2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen benim arkadaşımın annesi 7 çocuklar o diyor valla ben sizin dediklerinizin hiç birini yapmadım 7 tanede sağlıklı doğurdum , ama yediğimiz yemekler bünye ve .. onlarla çok farklı bence ya , yeni nesil çok zayıf bence

Haklısın ama zaten bi çoğumuz doktorların kafamızı karıştırıp olumsuz konuşmasından dolayı böyle olduk Sapasağlam herşeyi normal bebeğimin bağırsağı parlıyor diye benim önüme 21. haftada aldırma seçeneğini koydular.

Ne demek bağısağı parlıyor , bu kadar kolay mı ya onlar için

Benim doktor da bebeğn suyu yönünden o kadar panikki ben bile ondan daha sakinim ama dediğiniz gibi onların her davranışı olumlu olumsuz bizi çok etkiliyor

27. haftadayim ayaklarim asiri sismeye basladi preeklampsi den korktum randevum var sali gunu odem sorunu yasayan var mi hic bu haftalarda

27. haftadayim ayaklarim asiri sismeye basladi preeklampsi den korktum randevum var sali gunu odem sorunu yasayan var mi hic bu haftalarda
Her yerim şiş şiş ayaklarıma baktıkça ay çok tombulum diyorum:) ince uzundu ayakçıklarım şimdi annemin ayağı gibi bol su ve yürüyüşten başka yolu yok ödemin kuzum bunlar son düzlükte bize eşlik edecek :)

Kızlar 1 haftadır kaburgamda (göğüsümün hemen altı) ağrı vardı burada da sormuştum hatta. Bebek o kadar yukarda değil zaten. Neysr doktora sordum gittiğimde. Bazı hamilelerde oluyormuş oradaki sinir uçları zayıf diye çok hissediyormuşsun hatta doktorumda yaşamış hamileliğinde. Bunu kabullenip çekeceksin kuzum başka yolu yok dedi unutmaya çalış dedi. Bi sorun olduğundan değil bünyesel bir şey bu dedi. Çekeceğiz yani başka yaşanlar varsa bilginiz olsun diye yazıyorum

Ne demek bağısağı parlıyor , bu kadar kolay mı ya onlar için
Benim doktor da bebeğn suyu yönünden o kadar panikki ben bile ondan daha sakinim ama dediğiniz gibi onların her davranışı olumlu olumsuz bizi çok etkiliyor
Söylediği diğer kötü şeyleri düşünmüyorum artık. Pozitif sürece odaklıyım. Rabbim dermansız dert vermesin. Bebeğim sağlıklı doğacak buna inanıyorum.

Benimde sol kaburgam bi ara sürekli uyuşuyordu, şimdi ara ara oluyor alıştım. Sağ kaburgama doğruda kızım yeni yerini buldu hep orada hissediyorum. Ama göğüslerimdeki sızlamayı çözemiyorum ne giyersem giyeyim beni mahvediyor. Sıcak havlu koyup sonra pamuğa yağ döküp silip hafifletiyorum. Bebiş doğunca napıcam acaba inşallah canım çıkmaz.

Evet bende var ayaklarım şişti , ellerimde şişti , geçen kızlardan biri ellerin şişmesi tehlikeli dedi yarın Dr’uma sorudan bakiyim ne diyecek , benim nabzımda hep 100 kerde acaba normal mi bilemiyorum

Göğüslerin niye ağrıyor ki o kadar ? Acaba süt mü doluyor o yüzden mi

Evet bende var ayaklarım şişti , ellerimde şişti , geçen kızlardan biri ellerin şişmesi tehlikeli dedi yarın Dr’uma sorudan bakiyim ne diyecek , benim nabzımda hep 100 kerde acaba normal mi bilemiyorum
Benimde hep 105 felan çıkıyor normal diye biliyordum aksi bir şey derse banada yazar mısın

Selam kızlar, nasıl başım ağrıyor anlatamam bı tane ecopirin içtim ama öyle böyle değil, dua edin nolur, bebişte çok kımıldıyor, sanki alta doğru o da beni rahatsız ediyor bı sagasaglim kavuşsaydık minnoşkolarımıza.

Selam, kantaron yağını alnına ve şakaklarına sürmeyi deneyebilirsin beni tek rahatlatan oydu ilk 3 ay çektiğim baş ağrısında
Dün geceden beri sağ kasığıma bıçak gibi giren ağrılar yaşıyorum yani sürekli değil çok şiddetli de değil ama ara ara geliyor ve beni huzursuz ediyor bu durumu yaşayan oldu mu acb arkadaşlar?
Bende ilk trimesterda sol tarafta ağrı çekilme hissediyordum kesilmişti
3. Trimester ile yeniden başladı galiba kaslar iyice geriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…