Bana hiiç sorma kuzum kendime de hiç birşeye karar veremedim sen ne güzel 2 şık yapmışsınGuzel anneler sizce hastane için terliklerin hangisi daha iyi?
dikkat etmen gerekiyor demekki, sen yine de karbonhidrat ve türevi tüketmemeye çalışEvt canım ilaçsız
Şeker yüklemesi günü niye yüksek çıktı onu anlamadım gitti
2 bin olan ithal olandır büyük ihtimalle diğeri yerli, içinizi ferah tutun bu ara zaten ithal ilaçlarda sıkıntı yaşanıyor muadiliyse içerik aynıdır korkmayın, bende mesela CLEXANE vurulmam lazım ama bu da ithal ve bulunmuyor onu yerine yerli üretim Oksapar kullanıyorumFiyat farkı beni endişelendirdi biri 3 tl sadece diğeri 2 bin civarı
ikisi de olur ama bence sağdakiGuzel anneler sizce hastane için terliklerin hangisi daha iyi?
benArkadaşlar ben dün tetanoz aşısı yaptırdım. Bugün elim kolum kalkmıyorBöyle hasta gibi yan etki yaşayan oldu mu?
Bendede aynı durum oldu kol ağrısı da çok yaşadımArkadaşlar ben dün tetanoz aşısı yaptırdım. Bugün elim kolum kalkmıyorBöyle hasta gibi yan etki yaşayan oldu mu?
Canım oksaparı göbekten mi vuruluyosun yoksa kola geçtinmi2 bin olan ithal olandır büyük ihtimalle diğeri yerli, içinizi ferah tutun bu ara zaten ithal ilaçlarda sıkıntı yaşanıyor muadiliyse içerik aynıdır korkmayın, bende mesela CLEXANE vurulmam lazım ama bu da ithal ve bulunmuyor onu yerine yerli üretim Oksapar kullanıyorum
benresmen 1 hafta çektim kol ağrısını ilk 2 gün kolum dahi kalkmıyordu ve halsizlik bacak ağrısı falan yaptı bende, hiçbir aşıda böyle olmadım bünye meselesi demekki
Covid aşısı oldum hiç böyle olmamıştım bu resmen hasta etti beniBendede aynı durum oldu kol ağrısı da çok yaşadım
hep göbekten vuruyorum, sadece 1 kez kol denedim benim kollarım incedir yağ tabakası yok denecek kadar azdır yani o kadar canım yandı ki bir daha koldan vurmadım hep göbekten vurdum sağ sol yapıp yerini değiştirerekCanım oksaparı göbekten mi vuruluyosun yoksa kola geçtinmi
Teşekkür ederim haklısınız2 bin olan ithal olandır büyük ihtimalle diğeri yerli, içinizi ferah tutun bu ara zaten ithal ilaçlarda sıkıntı yaşanıyor muadiliyse içerik aynıdır korkmayın, bende mesela CLEXANE vurulmam lazım ama bu da ithal ve bulunmuyor onu yerine yerli üretim Oksapar kullanıyorum
Ben iğneyi bi başka kadın doğum doktoruna sordum az önce muadili de olur bişey olmaz denilmiş. Size ne verirler bilmiyorum ama aklınızda olsun muadili oluyormuş şuan kaçıncı haftadasınızBendede kan uyuşmazlığı var haftaya gidicem kontrole kan vericem iğnede yapılacak sanırım ilk 7.haftada lekelenme olduğunda ilk dediğin iğneden vurulmuştum bende
Ama o zmn hastane almştı eczaneden yapmışlardı şimdi bulunup bulunmama durumunu hiç bilmiyorum
İlk dozda öyle olmuştum ama 2. Dozda hiç ağrım olmadı,sadece üzerine yatınca gece biraz acıdı o kadarArkadaşlar ben dün tetanoz aşısı yaptırdım. Bugün elim kolum kalkmıyorBöyle hasta gibi yan etki yaşayan oldu mu?
İkisi de guzelmiş canım, bende ilk çilekli tarzı almıştım sonra onu açık aldımGuzel anneler sizce hastane için terliklerin hangisi daha iyi?
Çok güzel canımKızlar bugün kendim ilk kez şekerimi ölçtüm açlık 89 çıktı, yemekten 1 saat sonra ölçtüğüm tokluk 103, 2 saat sonra ölçtüğüm 98 çıktı sizce sonuçlar nasıl
Ay valla rahatladım canım bu mesajını görünce, şeker yüklemesi testinde niye yüksek çıktı anlamadımÇok güzel canım
Ya valla kızlar stres mi yaptınız ne oldu başka bir arkadaş daha vardı onunla evde normal çıktı anlamadım bu işi ben doktorunuz yönlendirir güzelce biz bir de çok takıyoruz ya annem 3 çocuk doğurmuş 4, 4,5 ve 5 kg hiç diyor bana şeker falan bakmadılarAy valla rahatladım canım bu mesajını görünce, şeker yüklemesi testinde niye yüksek çıktı anlamadım
Ay inşallah canım benim hepimiz sağlıklı alalım kucağımıza bebişlerimiziYa valla kızlar stres mi yaptınız ne oldu başka bir arkadaş daha vardı onunla evde normal çıktı anlamadım bu işi ben doktorunuz yönlendirir güzelce biz bir de çok takıyoruz ya annem 3 çocuk doğurmuş 4, 4,5 ve 5 kg hiç diyor bana şeker falan bakmadılarhepimiz sezeryanız mesela ama hep suyunun gelmesi beklenmiş şimdi fazla bilgiden endişe yükleniyoruz iyi olacak her şey güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?