- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 33
AynenYani aslında yeğenimde ablam küçük parmağını koyuyordu ağzına o da emiyordu yandan bende çay kaşığı ile veriyordum mamayı 1 hafta böyle geçti sütü artana kadar daha sonra sadece meme olmuştu her bebek kendi belirliyor bence ya biz planlar yaparken onların kendi planları var
Bende gayet normal kilolarıMerhaba guzel annelerbugun ıkızlerımın kontrol günüydü 26+4 teyız oğlumun kılosu 914gr kızımın 985 gr doktor kıloları bıraz az dedı anlamadım ıkızlere göre bu hafta kıloları ıyı degıl mı
Aynen o senin adeti hesaplamış , yoksa 26+4 için gayet iyiBenım tup bebekle oldu transferım gec yapıldı hafta olarak ultrasonda 28 yazıyodu bence onu dıkkate alarak az dedı son adet tarıhıme göre hafta olarak zaten uyumlu degıl transfer tarıhını dıkkate almıştı tup bebek doktorum
Haftasına göre gayet iyi bence de tek gebelerde bu haftada bu kilolar bekleniyorMerhaba guzel annelerbugun ıkızlerımın kontrol günüydü 26+4 teyız oğlumun kılosu 914gr kızımın 985 gr doktor kıloları bıraz az dedı anlamadım ıkızlere göre bu hafta kıloları ıyı degıl mı
Bende kullanıyorum cnm insülin,bebeğe bir zararı yokmuş ama suyun fazla olması erken doğum riskini artırıyor diyetle halledersin dedi doktorum inş seninde bir sıkıntın olmadan atlatırısınKızlar doktorum ile görüştüm ve dahiliye bölümüne görünmemi söyledi, bu sabah da dahiliye doktoruna gittim. Bana insülin kullanabilir misin dedi ben de eğer kullanmam gerekiyorsa kullanırım dedim ve 4 numara düşük bir insülin yazdı her gün 1 kere vurulacaksın, çok yüksek değil şekerin stres yapmana gerek yok 1 ay kullan sonra yine bakalım durumuna dedi bilginiz olsun sizinde
Gece uyuyamayanlardan biri de benim iki saat döndüm yatakta gündüz uyuyorum ama bende mi bir sorun var kiGünaydın canım bu gece bende en az kırk kere sağa sola döndüm daha uykular haram gibi görünüyor
Canim bende 4 yastık la uyuyorum 1 için başıma 1 için gobegimin sağına digeri soluma sonuncusu bacak arasınaGece uyuyamayanlardan biri de benim iki saat döndüm yatakta gündüz uyuyorum ama bende mi bir sorun var ki
Yaaa gözü açıkmıydıbenim oğlanın da yüzü oturmuştu artık
yanlış görmediysem artık göz kapakları vardı gözleri açıktı
evde olsaydım resmini atardım şimdi
Nevresim seti aldım eleleden, Müslin nevresim almadım kışa doğru gidiyoruz seneyede bakacam artık şimdiden almicamBebişi için yastık yorgan alan var mı? Neyi tercih ettiniz? Yastık kullanmayın diyorlar ama ben alayım dursun yinede diye düşündüm.
Ayrıca müslin nevresim takımı için ne düşünüyorsunuz? Gerekli mi?
Gündelik hayatta kiminle konuşsam hep suyu az olanı duydum suyu fazla olan bir seni gördüm diyorlar bana. Bütün suyu fazla olanlar bu grupta toplanmışız sanırımBende kullanıyorum cnm insülin,bebeğe bir zararı yokmuş ama suyun fazla olması erken doğum riskini artırıyor diyetle halledersin dedi doktorum inş seninde bir sıkıntın olmadan atlatırısın
Tek bebeğe göre ikiz bebeklerin kg alimi daha az olabiliyor, dr da az demiş ama anormal bi sey demek degil bence. Daha dikkatli beslenirsin onlara yarayacak besinlere agirlik verirsin kg alirlar.Merhaba guzel annelerbugun ıkızlerımın kontrol günüydü 26+4 teyız oğlumun kılosu 914gr kızımın 985 gr doktor kıloları bıraz az dedı anlamadım ıkızlere göre bu hafta kıloları ıyı degıl mı
Evet bılıyorum canım anormal bı durum olmadığını sadece şaşırdığım ıcın buraya da yazmak ıstedım ama bence zaten 28 haftalık olarak düşündü doktor ondan az dedı saglıklı olsunlar da kılo onemlj degılTek bebeğe göre ikiz bebeklerin kg alimi daha az olabiliyor, dr da az demiş ama anormal bi sey demek degil bence. Daha dikkatli beslenirsin onlara yarayacak besinlere agirlik verirsin kg alirlar.
4 yastık miCanim bende 4 yastık la uyuyorum 1 için başıma 1 için gobegimin sağına digeri soluma sonuncusu bacak arasınaama bende çok uyaniyorum sabaha karşı deliksiz uyuyorum gece çiş nöbeti cok oluyo
Yani bana öyle gibi geldi bilmiyorumYaaa gözü açıkmıydıben açık hiç görmedim qma göz kapağı var.
maşallah banada iyi geldi kiloları, zaten ikiz bebekler bi tık daha az kiloda oluyor ama sneinkiler gayet iyi benceMerhaba guzel annelerbugun ıkızlerımın kontrol günüydü 26+4 teyız oğlumun kılosu 914gr kızımın 985 gr doktor kıloları bıraz az dedı anlamadım ıkızlere göre bu hafta kıloları ıyı degıl mı
anneme yün döşek ve yorgan yaptırdım tam da beşiğin boyutlarında, yün hem daha sağlıklı hemde bulunduğum ilde kışlar sert geçiyor iş yerinden arkadaşlar hep yün önerdi , anne. yastıkta yapmış ama o başlangıçta kullanmayacağımBebişi için yastık yorgan alan var mı? Neyi tercih ettiniz? Yastık kullanmayın diyorlar ama ben alayım dursun yinede diye düşündüm.
Ayrıca müslin nevresim takımı için ne düşünüyorsunuz? Gerekli mi?
bu çiş nöbeti nedir yaa, azıcık bile dolsa mesanem yerimden kımıldayamıyorum inanolmaz bir ağrı giriyor karnımaCanim bende 4 yastık la uyuyorum 1 için başıma 1 için gobegimin sağına digeri soluma sonuncusu bacak arasınaama bende çok uyaniyorum sabaha karşı deliksiz uyuyorum gece çiş nöbeti cok oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?