2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
cybex aton m,
Aldığımız mağazadaki personel öyle gösterdi ve kullanma kılavuzunda o şekilde belirtiliyordu.

Hatta Puset örtüsü ve minderi diktirmiştim o minder mesela pozisyona uymuyordu.
Teşekkür ederim, cybexler de çok pahalı ama baktım da bütçeme uymadı

Selam kızlar nasılsınız bayram biraz yordu yoğunluktan pek giremedim bu akşam resmen alttan çıkacak gibi tekmeliyor benim kız ilk defa bu kadar uzun sürdü korkuyorum bir sıkıntı olmaz herhalde ya başına gelen var mı bilemedim ben onun dışında ağrı sızı yok şükür

Benimde bugün bi hayli alt kısımda çok tekme atarak acıttı idrar torbama ve vajina içine doğru can yakıyor bazen bende şaşırdım bugün neden böyle oldu diye bilmiyorum en son ayakları yukardaydı acaba yeniden aşağı mı döndü

Benim en son yan duruyordu ama tabi neredeyse 1 ay olacak haftaya kontrol var bakalım ne durumda minik normal herhalde ya

Valla bende tam bilmiyorum ya ama sola uzanıp dinlemeye çalışıyorum ben kıdıklıyorum falan. Hareket etsin diye
Evham yapmaya gerek yok aslında çokta rahatta olmamak gerekiyor nedense hareket etsin diye beklerken uyuyorlar babasına naz yapıyo mesela

Biz çok önce aldık ya bebek arabası alınca ana kucağı bedavaydı :) su an fiyatları çok uçtu ( biz aldığımızdan beri 2 katına yaklaştı neredeyse
Evet cubex sizin söylediğiniz pusete baktım 7900 sadece puset ben komple puset ve bebek arabasına 5 bin verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…