2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugün 4. Gün benim kızlar bu arada tecrğbelerimi paylaşayım sizle. Öncelikle depend külot bez alın benim tavsiyem başka hiçbir şeye ihtiyaç duymadım ben ilk 3 gün sonra kanama azalıyor zaten ara ara geliyor günde 1 tane bile yeterli oluyor o bezlerden. Ben 2 saatte bir süt sağımı yapıyorum onun için de göğüslerim yara olmasın diye lansinoh krem kullanıyorum çok memnun kaldım şükür şu an bir sorun yok gümüş kapak almadım çünkü göğüslerin hava alması gerekiyor bence nemli daha sorun olabilir

Bodur ama çoookk tatlı bir böcek olucak annesi sağlığı yerinde olsunda boy kilo bence çokta takılacak bir durum değil sadece insan erken doğum olursa önceden ne kadar güzel toparlanırsa küvezden çıkma şansı da artar olarak düşünüyor anne yüreği işte ahh ahh

Allah'ın izniyle paşalar gibi evine gelecek aslan oğlun senin bu sevgin ve sütün onu çok hızlı geliştirecek hep aklımdasın ve dualrımda

Sizin normalmiydi sezeryan mıydı bu depend külot bezi sezeryanlı kolay kullanabilirmi acaba dikişe gelme yönünden

Ay canım benim her şey çok güzel olacak inşallah hep aklımdasınız duamdasınız

Kızlar aklıma bir şey takıldı. Çalışmak isteyen hamişşer 32de çalışabilir raporu alıyor ya, bunu 32+0 da mı alıyoruz yoksa 32+6da da alabiliyor muyuz?
Benim doktorum tam 32+0da gelmen gerekiyor dedi çalışabilir raporu için canım. Birkaç gün geçtiğinde olmuyor olabilir emin değilim en iyisi doktoruna yada asmde takip eden ebene danışman

Amin canım İnşaAllah aklım çıktı sonra acısını çıkardı sıpa benim mesaneye baskı yapıyo çok zorlanıyorum

Çok geçmiş olsun peki suyunuz neden tükeniyor bişey dedimi dr bu konuda akıntı olarak mı bitiyor? Bu arada havuç ve armut tüketin bolca
İlk başta sızıntıyla gitti. Şimdi gitmiyor ama olan az. İdare etnye calsyroz. Teşekkür ederm ,

İste aynn öyle çanm çok gzel ozetledinz

Bızım ıkız oldugu ıcın heralde ayırt edemıyoruz canım hareketlerını de alanları dar olduğu ıcın çok fazla hıssedemıyorum ben
Hıçkırık diye adlandiramiyordum, belki bundan sonra ayirabilirim..
Benim ogullar altli ustlü yataylar, altta ki oğluma nazaran üstte ki daha hareketli, altta ki yavrumun hareketlerini daha cok kasikta agrj tekme olarak hissediyorum, sen de durumlar nasil canim
Hıçkırıkta pıt pıt yapıyor hareket değil ilk hareketleri nasıldı öyle
Bi ara bu anlattigina benzer oluyordu gecen haftalarda, bu hickirik duzenli, günlük olan bi sey mi
Bikaç saniye aralıkla ritmik ve düzenli olarak hafif bir vuruş olur gibi tek noktada atması benim bu şekilde birkaç dakika bu şekilde sürüyor
Bundan sonra daha dikkat kesilirim, her hareketlerini hissetmek, ne oldugunu bilmek istiyor insan

Bikaç saniye aralıkla ritmik ve düzenli olarak hafif bir vuruş olur gibi tek noktada atması benim bu şekilde birkaç dakika bu şekilde sürüyor
Benim de aynı bu şekilde oluyor. Ama arada ki saniye çok kısa 2 saniye falan. O yüzden hıçkırık mı Emin olamıyorum. Çok ritmik ve dediğin gibi bi kaç dakika sürüyor. Hıçkırıkdir dimi?

Yani hemen hemen hergün oluyor farklı zamanlarda

Benım de yataydı başta pozısyonları gecenkı kontrolde dıkey dedı anlamadım erkegın hareketlerını sagda hıssedıyorum kızımın hareketlerı daha az ve kasıgımda oluyo benım 10 gundur falan sağ ve sol kaşığımın alt tarafında bacağıma dogru vuran bı agrı var sanırım çatı agrısı oluyo saga sola yatakta dönerken ozellıkle çok agrıyo yürürken falan yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…