2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende herşeyi aldım bi bebek bezi kaldı ve oda için halı ve avize alıcam , kendim içinde depend külotu ve gümüş kalkan , inşallah gelecek aya onlarına yaparım
İnşallah tamamlarsın canım ben oda yapmadım, gümüş kalkan da almayacağım bana krem iyi gelmişti çok yara vs olmadı çok şükür göğüs ucum depend kilot bez olduğu için hastanede rahat olmuyor, cirtcirtli alacağim, depend evde rahat oluyor.

Kendimi yorunca oluyor hemen yatıp dinleniyorum.geçmezse doktora gidin isterseniz
Çocuklu arkadaşlarım da hep böyle söylüyor
Ah ah yaşayan bilir birkaç ay sonra siz de anlarsınız çocuktan sonra tipim kaydı tam kendime geliyor gibi olurken yeniden baştan başlıyorum bir de benimki uykuyu seven sakin bir bebekti ona rağmen yorucu insanın tüm gün ufak bir minişle meşgul olması başka işlere enerji bırakmıyor özellikle emzirmek enerjiyi alıp götürüyor Allah hepimize kolaylık versin acele etmeyelim sağlıcakla kucağımıza alalım

Cırtcırtı nasıl oluyor ? Belki bende öyle yaparım , Acaba bende mi gümüş almasan önce Krem mi sürsem

Amin canım

Canım böyle bişey mi cırt cırtlı

Kızlar aklıma bir şey takıldı. Çalışmak isteyen hamişşer 32de çalışabilir raporu alıyor ya, bunu 32+0 da mı alıyoruz yoksa 32+6da da alabiliyor muyuz?
32+0 olur herhalde. Ama benim bu yeni başladığım doktor değişik mesela. Haftaya gel dedi ultrasaona göre vercek raporu normalde haftaya 31.haftamiz ama ultrasonda önde görünüyor ona gore verecekmiş. Hem daha çok aktarirsin sonrasına dedi. Gerçi ben ogretmenim çalışır raporum yaz tatili nedeniyle gecerli olmuyor zaten benim

Ah kuzum inşallah sabreder Rabbim yardımcın olsun duamızdasın konuş onunla bol bol bu durumda sakın kalmak zor seni anlıyorum, ona birşey olması kaygısı.. bu günlerde geçecek

Cırtcırtı nasıl oluyor ? Belki bende öyle yaparım , Acaba bende mi gümüş almasan önce Krem mi sürsem
Kuzum o sana bağlı biraz işte yapı olarak ben kendim için gerek görmedim. Lanolinli krem bana çok iyi geldi onu da maksimum 3 4 kere sürmusumdur.

Düz lohusa pedi alsak idare etmez mi?

Yok suyunuzun birliğini hatırlamıyorum diyorum ya pek nicklere dikkat etmiyorum sadece gözüme çarpmıştı meraktan sordum bende acaba sizin kafanıza takılan bir sey mi var diye varmış allahim insallah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin vakti zamanı gelince. Ama başkasının çocuğu ile sizinkini kıyaslamayın doktorunuz aksi bir durum olsa söyler yok yere kafanıza takıp canınızı sıkmayın. En ileri hafta bende aslinda ama çocuğun boyu kısa mesela napayim bodur bir böcek olacak benimki

Ohoo çok bile canım, kalanı hep ben verdim başka arkadaşlara, onlarida çikardi yani, kanama zaten 1 2 günden sonra azalıyor, kişiden kişiye de değişebilir fakat, çok kanama olursa zaten doktora görünmek gerekiyor
İçinde 30 tane varmış yeter mi yani ?

Tam 32 de gününde alırsan daha iyi olur canım yani 32+0 da
Ben çalışmayacaktım aslında ama aydına tayinim çıktı apartmanda herkes yaşlı biraz ortamim olsun diye çalışacağım galiba bayramdan sonraki hafta çalışabilir raporu almaya gideceğim 30+6 oldum bugün

Sen bilirsin tabiki canım, yeni ortamı görmüş olursun biraz zor gelirse zaten istediğin zaman çalışamaz alabiliyorsun demek herkes yaşlı

Kızlar şimdi bebişimi gördüm eve geldim, 2 günde bile boy ve kilo olarak çok değişmiş geldi gözüme büyüyor oğlum maşallah inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler bugün ilk defa gözlerini açtı yani ben ilk defa gözlerini açık gördüm çok mutlu oldum dualarınız ile büyüyecek oğlum inşallah

İnşallah çok teşekkür ederim umarım çok iyi olurlar onlar da bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…