- 27 Aralık 2022
- 429
- 1.156
- 33
- 29
Bodur ama çoookk tatlı bir böcek olucak annesi sağlığı yerinde olsunda boy kilo bence çokta takılacak bir durum değil sadece insan erken doğum olursa önceden ne kadar güzel toparlanırsa küvezden çıkma şansı da artar olarak düşünüyor anne yüreği işte ahh ahhYok suyunuzun birliğini hatırlamıyorum diyorum ya pek nicklere dikkat etmiyorum sadece gözüme çarpmıştı meraktan sordum bende acaba sizin kafanıza takılan bir sey mi var diye varmış allahim insallah sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin vakti zamanı gelince. Ama başkasının çocuğu ile sizinkini kıyaslamayın doktorunuz aksi bir durum olsa söyler yok yere kafanıza takıp canınızı sıkmayın. En ileri hafta bende aslinda ama çocuğun boyu kısa meselanapayim bodur bir böcek olacak benimki
Allah'ın izniyle paşalar gibi evine gelecek aslan oğlun senin bu sevgin ve sütün onu çok hızlı geliştirecek hep aklımdasın ve dualrımdaKızlar şimdi bebişimi gördüm eve geldim, 2 günde bile boy ve kilo olarak çok değişmiş geldi gözüme büyüyor oğlum maşallah inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerbugün ilk defa gözlerini açtı yani ben ilk defa gözlerini açık gördüm çok mutlu oldum dualarınız ile büyüyecek oğlum inşallah
Sizin normalmiydi sezeryan mıydı bu depend külot bezi sezeryanlı kolay kullanabilirmi acaba dikişe gelme yönündenBugün 4. Gün benim kızlar bu arada tecrğbelerimi paylaşayım sizle. Öncelikle depend külot bez alın benim tavsiyem başka hiçbir şeye ihtiyaç duymadım ben ilk 3 gün sonra kanama azalıyor zaten ara ara geliyor günde 1 tane bile yeterli oluyor o bezlerden. Ben 2 saatte bir süt sağımı yapıyorum onun için de göğüslerim yara olmasın diye lansinoh krem kullanıyorum çok memnun kaldım şükür şu an bir sorun yok gümüş kapak almadım çünkü göğüslerin hava alması gerekiyor bence nemli daha sorun olabilir
Ay canım benim her şey çok güzel olacak inşallah hep aklımdasınız duamdasınızKızlar şimdi bebişimi gördüm eve geldim, 2 günde bile boy ve kilo olarak çok değişmiş geldi gözüme büyüyor oğlum maşallah inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerbugün ilk defa gözlerini açtı yani ben ilk defa gözlerini açık gördüm çok mutlu oldum dualarınız ile büyüyecek oğlum inşallah
Sezeryan benim çok rahat kullanıyorsun canım hiç sorun yaşamadım benSizin normalmiydi sezeryan mıydı bu depend külot bezi sezeryanlı kolay kullanabilirmi acaba dikişe gelme yönünden
Benim doktorum tam 32+0da gelmen gerekiyor dedi çalışabilir raporu için canım. Birkaç gün geçtiğinde olmuyor olabilir emin değilim en iyisi doktoruna yada asmde takip eden ebene danışmanKızlar aklıma bir şey takıldı. Çalışmak isteyen hamişşer 32de çalışabilir raporu alıyor ya, bunu 32+0 da mı alıyoruz yoksa 32+6da da alabiliyor muyuz?
Kaç dk hareket etmemesi sıkıntı acabaBen takip ediyorum ama bazen 1 saat hiç hareket etmiyordr bana 30 haftadan sonra önemli dedi , ama tabiki bende bazen tedirgin oluyorum
Amin canım İnşaAllahTekme takibi yapmıyorum ama dün beni de korkuttu sıpa uzun zaman hareket etmeyince. Sonrasında tekmeledi amaiyi yapmışsın bende biraz daha hareket hissetmesem gidecektim normal sanırım çok takılmamaya çalışalım. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah vakti zamanında
İlk başta sızıntıyla gitti. Şimdi gitmiyor ama olan az. İdare etnye calsyroz. Teşekkür ederm ,Çok geçmiş olsun peki suyunuz neden tükeniyor bişey dedimi dr bu konuda akıntı olarak mı bitiyor? Bu arada havuç ve armut tüketin bolca
İste aynn öyle çanm çok gzel ozetledinzBodur ama çoookk tatlı bir böcek olucak annesi sağlığı yerinde olsunda boy kilo bence çokta takılacak bir durum değil sadece insan erken doğum olursa önceden ne kadar güzel toparlanırsa küvezden çıkma şansı da artar olarak düşünüyor anne yüreği işte ahh ahh
Bızım ıkız oldugu ıcın heralde ayırt edemıyoruz canım hareketlerını de alanları dar olduğu ıcın çok fazla hıssedemıyorum benArkadaşlar ben hıçkırıkları diğer hareketlerden ayirdedemiyorum
Siz nasil ayiriyorsunuz
Valla bende tam bilmiyorum yaKaç dk hareket etmemesi sıkıntı acaba
Hıçkırıkta pıt pıt yapıyor hareket değil ilk hareketleri nasıldı öyleArkadaşlar ben hıçkırıkları diğer hareketlerden ayirdedemiyorum
Siz nasil ayiriyorsunuz
Bikaç saniye aralıkla ritmik ve düzenli olarak hafif bir vuruş olur gibi tek noktada atması benim bu şekildeArkadaşlar ben hıçkırıkları diğer hareketlerden ayirdedemiyorum
Siz nasil ayiriyorsunuz
Hıçkırık diye adlandiramiyordum, belki bundan sonra ayirabilirim..Bızım ıkız oldugu ıcın heralde ayırt edemıyoruz canım hareketlerını de alanları dar olduğu ıcın çok fazla hıssedemıyorum ben
Bi ara bu anlattigina benzer oluyordu gecen haftalarda, bu hickirik duzenli, günlük olan bi sey miHıçkırıkta pıt pıt yapıyor hareket değil ilk hareketleri nasıldı öyle
Bundan sonra daha dikkat kesilirim, her hareketlerini hissetmek, ne oldugunu bilmek istiyor insanBikaç saniye aralıkla ritmik ve düzenli olarak hafif bir vuruş olur gibi tek noktada atması benim bu şekildebirkaç dakika bu şekilde sürüyor
Benim de aynı bu şekilde oluyor. Ama arada ki saniye çok kısa 2 saniye falan. O yüzden hıçkırık mı Emin olamıyorum. Çok ritmik ve dediğin gibi bi kaç dakika sürüyor. Hıçkırıkdir dimi?Bikaç saniye aralıkla ritmik ve düzenli olarak hafif bir vuruş olur gibi tek noktada atması benim bu şekildebirkaç dakika bu şekilde sürüyor
Yani hemen hemen hergün oluyor farklı zamanlardaHıçkırık diye adlandiramiyordum, belki bundan sonra ayirabilirim..
Benim ogullar altli ustlü yataylar, altta ki oğluma nazaran üstte ki daha hareketli, altta ki yavrumun hareketlerini daha cok kasikta agrj tekme olarak hissediyorum, sen de durumlar nasil canim
Bi ara bu anlattigina benzer oluyordu gecen haftalarda, bu hickirik duzenli, günlük olan bi sey mi
Bundan sonra daha dikkat kesilirim, her hareketlerini hissetmek, ne oldugunu bilmek istiyor insan
Benım de yataydı başta pozısyonları gecenkı kontrolde dıkey dedı anlamadım erkegın hareketlerını sagda hıssedıyorum kızımın hareketlerı daha az ve kasıgımda oluyoHıçkırık diye adlandiramiyordum, belki bundan sonra ayirabilirim..
Benim ogullar altli ustlü yataylar, altta ki oğluma nazaran üstte ki daha hareketli, altta ki yavrumun hareketlerini daha cok kasikta agrj tekme olarak hissediyorum, sen de durumlar nasil canim
Bi ara bu anlattigina benzer oluyordu gecen haftalarda, bu hickirik duzenli, günlük olan bi sey mi
Bundan sonra daha dikkat kesilirim, her hareketlerini hissetmek, ne oldugunu bilmek istiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?