2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Beni de sağlık ocağı çağırdı neredeyse zorla yani, ben hastanede vericem dedim yok bundan da yapiyoruz dedi ama bende vermeyi düşünmüyorum.. hem kan alamıyorlar ( benim damarlar ince) hemde sonuçlar geç lab.a gittiği için yanlış cikabiliyormus..

Daha önce açlık vermismiydin ? O kaç çıkmıştı? Y

Yaaa hayırlı olsun kuzum çok sevindim kavuşuyor musunuz eşinle yani aydın a gittin o zman,

Kızlar beşik içine reflü yatağı aldınızmı alacakmısınız ben 4 aylık olana kadar küçük sepet beşik kullanmayı düşünüyorum onun içine sığarmı onuda bilmiyorum
Reflü yatağı almayacaktım kuzu bir arkadaşım verdi sağolsun, bence çok gerekli değil çok kusan bebekler için özellikle mide kapağı gelişmemiş bebislerde kullanılıyor, sepet beşik bi 6 7 aya kadar kurtarıyor ayağa kalkıyor bebişler destekli ya bı 7 8 ayda o zman sıkıntı oluyor

İçimde hem heyecan hem korku var nedense
Nasıl bakicaz diye düşünmeye başlarken buluyorum kendimi
Tecrübesizlik falan

Sende ki endişeler bende ×2
Saglikla kavusalim Allah kolayligini verecektir elbet..
Misler gibi bakariz ilgileniriz

Kızlar beşik içine reflü yatağı aldınızmı alacakmısınız ben 4 aylık olana kadar küçük sepet beşik kullanmayı düşünüyorum onun içine sığarmı onuda bilmiyorum
Ben bu yataktan aldim, kalitesini begendim. Bebeklerim de sever ins. Reflü yatagini sart görüyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-20-11-14-36-259_trendyol.com.webp
    19 KB · Görüntüleme: 41
Hamileliğin başlarında vermiştim 78 civarı fln çıkmış baktımda şimdi
Yüksek olması daha sıkıntı gbi fazla aç kaldım diye düşmüşte olabilir ama tüm sonuçlarım çıksın doktora sorarım bakalım

Tünaydın kızlar , ben dün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda ama çok kilo almışım diyet yapıcam bu günden , ama ben dünden aşırı halsizim , yani dün mesajlarınızı okudum ama cevap yazacak halim yok elim kolum kalkmıyor sanki , resmen can çekişiyorum ya bu kadar halsizlik olmaz

Günaydın arkadaşlar, geçen hafta 75 mg şeler yüklemesi yaptırmıştım kadın doğumcum sonuç iyi demişti. Ama bu sabah tsh değeri için endokrinoloğa gittiğimde açlık kan şekeri 92 yani tam sınırdı tehlikeye atmayalım ben sana cihaz yazayım birkaç gün açlık tokluk ölçümü yap sonra tekrar değerlendirelim dedi

Günaydın canım, bebişin iyi olmasına çok sevindim. Kaç haftalık oldunuz şimdi ve kaç kilo almışsın?

Heralde kustuğu zaman boğulmayı önlemek için yan yatırın demiştir

Canım gece tatlı yada meyve yedin mi ? Etki ediyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…