükselme oluyordu
6.3 cm idi 8.3 cm’e yükselmiş maalesefKaça artmış ki tek cebde
T3 ve t4 değerlerin nasıl? Düşüklükte ve yükseklikte t3 t4 oranlarıyla karşılaştırıyorlar. Asıl o zaman tsh değeri anlam kazanıyor.Ya maalesef 0.32 olmuş biraz panik yaptım bende. Hatta kendimi çok suçladım zamanında gitmedim diye ama kadın doğumcu tam sınırda bu arada doktora gidersen sorun olmaz vs dedi bakalım endokrine gidince de yazarım yine inşallah
O akıntı bende hamileliğin başından beri var. Genelde beyaz bazen sarıya dönük. Bazen hafif kokulu ama ilaç kokusu gibi bir koku. Araştırdığıma göre de gayet normal. Hamilelik döneminde akıntı olurmuş.Kızlar bende hafif sarıya dönen bir akıntı var ped ile kontrol etmeye başladım. Koku, yanma, kaşınma vs mevcut değil. Endişelenilecek bir şey mi?
Bende normal karşılıyordum akıntı hiç kesilmedi gebelik itibariyle. Forumda yazılanlar beynime işliyor herhalde bir anda niye umursamıyorum ya önemliyse endişe yaşadım. Teşekkür ederim.O akıntı bende hamileliğin başından beri var. Genelde beyaz bazen sarıya dönük. Bazen hafif kokulu ama ilaç kokusu gibi bir koku. Araştırdığıma göre de gayet normal. Hamilelik döneminde akıntı olurmuş.
Kadın doğumcu yalnızca tsh baktı. T3, t4 bakmadı endokrin randevum haftaya herhalde haftaya bakar hepsineT3 ve t4 değerlerin nasıl? Düşüklükte ve yükseklikte t3 t4 oranlarıyla karşılaştırıyorlar. Asıl o zaman tsh değeri anlam kazanıyor.
Bazen az su içince oluyor sabah ilk idrardan sonra olabiliyor takip edin. Gebelikte enfeksiyondan korumak icin vajina her şeyi dışarıya atıyor korkmayın bence takip edin çamaşırınızı değiştirin artarsa devam ederse doktorunuza söylersiniz.Kızlar bende hafif sarıya dönen bir akıntı var ped ile kontrol etmeye başladım. Koku, yanma, kaşınma vs mevcut değil. Endişelenilecek bir şey mi?
Banada 170 dedi 1.7 Mi oluyor acaba anlamadım dediki 200 ü geçsin istemiyoruz senin 170 de yüksek aslında ama şekerin olduğu için normal karşılıyorum şimdiki hedefimiz doğuma kadar 170 üstüne çıkmamak dedi. Benim doktor bu su konusunda çok hassas anlatamam sanaYa maalesef 0.32 olmuş biraz panik yaptım bende. Hatta kendimi çok suçladım zamanında gitmedim diye ama kadın doğumcu tam sınırda bu arada doktora gidersen sorun olmaz vs dedi bakalım endokrine gidince de yazarım yine inşallah
Bence sorun yok çünkü akıntınız artacak ve dahada koyulaşacak gibi bir yazı görmüştüm bu haftalarda gebe takip uygulamasında içini ferah tutKızlar bende hafif sarıya dönen bir akıntı var ped ile kontrol etmeye başladım. Koku, yanma, kaşınma vs mevcut değil. Endişelenilecek bir şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?