Ben hastanede giyecegim logusa pijama takimimi aldim beyaz bir de gecelik +sabahlik alicam logusa taci böyle bisey bakicam bulursam alirim bu gördüğüm sitede cok pahali
Günaydın canım diyetle devam et çok güzel devam der benceGünaydın kızlar
Biliyorsunuz ki Çarşamba günü şeker yüklemesi yaptırmıştım ve sonuçlar
82
181
124
Çıkmıştı doktorda 3 gün kan ölçümü yap gel duruma göre bakicaz demişti .sonuçlar böyle çıktı öğlen doktora gidicem sizce sonuçlar nasıl ve doktor buna ne gibi bir yol izler ?
Bu arada yokluklar 2 saat sonrası
Verdiği listeye tam uymuyorum açıkçası ben yaz meyvesi seven insanım verdiği miktar çok az ona uymadimGünaydın canım diyetle devam et çok güzel devam der bence
Kırmızı kağıttaki gayet normal gibi gözüküyorGünaydın kızlar
82
181
124
Çıkmıştı doktorda 3 gün kan ölçümü yap gel duruma göre bakicaz demişti .sonuçlar böyle çıktı öğlen doktora gidicem sizce sonuçlar nasıl ve doktor buna ne gibi bir yol izler ?
Bu arada yokluklar 2 saat sonrası doktor öyle dedi
Ama ben yinede 1 saat sonrasında da ölçtüm onu ayrı kağıda yazdım
Sağlıklı besleniyorsan sıkıntı yoktur , bebek besleniyor yani merak etmeVerdiği listeye tam uymuyorum açıkçası ben yaz meyvesi seven insanım verdiği miktar çok az ona uymadimyada 6 kaşık sebze yemeği demesine
Birde hamilelikte kilo vermek doğru bişey mi
Az bı dikkat ettim 3 günde 650 Gr düşmüşüm ve bu beni mutlu etmedi
Beyaz kağıt 1.aaat tokluk sonuçlarıKırmızı kağıttaki gayet normal gibi gözüküyor
Oda çok güzel çıkmış bence diyete devam güzel gidiyorsunBeyaz kağıt 1.aaat tokluk sonuçları
Ondada sınır 140 mış
Bakalım doktor ne diyecekOda çok güzel çıkmış bence diyete devam güzel gidiyorsun
Sadece 16sı ve 17 si kahvaltıya ne yaptın biraz yüksek çıkmışBeyaz kağıt 1.aaat tokluk sonuçları
Ondada sınır 140 mış
bunlar ilaçsız sonuçlar değil mi ? ilaçsız ise çok iyi diyetle düzelir inşallahGünaydın kızlar
82
181
124
Bu arada yokluklar 2 saat sonrası doktor öyle dedi
Ama ben yinede 1 saat sonrasında da ölçtüm onu ayrı kağıda yazdım
Benim de öyle gezmeye gidiyoruz mesela her yerde tuvalete giriyorum1 saatlik yolda bile muhakkak benzin istasyonuna uğruyorum isaretliyorum her yeri
Evt canım ilaçsızbunlar ilaçsız sonuçlar değil mi ? ilaçsız ise çok iyi diyetle düzelir inşallah
Mansallah cnm kac kilo gldi bebisKızlar ben bugün kontrole gittim, kızımı gördük çok büyümüş ya yankları tombikleşmiş eskiye göre:) Güldü filan tam doktor bakarken :) 32 de çağırdı bundan sonrada
Dün 2 haşlanmış yumurta bugün patates kızartması yedimSadece 16sı ve 17 si kahvaltıya ne yaptın biraz yüksek çıkmış
Smart up kullanıyorum canımkızlar 27 haftalık olduk ..omega 3 kullanıyor musunuz hangi markayi tavsiye edersiniz
Patatesten dolayı o zamanDün 2 haşlanmış yumurta bugün patates kızartması yedim
Ama 2. Saat hep düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?