- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Valla canım bende düşündüm öyle bir sorun olursa alırım dedim onu da çok kısa süre kullanacak o yüzden doğumdan sonra bakarım ihtiyaç olursa söylerim yada gidip alınır dedim onu pas geçtim şimdilikKızlar beşik içine reflü yatağı aldınızmı alacakmısınız ben 4 aylık olana kadar küçük sepet beşik kullanmayı düşünüyorum onun içine sığarmı onuda bilmiyorum
Çok şükür hayatında herşey güzel ilerliyor hepte böyle olsun inşallahKızlar benim tayinim çıktı geçen hafta kardeşimin dugununu yaptık yarın taşınıyorum nasipse baya yoruldum ne kadar az is yapsam da ayakta kalmak bile yoruyor. Bugun buradaki doktoruma son kez gittim bebisi gördük 36cm olmus 1bucuk kilo olmuş masallah ters geliyordu donmuş sukur normal doğum icin egzersizlere devam edeceğim suyun yeterli dedi doktor. 38. Haftaya kadar kan sulandiriciya devam 37 de çatı muayeneni ol dedi normal doğum icin. b12 ine tekrar baktır dedi önemliymiş ama gec olmustu kan veremedim Aydın’da vereceğim kan ilacını da günde ikiye çıkarttı başka da bir sey yok
Hahah çünkü neden olmasınKızlar bugün güzel haberlerimiz var grupta oh maşallah hepimizebende gerekli gereksiz nasıl görürsünüz bilmem ama bebek alt açma bakım çantası diye bir şey sipariş etmiştim dokusu ve boyutu çok hoşuma gitti size de haber veriyim dedim çünkü neden olmasın her gün kargo geliyor eve valla bir ara durmam lazım
Ayrıca reflü yatağı alacaktım sonra anneannemiz katlanır beşik aldı reflü yatağıda oluyor. Kendi beşiğine yatak altı yükselti yaparım gerekirse diye düşündüm.Kızlar beşik içine reflü yatağı aldınızmı alacakmısınız ben 4 aylık olana kadar küçük sepet beşik kullanmayı düşünüyorum onun içine sığarmı onuda bilmiyorum
Canım ben bundan almıştım trendyoldan birçok modelide var ben beğendim güzeldi kalındı minderiBenim yavrularin puseti bu. İçinde ki minder havali dolgun içi bomboş, buna uyabilecek minder tavsiyeniz var mi
Canım ben aldım e bebekten sevi bebenin çok fonksiyonlu reflü yatağını, içinde kiraz çekirdeği torbasıda var o da gazı azaltıyormuş. Baya küçük birşey bence beşiğine sığar. Reflü yatağıyla ilgili bir çok yorum vardı. Kimi reflü olmadığı sürece gerek yok diyor, kimi kesin alınması lazım diyor. Ben almanın zararı olmaz diye aldım gittiKızlar beşik içine reflü yatağı aldınızmı alacakmısınız ben 4 aylık olana kadar küçük sepet beşik kullanmayı düşünüyorum onun içine sığarmı onuda bilmiyorum
Yaa aydında misiniz siz deAydın'a taşınıyorsanız kendi doktorumu öneririm :)
Canım bende ıkızler ıcın bunu dusunuyorum da oto koltuğu oluyomu bu acaba bıde genel olarak ıyı geldımıBenim yavrularin puseti bu. İçinde ki minder havali dolgun içi bomboş, buna uyabilecek minder tavsiyeniz var mi
Kesinlikle yastık önermiyorlar. Benim aldığım besigin bir tarafı yükseltiliyor reflü yatağı gibi oluyor chicco NeXT 2me magic anne yanı 3 ay onda yatıracağım beşiğe koymam sanırım.Peki kızlar alınan beşik içinde yastık oluyor ya bunları ilk etapta kullanmıycaz dimi yastık kullanımı sakıncalı diye duymuştum siz nasıl bir yol izliyceksiniz kusar da boğulur endişesi oluyor insanda
İlk aylarda yastık kullanmayacağım.Peki kızlar alınan beşik içinde yastık oluyor ya bunları ilk etapta kullanmıycaz dimi yastık kullanımı sakıncalı diye duymuştum siz nasıl bir yol izliyceksiniz kusar da boğulur endişesi oluyor insanda
O zaman bende hafif yükselteyim baş altınıKesinlikle yastık önermiyorlar. Benim aldığım besigin bir tarafı yükseltiliyor reflü yatağı gibi oluyor chicco NeXT 2me magic anne yanı 3 ay onda yatıracağım beşiğe koymam sanırım.
Tmm kuzum bende öyle yapayımİlk aylarda yastık kullanmayacağım.
Reflü yatakları var alabilirsiniz . Allahim sağlıkla hepimize kullanmayı nasip etsin insallahO zaman bende hafif yükselteyim baş altını
harika çok iyiKızlar benim tayinim çıktı geçen hafta kardeşimin dugununu yaptık yarın taşınıyorum nasipse baya yoruldum ne kadar az is yapsam da ayakta kalmak bile yoruyor. Bugun buradaki doktoruma son kez gittim bebisi gördük 36cm olmus 1bucuk kilo olmuş masallah ters geliyordu donmuş sukur normal doğum icin egzersizlere devam edeceğim suyun yeterli dedi doktor. 38. Haftaya kadar kan sulandiriciya devam 37 de çatı muayeneni ol dedi normal doğum icin. b12 ine tekrar baktır dedi önemliymiş ama gec olmustu kan veremedim Aydın’da vereceğim kan ilacını da günde ikiye çıkarttı başka da bir sey yok
Alip memnun kaldiklarinizi merak ettim canimTrendyol da vs puset minderleri var canım
Onlara bakabilirsin .
Hayirli olsun, ben de bakayim canimCanım ben bundan almıştım trendyoldan birçok modelide var ben beğendim güzeldi kalındı minderi
bi tane almistim sifir, bi tane de dolap uygulamasindan aldim, minderini filan yenileyecegim zaten, bir de hastaneye gidip gelirken kullanirim diye ayrintiya girmedim isimizi görür diye düsünüyorum. Araba koltuğu gibi degil ama kemerle baglayarak kullanacagim canim benCanım bende ıkızler ıcın bunu dusunuyorum da oto koltuğu oluyomu bu acaba bıde genel olarak ıyı geldımı
E nabıza daha düşmemiş ama sekreteri aradı şükür normal çıkmış sıkıntı yok dedi.yemeye devam
Şükür bunu da atlattık
Hope3535 darısı senin sonuca canım
Ben aldım set olarak minder çarşaf örtü gayet iyiAlip memnun kaldiklarinizi merak ettim canim
Hayirli olsun, ben de bakayim canim
bi tane almistim sifir, bi tane de dolap uygulamasindan aldim, minderini filan yenileyecegim zaten, bir de hastaneye gidip gelirken kullanirim diye ayrintiya girmedim isimizi görür diye düsünüyorum. Araba koltuğu gibi degil ama kemerle baglayarak kullanacagim canim ben
28. Haftadan sonra öneriyorlar zaten cok kolay her tuvalete girdiğimde ve uzandığımda yapıyorum kegel egzersizi.harika çok iyinormal doğum için pelvik taban egzersizleri mi yapıyorsun, ben geç mi kaldım acaba
Cok güzelmis hayirla kullanin canim.. umay bebekten baktim şimdi, yorumlarda güzel iş karat vermedeBen aldım set olarak minder çarşaf örtü gayet iyi
Evt şu sıra bende bazen taş gibi oluyor bazen çekiliyorArkadaşlar sznde karnınız kasilip gevsiyor mu bnde bu ara sık olmaya baslad. Sizlerde olym mu oluyorsa ne siklikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?