Benim heralde 81 gün kaldı tabi ben sezaryen hesaplıyorum 38+5 günümdeGünaydın kızlar
An itibariyle vaktinde doğum olursa doğuma 99 gün kaldı
Niye sezeryan dedi ki kuzu ?aaaaGunaydin anneler. Ben doktor değiştirme asamalarindayim. Bu gittiğim doktor sezeryan yapariz dedi zaten direkt . 18 ağustosta diye tarih bile verdi.
Geçmiş olsun canım enerjimiz düşüyor çoğu zaman, artık bebişler büyüdü ve sıacaklarda geldi sağlıkla gelsinler, sezeryan olucam büyük ihtimal demişsin, bende öyle düşünüyorum inşallahTünaydın kızlar , ben dün kontrole gittim çok şükür herşey yolunda ama çok kilo almışım diyet yapıcam bu günden , ama ben dünden aşırı halsizim , yani dün mesajlarınızı okudum ama cevap yazacak halim yok elim kolum kalkmıyor sanki , resmen can çekişiyorum ya bu kadar halsizlik olmaz
Mansallah cnm peki bebek kaç kilo geldiŞimdi 26+6 yım ,13 kilo almışımbu günden artık dikkat edecem yemeğime doğuma kadar Max 6 kilo almam gerek , tabi Dr Max 4 kilo diyor
25Bende oluyor ama çok az oluyor , kaç haftalıksınız
Aynen benim enerjim sıfır yemek bile yapamadım dün bu günde aynıyım , inşallahGeçmiş olsun canım enerjimiz düşüyor çoğu zaman, artık bebişler büyüdü ve sıacaklarda geldi sağlıkla gelsinler, sezeryan olucam büyük ihtimal demişsin, bende öyle düşünüyorum inşallah
Canım bende ara ara okuyor ama çok az, vajinada iğne batma gibi , Dr söyledim gazdan dolayı ola bilir dedi ama alakasını anlamadım gazdan ne alaka vajinayaKızlar Benımde yaklaşık bı haftadır vajınamda böyle agrı mı desem nasıl tarıf etsem batma tarZında bısey oluyor ozellıkle hareket edınce gece saga sola dönerken oluyor bebekler baskı mı yapıyo acaba buyudukce ıkız bu arada
Bebek 35 cm , 972 grMansallah cnm peki bebek kaç kilo geldi
İstersen dr’u bilgilendir , daha çok dinlenmeye gayret et , bak bakalım ne zamanlar kasılmalar artıyor , ben yorulunca oluyor çünkü
Tup bebek bizim. Hem tüp bebek hem ilk çocuk hem de 33 yaşındasın dedi kadınlar esnemiyor 25 ten sonra sezeryan en iyisi dedi.Niye sezeryan dedi ki kuzu ?aaaa
O zamn değerlerin iyi çıkmış canım.. inşallah toklukta uygun çıkar..Hamileliğin başlarında vermiştim 78 civarı fln çıkmış baktımda şimdi
Yüksek olması daha sıkıntı gbi fazla aç kaldım diye düşmüşte olabilir ama tüm sonuçlarım çıksın doktora sorarım bakalım
Yok gazla falan alakalı degıl benım degısık bı agrı buyudukce sanırım olmaya başladı hareket edınce ayağa kalkarken falan oluyoCanım bende ara ara okuyor ama çok az, vajinada iğne batma gibi , Dr söyledim gazdan dolayı ola bilir dedi ama alakasını anlamadım gazdan ne alaka vajinaya
Pelvis kemikleri açılmaya başlıyor doğuma hazırlık için bu sebepten olabilir.Yok gazla falan alakalı degıl benım degısık bı agrı buyudukce sanırım olmaya başladı hareket edınce ayağa kalkarken falan oluyo
Benimde sag kasigimda agri oluyor, solda bi şey yok. Birde çatı agrim var, kemikte kasta hissediyorum, yatip kalktigimda ya da uykudan kalktigimda cok yogun oluyor, hemen adim atamiyorum saniyeler icinde açiliyorumYok gazla falan alakalı degıl benım degısık bı agrı buyudukce sanırım olmaya başladı hareket edınce ayağa kalkarken falan oluyo
Canım gece tatlı yada meyve yedin mi ? Etki ediyor çünkü
Geceden ne yemiştim hatırlamıyorum canım yaŞimdi 26+6 yım ,13 kilo almışımbu günden artık dikkat edecem yemeğime doğuma kadar Max 6 kilo almam gerek , tabi Dr Max 4 kilo diyor
Tüp bebekte ya da daha önce kaybı olan annelerde riske atmak istemiyorlar. Benim daha şnce düşüklerim vardı ilk oğlumda hiç tartışmasız sezeryan dedi doktorumTup bebek bizim. Hem tüp bebek hem ilk çocuk hem de 33 yaşındasın dedi kadınlar esnemiyor 25 ten sonra sezeryan en iyisi dedi.
Kasıgımda agrı yok aynen çatı agrısı benımkıde galıba ya dınkenınce bısey yok hareket edınce oluyoBenimde sag kasigimda agri oluyor, solda bi şey yok. Birde çatı agrim var, kemikte kasta hissediyorum, yatip kalktigimda ya da uykudan kalktigimda cok yogun oluyor, hemen adim atamiyorum saniyeler icinde açiliyorum
Bendende yaptırmam gerektiğini söylediler hastanede iki hafta önce verdim diyince o sonuçları alıp not ettiler tmm bidaha kan vermene gerek yok dediler sende böyle yap istersenBeni de sağlık ocağı çağırdı neredeyse zorla yani, ben hastanede vericem dedim yok bundan da yapiyoruz dedi ama bende vermeyi düşünmüyorum.. hem kan alamıyorlar ( benim damarlar ince) hemde sonuçlar geç lab.a gittiği için yanlış cikabiliyormus..
Daha önce açlık vermismiydin ? O kaç çıkmıştı? Y
Evet doktor da öyle dedi. Ben zaten kararsızdimTüp bebekte ya da daha önce kaybı olan annelerde riske atmak istemiyorlar. Benim daha şnce düşüklerim vardı ilk oğlumda hiç tartışmasız sezeryan dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?