2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Fiyat farkı beni endişelendirdi biri 3 tl sadece diğeri 2 bin civarı
2 bin olan ithal olandır büyük ihtimalle diğeri yerli, içinizi ferah tutun bu ara zaten ithal ilaçlarda sıkıntı yaşanıyor muadiliyse içerik aynıdır korkmayın, bende mesela CLEXANE vurulmam lazım ama bu da ithal ve bulunmuyor onu yerine yerli üretim Oksapar kullanıyorum

Arkadaşlar ben dün tetanoz aşısı yaptırdım. Bugün elim kolum kalkmıyor Böyle hasta gibi yan etki yaşayan oldu mu?
ben resmen 1 hafta çektim kol ağrısını ilk 2 gün kolum dahi kalkmıyordu ve halsizlik bacak ağrısı falan yaptı bende, hiçbir aşıda böyle olmadım bünye meselesi demekki

Canım oksaparı göbekten mi vuruluyosun yoksa kola geçtinmi

ben resmen 1 hafta çektim kol ağrısını ilk 2 gün kolum dahi kalkmıyordu ve halsizlik bacak ağrısı falan yaptı bende, hiçbir aşıda böyle olmadım bünye meselesi demekki
Bendede aynı durum oldu kol ağrısı da çok yaşadım
Covid aşısı oldum hiç böyle olmamıştım bu resmen hasta etti beni neyse bebiş iyi olsun da anneler olarak biz sabır göstermeye devam

Canım oksaparı göbekten mi vuruluyosun yoksa kola geçtinmi
hep göbekten vuruyorum, sadece 1 kez kol denedim benim kollarım incedir yağ tabakası yok denecek kadar azdır yani o kadar canım yandı ki bir daha koldan vurmadım hep göbekten vurdum sağ sol yapıp yerini değiştirerek

Teşekkür ederim haklısınız

Ben iğneyi bi başka kadın doğum doktoruna sordum az önce muadili de olur bişey olmaz denilmiş. Size ne verirler bilmiyorum ama aklınızda olsun muadili oluyormuş şuan kaçıncı haftadasınız

Kizlar migros ta molfix bebek bezinde ikincisi %50 indirim var toplamda 4 paket aldım 228 adedi 351 tl yani tanesi 1.53 e geldi

Arkadaşlar ben dün tetanoz aşısı yaptırdım. Bugün elim kolum kalkmıyor Böyle hasta gibi yan etki yaşayan oldu mu?
İlk dozda öyle olmuştum ama 2. Dozda hiç ağrım olmadı,sadece üzerine yatınca gece biraz acıdı o kadar
2 güne geçiyor ağrısı

Ay valla rahatladım canım bu mesajını görünce, şeker yüklemesi testinde niye yüksek çıktı anlamadım
Ya valla kızlar stres mi yaptınız ne oldu başka bir arkadaş daha vardı onunla evde normal çıktı anlamadım bu işi ben doktorunuz yönlendirir güzelce biz bir de çok takıyoruz ya annem 3 çocuk doğurmuş 4, 4,5 ve 5 kg hiç diyor bana şeker falan bakmadılar hepimiz sezeryanız mesela ama hep suyunun gelmesi beklenmiş şimdi fazla bilgiden endişe yükleniyoruz iyi olacak her şey güzel anneler

Ay inşallah canım benim hepimiz sağlıklı alalım kucağımıza bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…