2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
30 lara yaklaşınca banada bi heyecan geldi ya daha alınacak ufak tefek şeyler var benimde kapı süsü pijama takımı halledilecek şeyler var baya 2 ay kalmış olması çok tuhaf hissettiryo
Ben de kapı süsü ,göğüs ucu kremi ,pişik onleyici, bebek sampuani, vücut losyonu gibi eksiklerim kaldi bu ay içinde alirim onları da

Kizlar ben adet ağrısı gibi belimden kasigima vuran agri çekiyorum arada oluyo sanki her an adet olacakmisim gibi bu ağrıyı yaşayan var mı?
Bazı günler oluyor ama belden vurmuyor. Alt tarafta komple baskı ve ağrı hissediyorum.
Südyenler beni bunaltıyor bir yerden sonra ona çözüm bulan var mıı????
Dışarıda mecbur takıyorum ama mahvoluyorum. 80 olan göğüslerim 90 oldu şaka gibi ve ilk gebelik ya bu. Evde 3 tane emzirme sutyenim var çok yumuşaklar ama takınca alttan terletip kesiyorlar sanki canımı ve göğüslerimde de sızlama oluyor. Tek çareyi ince askılı atletlerde buldum şuanda. Gümüş kapak ve lansinohuda son 1 ayda kullanmaya başlarım. Bir de benim göğüs uçlarında çok çok az ıslaklık oluyor bir bakıyorum ucunda bir şey kurumuş o nedir tam anlayamadım.
Bu ay çıksın ağustosa sıralanıcaz bi çoğumuz diye düşünüyorum
Kesinlikle diğer gruplar kendi aylarından evvel doğum yaptığına göre temmuz bitince bizde de başlar aşırı heyecanlı
Bende de artık kronikleşti herhalde. Ikınmadığım ve günde 2 kere felan çıktığım olduğu halde bu sorunum bayadır var. Zeytinyağı ile yumuşatıyorum.

Huzursuz bacak sendromu bende de oluyor geceleri uyuyamıyorum.demir hapı midemi bulandırıyor diye birkaç haftadır kullanmıyordum onun eksikliği de yaparmış.tekrar devam edince kesildi sanki
Nede güzel yaptın tatil yaparak burdan benim gibi evde sıcaktan yananlara selam olsun
Selam

Selam canım, benim de arada bir iki elime geldi şişti. Ama doktorum uyarmıştı olur diye.. rahatsız eden durum yoksa sorun yok. Varsa da çözüm yok çekeceğiz :) danar genişlemesinden oluyor. Bol bol dinlenip su içmekten başka çare yok bunlara. Ayaklarda variste aynı sebeple olabiliyormuş. Her bulduğun yerde ayağını uzat dedi doktorum.

Ben de korkuyorum o hazırlıklardan ya sanki onları yapınca doğurcam gibi :) annem gelcek benim 33. haftada , evde halı yıkamaya verme perde yıkama işlerini filan yapçak. o hafta bebiş eşyalarını da yıkama işini yapacağız inşallah :)

Kızlar bebeğe emzik verme konusunda ne düşünüyorsunuz ya alsam mı almasam mı çok kararsızım. Tecrübeli herkes alıştır diyor. Qma hastanenin gebe eğitimine gitmiştim orda da doktorlar yasak vermiyoruz asla dedi.. o kadar doktor karşıysa vardır bildiği diyorum ama bir yandan da o kadar anne ver diyor emin olamıyorum

Canım meme reddi olabileceği için önerilmediğini okumuştum bende vermeyi düşünmüyorum açıkçası ama yinede her ihtimale karşı philips aventin 2li emziklerinden aldım

Kızlar bende 1 haftadır baya hastayım boğaz ağrısıyla başladı şimdi öksürük ve boğaz kuruluğuyla devam ediyor. Bugün öğleden sonra kbbye randevum var. Gitmişken kızımı da göreyim diye kadın doğumada randevu aldım dualarınızı bekliyorum umarım antibiyotiklik değilimdir ve kızım iyidir

kimi yararlı kimi zararlı diyo ama bende verme taraftarıyım ya çok seviyordum bebeklerde emzik

Bende hazırlıklar biterse doğurcam gibi hissediyorum bu biraz geriyo beni

Merhaba canım , ben emzik aldım , ama direnicem vermemek için çünkü bi alıştırdın mı bebek artık kopamıyor emzikten dişleri çıktıktan sonra diş sağlığınızda etkiliyor zaten

Ben aldım oğlumda vermemiştim bunda vercem

Geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım benim

Red durumu yaşamaktan korkuyorum. Zaman içerisinde birbirimize alıştıkça sonrasında veririm diye bir düşünce içerisindeyim. Emzikte aldım kenarda dursun diye hastane çantama koymayacağım.

Kizlar ben doğum çantası için liste yaptım eklemem gereken eksik bisey var mi sizce?
Havluda koyacağım ben. Saç havlusu boyutunda. Göğüslerimdeki hassasiyeti kırması için şimdiden üzerine sıcak su döküp koyuyorum. Süt gelmesinede belki yarar.
Kirli torbası ve taburcu günü giyeceklerinide ekleyebilirsin.

Kizlar ben doğum çantası için liste yaptım eklemem gereken eksik bisey var mi sizce?
Bir de önceki gruplarda doğuranların başına gelen talihsizlikler yüzünden bebek için hem şırınga hem kaşık biberon alıp koyacağım. Hemşirelerin densizliği yüzünden meme reddiyle uğraşanlar olmuş süt gelmiyor diye mamayı biberonla veriyorlar kolaylarına geliyor herhalde sonra anne uğraşsın dursun.

Kızlar gittim kontrole herşey yolunda 38,5 cm ve 125ü gram olmuş 28+5 bu gün , esnerken görüntüsünü çektik , dr bebekler için yaşam sınırı 28 dedi , Allah korusun erken doğum olursada yaşar dedi , inşallah olmaz tabiki hepimiz zamanında alalım kucağımıza rahim ağzı uzunluğuna baktı 3,2 dedi normalmış , ama bu haftadan sonra benim bebeğimin gelişim gerilik riski var eşinin kalın olduğundan dolayı , o yüzden haftada kontrole gidincez

Benim annem göğüslerini aşağı doğru masaj yap dedi , duvak su da yaparım bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…