2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
benim oğlanın da yüzü oturmuştu artık
yanlış görmediysem artık göz kapakları vardı gözleri açıktı
evde olsaydım resmini atardım şimdi

İşte biberon verince bırakabiliyor diye ilk etapta bu kaşığı kullanın diyenler var
Hmm anladım ama bundada sanki daha kötü oluyor gibime geldi bilmiyorum tabi hiç araştırmadım yani kaşık gibi direk gidiyor ağzına süt sonra kötü alışıp hiç emmez diye düşündüm , besleme sondaları da var bebeğin emmesine yardımcı olan çok iyi yorumlar var

Canim inan bende bilmiyorum ibanina para yolladim siparis ettm geldiginde yazayım 3 4 gune gelirmiş guvenilirligini kontrol ederiz ben feda ettim kendimi
kapıda ödeem varmış aslında öyle daha mantıklı
bu kadını sürekli görüyorum mallar iyi görünüyor.
seninki gelene kadar bayram gelir sonra zamlanır
hangi modelleri seçtin. çok çeşit var . bende penye battaniyesi ile birlikte alsam mı acaba

Benim kiz bebek olunca bunlari sectim canim evet kapida ödeme güvenilir olur ben penye olanları 101 den aldım internet sitesinden baya ucuzdu

Eklentiler

• Screenshot_20230616-152836_WhatsApp.webp
    23 KB · Görüntüleme: 79
Benim kiz bebek olunca bunlari sectim canim evet kapida ödeme güvenilir olur ben penye olanları 101 den aldım internet sitesinden baya ucuzdu
benimki erkek
ona göre bakayım bi
A-101 den aldım ama sırf uygun olduğu için almıştım modeli ehh işte. o yüzden hastaneye götürmeye bir battaniye bakıyorum. malum eylül olacağı için kalın olmaması lazım.

Yani aslında yeğenimde ablam küçük parmağını koyuyordu ağzına o da emiyordu yandan bende çay kaşığı ile veriyordum mamayı 1 hafta böyle geçti sütü artana kadar daha sonra sadece meme olmuştu her bebek kendi belirliyor bence ya biz planlar yaparken onların kendi planları var

Canım benim bu söylediğim su değeri değildi tsh değeri idi. Suyum tek cepte 8.3 cm çıktı. Senin suyun 1700 ml olmuş olabilir en fazla 2000 ml istiyorlar diye biliyorum

Merhaba canım bence gayet iyi kiloları tek bebek için bile neden öyle dedi ki acaba

haftasına göre uyumlu bence nesi az . birde ikiz yani ikizler tek bebeklere göre gelişimi bir tık yavaş olur.
ben 25+0 da gittim 922 gr dı oda bir hafta önden gittiği için
maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…