2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya onlar kalın askılı filan oluyor ya beni bunaltır gibi geliyor lohusa südyeni mi alsam qcaba diye düşündüm bir denemek lazım. Yada braletlerin ince askılıları var onlar ama uçlar belli olabilir

Ya onlar kalın askılı filan oluyor ya beni bunaltır gibi geliyor lohusa südyeni mi alsam qcaba diye düşündüm bir denemek lazım. Yada braletlerin ince askılıları var onlar ama uçlar belli olabilir
Pentide göğüs ucuna yapışan silikonlar var. Bir kullanım sınırı var ama baya gidiyor örneğin 500 kullanım gibi bir şey bir bakın isterseniz

Südyenler beni bunaltıyor bir yerden sonra ona çözüm bulan var mıı????
Canım ben spor sütyen takıyordum , sonra bi baktım sarkmış gittim normal sütyen aldım ya eziyet etmiyor pek büyük beden aldım onu taktığımdan beri sarkmasıda daha iyi sanki , ama hep çatlak var

Ben yıkadım dün ama bugün ütüleyemedim çok sıcak ve az gibi görünüyordu ama çok oldu nasıl yapıcam bakalım artık klima karşısına geçer yavaş yavaş ütülerim diyorum
Südyenler beni bunaltıyor bir yerden sonra ona çözüm bulan var mıı????
Sütyenler fenalık evde zaten takmıyorum dışarıda da arkasına ek aldım ben penti den o şekilde eskileri kullanmaya devam ediyorum çünkü emzirme sütyenleri göğüs uçlarımı çok belli ediyor rahat edemedim canım

Merhaba bu batmalar gebelik belirtiside olabilir mi acaba sizin dediğiniz gibi yatakta dönerken bide tam popo üstü oturunca batma oluyo adetime daha 9 gün var gebeliğin ileri haftalarında mı olur sadece acaba

Ooo anne kız temizliği bitirmişsiniz ne güzel biz memleketten geldik valla sıcaktan yandım yolda, evde biraz dinletip kendimizi sahile attık gölgede yayılıyom şuan
Yayıl uzan serinle kuzum bende bugün evin içinde yandım şimdi serinlik çöktüde balkon keyfi yapıyom

Pentide göğüs ucuna yapışan silikonlar var. Bir kullanım sınırı var ama baya gidiyor örneğin 500 kullanım gibi bir şey bir bakın isterseniz

Canım ben spor sütyen takıyordum , sonra bi baktım sarkmış gittim normal sütyen aldım ya eziyet etmiyor pek büyük beden aldım onu taktığımdan beri sarkmasıda daha iyi sanki , ama hep çatlak var

Ben emzirme sütyeni aldım ince bişey oluyor zaten gün boyu takılı hiç rahatsız etmiyor benim eskileri çıkaralı çok oldu
Benim beden büyümüştü zaten 1 ay önce filan yeni aldım. O zamana kadar eskiler idare etti. Yeni olana geçen hafta sırtı büyüsün diye aparat taktım. Şimdi uzun süre takınca o da sıkıyor ya. Evde zaten hiç takmıyorum da. Şu emzirmelerin incelerimden alıp bir deneyeyim uç belli ederse de içine pedle filan bakayım. Bir de bu gümüş kapakları son ay mı takçaz? Bende şuan Çatlama vs yok şükür

Ohh ne güzel en azından yıkama işlemini yapmışsın bebeğim bende nasipse bu hafta yıkayıp valizi hazırlamak istiyorum ama gündüzün sıcağı beni mahvediyor

Gümüş kapakları rahatsız hissettiğin her an takabilirsin canım gerginlik falan olunca ben geçen taktım meraktan çok güzel serin serin son haftalarda da krem sürün diyen var onu bilmiyorum ama aldım lansinoh krem bende

bugün ayy çok az kaldı heyecanlandım dedim eşimde diyo ki daha 2 ayda fazla zaman var odun yaa ¾ ü bitti işte ne var aa

Gümüş kapak hakkında hiçbir bilgim yok ben göhüs ucu kremi aldım ağustos gibi başlıycam sürmeye oğlumda çok çatlayıp acımıştı

bugün ayy çok az kaldı heyecanlandım dedim eşimde diyo ki daha 2 ayda fazla zaman var odun yaa ¾ ü bitti işte ne var aa
Az kaldı valla zaman su gibi geçiyor aslında bundan sonra takip kontrol sık olucağından zaman dahada hızlı geçer diye düşünüyorum. Vaktiyle kucağımıza alalımda inşallah

Valla ben temmuz annelerine baktıkça heyecan bastı temmuzda doğuracak kişi 5 falan kaldı yani öyle görünce Ağustos ta bizde sıralanacağız gibi geliyor daha badana yapılacak hala gelecekler var ablamdan falan şampuan pişik krem vs almamıştım bugün sipariş ettim puset örtüsü almadım ben mesela o şart mı kullanamadım diyen arkadaşım da var hiç bilemiyorum

bizim beşiğimiz var çok şükür 10 lu hastane çıkışı da yaptırdım daha o 24 temmuzda gelecek bezini kremini şampuanı şifonyerini de yeni sipariş ettim ama eksikler var , kıyafete gelince annemin önden aldığı 4 takım var ben hiç almadım henüz, kıyafet işini de kayınvalidem alacak onu bekliyorum kendisi şu an balkanları fethetmekle meşgul

Merhaba bu batmalar gebelik belirtiside olabilir mi acaba sizin dediğiniz gibi yatakta dönerken bide tam popo üstü oturunca batma oluyo adetime daha 9 gün var gebeliğin ileri haftalarında mı olur sadece acaba
Kendılıgınden olmadı canım benım tup bebekle oldu ama bıldıgım kadarıyla batma olabılır gebelık belırtısı olarak herkeste farklı oluyo bıde belırtıler ınsAllah hamişsındır Rabbım gönlüne göre versın

Amin cnm sağolasın ben sağlıksız gebelik geçirdim kürtaj oldum bir adet sonra denemem şimdi tuhaf belirtilerim var özellikle batma bakalım

Kızlar arkadaşım yeni doğum yaptı emzirme atleti mutlaka al dedi lohusa teri diye bir şey oluyormuş ilk doğum yapınca ve üşüyormuşsun soğuk soğuk ter döküyorsun dedi çok iyi oluyor dedi şimdi terleme bitti ama yine evde sadece emzirme atleti ile takılıyorum biri gelince onu üstüme bir şey alıyorum dedi hiç sütyen takmana gerek olmuyormuş sizlerle de paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…