2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun canım enerjimiz düşüyor çoğu zaman, artık bebişler büyüdü ve sıacaklarda geldi sağlıkla gelsinler, sezeryan olucam büyük ihtimal demişsin, bende öyle düşünüyorum inşallah

Aynen benim enerjim sıfır yemek bile yapamadım dün bu günde aynıyım , inşallah aynen sezaryen olucam inşallah

Canım bende ara ara okuyor ama çok az, vajinada iğne batma gibi , Dr söyledim gazdan dolayı ola bilir dedi ama alakasını anlamadım gazdan ne alaka vajinaya

Canım bende ara ara okuyor ama çok az, vajinada iğne batma gibi , Dr söyledim gazdan dolayı ola bilir dedi ama alakasını anlamadım gazdan ne alaka vajinaya
Yok gazla falan alakalı degıl benım degısık bı agrı buyudukce sanırım olmaya başladı hareket edınce ayağa kalkarken falan oluyo

Yok gazla falan alakalı degıl benım degısık bı agrı buyudukce sanırım olmaya başladı hareket edınce ayağa kalkarken falan oluyo
Benimde sag kasigimda agri oluyor, solda bi şey yok. Birde çatı agrim var, kemikte kasta hissediyorum, yatip kalktigimda ya da uykudan kalktigimda cok yogun oluyor, hemen adim atamiyorum saniyeler icinde açiliyorum

Canım gece tatlı yada meyve yedin mi ? Etki ediyor çünkü
Şimdi 26+6 yım ,13 kilo almışım bu günden artık dikkat edecem yemeğime doğuma kadar Max 6 kilo almam gerek , tabi Dr Max 4 kilo diyor
Geceden ne yemiştim hatırlamıyorum canım ya ama 8 saat açlığım vardı yani. Bakalım günlük ölçümlerde belli eder kendini zaten. Bu arada ben de 25+0 dayım şu an 12 kg almışım endokrinolog bu kilo fazla dedi bana da

Tup bebek bizim. Hem tüp bebek hem ilk çocuk hem de 33 yaşındasın dedi kadınlar esnemiyor 25 ten sonra sezeryan en iyisi dedi.
Tüp bebekte ya da daha önce kaybı olan annelerde riske atmak istemiyorlar. Benim daha şnce düşüklerim vardı ilk oğlumda hiç tartışmasız sezeryan dedi doktorum

Benimde sag kasigimda agri oluyor, solda bi şey yok. Birde çatı agrim var, kemikte kasta hissediyorum, yatip kalktigimda ya da uykudan kalktigimda cok yogun oluyor, hemen adim atamiyorum saniyeler icinde açiliyorum
Kasıgımda agrı yok aynen çatı agrısı benımkıde galıba ya dınkenınce bısey yok hareket edınce oluyo

Bendende yaptırmam gerektiğini söylediler hastanede iki hafta önce verdim diyince o sonuçları alıp not ettiler tmm bidaha kan vermene gerek yok dediler sende böyle yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…