- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
Benimde 91 gün gösteriyorGünaydın kızlar
An itibariyle vaktinde doğum olursa doğuma 99 gün kaldı
Hayırlısı ile zaman su gibi aksın ve bizde doğuralım çok heyecanlııııAy çok heyçanli temmuz anneleri patır patır dogrmya başladı,bide 2024 Mart anneleri cikmis saka gibi. Zaman nasil gecio
İçimde hem heyecan hem korku var nedenseBenimde 91 gün gösteriyor
Esim 4bucuk kilo doğmuş ben 6 kiloOys mansallah kuzuya seninki 4 kilo dogcak galiba kaç havtaliktiniz
Beni de sağlık ocağı çağırdı neredeyse zorla yani, ben hastanede vericem dedim yok bundan da yapiyoruz dedi ama bende vermeyi düşünmüyorum.. hem kan alamıyorlar ( benim damarlar ince) hemde sonuçlar geç lab.a gittiği için yanlış cikabiliyormus..Bikere daha sağlık ocağında neden kan verilmez anladım yani barkod almama rağmen bakıyorum sadece glukoz sonucum çıkmış oda 70-105 referans aralığında olması gerekirken 63 çıkmış bu kadar düşük hiç çıkmamıştı verdiğime pişman oldum yanidoğru bakıldımı diye şüpheye düştüm
Yaaa hayırlı olsun kuzum çok sevindimKızlar benim tayinim çıktı geçen hafta kardeşimin dugununu yaptık yarın taşınıyorum nasipse baya yoruldum ne kadar az is yapsam da ayakta kalmak bile yoruyor. Bugun buradaki doktoruma son kez gittim bebisi gördük 36cm olmus 1bucuk kilo olmuş masallah ters geliyordu donmuş sukur normal doğum icin egzersizlere devam edeceğim suyun yeterli dedi doktor. 38. Haftaya kadar kan sulandiriciya devam 37 de çatı muayeneni ol dedi normal doğum icin. b12 ine tekrar baktır dedi önemliymiş ama gec olmustu kan veremedim Aydın’da vereceğim kan ilacını da günde ikiye çıkarttı başka da bir sey yok
Reflü yatağı almayacaktım kuzu bir arkadaşım verdi sağolsun, bence çok gerekli değil çok kusan bebekler için özellikle mide kapağı gelişmemiş bebislerde kullanılıyor, sepet beşik bi 6 7 aya kadar kurtarıyor ayağa kalkıyor bebişler destekli ya bı 7 8 ayda o zman sıkıntı oluyorKızlar beşik içine reflü yatağı aldınızmı alacakmısınız ben 4 aylık olana kadar küçük sepet beşik kullanmayı düşünüyorum onun içine sığarmı onuda bilmiyorum
İçimde hem heyecan hem korku var nedense
Nasıl bakicaz diye düşünmeye başlarken buluyorum kendimi
Tecrübesizlik falan
Sığar canim ben de ilk başlarda kullanmaya karar verdim. Park yatagin içine koyarım.Kızlar beşik içine reflü yatağı aldınızmı alacakmısınız ben 4 aylık olana kadar küçük sepet beşik kullanmayı düşünüyorum onun içine sığarmı onuda bilmiyorum
Ben bu yataktan aldim, kalitesini begendim. Bebeklerim de sever ins. Reflü yatagini sart görüyorumKızlar beşik içine reflü yatağı aldınızmı alacakmısınız ben 4 aylık olana kadar küçük sepet beşik kullanmayı düşünüyorum onun içine sığarmı onuda bilmiyorum
Ayy evt ya Allah sana daha çok kolaylık versinSende ki endişeler bende ×2
Saglikla kavusalim Allah kolayligini verecektir elbet..
Misler gibi bakariz ilgileniriz
Beni de sağlık ocağı çağırdı neredeyse zorla yani, ben hastanede vericem dedim yok bundan da yapiyoruz dedi ama bende vermeyi düşünmüyorum.. hem kan alamıyorlar ( benim damarlar ince) hemde sonuçlar geç lab.a gittiği için yanlış cikabiliyormus..
Daha önce açlık vermismiydin ? O kaç çıkmıştı? Y
Bende oluyor ama çok az oluyor , kaç haftalıksınızArkadaşlar sznde karnınız kasilip gevsiyor mu bnde bu ara sık olmaya baslad. Sizlerde olym mu oluyorsa ne siklikta
Günaydın canım, bebişin iyi olmasına çok sevindim. Kaç haftalık oldunuz şimdi ve kaç kilo almışsın?Tünaydın kızlar , ben dün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda ama çok kilo almışım diyet yapıcam bu günden , ama ben dünden aşırı halsizim , yani dün mesajlarınızı okudum ama cevap yazacak halim yok elim kolum kalkmıyor sanki , resmen can çekişiyorum ya bu kadar halsizlik olmaz
Heralde kustuğu zaman boğulmayı önlemek için yan yatırın demiştirCanım 2 yaşına kadar yastık kullanımı önerilmiyor. Hem boğulma tehlikesini önlemek için hem de kafatası şeklini korumak için . Bu arada ilk oğlumda doğumdan sonra bana ebe hemşire yan yatıracaksın dedi. Bizde bir süre sağ ve sola döndürerek yan yatırdık oğlumu ama sonra kafasının şeklinin sivrilmeye başladığını fark ettim ve bu konuyu çok araştırdım. Bebeklerde en güvenli yatış şekli sırt üstü olarak görülüyor. Hem de sırt üstü yatışta kafatası şekli en ideal boyuta geliyormuş tabiki tummy time yani karınüstü egzersizi de bol bol yaptırmak lazım. Ben ilk doğumumda bu konualrda tecrübesizdim sizlerin aklında olsun istedim
Şimdi 26+6 yım ,13 kilo almışımGünaydın canım, bebişin iyi olmasına çok sevindim. Kaç haftalık oldunuz şimdi ve kaç kilo almışsın?
Canım gece tatlı yada meyve yedin mi ? Etki ediyor çünküGünaydın arkadaşlar, geçen hafta 75 mg şeler yüklemesi yaptırmıştım kadın doğumcum sonuç iyi demişti. Ama bu sabah tsh değeri için endokrinoloğa gittiğimde açlık kan şekeri 92 yani tam sınırdı tehlikeye atmayalım ben sana cihaz yazayım birkaç gün açlık tokluk ölçümü yap sonra tekrar değerlendirelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?