2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Diyet yapan arkadaşlar yardımıma yetişin artık sabrım tükendi sürekli protein ağırlıklı yemekten kabız oldum zaten bazı günler tatlı krizi gibi bir şey yaşıyorum zor tutuyorum kendimi geçen gün nutella yemek istiyorum diye hüngür hüngür ağladım. Diyeti bozup bebişe bir zarar vereceğim diye ödüm kopuyor bir yandan da

Aynen bende ama arkadaşım normal poşetin içinde hastaneden çıkarmıştı diye hatırlıyorum , pusetide tam yatar değildi normal pusetti heralde bebek rahat ediyor tam yatmasa bile
Benim aldığım modelde minderi yatabiliyor, minderin konumuna göre tam yatıs ya da dik olabiliyor. Belki minderiyle oynamayı deneyebilirsiniz.

Az kaldı sabr et şok dişini , su bol tüket o kabız olmanı engeller ve zeytin yağı 2 kaşık yemeğine dök öyle ye , kabız olmanı engeller ama etkisini 2,3 güne gösteriyor

Ne yiyorsun cnm .Mesela bir günlük listeni söyleyebilir misin bende diyet yapıyorum. Eğer kabızsan magnezyum magnorm şase öneririm.Birebir geliyor kabızlığa. Ben de zorlanıyorum ama sağlıklı olsun diye gözüm görmüyor hiç bir şey.gerekirse hiç yemem.Ben bide evdekilere yapıyorum tatlı tuzlu yağlı.kendim yemiyorum bu daha zor. Ama sabır edeceğiz. Sabır Meyvesini de alacağız inşallah.

Tatlı ve karbonhidrat yasağım var. Bu yüzden sabahları yumurta peynir zeytin yeşillik kahvaltı yapıyorum, öğlen zeytinyağlı yemek yanında yoğurt yiyorum, ara öğün olarak süt ceviz ya da süt küçük bir meyve yiyorum akşam yemeği için de et ya da tavuk ve bol salata yiyorum. İçecek olarak da yalnızca su ve sade soda tüketebiliyorum açıkçası bu menü artık çok sıkıcı gelmeye başladı ve protein ağırlıklı beslenme nedeni ile kabızlık yaşıyorum. Doktorum magnorm reçete etti ama onun da faydasını göremedim sen nasıl besleniyorsun?

Canım bana tuz da yasak. O yüzden kahvaltım aynı senin gibi muhakkak iki haşlanmış yumurta.. Süt de içiyorum... Öğlenler ise Mesela yağsız tuzsuz kabak yemeği diyelim. Yanına yoğurt . Ara öğün ceviz fındık. Akşama da aynı sebze yemeği haftada iki kere tavuk iki kere et. Her gün yediğimde et tavuk ağır geliyor. Meyve olarak günde iki muz.Kefir bir bardak. Yoğurdum ev yoğurdu. Bu şekilde yani. Her günüm hemen hemen böyle. Ekmek hiç yok hamur yok. Herşey hastane yemeği gibi. En son suyun normal dediklerinde hafif tatlı yemeğe başladım. Dondurma yedim mesela bugün. Bi tuhaf geldi

Aynı durumdan bende muzdaribim kabızlık arttı bendede vee aynı şeyleri tüketmekten sıkıldım yemek yemek keyif vermiyor malesef bayram üstü herkes tatlı çeşitleri ikramlıklar ben sadece bakmakla yetiniyorum canın çok tatlı isterse meyve at ağzına buda geçecek Allah'ın izniyle az kaldı son iki ayımız sabır kuzum sabır herşey bebişlerimiz için

ayy ha şöyle bilgiler alayım, sepetimde duruyordu depent külot ve gümüş kalkan bende başlangıçta krem alayım o zaman hatta arkadaşım doğumdan 1 ay önce kullanamaya başla demişti öyle yaparım sanırım , depenti de 10 lu alsak nasıl oluyor normal ped kullanılır mı

aynısını yaşadım bu ağrıların, geçen günlerde hatta hepimiz yaşıyoruz benzer şeyleri

Ya bir de şöyle bir sıkıntı var z.yağlı yemek yapayım diyorsun onların da çoğunun içine ya patates ya havuç ya da pirinç giriyor e doktor diyorki bunlar da şekere dönüşür ne yiyeyim ben taş mı kemireyim hamurişi ben de yemiyorum canım ama günde 4 dilim (2 sabah 2 akşam) tam buğday ekmeği yiyorum. Bakalım bu çabalara umarım benim de su seviyem ideal oranlara gelmiştir…

Ya evet bir de bizim insanımız ısrarcıdır ya illaki bir dilim ye me olacak vs diyorlar. Şeker konusunda bir şekilde sabrediyorum ama arada karbonhidrat kaçırıyorum. Bugün ince hamur pizza yedim mesela

Ya evet bir de bizim insanımız ısrarcıdır ya illaki bir dilim ye me olacak vs diyorlar. Şeker konusunda bir şekilde sabrediyorum ama arada karbonhidrat kaçırıyorum. Bugün ince hamur pizza yedim mesela
yediğin zaman yakmaya çalış canım, karbonhidrat yakılan kalori de 1.sırada, yürüyüşünü arttır mesela, cidden çok zor hele de hamilelikte diyete uymak, Allah kolaylık versin umarım su da normal seviyelere gelmiştir

Amin canım inşallah, çok teşekkür ederim bu ara yürüyüşe yüklendim zaten sabah akşam yürüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…