2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bende haftaya muayeneye gideceğim bakalım, benimde suyum fazlaydı bakalım ne durumda

Kızlar kendi alışverişine başlayan oldu mu
Doğum korsesi lohusa takımı vs bakan beğenen ?
Ben bı tane sipariş ettim bide lohusa tacı aldım siyah kısa kollu önden bir pijama aldım L beden.kuzu, lohusa takımım vardı o yüzden almadım normal pijamam da var o yüzden çok takmadım

Yün yastık yorgan benimde var ama ayrıca almak istiyorum yine. Yataşa güvenicem sanırım

Merhaba, tansiyon düşklüğü problemi yaşayan var mı aranızda? Doktorum yüksek tansiyondan kork dedi ama bugün 3. Gün ne yaptıysam yükseltemiyorum
Benim 10-6/11-7 değişiyor. Düşüklük tehlike arz etmiyor niye yükseltmek istiyorsun? Çok mu düşük?

Kızlar bakın böyle 10 lu bir hastane çıkışı yaptırdım aşırı beğendim. İnstagramdan buldum da yaptırdım fotoğraflarda çok güzel çıkar anı olur diye isimli yaptırmak istedim sizlerde düşünebilirsiniz

Eklentiler

• b83bf9b2-a990-4ef0-afd1-616185d6974a.webp
    34 KB · Görüntüleme: 90
Harika olmuş ya ah şu kızlar ne şanslı sağlıkla içini doldursun inşallahh hangi sayfadan yaptırdınız acaba?

bu çiş nöbeti nedir yaa, azıcık bile dolsa mesanem yerimden kımıldayamıyorum inanolmaz bir ağrı giriyor karnıma
Benim de öyle gezmeye gidiyoruz mesela her yerde tuvalete giriyorum1 saatlik yolda bile muhakkak benzin istasyonuna uğruyorum isaretliyorum her yeri

Cok guzel saglikla giydir annesi

Kızlar kendi alışverişine başlayan oldu mu
Doğum korsesi lohusa takımı vs bakan beğenen ?
Ben hastanede giyecegim logusa pijama takimimi aldim beyaz bir de gecelik +sabahlik alicam logusa taci böyle bisey bakicam bulursam alirim bu gördüğüm sitede cok pahali

Eklentiler

• Screenshot_20230530-193324_Instagram.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 86
Çok güzel güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…