- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
İnşallah güzel çıkar canımBen sağlık ocağında vermiştim barkoduda aldım ama hala çıkmadı yrn çıkar artık bende özgürce yiyebilcekmiyim çok merak ediyorum
Yorumlarına baktım da yenıdogan ıcın yatış kademesi yokmuş yA rahat olmaz gıbı sankı bende sadece hastaneye gıdıp gelırken kullanmak ıcın alcam da yatış pozisyonu yoksa bılemedımAlip memnun kaldiklarinizi merak ettim canim
Hayirli olsun, ben de bakayim canim
bi tane almistim sifir, bi tane de dolap uygulamasindan aldim, minderini filan yenileyecegim zaten, bir de hastaneye gidip gelirken kullanirim diye ayrintiya girmedim isimizi görür diye düsünüyorum. Araba koltuğu gibi degil ama kemerle baglayarak kullanacagim canim ben
Canım 2 yaşına kadar yastık kullanımı önerilmiyor. Hem boğulma tehlikesini önlemek için hem de kafatası şeklini korumak için . Bu arada ilk oğlumda doğumdan sonra bana ebe hemşire yan yatıracaksın dedi. Bizde bir süre sağ ve sola döndürerek yan yatırdık oğlumu ama sonra kafasının şeklinin sivrilmeye başladığını fark ettim ve bu konuyu çok araştırdım. Bebeklerde en güvenli yatış şekli sırt üstü olarak görülüyor. Hem de sırt üstü yatışta kafatası şekli en ideal boyuta geliyormuş tabiki tummy time yani karınüstü egzersizi de bol bol yaptırmak lazım. Ben ilk doğumumda bu konualrda tecrübesizdim sizlerin aklında olsun istedimPeki kızlar alınan beşik içinde yastık oluyor ya bunları ilk etapta kullanmıycaz dimi yastık kullanımı sakıncalı diye duymuştum siz nasıl bir yol izliyceksiniz kusar da boğulur endişesi oluyor insanda
Çok güzel çıkmış sonuçlarınız, geçmiş gitmiş olsun bununlaAçlık 75
60. Dk 134 aralığı (0-190)
120. Dk 121 aralığı (0-165) çıkmış
Benim gördüğüm pusetlerin çoğu bu şekilde, yatış pozisyonuna sahip puset mi var onu bile duymadim canim.Yorumlarına baktım da yenıdogan ıcın yatış kademesi yokmuş yA rahat olmaz gıbı sankı bende sadece hastaneye gıdıp gelırken kullanmak ıcın alcam da yatış pozisyonu yoksa bılemedım
Gün sonunda yorulduğumda oluyor benimdeArkadaşlar sznde karnınız kasilip gevsiyor mu bnde bu ara sık olmaya baslad. Sizlerde olym mu oluyorsa ne siklikta
Saol canımm çok şükürrÇok güzel çıkmış sonuçlarınız, geçmiş gitmiş olsun bununla
O siteye hiç bakmadımCok güzelmis hayirla kullanin canim.. umay bebekten baktim şimdi, yorumlarda güzel iş karat vermede
Bende tam bılgım yok ılk gebelıgım oluncaBenim gördüğüm pusetlerin çoğu bu şekilde, yatış pozisyonuna sahip puset mi var onu bile duymadim canim.
Çok teşekkür ederim canım benimCanım 2 yaşına kadar yastık kullanımı önerilmiyor. Hem boğulma tehlikesini önlemek için hem de kafatası şeklini korumak için . Bu arada ilk oğlumda doğumdan sonra bana ebe hemşire yan yatıracaksın dedi. Bizde bir süre sağ ve sola döndürerek yan yatırdık oğlumu ama sonra kafasının şeklinin sivrilmeye başladığını fark ettim ve bu konuyu çok araştırdım. Bebeklerde en güvenli yatış şekli sırt üstü olarak görülüyor. Hem de sırt üstü yatışta kafatası şekli en ideal boyuta geliyormuş tabiki tummy time yani karınüstü egzersizi de bol bol yaptırmak lazım. Ben ilk doğumumda bu konualrda tecrübesizdim sizlerin aklında olsun istedim
ayy valla iyi ki hatırlattın canım ben de yapmaya başlayayım bunları tamamen aklımdan çıkmış. Ya ama ben çok çok yoruluyorum ya işten eve git yemek bilmem ne. Bu sıcaklar beni mahvetti hiç bir şeye halim kalmıyor. işim de yoğun ağır değil ama burada olmak bile kafamı yoruyor. Bunlara nasıl zaman ayıracağız her şey zor geliyor bana. Sen yazmasan benim aklıma gelmezdi gerçekten. Teşekkür ettim.28. Haftadan sonra öneriyorlar zaten cok kolay her tuvalete girdiğimde ve uzandığımda yapıyorum kegel egzersizi.
Perine masajına daha başlamadım eşim yapicak onu ben cesaret edemiyorum erken daha zaten pilates yapıyorum iste bakalim normal olmasi icin çabalayacağım
Rica ederim bana Hemsire okulundaki ebe uzanırken bile yapabilirsin demişti o şekilde yapabilirsin yanı sen de . Ama tuvaletin olmasın kaçırırsın demişti ne alaka falan demiştim ama artık hak veriyorumayy valla iyi ki hatırlattın canım ben de yapmaya başlayayım bunları tamamen aklımdan çıkmış. Ya ama ben çok çok yoruluyorum ya işten eve git yemek bilmem ne. Bu sıcaklar beni mahvetti hiç bir şeye halim kalmıyor. işim de yoğun ağır değil ama burada olmak bile kafamı yoruyor. Bunlara nasıl zaman ayıracağız her şey zor geliyor bana. Sen yazmasan benim aklıma gelmezdi gerçekten. Teşekkür ettim.
Oys mansallah kuzuya seninki 4 kilo dogcak galiba kaç havtaliktinizKızlar benim tayinim çıktı geçen hafta kardeşimin dugununu yaptık yarın taşınıyorum nasipse baya yoruldum ne kadar az is yapsam da ayakta kalmak bile yoruyor. Bugun buradaki doktoruma son kez gittim bebisi gördük 36cm olmus 1bucuk kilo olmuş masallah ters geliyordu donmuş sukur normal doğum icin egzersizlere devam edeceğim suyun yeterli dedi doktor. 38. Haftaya kadar kan sulandiriciya devam 37 de çatı muayeneni ol dedi normal doğum icin. b12 ine tekrar baktır dedi önemliymiş ama gec olmustu kan veremedim Aydın’da vereceğim kan ilacını da günde ikiye çıkarttı başka da bir sey yok
Günaydın kuzum İstanbul bugün yağışlı görünüyor bakalım bugün belki serinleriz bende kaç gündür yanıyorum inan evim güney cephe heryer güneş alıyor yanıyorum şimdidenGünaydın hepinize kızlarr :) Hepinize huzurlu, güzel , neşeli , sıcak basmayan günler dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?