- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
bebekler bi saglikli dogsa da rahatlasak cumleten:)Her yerim şiş şişayaklarıma baktıkça ay çok tombulum diyorum:) ince uzundu ayakçıklarım şimdi annemin ayağı gibi bol su ve yürüyüşten başka yolu yok ödemin kuzum bunlar son düzlükte bize eşlik edecek :)
ben sali gideyim doktora detaylica sorar yazarim burayaEvet bende var ayaklarım şişti , ellerimde şişti , geçen kızlardan biri ellerin şişmesi tehlikeli dedi yarın Dr’uma sorudan bakiyim ne diyecek , benim nabzımda hep 100 kerde acaba normal mi bilemiyorum
Benimde her iki kasıkta ağrı var dört gündür ayağa kalkınca veya yürüyüş yapınca rahatsız ediyorDün geceden beri sağ kasığıma bıçak gibi giren ağrılar yaşıyorumyani sürekli değil çok şiddetli de değil ama ara ara geliyor ve beni huzursuz ediyor bu durumu yaşayan oldu mu acb arkadaşlar?
benimde dün gün boyu süren kasık ağrım vardı, dediğiniz gibi çok şiddetli değildi ama yinede rahatsız ediciydi bugün geçmişDün geceden beri sağ kasığıma bıçak gibi giren ağrılar yaşıyorumyani sürekli değil çok şiddetli de değil ama ara ara geliyor ve beni huzursuz ediyor bu durumu yaşayan oldu mu acb arkadaşlar?
Bunu ben de yaşıyorum ama sürekli değil sol kaburgamda oluyor sadeceKızlar 1 haftadır kaburgamda (göğüsümün hemen altı) ağrı vardı burada da sormuştum hatta. Bebek o kadar yukarda değil zaten. Neysr doktora sordum gittiğimde. Bazı hamilelerde oluyormuş oradaki sinir uçları zayıf diye çok hissediyormuşsun hatta doktorumda yaşamış hamileliğinde. Bunu kabullenip çekeceksin kuzum başka yolu yok dedi unutmaya çalış dedi. Bi sorun olduğundan değil bünyesel bir şey bu dedi. Çekeceğiz yanibaşka yaşanlar varsa bilginiz olsun diye yazıyorum
Dün gece 2 defa kramp girdi oluyordu zaten ama dünkü çok yoğundu ağladım resmen doktoruma sorayım buna geçeyim olmadı.Bir de gece bacakta kramp yaşıyorum. Magnezyum içiyordum zaten 2.trimesterden beri. Ama şimdi özel ödenmeyen bir tane verdi. Değiştirelim dedi. devletin verdiğinin içeriği yetersiz geldi herhalde. vitabiotics ultra magnesium verdi.
Benimde kaburga ağrısı gep değil arada ve benimkide tek taraflı sağ taraf. Başa gelen çekilir yapçak birşey yokBunu ben de yaşıyorum ama sürekli değil sol kaburgamda oluyor sadece
Dün gece 2 defa kramp girdi oluyordu zaten ama dünkü çok yoğundu ağladım resmen doktoruma sorayım buna geçeyim olmadı.
Evet süt doluyordur canım herkesin vücut farklı normaldir yaniHiç bilmiyorum dra gidince artık soracağım. Annem belki süt bezlerindendir dedi ama
Tabi yazarim mutlaka bendede aynı cıvar çıkıyorBenimde hep 105 felan çıkıyor normal diye biliyordum aksi bir şey derse banada yazar mısın
Aminnnn inşallah, kıpırdıyorsun herşey yolunda demektir , benimde o gün çok feci başım ağrıyordu ama yorgunluktandı heralde , kendini yormuş yada sıcaktan ola bilirmi?Selam kızlar, nasıl başım ağrıyor anlatamambı tane ecopirin içtim ama öyle böyle değil, dua edin nolur, bebişte çok kımıldıyor, sanki alta doğru o da beni rahatsız ediyor bı sagasaglim kavuşsaydık minnoşkolarımıza.
Bi o kalmıştı gelsin oda gelsin sefa gelsin29+1 den bildiriyorum. ilk defa hapsururken altıma kaçırdım arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun yanınızda yedek çamaşır taşıyın
Benim kaşık değil de sağ kasığımın üstü ağrıyor göbeğime doğru bilmiyorum niye , ama rahim genişliyor ondan ola bilir mi ?Dün geceden beri sağ kasığıma bıçak gibi giren ağrılar yaşıyorumyani sürekli değil çok şiddetli de değil ama ara ara geliyor ve beni huzursuz ediyor bu durumu yaşayan oldu mu acb arkadaşlar?
Yok kuzum ya biraz canım sıkkındı stres yaptım herhalde, sonradan da pişman oluyorum niye canımı sıktım diye ama işte, iş işten geçiyor sonra geçti çok şükürAminnnn inşallah, kıpırdıyorsun herşey yolunda demektir , benimde o gün çok feci başım ağrıyordu ama yorgunluktandı heralde , kendini yormuş yada sıcaktan ola bilirmi?
Ooo geç kalmışsın kuzum29+1 den bildiriyorum. ilk defa hapsururken altıma kaçırdım arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun yanınızda yedek çamaşır taşıyın
Deneyeceğim canım teşekkür ederimSelam, kantaron yağını alnına ve şakaklarına sürmeyi deneyebilirsin beni tek rahatlatan oydu ilk 3 ay çektiğim baş ağrısında
Bende ilk trimesterda sol tarafta ağrı çekilme hissediyordum kesilmişti
3. Trimester ile yeniden başladı galiba kaslar iyice geriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?