2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dün geceden beri sağ kasığıma bıçak gibi giren ağrılar yaşıyorum yani sürekli değil çok şiddetli de değil ama ara ara geliyor ve beni huzursuz ediyor bu durumu yaşayan oldu mu acb arkadaşlar?
Benimde her iki kasıkta ağrı var dört gündür ayağa kalkınca veya yürüyüş yapınca rahatsız ediyor

Kasıklarda ara ara batma durumu bende de oluyor ama en kötü sırtlarım çok ağrıyor iki gündür ve göğüslerimde aynı şekilde sızlıyor dün gece uyuyamadım saatlerce en sonda parol içtim sonra uyuyakalmışım bi ara umarım zaman şu dönemde çok çabuk geçer bizim için sanırım bebek ağırlaştığı için artık zorlanıyoruz

Dün geceden beri sağ kasığıma bıçak gibi giren ağrılar yaşıyorum yani sürekli değil çok şiddetli de değil ama ara ara geliyor ve beni huzursuz ediyor bu durumu yaşayan oldu mu acb arkadaşlar?
benimde dün gün boyu süren kasık ağrım vardı, dediğiniz gibi çok şiddetli değildi ama yinede rahatsız ediciydi bugün geçmiş

Kızlar anakucağında bu markayı gördüm fiyatı diğerlerine göre uygun, olumlu yorum da çok fazlaydı ben de aldım artık. Mamma düşünmüştüm ama fiyatı çok yükseldi hepsi muadil zaten bu da iş görür diye düşündüm. Düşünen varsa bakabilir

Eklentiler

• IMG_6672.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 75
Bunu ben de yaşıyorum ama sürekli değil sol kaburgamda oluyor sadece
Dün gece 2 defa kramp girdi oluyordu zaten ama dünkü çok yoğundu ağladım resmen doktoruma sorayım buna geçeyim olmadı.

Bunu ben de yaşıyorum ama sürekli değil sol kaburgamda oluyor sadece

Dün gece 2 defa kramp girdi oluyordu zaten ama dünkü çok yoğundu ağladım resmen doktoruma sorayım buna geçeyim olmadı.
Benimde kaburga ağrısı gep değil arada ve benimkide tek taraflı sağ taraf. Başa gelen çekilir yapçak birşey yok

Aminnnn inşallah, kıpırdıyorsun herşey yolunda demektir , benimde o gün çok feci başım ağrıyordu ama yorgunluktandı heralde , kendini yormuş yada sıcaktan ola bilirmi?

Benim kaşık değil de sağ kasığımın üstü ağrıyor göbeğime doğru bilmiyorum niye , ama rahim genişliyor ondan ola bilir mi ?

Merhaba kızlar hamileliğinde astım olan var mı inşallah yoktur ben oldum da yardım çığlıklarıma gelin lütfen, perişan haldeyim bir aydır öksürük geçmiyor artı sol kaburga ağrısı da oldu napıcam nasıl geçer

Aminnnn inşallah, kıpırdıyorsun herşey yolunda demektir , benimde o gün çok feci başım ağrıyordu ama yorgunluktandı heralde , kendini yormuş yada sıcaktan ola bilirmi?
Yok kuzum ya biraz canım sıkkındı stres yaptım herhalde, sonradan da pişman oluyorum niye canımı sıktım diye ama işte, iş işten geçiyor sonra geçti çok şükür

29+1 den bildiriyorum. ilk defa hapsururken altıma kaçırdım arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun yanınızda yedek çamaşır taşıyın
Ooo geç kalmışsın kuzum bende varya korkumdan, uykumda veya parkta bir yerde hapşurur kaçırırsam diye korkuyorum, öksürünce de olabiliyor. Geçmiş ola

Deneyeceğim canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…