2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar benden sızıntı şeklinde su gibi sivi geliyo tutmaya çalışsam da akiyo internetten baktim aminiyotik sivi degildir inşallah
İki hafta önce ben de yaşadım doktora gidin mutlaka yarım çay bardağı kadar gelirse tehlikeli demişti doktor. Bir sey aldik biz vajinal supruntu örneği aldı benden bir tatlı kaşığı kadar gelmisti toplamda diyebilirim benimki amniyon cikmadi. Mantardan dolayı olmus ama hala takipteyim tabi. Siz de doktora gidin mutlaka.

Simdi gidiyoruz dr a teşekkürler

Kizlar benden sızıntı şeklinde su gibi sivi geliyo tutmaya çalışsam da akiyo internetten baktim aminiyotik sivi degildir inşallah
Canım panik yapma idrar da ola biliyor ama Dr’a bildir , benimde çok oluyor öyle bilhassa geceleri ama idararmış

İsimli hastane çıkışı yaptırdınız mı önerebileceğiniz yer var mı..
instagramda atolyerakun var en olmadı ordan sipariş vereceğim ama modele karar veremiyorum

Bakalım ben bulabilecekmiyim bende 26+3 şuan canım
Ben iğneyi bi başka kadın doğum doktoruna sordum az önce muadili de olur bişey olmaz denilmiş. Size ne verirler bilmiyorum ama aklınızda olsun muadili oluyormuş şuan kaçıncı haftadasınız

İsimli hastane çıkışı yaptırdınız mı önerebileceğiniz yer var mı..
instagramda atolyerakun var en olmadı ordan sipariş vereceğim ama modele karar veremiyorum
ben verdim siparişi bekliyorum 40 gün dedi teslimat için bende atölyerakun dan yaptıracaktım ama hello baby collection daha uygundu ordan yaptırdım

Kızlar biriniz isimli kolonya almıştı sanki trendyolmuydu neydi ya?
Ben almıştım boş şişe trendyoldan. Kurdele aldım bu hafta da sticker bastıracağım.
27. haftadayim ayaklarim asiri sismeye basladi preeklampsi den korktum randevum var sali gunu odem sorunu yasayan var mi hic bu haftalarda
Haftalardır michelin lastiği gibiyim.
Ben aldım yastık da yorgan da yataş dacron 95.
Kızlar benim ferritin düşüktü (9) demir hapını 2ye çıkardı doktor artı.... hemoglobin 11in altına düşerse iğne yapçaz dedi.. o sırada benim hemoglobin 11.1
Benim ferritinim 2 çıktı 3 hafta önce :/ doktorum sıkıntı yok demir depoların dolu dedi aynı devam ediyorum ilaca.

kuzum link atsana şişelerin

Kızlar şeker yüklemesi için aç kan verdim 50 mg içeceği içtim 1 saat sonra sonra kan verdim bu kadar dedi sağlık ocağı sizde böylemi yaptırdınız

Kızlar, 22.haftalik olduk çok şükür.. bugün ayıptır söylemesi lavabodan sonra sari seffaf sümüksü deriz ya öyle bir akintim geldi, koku yoktu ama sildikce arttı miktarı, bu haftalarda yada şimdilerde böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Perşembe idrar kan vb testler vericem.. kültür de mi istesem?

Canım Dr’unu bilgilendir bence , bende oluyordu ama ben fitil kullanıyordum o yüzdendi benim akıntım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…