2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar beşik içine reflü yatağı aldınızmı alacakmısınız ben 4 aylık olana kadar küçük sepet beşik kullanmayı düşünüyorum onun içine sığarmı onuda bilmiyorum
Valla canım bende düşündüm öyle bir sorun olursa alırım dedim onu da çok kısa süre kullanacak o yüzden doğumdan sonra bakarım ihtiyaç olursa söylerim yada gidip alınır dedim onu pas geçtim şimdilik

Çok şükür hayatında herşey güzel ilerliyor hepte böyle olsun inşallah Bebişinede kocaman maşallah

Hahah çünkü neden olmasın Ben bunu almayı düşünüp vazgeçmiştim ama kız kardeşim almış benimde hoşuma gitti valla
Kızlar beşik içine reflü yatağı aldınızmı alacakmısınız ben 4 aylık olana kadar küçük sepet beşik kullanmayı düşünüyorum onun içine sığarmı onuda bilmiyorum
Ayrıca reflü yatağı alacaktım sonra anneannemiz katlanır beşik aldı reflü yatağıda oluyor. Kendi beşiğine yatak altı yükselti yaparım gerekirse diye düşündüm.

Eklentiler

• Screenshot_20230619_182418_Trendyol.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 72
Canım ben aldım e bebekten sevi bebenin çok fonksiyonlu reflü yatağını, içinde kiraz çekirdeği torbasıda var o da gazı azaltıyormuş. Baya küçük birşey bence beşiğine sığar. Reflü yatağıyla ilgili bir çok yorum vardı. Kimi reflü olmadığı sürece gerek yok diyor, kimi kesin alınması lazım diyor. Ben almanın zararı olmaz diye aldım gitti

Aydın'a taşınıyorsanız kendi doktorumu öneririm :)
Yaa aydında misiniz siz de
Açıkçası özele gitmeyi düşünmüyorum ben kadın doğum hastanesinin iyi olmadığını söyledi benim eşim adu de acil asistani. Üniversitede arkadaşları var takibi asistan arkadaşlarına yaptırmayı düşünüyorum doğumu da perinatoloji doktoru var fediydi galiba adı başhekim yardımcısı aynı zamanda detaylı ultrasonumu da o yapmıştı ücret karşılığı yaptırıyormuş doğumu ona yaptırırım diye düşünüyorum boyle konuştuk. Ama doktorunuzun adını ve hastaneyi öğrenebilirim nolur nolmaz

Peki kızlar alınan beşik içinde yastık oluyor ya bunları ilk etapta kullanmıycaz dimi yastık kullanımı sakıncalı diye duymuştum siz nasıl bir yol izliyceksiniz kusar da boğulur endişesi oluyor insanda

Peki kızlar alınan beşik içinde yastık oluyor ya bunları ilk etapta kullanmıycaz dimi yastık kullanımı sakıncalı diye duymuştum siz nasıl bir yol izliyceksiniz kusar da boğulur endişesi oluyor insanda
Kesinlikle yastık önermiyorlar. Benim aldığım besigin bir tarafı yükseltiliyor reflü yatağı gibi oluyor chicco NeXT 2me magic anne yanı 3 ay onda yatıracağım beşiğe koymam sanırım.

harika çok iyi normal doğum için pelvik taban egzersizleri mi yapıyorsun, ben geç mi kaldım acaba

Trendyol da vs puset minderleri var canım
Onlara bakabilirsin .
Alip memnun kaldiklarinizi merak ettim canim
Canım ben bundan almıştım trendyoldan birçok modelide var ben beğendim güzeldi kalındı minderi
Hayirli olsun, ben de bakayim canim
Canım bende ıkızler ıcın bunu dusunuyorum da oto koltuğu oluyomu bu acaba bıde genel olarak ıyı geldımı
bi tane almistim sifir, bi tane de dolap uygulamasindan aldim, minderini filan yenileyecegim zaten, bir de hastaneye gidip gelirken kullanirim diye ayrintiya girmedim isimizi görür diye düsünüyorum. Araba koltuğu gibi degil ama kemerle baglayarak kullanacagim canim ben

Ben sağlık ocağında vermiştim barkoduda aldım ama hala çıkmadı yrn çıkar artık bende özgürce yiyebilcekmiyim çok merak ediyorum
E nabıza daha düşmemiş ama sekreteri aradı şükür normal çıkmış sıkıntı yok dedi.yemeye devam
Şükür bunu da atlattık
Hope3535 darısı senin sonuca canım

Ben aldım set olarak minder çarşaf örtü gayet iyi

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-19-21-23-55-673_trendyol.com.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 64
harika çok iyi normal doğum için pelvik taban egzersizleri mi yapıyorsun, ben geç mi kaldım acaba
28. Haftadan sonra öneriyorlar zaten cok kolay her tuvalete girdiğimde ve uzandığımda yapıyorum kegel egzersizi.
Perine masajına daha başlamadım eşim yapicak onu ben cesaret edemiyorum erken daha zaten pilates yapıyorum iste bakalim normal olmasi icin çabalayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…