Ben de kapı süsü ,göğüs ucu kremi ,pişik onleyici, bebek sampuani, vücut losyonu gibi eksiklerim kaldi30 lara yaklaşınca banada bi heyecan geldi yadaha alınacak ufak tefek şeyler var benimde kapı süsü pijama takımı halledilecek şeyler var baya 2 ay kalmış olması çok tuhaf hissettiryo
Bazı günler oluyor ama belden vurmuyor. Alt tarafta komple baskı ve ağrı hissediyorum.Kizlar ben adet ağrısı gibi belimden kasigima vuran agri çekiyorum arada oluyo sanki her an adet olacakmisim gibi bu ağrıyı yaşayan var mı?
Dışarıda mecbur takıyorum ama mahvoluyorum. 80 olan göğüslerim 90 oldu şaka gibi ve ilk gebelik ya bu. Evde 3 tane emzirme sutyenim var çok yumuşaklar ama takınca alttan terletip kesiyorlar sanki canımı ve göğüslerimde de sızlama oluyor. Tek çareyi ince askılı atletlerde buldum şuanda.Südyenler beni bunaltıyor bir yerden sonra ona çözüm bulan var mıı????
Kesinlikle diğer gruplar kendi aylarından evvel doğum yaptığına göre temmuz bitince bizde de başlar aşırı heyecanlıBu ay çıksın ağustosa sıralanıcaz bi çoğumuz diye düşünüyorum
Bende de artık kronikleşti herhalde. Ikınmadığım ve günde 2 kere felan çıktığım olduğu halde bu sorunum bayadır var. Zeytinyağı ile yumuşatıyorum.30+1 den selamlar :) bayramı da bitirdik çalışmaya devam özellikle sıcaklarda iyice ödem topladım ayaklar artık ayakkabılara sığmıyor.. bir de hamilelik nedeniyle hayatımda ilk kez sanırım hemoroid sorunu yaşıyorum. Üstelik hiç kabızlık da yaşamamıştım. Yani öyle kanamalı vs değil ama şişlik mevcut bunu yaşayan var mıdır acaba?
Kapı süsünü sipariş vereceksen 30-45 güne teslimat diyorlar çok gecikme derimBen de kapı süsü ,göğüs ucu kremi ,pişik onleyici, bebek sampuani, vücut losyonu gibi eksiklerim kaldibu ay içinde alirim onları da
Huzursuz bacak sendromu bende de oluyor geceleri uyuyamıyorum.demir hapı midemi bulandırıyor diye birkaç haftadır kullanmıyordum onun eksikliği de yaparmış.tekrar devam edince kesildi sankiŞuan o durumdayım ve sürekli idrara sıkışık gibiyim afedersiniz lavaboya gidiyorum Bi kaç damla anca geliyo idrar tahlili temiz çıktı şükür Bişey yok bu sıpalar bizi mahvediyorcanları sağolsun.
Birde huzursuz bacak sendromu oluyor asla uyuyamıyorum bunu yaşayan var mı? Sanki idrara sıkışığım gibi aşırı gergin oluyo bacaklarım 3 gündür uyku uyuyamıyorum ne gece ne gündüz hastane ortamının da etkisi var tabiki
SelamNede güzel yaptın tatil yaparak burdan benim gibi evde sıcaktan yananlara selam olsun
Selam canım, benim de arada bir iki elime geldi şişti. Ama doktorum uyarmıştı olur diye.. rahatsız eden durum yoksa sorun yok. Varsa da çözüm yok çekeceğiz :) danar genişlemesinden oluyor. Bol bol dinlenip su içmekten başka çare yok bunlara. Ayaklarda variste aynı sebeple olabiliyormuş. Her bulduğun yerde ayağını uzat dedi doktorum.30+1 den selamlar :) bayramı da bitirdik çalışmaya devam özellikle sıcaklarda iyice ödem topladım ayaklar artık ayakkabılara sığmıyor.. bir de hamilelik nedeniyle hayatımda ilk kez sanırım hemoroid sorunu yaşıyorum. Üstelik hiç kabızlık da yaşamamıştım. Yani öyle kanamalı vs değil ama şişlik mevcut bunu yaşayan var mıdır acaba?
Ben de korkuyorum o hazırlıklardan ya sanki onları yapınca doğurcam gibi :) annem gelcek benim 33. haftada , evde halı yıkamaya verme perde yıkama işlerini filan yapçak. o hafta bebiş eşyalarını da yıkama işini yapacağız inşallah :)Ben simdi 32. Haftamin icindeyim kiyafetlerini yıkama ütüleme ve hastane cantasi hazirlayacagim asiri heyecanliyim sanki o çantayı hazirlayinca hemen doğum zamanı gelecekmis gibi geliyoresmen 1 ay sonra 36. Haftam olacak nerden nereye geldik kelebek cirpmasi hissederken tekmeler can yakmaya başladı
Canım meme reddi olabileceği için önerilmediğini okumuştum bende vermeyi düşünmüyorum açıkçası ama yinede her ihtimale karşı philips aventin 2li emziklerinden aldımKızlar bebeğe emzik verme konusunda ne düşünüyorsunuz ya alsam mı almasam mı çok kararsızım. Tecrübeli herkes alıştır diyor. Qma hastanenin gebe eğitimine gitmiştim orda da doktorlar yasak vermiyoruz asla dedi.. o kadar doktor karşıysa vardır bildiği diyorum ama bir yandan da o kadar anne ver diyor emin olamıyorum
kimi yararlı kimi zararlı diyo ama bende verme taraftarıyım ya çok seviyordum bebeklerde emzikKızlar bebeğe emzik verme konusunda ne düşünüyorsunuz ya alsam mı almasam mı çok kararsızım. Tecrübeli herkes alıştır diyor. Qma hastanenin gebe eğitimine gitmiştim orda da doktorlar yasak vermiyoruz asla dedi.. o kadar doktor karşıysa vardır bildiği diyorum ama bir yandan da o kadar anne ver diyor emin olamıyorum
Ben de korkuyorum o hazırlıklardan ya sanki onları yapınca doğurcam gibi :) annem gelcek benim 33. haftada , evde halı yıkamaya verme perde yıkama işlerini filan yapçak. o hafta bebiş eşyalarını da yıkama işini yapacağız inşallah :)
Merhaba canım , ben emzik aldım , ama direnicem vermemek için çünkü bi alıştırdın mı bebek artık kopamıyor emzikten dişleri çıktıktan sonra diş sağlığınızda etkiliyor zatenKızlar bebeğe emzik verme konusunda ne düşünüyorsunuz ya alsam mı almasam mı çok kararsızım. Tecrübeli herkes alıştır diyor. Qma hastanenin gebe eğitimine gitmiştim orda da doktorlar yasak vermiyoruz asla dedi.. o kadar doktor karşıysa vardır bildiği diyorum ama bir yandan da o kadar anne ver diyor emin olamıyorum
Ben aldım oğlumda vermemiştim bunda vercemKızlar bebeğe emzik verme konusunda ne düşünüyorsunuz ya alsam mı almasam mı çok kararsızım. Tecrübeli herkes alıştır diyor. Qma hastanenin gebe eğitimine gitmiştim orda da doktorlar yasak vermiyoruz asla dedi.. o kadar doktor karşıysa vardır bildiği diyorum ama bir yandan da o kadar anne ver diyor emin olamıyorum
Geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım benimKızlar bende 1 haftadır baya hastayım boğaz ağrısıyla başladı şimdi öksürük ve boğaz kuruluğuyla devam ediyor. Bugün öğleden sonra kbbye randevum var. Gitmişken kızımı da göreyim diye kadın doğumada randevu aldımdualarınızı bekliyorum umarım antibiyotiklik değilimdir ve kızım iyidir
Red durumu yaşamaktan korkuyorum. Zaman içerisinde birbirimize alıştıkça sonrasında veririm diye bir düşünce içerisindeyim. Emzikte aldım kenarda dursun diye hastane çantama koymayacağım.Kızlar bebeğe emzik verme konusunda ne düşünüyorsunuz ya alsam mı almasam mı çok kararsızım. Tecrübeli herkes alıştır diyor. Qma hastanenin gebe eğitimine gitmiştim orda da doktorlar yasak vermiyoruz asla dedi.. o kadar doktor karşıysa vardır bildiği diyorum ama bir yandan da o kadar anne ver diyor emin olamıyorum
Havluda koyacağım ben. Saç havlusu boyutunda. Göğüslerimdeki hassasiyeti kırması için şimdiden üzerine sıcak su döküp koyuyorum. Süt gelmesinede belki yarar.Kizlar ben doğum çantası için liste yaptım eklemem gereken eksik bisey var mi sizce?
Bir de önceki gruplarda doğuranların başına gelen talihsizlikler yüzünden bebek için hem şırınga hem kaşık biberon alıp koyacağım. Hemşirelerin densizliği yüzünden meme reddiyle uğraşanlar olmuş süt gelmiyor diye mamayı biberonla veriyorlar kolaylarına geliyor herhalde sonra anne uğraşsın dursun.Kizlar ben doğum çantası için liste yaptım eklemem gereken eksik bisey var mi sizce?
Benim annem göğüslerini aşağı doğru masaj yap dedi , duvak su da yaparım bundan sonraHavluda koyacağım ben. Saç havlusu boyutunda. Göğüslerimdeki hassasiyeti kırması için şimdiden üzerine sıcak su döküp koyuyorum. Süt gelmesinede belki yarar.
Kirli torbası ve taburcu günü giyeceklerinide ekleyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?