Bende 4 aydır var bence normal birşey akıntı. Ama içinizin rahat etmesi için tahlil verin isteKızlar, 22.haftalik olduk çok şükür.. bugün ayıptır söylemesi lavabodan sonra sari seffaf sümüksü deriz ya öyle bir akintim geldi, koku yoktu ama sildikce arttı miktarı, bu haftalarda yada şimdilerde böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Perşembe idrar kan vb testler vericem.. kültür de mi istesem?
Haklısınız bulunduğum yerde randevu bulmak çok zor perşembe gününe kadar biraz daha hafifler umarım. Teşekkür ederimBende 4 aydır var bence normal birşey akıntı. Ama içinizin rahat etmesi için tahlil verin iste
Aynen Bu iki günüde takip edersinCanım başka şehire geldim şimdi burda da hala iyi bir doktor bulamadımçarşamba detaylı ultrasyon var belki bi ihtimal ona sorarım diyorum..
Canım naptın doktora gittinmiSimdi gidiyoruz dr a teşekkürler
Canim dun gece nobetci ebe beni nst ye bağladı bir de gelen sivi aminiyotik sivi mi diye bi ped koydu altıma eger sivi bebegin sivisiysa renk değiştiriyor dedi ama normal çıktı hersey hatta dr umu arayip bilgilendirdiler simdi kendi dr um görmek istedi beni tekrar gidiyorum hastaneyeCanım naptın doktora gittinmi
Cok sukur cok sevindim bi idrar tahlili bakarlar mantar var mi diye bi fitil verirler bitti gitti.Canim dun gece nobetci ebe beni nst ye bağladı bir de gelen sivi aminiyotik sivi mi diye bi ped koydu altıma eger sivi bebegin sivisiysa renk değiştiriyor dedi ama normal çıktı hersey hatta dr umu arayip bilgilendirdiler simdi kendi dr um görmek istedi beni tekrar gidiyorum hastaneye
Çok Sevindim Rabbim bidaha yaşatmasın benzer durumlar git tabi için rahat etsin doktorun da görsünCanim dun gece nobetci ebe beni nst ye bağladı bir de gelen sivi aminiyotik sivi mi diye bi ped koydu altıma eger sivi bebegin sivisiysa renk değiştiriyor dedi ama normal çıktı hersey hatta dr umu arayip bilgilendirdiler simdi kendi dr um görmek istedi beni tekrar gidiyorum hastaneye
Dediğin siteye de bakayım canım teşekkürler. Ah evet teslim süresi uzun olduğu için bir an önce vermem lazım siparişiben verdim siparişi bekliyorum 40 gün dedi teslimat içinbende atölyerakun dan yaptıracaktım ama hello baby collection daha uygundu ordan yaptırdım
Bugün ben de şeker yüklemesini yaptırdım.Kızlar şeker yüklemesi için aç kan verdim 50 mg içeceği içtim 1 saat sonra sonra kan verdim bu kadar dedi sağlık ocağı sizde böylemi yaptırdınız
Kendi doktorun ne dedi canımCanim dun gece nobetci ebe beni nst ye bağladı bir de gelen sivi aminiyotik sivi mi diye bi ped koydu altıma eger sivi bebegin sivisiysa renk değiştiriyor dedi ama normal çıktı hersey hatta dr umu arayip bilgilendirdiler simdi kendi dr um görmek istedi beni tekrar gidiyorum hastaneye
Çanm ihmale gelmez son durumun nedrCanim dun gece nobetci ebe beni nst ye bağladı bir de gelen sivi aminiyotik sivi mi diye bi ped koydu altıma eger sivi bebegin sivisiysa renk değiştiriyor dedi ama normal çıktı hersey hatta dr umu arayip bilgilendirdiler simdi kendi dr um görmek istedi beni tekrar gidiyorum hastaneye
Bugün ben de şeker yüklemesini yaptırdım.
Sana 50 mg içirdikleri için 2 defa kan almışlar.
Bana 75 mg verdiler 3 defa kan verdim açken, şekerli suyu içtikten 1 ve 2 saat sonra..
sorun yok yani doktorun öyle uygun görmüştür
ben nakis sepetinden verdim siparişi canım yapılıyor şuandaİsimli hastane çıkışı yaptırdınız mı önerebileceğiniz yer var mı..
instagramda atolyerakun var en olmadı ordan sipariş vereceğim ama modele karar veremiyorum
Hele hele resmine bak bide poz vermişSonbahardagel Z zerdecalim Teach_Mavi Melikeben dr alttan bakti bi suruntu aldi akinti bu dedi dönemsel olabilir diyerek fitil verdi 1 hafta sonra tekrar gelmemi istedi cok sagolun kizlar dun gece gece aksiyon yasadik bebek suyu gayet yerindeymis 1.350 gr 38 cm olmus
Atölyerakundan sipariş verdimİsimli hastane çıkışı yaptırdınız mı önerebileceğiniz yer var mı..
instagramda atolyerakun var en olmadı ordan sipariş vereceğim ama modele karar veremiyorum
Çok şükür canımm. Oy maşallah minnağaSonbahardagel Z zerdecalim Teach_Mavi Melikeben dr alttan bakti bi suruntu aldi akinti bu dedi dönemsel olabilir diyerek fitil verdi 1 hafta sonra tekrar gelmemi istedi cok sagolun kizlar dun gece gece aksiyon yasadik bebek suyu gayet yerindeymis 1.350 gr 38 cm olmus
Uzun süre aç kalmak beni de aşırı zorladı ve şuan midem tuhaf benim de50 mg dyemi böyle iyi ya bende diyorum neden 2.saat almadı benden ben veririm sanıyodum zaten yanlışsa bile bidaha uğraşamam aç karnına mahvetti beni şekerli su yeni düzeldi midem ya
Oraya da bakayım canım teşekkürlerben nakis sepetinden verdim siparişi canım yapılıyor şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?