- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
benim oğlanın da yüzü oturmuştu artık27+3 canım. 28de gel demişti de haftaya randevu yok diye 3 gün önce gittim
Kızlar bende bebeğin hepsini aynı anda göremiyorum canımben direk yüzüne odaklıyım :) yanaklar fark etmiş gerçekten sizde gidince anlarsınız zaten. Artık kilo alma dönemindeler.. benim doktor hiç mide filan demiyor valla eskiden bakıyordu da artık tek tek bakmıyor
İşte biberon verince bırakabiliyor diye ilk etapta bu kaşığı kullanın diyenler varBilmediğim için soruyorum biberonla farkı ne acaba , bide onunla süt verince bebek emmeğı bırakmazmı
İşte böyle canımBilmediğim için soruyorum biberonla farkı ne acaba , bide onunla süt verince bebek emmeğı bırakmazmı
güvenilir bir site mi canım.Kizlar 3 adet muslin 150 tl ye buldum Kaanbebe den almak isteyen olursa bakabilir ucuz
Canim inan bende bilmiyorum ibanina para yolladim siparis ettm geldiginde yazayım 3 4 gune gelirmiş guvenilirligini kontrol ederizgüvenilir bir site mi canım.
ben bunu sürekli görüyorum ama instadan alıışverişden sakınıyorum.
Ben filli ye bayildimKızlar bebek odası için hagisi güzel sizce ?
Hmm anladım ama bundada sanki daha kötü oluyor gibime geldi bilmiyorum tabi hiç araştırmadım yani kaşık gibi direk gidiyor ağzına süt sonra kötü alışıp hiç emmez diye düşündüm , besleme sondaları da var bebeğin emmesine yardımcı olan çok iyi yorumlar varİşte biberon verince bırakabiliyor diye ilk etapta bu kaşığı kullanın diyenler var
Teşekkür ederim bende bi bakiyimİşte böyle canım
kapıda ödeem varmış aslında öyle daha mantıklıCanim inan bende bilmiyorum ibanina para yolladim siparis ettm geldiginde yazayım 3 4 gune gelirmiş guvenilirligini kontrol ederizben feda ettim kendimi
Benim kiz bebek olunca bunlari sectim canim evet kapida ödeme güvenilir olur ben penye olanları 101 den aldım internet sitesinden baya ucuzdukapıda ödeem varmış aslında öyle daha mantıklı
bu kadını sürekli görüyorum mallar iyi görünüyor.
seninki gelene kadar bayram gelir sonra zamlanır
hangi modelleri seçtin. çok çeşit var . bende penye battaniyesi ile birlikte alsam mı acaba
benimki erkekBenim kiz bebek olunca bunlari sectim canim evet kapida ödeme güvenilir olur ben penye olanları 101 den aldım internet sitesinden baya ucuzdu
Yani aslında yeğenimde ablam küçük parmağını koyuyordu ağzına o da emiyordu yandan bende çay kaşığı ile veriyordum mamayı 1 hafta böyle geçti sütü artana kadar daha sonra sadece meme olmuştu her bebek kendi belirliyor bence ya biz planlar yaparken onların kendi planları varHmm anladım ama bundada sanki daha kötü oluyor gibime geldi bilmiyorum tabi hiç araştırmadım yani kaşık gibi direk gidiyor ağzına süt sonra kötü alışıp hiç emmez diye düşündüm , besleme sondaları da var bebeğin emmesine yardımcı olan çok iyi yorumlar var
Canım benim bu söylediğim su değeri değildi tsh değeri idi. Suyum tek cepte 8.3 cm çıktı. Senin suyun 1700 ml olmuş olabilir en fazla 2000 ml istiyorlar diye biliyorumBanada 170 dedi 1.7 Mi oluyor acaba anlamadım dediki 200 ü geçsin istemiyoruz senin 170 de yüksek aslında ama şekerin olduğu için normal karşılıyorum şimdiki hedefimiz doğuma kadar 170 üstüne çıkmamak dedi. Benim doktor bu su konusunda çok hassas anlatamam sana
Merhaba canım bence gayet iyi kiloları tek bebek için bile neden öyle dedi ki acabaMerhaba guzel annelerbugun ıkızlerımın kontrol günüydü 26+4 teyız oğlumun kılosu 914gr kızımın 985 gr doktor kıloları bıraz az dedı anlamadım ıkızlere göre bu hafta kıloları ıyı degıl mı
Az mı bence gayet iyi masallahMerhaba guzel annelerbugun ıkızlerımın kontrol günüydü 26+4 teyız oğlumun kılosu 914gr kızımın 985 gr doktor kıloları bıraz az dedı anlamadım ıkızlere göre bu hafta kıloları ıyı degıl mı
Bence gayet iyi canınızı sıkmayınMerhaba guzel annelerbugun ıkızlerımın kontrol günüydü 26+4 teyız oğlumun kılosu 914gr kızımın 985 gr doktor kıloları bıraz az dedı anlamadım ıkızlere göre bu hafta kıloları ıyı degıl mı
haftasına göre uyumlu bence nesi az . birde ikiz yani ikizler tek bebeklere göre gelişimi bir tık yavaş olur.Merhaba guzel annelerbugun ıkızlerımın kontrol günüydü 26+4 teyız oğlumun kılosu 914gr kızımın 985 gr doktor kıloları bıraz az dedı anlamadım ıkızlere göre bu hafta kıloları ıyı degıl mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?