İnşallah tamamlarsın canım ben oda yapmadım, gümüş kalkan da almayacağım bana krem iyi gelmişti çok yara vs olmadı çok şükür göğüs ucumBende herşeyi aldım bi bebek bezi kaldı ve oda için halı ve avize alıcam , kendim içinde depend külotu ve gümüş kalkan , inşallah gelecek aya onlarına yaparım
Tam 32 de gününde alırsan daha iyi olur canım yani 32+0 daKızlar aklıma bir şey takıldı. Çalışmak isteyen hamişşer 32de çalışabilir raporu alıyor ya, bunu 32+0 da mı alıyoruz yoksa 32+6da da alabiliyor muyuz?
Kendimi yorunca oluyor hemen yatıp dinleniyorum.geçmezse doktora gidin istersenizGünaydın kızlar benimde üç gündür belimin alt kısmında gün boyu süren bir ağrı var karnımız büyüdüğü için mi bu ağrı bilemedim ama insanı huzursuz ediyor yinede. Sizdede varmı bu tarz ağrılar
Ah ah yaşayan bilir birkaç ay sonra siz de anlarsınızÇocuklu arkadaşlarım da hep böyle söylüyor
Cırtcırtı nasıl oluyor ? Belki bende öyle yaparım , Acaba bende mi gümüş almasan önce Krem mi sürsemİnşallah tamamlarsın canım ben oda yapmadım, gümüş kalkan da almayacağım bana krem iyi gelmişti çok yara vs olmadı çok şükür göğüs ucumdepend kilot bez olduğu için hastanede rahat olmuyor, cirtcirtli alacağim, depend evde rahat oluyor.
Amin canımKendimi yorunca oluyor hemen yatıp dinleniyorum.geçmezse doktora gidin isterseniz
Ah ah yaşayan bilir birkaç ay sonra siz de anlarsınızçocuktan sonra tipim kaydı tam kendime geliyor gibi olurken yeniden baştan başlıyorum bir de benimki uykuyu seven sakin bir bebekti ona rağmen yorucu insanın tüm gün ufak bir minişle meşgul olması başka işlere enerji bırakmıyor özellikle emzirmek enerjiyi alıp götürüyor Allah hepimize kolaylık versin acele etmeyelim sağlıcakla kucağımıza alalım
Canım böyle bişey mi cırt cırtlıİnşallah tamamlarsın canım ben oda yapmadım, gümüş kalkan da almayacağım bana krem iyi gelmişti çok yara vs olmadı çok şükür göğüs ucumdepend kilot bez olduğu için hastanede rahat olmuyor, cirtcirtli alacağim, depend evde rahat oluyor.
32+0 olur herhalde. Ama benim bu yeni başladığım doktor değişik mesela. Haftaya gel dedi ultrasaona göre vercek raporu normalde haftaya 31.haftamiz ama ultrasonda önde görünüyor ona gore verecekmiş. Hem daha çok aktarirsin sonrasına dedi. Gerçi ben ogretmenim çalışır raporum yaz tatili nedeniyle gecerli olmuyor zaten benimKızlar aklıma bir şey takıldı. Çalışmak isteyen hamişşer 32de çalışabilir raporu alıyor ya, bunu 32+0 da mı alıyoruz yoksa 32+6da da alabiliyor muyuz?
Ah kuzum inşallah sabreder Rabbim yardımcın olsun duamızdasınTek istediğim biraz daha beklemesi dört gündür yaşadıklarım beni o kadar yordu ki psikolojik olarak berbat durumdayım moral yok stres hat Safada çok zormuş ya Allah herkesin yardımcısı olsun tam bayrama da denk geldiği için çok zorlandık yaşadıklarım şahit olduklarım psikolojimi çok etkiledi
Evet kuzum, çok alma ama maksimum 2 3 lazım oluyor, bence bundan alacaksan diğerinden alma, yine sen bilirsin tabii, yani evde geniş petler ya da bundan kalanlar da idare eder biziCanım böyle bişey mi cırt cırtlı
CARINE Belbantlı Yetişkin Hasta Bezi L Büyük 30
CARINE Belbantlı Yetişkin Hasta Bezi L Büyük 30'lu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzum o sana bağlı biraz işte yapı olarak ben kendim için gerek görmedim. Lanolinli krem bana çok iyi geldi onu da maksimum 3 4 kere sürmusumdur.Cırtcırtı nasıl oluyor ? Belki bende öyle yaparım , Acaba bende mi gümüş almasan önce Krem mi sürsem
Düz lohusa pedi alsak idare etmez mi?İnşallah tamamlarsın canım ben oda yapmadım, gümüş kalkan da almayacağım bana krem iyi gelmişti çok yara vs olmadı çok şükür göğüs ucumdepend kilot bez olduğu için hastanede rahat olmuyor, cirtcirtli alacağim, depend evde rahat oluyor.
İçinde 30 tane varmış yeter mi yani ?Evet kuzum, çok alma ama maksimum 2 3 lazım oluyor, bence bundan alacaksan diğerinden alma, yine sen bilirsin tabii, yani evde geniş petler ya da bundan kalanlar da idare eder bizi
Yok suyunuzun birliğini hatırlamıyorum diyorum ya pek nicklere dikkat etmiyorum sadece gözüme çarpmıştı meraktan sordum bende acaba sizin kafanıza takılan bir sey mi var diye varmış allahim insallah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin vakti zamanı gelince. Ama başkasının çocuğu ile sizinkini kıyaslamayın doktorunuz aksi bir durum olsa söyler yok yere kafanıza takıp canınızı sıkmayın. En ileri hafta bende aslinda ama çocuğun boyu kısa meselaBu arkadaşa dgm rski icin sordum. Çünkü erken dgmlarda 1500 pounddur . Yani 1500 snrni aşarsa çok şükür iyidr. Nornlde sorma sebebm de benim bilyrsnz suyum bitti. Ve be bebgn kilo almaz nrmalde su bttgnde. Benim doktorum söylemiyo haftasına göre iyi mi değil mi. Sizlerde benden yaşlı haftalardasnz. Sizin haftalık kilonuzu not alip. Kendim o haftalarda normal mi değil mi onu hesaplmaya clsyrm kendmce
İçinde 30 tane varmış yeter mi yani ?
Ben çalışmayacaktım aslında ama aydına tayinim çıktı apartmanda herkes yaşlı biraz ortamim olsun diye çalışacağım galibaTam 32 de gününde alırsan daha iyi olur canım yani 32+0 da
Kuzum onu bilmiyorum kullanmadım hiç bilgim yok,Düz lohusa pedi alsak idare etmez mi?
Sen bilirsin tabiki canım, yeni ortamı görmüş olursun biraz zor gelirse zaten istediğin zaman çalışamaz alabiliyorsunBen çalışmayacaktım aslında ama aydına tayinim çıktı apartmanda herkes yaşlı biraz ortamim olsun diye çalışacağım galibabayramdan sonraki hafta çalışabilir raporu almaya gideceğim 30+6 oldum bugün
Tamam canım sağolOhoo çok bile canım, kalanı hep ben verdim başka arkadaşlara, onlarida çikardi yani, kanama zaten 1 2 günden sonra azalıyor, kişiden kişiye de değişebilir fakat, çok kanama olursa zaten doktora görünmek gerekiyor
Canım benim şu an senin halinden en iyi ben anlıyorum, bende 7 gün boyunca hastanede yatarken hep bebeğin bi anda kalbi durabilir, bi anda enfeksiyon değerlerin yükselir bebek yine yaşamaz ya da kordonu sarkar yine yaşamaz diyip durdular, ben hatta doktor ile görüştüm bu riskler varsa niye doğum yapmıyorum ben küvezde yaşama şansı daha yüksek bile dedim. Ama doktorlar hep sen kendini en kötüsüne hazırla diye en kötüsünü söylüyorlar canım benim içini ferah tut bebiş son ana kadar dayanacaktır zaten inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?