2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benım tup bebekle oldu transferım gec yapıldı hafta olarak ultrasonda 28 yazıyodu bence onu dıkkate alarak az dedı son adet tarıhıme göre hafta olarak zaten uyumlu degıl transfer tarıhını dıkkate almıştı tup bebek doktorum

Aynen

Aynen o senin adeti hesaplamış , yoksa 26+4 için gayet iyi

Haftasına göre gayet iyi bence de tek gebelerde bu haftada bu kilolar bekleniyor

Bende kullanıyorum cnm insülin,bebeğe bir zararı yokmuş ama suyun fazla olması erken doğum riskini artırıyor diyetle halledersin dedi doktorum inş seninde bir sıkıntın olmadan atlatırısın

Bebişi için yastık yorgan alan var mı? Neyi tercih ettiniz? Yastık kullanmayın diyorlar ama ben alayım dursun yinede diye düşündüm.
Ayrıca müslin nevresim takımı için ne düşünüyorsunuz? Gerekli mi?

Gece uyuyamayanlardan biri de benim iki saat döndüm yatakta gündüz uyuyorum ama bende mi bir sorun var ki
Canim bende 4 yastık la uyuyorum 1 için başıma 1 için gobegimin sağına digeri soluma sonuncusu bacak arasına ama bende çok uyaniyorum sabaha karşı deliksiz uyuyorum gece çiş nöbeti cok oluyo

Nevresim seti aldım eleleden, Müslin nevresim almadım kışa doğru gidiyoruz seneyede bakacam artık şimdiden almicam

Bende kullanıyorum cnm insülin,bebeğe bir zararı yokmuş ama suyun fazla olması erken doğum riskini artırıyor diyetle halledersin dedi doktorum inş seninde bir sıkıntın olmadan atlatırısın
Gündelik hayatta kiminle konuşsam hep suyu az olanı duydum suyu fazla olan bir seni gördüm diyorlar bana. Bütün suyu fazla olanlar bu grupta toplanmışız sanırım Şaka bir yana her ne kadar hepimizin bir an önce su seviyesinin düzelmesi için dua etsem de yalnız olmadığını bunu yalnızca kendinin yaşamadığını bilmek psikolojik olarak güç veriyor insana. Umarım hepimiz sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz

Tek bebeğe göre ikiz bebeklerin kg alimi daha az olabiliyor, dr da az demiş ama anormal bi sey demek degil bence. Daha dikkatli beslenirsin onlara yarayacak besinlere agirlik verirsin kg alirlar.

Tek bebeğe göre ikiz bebeklerin kg alimi daha az olabiliyor, dr da az demiş ama anormal bi sey demek degil bence. Daha dikkatli beslenirsin onlara yarayacak besinlere agirlik verirsin kg alirlar.
Evet bılıyorum canım anormal bı durum olmadığını sadece şaşırdığım ıcın buraya da yazmak ıstedım ama bence zaten 28 haftalık olarak düşündü doktor ondan az dedı saglıklı olsunlar da kılo onemlj degıl

maşallah banada iyi geldi kiloları, zaten ikiz bebekler bi tık daha az kiloda oluyor ama sneinkiler gayet iyi bence

anneme yün döşek ve yorgan yaptırdım tam da beşiğin boyutlarında, yün hem daha sağlıklı hemde bulunduğum ilde kışlar sert geçiyor iş yerinden arkadaşlar hep yün önerdi , anne. yastıkta yapmış ama o başlangıçta kullanmayacağım

Canim bende 4 yastık la uyuyorum 1 için başıma 1 için gobegimin sağına digeri soluma sonuncusu bacak arasına ama bende çok uyaniyorum sabaha karşı deliksiz uyuyorum gece çiş nöbeti cok oluyo
bu çiş nöbeti nedir yaa, azıcık bile dolsa mesanem yerimden kımıldayamıyorum inanolmaz bir ağrı giriyor karnıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…