2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Netten baktım 2-3 hafta sonra duruma göre takılabilir miş .normal doğum da öyle değil tabiki daha erken .
Henüz çok incelemedim aklıma yatan bişey olursa burda paylaşırım canım .
Tamam canım sezaryenin dikişleri bitmesi gerekiyor dediler bana bakalım nasıl olucaz o zaman

Kızlar ben bugün kontrole gittim, kızımı gördük çok büyümüş ya yankları tombikleşmiş eskiye göre:) Güldü filan tam doktor bakarken :) 32 de çağırdı bundan sonrada
Yaa ben muayene de bişey anlamıyorum yani bebisi tam göremiyorum doktor tümüne değil de parça parca bakıyor .
İşte bu kafası bu omurgası bu ayakları bu kolları poposu vs diyor . Tüm göremiyoruz
En son çok heyecanlı gittim bebisi gorucez diye yine bişey anlamadım

Al benden de o kadar , bu mide bu kalp bu bacak tam göremedim ya şimdiye kadar bi detaylıda bi foto verdiler oda hiç belli değil ki ondan sonra da bişey yok

Kızlar ben bugün kontrole gittim, kızımı gördük çok büyümüş ya yankları tombikleşmiş eskiye göre:) Güldü filan tam doktor bakarken :) 32 de çağırdı bundan sonrada
Maşallah canım alsaydın fotosunu ben giderken hiç göstermiyor ya bu el bu ayak bu mide bu beyni parça parça , hevesimiz kursamızda kalıyor

Al benden de o kadar , bu mide bu kalp bu bacak tam göremedim ya şimdiye kadar bi detaylıda bi foto verdiler oda hiç belli değil ki ondan sonra da bişey yok
Detaylıdada parça parça inceliyorlar bişey anlamıyorsun ama bana verilen foto çok güzeldi.
bir sonraki kontrol de doktoruma söylüycem tam göstersin en son.
eşimde dedi ben hiç birşey anlamadım diye

Avent var antikolik güzel herkes beğeniyor , ama ben mamjoo aldım fiyatı daha uygun ve çok iyi yorumları vardı , ama bilemiyorum belki doğumdan sonra memnun olmazsam avent ala bilirim , şuan mamjoo aldım
Normal biberon olarak tomme tippe markasindan aldim, kaşık biberon arayisindayim, malum ikiz bebekler, olurda mecbir kalirsak biberona ilk asamada kaşık biberon kullanilir

ay kızlar şu %100pamuk 6lı Müslin Yakalık Mama Önlüğü Çift Katlı Iki Çıtçıtlı (FULAR, SALYA ÖNLÜĞÜ) almıştım şimdi geldi çok güzelmiş . keşke daha fazla alsaymışım.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-06-16 at 15.07.48.webp
    14 KB · Görüntüleme: 56
Benimki ilk baştan böyle ya

Maşallah
şimdi kaç haftalıksın.
27+3 canım. 28de gel demişti de haftaya randevu yok diye 3 gün önce gittim

Kızlar bende bebeğin hepsini aynı anda göremiyorum canım ben direk yüzüne odaklıyım :) yanaklar fark etmiş gerçekten sizde gidince anlarsınız zaten. Artık kilo alma dönemindeler.. benim doktor hiç mide filan demiyor valla eskiden bakıyordu da artık tek tek bakmıyor

hiç bu açıdan düşünmemiştim mantıklı
ilk randevullar da böyle değildi zaten sonrakiler böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…