- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
1. FotoKızlar bebek odası için hagisi güzel sizce ?
Filli olanKızlar bebek odası için hagisi güzel sizce ?
MaşallahKızlar ben bugün kontrole gittim, kızımı gördük çok büyümüş ya yankları tombikleşmiş eskiye göre:) Güldü filan tam doktor bakarken :) 32 de çağırdı bundan sonrada
Tamam canım sezaryenin dikişleri bitmesi gerekiyor dediler bana bakalım nasıl olucaz o zamanNetten baktım 2-3 hafta sonra duruma göre takılabilir miş .normal doğum da öyle değil tabiki daha erken .
Henüz çok incelemedim aklıma yatan bişey olursa burda paylaşırım canım .
Yaa ben muayene de bişey anlamıyorum yani bebisi tam göremiyorum doktor tümüne değil de parça parca bakıyor .Kızlar ben bugün kontrole gittim, kızımı gördük çok büyümüş ya yankları tombikleşmiş eskiye göre:) Güldü filan tam doktor bakarken :) 32 de çağırdı bundan sonrada
Al benden de o kadar , bu mide bu kalp bu bacak tam göremedim ya şimdiye kadar bi detaylıda bi foto verdiler oda hiç belli değil ki ondan sonra da bişey yokYaa ben muayene de bişey anlamıyorum yani bebisi tam göremiyorum doktor tümüne değil de parça parca bakıyor .
İşte bu kafası bu omurgası bu ayakları bu kolları poposu vs diyor . Tüm göremiyoruz
En son çok heyecanlı gittim bebisi gorucez diye yine bişey anlamadım
Maşallah canım alsaydın fotosunuKızlar ben bugün kontrole gittim, kızımı gördük çok büyümüş ya yankları tombikleşmiş eskiye göre:) Güldü filan tam doktor bakarken :) 32 de çağırdı bundan sonrada
Detaylıdada parça parça inceliyorlar bişey anlamıyorsun ama bana verilen foto çok güzeldi.Al benden de o kadar , bu mide bu kalp bu bacak tam göremedim ya şimdiye kadar bi detaylıda bi foto verdiler oda hiç belli değil ki ondan sonra da bişey yok
Normal biberon olarak tomme tippe markasindan aldim, kaşık biberon arayisindayim, malum ikiz bebekler, olurda mecbir kalirsak biberona ilk asamada kaşık biberon kullanilirAvent var antikolik güzel herkes beğeniyor , ama ben mamjoo aldım fiyatı daha uygun ve çok iyi yorumları vardı , ama bilemiyorum belki doğumdan sonra memnun olmazsam avent ala bilirim , şuan mamjoo aldım
Ben I mom kullanıyorum kahverengi olanı doktorum onu önerdi.kızlar 27 haftalık olduk ..omega 3 kullanıyor musunuz hangi markayi tavsiye edersiniz
Yenidoğan kaşık biberon kullanılıyor muNormal biberon olarak tomme tippe markasindan aldim, kaşık biberon arayisindayim, malum ikiz bebekler, olurda mecbir kalirsak biberona ilk asamada kaşık biberon kullanilir
Anne sütü kaşığı diye var canım dikdörtgen üçlü olanlarYenidoğan kaşık biberon kullanılıyor mu
Benimki ilk baştan böyle yaKızlar bi de ultrason resmî icin konuşuyorsunuz artık bebisler büyüdüğü icin karnınıza tuttukları aletin adı prob. Bebek büyük oldugu icin tekte probun genisligi yetersiz kaldığı icin gözükmez mecbur doktorlar da parça parça bakıyorlar.
27+3 canım. 28de gel demişti de haftaya randevu yok diye 3 gün önce gittimMaşallah
şimdi kaç haftalıksın.
Yaa ben muayene de bişey anlamıyorum yani bebisi tam göremiyorum doktor tümüne değil de parça parca bakıyor .
İşte bu kafası bu omurgası bu ayakları bu kolları poposu vs diyor . Tüm göremiyoruz
En son çok heyecanlı gittim bebisi gorucez diye yine bişey anlamadım
Kızlar bende bebeğin hepsini aynı anda göremiyorum canımAl benden de o kadar , bu mide bu kalp bu bacak tam göremedim ya şimdiye kadar bi detaylıda bi foto verdiler oda hiç belli değil ki ondan sonra da bişey yok
Bilmediğim için soruyorum biberonla farkı ne acaba , bide onunla süt verince bebek emmeğı bırakmazmıAnne sütü kaşığı diye var canım dikdörtgen üçlü olanlar
hiç bu açıdan düşünmemiştim mantıklıKızlar bi de ultrason resmî icin konuşuyorsunuz artık bebisler büyüdüğü icin karnınıza tuttukları aletin adı prob. Bebek büyük oldugu icin tekte probun genisligi yetersiz kaldığı icin gözükmez mecbur doktorlar da parça parça bakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?