Benim yok ama eczane dediyse bence güvenilir , bide ilaç içeriği aynı fakat farklı firma oluyorKızlar bu sayfada kan uyuşmazlığı olan arkadaşlarım vardı belki onlar bilir diye yazıyorum dün kontrolümüz vardı ve kan uyuşmazlığından dolayı iğne vurulmam gerekiyordu doktordum rogham iğne yazdı ama hiçbir eczanede bulamadım depolarda da yokmuş. Eczacı muadili olan ımmunurho yu önerdi doktoruma sordum bunu bilmiyorum ama muadiliyse bu olur dedi. Vuruldum ama hiç içime sinmedi nette yeterince bilgi de yok dünden beri bunun endişesi içindeyim. Kan uyuşmazlığı olan arkdaşlarım sizin bilginiz var mı
Cok teşekkürler kuzummALAZ TASARIM HOBİ Lohusa Terlik Taç Takımı - Fiyatı, Yorumları
ALAZ TASARIM HOBİ Lohusa Terlik Taç Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Limelia Pudra Lazer Ãiçekli Incili Taç Ve Lohusa Terlik Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Limelia Pudra Lazer Ãiçekli Incili Taç Ve Lohusa Terlik Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ALAZ TASARIM HOBİ Lohusa Taç Terlik Seti - Fiyatı, Yorumları
ALAZ TASARIM HOBİ Lohusa Taç Terlik Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Trend yolda buna benzer var linklerini koydum tam böyle değil ama benziyor , uygun fiyatları
Fiyat farkı beni endişelendirdi biri 3 tl sadece diğeri 2 bin civarıBenim yok ama eczane dediyse bence güvenilir , bide ilaç içeriği aynı fakat farklı firma oluyor
Devlet ödediği için fark 3 lira çıkmıştır. Devlet ucuz olanlari ödüyor genelde. İnternetten bakın muadilin fiyatına da 1197 yazıyor. İçiniz rahat olsun sıkıntı olacağını düşünmüyorumFiyat farkı beni endişelendirdi biri 3 tl sadece diğeri 2 bin civarı
Amin inşallah teşekkür ediyorumHarika olmuş yaah şu kızlar ne şanslı sağlıkla içini doldursun inşallahh hangi sayfadan yaptırdınız acaba?
Bende bulamamıştım ben bide iki doz birden oldum rhogam yazmıştı bana da doktor kaç eczane gezdik aradık bulamadık sonrasında bana dediler ki eczacılar odasını arayın orayı aradım bi kaç eczane numarası ve ismi verdi tek tek aradım ve buldum iğneyi yaptırdım genelde öyle oluyormuş şehrinizin eczacılar odasını aramanız gerekiyor ama eşdeğerini yaptırdıysan da bi problem olmaz bence bende eşdeğerini bulmuştum ama içime sinmediği için baya bi araştırıp bu şekilde rhogamı bulup yaptırmıştımKızlar bu sayfada kan uyuşmazlığı olan arkadaşlarım vardı belki onlar bilir diye yazıyorum dün kontrolümüz vardı ve kan uyuşmazlığından dolayı iğne vurulmam gerekiyordu doktordum rogham iğne yazdı ama hiçbir eczanede bulamadım depolarda da yokmuş. Eczacı muadili olan ımmunurho yu önerdi doktoruma sordum bunu bilmiyorum ama muadiliyse bu olur dedi. Vuruldum ama hiç içime sinmedi nette yeterince bilgi de yok dünden beri bunun endişesi içindeyim. Kan uyuşmazlığı olan arkdaşlarım sizin bilginiz var mı
Kızlar bu sayfada kan uyuşmazlığı olan arkadaşlarım vardı belki onlar bilir diye yazıyorum dün kontrolümüz vardı ve kan uyuşmazlığından dolayı iğne vurulmam gerekiyordu doktordum rogham iğne yazdı ama hiçbir eczanede bulamadım depolarda da yokmuş. Eczacı muadili olan ımmunurho yu önerdi doktoruma sordum bunu bilmiyorum ama muadiliyse bu olur dedi. Vuruldum ama hiç içime sinmedi nette yeterince bilgi de yok dünden beri bunun endişesi içindeyim. Kan uyuşmazlığı olan arkdaşlarım sizin bilginiz var mı
Aa bilemedim canım istersen başka aczaneleri ara sor yada götür dr içeriğine bi baksınFiyat farkı beni endişelendirdi biri 3 tl sadece diğeri 2 bin civarı
Ben yastık yorgan almadım ama anneler illaki yaptırdı yorganciyaBebişi için yastık yorgan alan var mı? Neyi tercih ettiniz? Yastık kullanmayın diyorlar ama ben alayım dursun yinede diye düşündüm.
Ayrıca müslin nevresim takımı için ne düşünüyorsunuz? Gerekli mi?
Açlık iyi değil mi canım benim sınırlarda 80 yazıyordu mesela ust. Seninki oyle fazla değil neden bi daha ölç dedi ki acabaGünaydın kızlar
Biliyorsunuz ki Çarşamba günü şeker yüklemesi yaptırmıştım ve sonuçlar
82
181
124
Çıkmıştı doktorda 3 gün kan ölçümü yap gel duruma göre bakicaz demişti .sonuçlar böyle çıktı öğlen doktora gidicem sizce sonuçlar nasıl ve doktor buna ne gibi bir yol izler ?
Bu arada yokluklar 2 saat sonrası doktor öyle dedi
Ama ben yinede 1 saat sonrasında da ölçtüm onu ayrı kağıda yazdım
Uğur böcekliGuzel anneler sizce hastane için terliklerin hangisi daha iyi?
Uğur böcekliGuzel anneler sizce hastane için terliklerin hangisi daha iyi?
Açlık iyi toklujlar yüksek çıkmıştıAçlık iyi değil mi canım benim sınırlarda 80 yazıyordu mesela ust. Seninki oyle fazla değil neden bi daha ölç dedi ki acaba
BeyazGuzel anneler sizce hastane için terliklerin hangisi daha iyi?
İnşallah arkadaşımDevlet ödediği için fark 3 lira çıkmıştır. Devlet ucuz olanlari ödüyor genelde. İnternetten bakın muadilin fiyatına da 1197 yazıyor. İçiniz rahat olsun sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Canım ben de eczacılar odası başkanını tanıyorum onu bile aradım ama yok dedi depodada yok dedi bulmak zormuş zaten muadilini de o önerdi. Valla telafisi olmayan bir şey olduğu için endişeye düştüm ne yalan söyleyeyimBende bulamamıştım ben bide iki doz birden oldum rhogam yazmıştı bana da doktor kaç eczane gezdik aradık bulamadık sonrasında bana dediler ki eczacılar odasını arayın orayı aradım bi kaç eczane numarası ve ismi verdi tek tek aradım ve buldum iğneyi yaptırdım genelde öyle oluyormuş şehrinizin eczacılar odasını aramanız gerekiyor ama eşdeğerini yaptırdıysan da bi problem olmaz bence bende eşdeğerini bulmuştum ama içime sinmediği için baya bi araştırıp bu şekilde rhogamı bulup yaptırmıştım
Umarım güzel haberler alırsınbende haftaya muayeneye gideceğim bakalım, benimde suyum fazlaydı bakalım ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?