2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim yok ama eczane dediyse bence güvenilir , bide ilaç içeriği aynı fakat farklı firma oluyor

Cok teşekkürler kuzumm

Bende bulamamıştım ben bide iki doz birden oldum rhogam yazmıştı bana da doktor kaç eczane gezdik aradık bulamadık sonrasında bana dediler ki eczacılar odasını arayın orayı aradım bi kaç eczane numarası ve ismi verdi tek tek aradım ve buldum iğneyi yaptırdım genelde öyle oluyormuş şehrinizin eczacılar odasını aramanız gerekiyor ama eşdeğerini yaptırdıysan da bi problem olmaz bence bende eşdeğerini bulmuştum ama içime sinmediği için baya bi araştırıp bu şekilde rhogamı bulup yaptırmıştım

Bendede kan uyuşmazlığı var haftaya gidicem kontrole kan vericem iğnede yapılacak sanırım ilk 7.haftada lekelenme olduğunda ilk dediğin iğneden vurulmuştum bende
Ama o zmn hastane almştı eczaneden yapmışlardı şimdi bulunup bulunmama durumunu hiç bilmiyorum

Ben yastık yorgan almadım ama anneler illaki yaptırdı yorganciya muslin çarşaf hiç düşünmemiştim ama geçen gün bim de nevresim seti gordum bim de 250 liraya muslin onu aldım. Yoksa ne serersem sereyim üzerine muslin örtülerim kundaklarim var onları ortcem ben.

Açlık iyi değil mi canım benim sınırlarda 80 yazıyordu mesela ust. Seninki oyle fazla değil neden bi daha ölç dedi ki acaba

Guzel anneler sizce hastane için terliklerin hangisi daha iyi?

Eklentiler

• 20230617_143235.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 20230617_143232.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 65
İnşallah arkadaşım
Canım ben de eczacılar odası başkanını tanıyorum onu bile aradım ama yok dedi depodada yok dedi bulmak zormuş zaten muadilini de o önerdi. Valla telafisi olmayan bir şey olduğu için endişeye düştüm ne yalan söyleyeyim

Arkadaşlar ben dün tetanoz aşısı yaptırdım. Bugün elim kolum kalkmıyor Böyle hasta gibi yan etki yaşayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…