2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben hastanede giyecegim logusa pijama takimimi aldim beyaz bir de gecelik +sabahlik alicam logusa taci böyle bisey bakicam bulursam alirim bu gördüğüm sitede cok pahali

Trend yolda buna benzer var linklerini koydum tam böyle değil ama benziyor , uygun fiyatları

Günaydın kızlar
Biliyorsunuz ki Çarşamba günü şeker yüklemesi yaptırmıştım ve sonuçlar
82
181
124
Çıkmıştı doktorda 3 gün kan ölçümü yap gel duruma göre bakicaz demişti .sonuçlar böyle çıktı öğlen doktora gidicem sizce sonuçlar nasıl ve doktor buna ne gibi bir yol izler ?
Bu arada yokluklar 2 saat sonrası doktor öyle dedi
Ama ben yinede 1 saat sonrasında da ölçtüm onu ayrı kağıda yazdım

Eklentiler

• IMG_20230617_101259.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20230617_101959.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 87
Günaydın canım diyetle devam et çok güzel devam der bence

Günaydın canım diyetle devam et çok güzel devam der bence
Verdiği listeye tam uymuyorum açıkçası ben yaz meyvesi seven insanım verdiği miktar çok az ona uymadim yada 6 kaşık sebze yemeği demesine
Birde hamilelikte kilo vermek doğru bişey mi
Az bı dikkat ettim 3 günde 650 Gr düşmüşüm ve bu beni mutlu etmedi

Kırmızı kağıttaki gayet normal gibi gözüküyor

Sağlıklı besleniyorsan sıkıntı yoktur , bebek besleniyor yani merak etme

bunlar ilaçsız sonuçlar değil mi ? ilaçsız ise çok iyi diyetle düzelir inşallah

Benim de öyle gezmeye gidiyoruz mesela her yerde tuvalete giriyorum1 saatlik yolda bile muhakkak benzin istasyonuna uğruyorum isaretliyorum her yeri
Ay alemsin, bende geçen tulum giydim o da tuvalete gitmesi zor , hiç aklıma gelmedi, ay habire tuvaletim geldi, düğme.acip kapatmaktan bıktım

Bunu aldım kızlar hoşuma gitti doğumdan sonra giymek için, uzun kollu elbise gibi var, lohusa var,

Eklentiler

• Screenshot_20230617_113645.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar bu sayfada kan uyuşmazlığı olan arkadaşlarım vardı belki onlar bilir diye yazıyorum dün kontrolümüz vardı ve kan uyuşmazlığından dolayı iğne vurulmam gerekiyordu doktordum rogham iğne yazdı ama hiçbir eczanede bulamadım depolarda da yokmuş. Eczacı muadili olan ımmunurho yu önerdi doktoruma sordum bunu bilmiyorum ama muadiliyse bu olur dedi. Vuruldum ama hiç içime sinmedi nette yeterince bilgi de yok dünden beri bunun endişesi içindeyim. Kan uyuşmazlığı olan arkdaşlarım sizin bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…