bende haftaya muayeneye gideceğim bakalım, benimde suyum fazlaydı bakalım ne durumdaGündelik hayatta kiminle konuşsam hep suyu az olanı duydum suyu fazla olan bir seni gördüm diyorlar bana. Bütün suyu fazla olanlar bu grupta toplanmışız sanırımŞaka bir yana her ne kadar hepimizin bir an önce su seviyesinin düzelmesi için dua etsem de yalnız olmadığını bunu yalnızca kendinin yaşamadığını bilmek psikolojik olarak güç veriyor insana. Umarım hepimiz sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz
Bende 4 yastık biri ayak altıma biri sırtıma biri başımın altına biride kolumun altına4 yastık minaptın sen ya
Ben turconun kokusunu beğenmedim, uni alacağım bidaha canım.Benim çevremdekiler de memnun
Acaba üni bayb nasıl
Bayb turco var bide
Bez Molfix aldım onu beğenen daha çoktu
Ben bı tane sipariş ettim bide lohusa tacı aldımKızlar kendi alışverişine başlayan oldu mu
Doğum korsesi lohusa takımı vs bakan beğenen ?
Bende innate kullanıyorum canımkızlar 27 haftalık olduk ..omega 3 kullanıyor musunuz hangi markayi tavsiye edersiniz
Aaa çok iyiymiş canım ,bende bakınıyordumKizlar 3 adet muslin 150 tl ye buldum Kaanbebe den almak isteyen olursa bakabilir ucuz
kızlar 27 haftalık olduk ..omega 3 kullanıyor musunuz hangi markayi tavsiye edersiniz
Bende ınnate kullanıyorum canm doktor vermiştiBende innate kullanıyorum canım
Yün yastık yorgan benimde var ama ayrıca almak istiyorum yine. Yataşa güvenicem sanırımanneme yün döşek ve yorgan yaptırdım tam da beşiğin boyutlarında, yün hem daha sağlıklı hemde bulunduğum ilde kışlar sert geçiyor iş yerinden arkadaşlar hep yün önerdi , anne. yastıkta yapmış ama o başlangıçta kullanmayacağım
Benim 10-6/11-7 değişiyor. Düşüklük tehlike arz etmiyor niye yükseltmek istiyorsun? Çok mu düşük?Merhaba, tansiyon düşklüğü problemi yaşayan var mı aranızda? Doktorum yüksek tansiyondan kork dedi ama bugün 3. Gün ne yaptıysam yükseltemiyorum
8-4 9-5 lerde geziyo ve aşırı halsizlik yapıyor.Benim 10-6/11-7 değişiyor. Düşüklük tehlike arz etmiyor niye yükseltmek istiyorsun? Çok mu düşük?
Benimde senin gibi 8-4 , 8-5 gibi ama normal dedi doktorum hamilelikte düşük seyretmesi normal dedi ben yükseltmeye hiç çalışmadım her bulduğum boşlukta uzanıyorum ama artık zaten ağırlaşıyoruz da8-4 9-5 lerde geziyo ve aşırı halsizlik yapıyor.
Benimde 9-5 10-6 şeklindeBenimde senin gibi 8-4 , 8-5 gibi ama normal dedi doktorum hamilelikte düşük seyretmesi normal dedi ben yükseltmeye hiç çalışmadım her bulduğum boşlukta uzanıyorum ama artık zaten ağırlaşıyoruz da
Harika olmuş yaKızlar bakın böyle 10 lu bir hastane çıkışı yaptırdım aşırı beğendim. İnstagramdan buldum da yaptırdım fotoğraflarda çok güzel çıkar anı olur diye isimli yaptırmak istedim sizlerde düşünebilirsiniz
Benim de öyle gezmeye gidiyoruz mesela her yerde tuvalete giriyorum1 saatlik yolda bile muhakkak benzin istasyonuna uğruyorum isaretliyorum her yeribu çiş nöbeti nedir yaa, azıcık bile dolsa mesanem yerimden kımıldayamıyorum inanolmaz bir ağrı giriyor karnıma
Kuzum ama bi tek oyle rahat ediyorum ben normalde tek yastıkla uyuyan insanım ama yan yatınca karnımın alti bos kalıyor o da agri yapiyo destek oluyor bacak arasına koyduğum yastıkta gece bacak kramplarini azaltiyo4 yastık minaptın sen ya
Cok guzel saglikla giydir annesiKızlar bakın böyle 10 lu bir hastane çıkışı yaptırdım aşırı beğendim. İnstagramdan buldum da yaptırdım fotoğraflarda çok güzel çıkar anı olur diye isimli yaptırmak istedim sizlerde düşünebilirsiniz
Ben hastanede giyecegim logusa pijama takimimi aldim beyaz bir de gecelik +sabahlik alicam logusa taci böyle bisey bakicam bulursam alirim bu gördüğüm sitede cok pahaliKızlar kendi alışverişine başlayan oldu mu
Doğum korsesi lohusa takımı vs bakan beğenen ?
Çok güzel güle güle kullanKızlar bakın böyle 10 lu bir hastane çıkışı yaptırdım aşırı beğendim. İnstagramdan buldum da yaptırdım fotoğraflarda çok güzel çıkar anı olur diye isimli yaptırmak istedim sizlerde düşünebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?