- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Yok bende o yok benimde bacaklarımda öyle ağrı oluyor , adete 2,3 gün kala üst bacaklarım ağrıyordu , öyle oluyordum , dr’una bilgi ver istersen , benim belim ve karnımın altı ağrıyor yarın dr gidicemKizlar ben adet ağrısı gibi belimden kasigima vuran agri çekiyorum arada oluyo sanki her an adet olacakmisim gibi bu ağrıyı yaşayan var mı?
Ben düzenli agri olmuyor diye ciddiye almadim yalancı sancılar mi bilmiyorum ilk bebek olunca bunlara çok yabanciyimYok bende o yok benimde bacaklarımda öyle ağrı oluyor , adete 2,3 gün kala üst bacaklarım ağrıyordu , öyle oluyordum , dr’una bilgi ver istersen , benim belim ve karnımın altı ağrıyor yarın dr gidicem
Ara ara bendede oluyor ben rahim ve bebek büyüdüğü için olduğunu düşünüyorum. bak bakalım ağrı şiddetlenecekmi sıklığı artacak mı eğer rahatsız edecek şekle bürünürse doktorunla bi iletişime geçmende fayda varKizlar ben adet ağrısı gibi belimden kasigima vuran agri çekiyorum arada oluyo sanki her an adet olacakmisim gibi bu ağrıyı yaşayan var mı?
Evet canım haklısınBen düzenli agri olmuyor diye ciddiye almadim yalancı sancılar mi bilmiyorum ilk bebek olunca bunlara çok yabanciyim
Maşallah canımEki Görüntüle 3267120 ev temizliğini bitirdik teyzelerimize bi selam verelim dedik
Bu arada şekerimizi düşürmek için evin içinde ufak ufak yürüyüşler yapıyoruz. Sizler nasılsınız güzel Anneler
Benim doktorum demir hapını günde 2 doza çıkarmıştı canım, benim normalde reflüm var ama zararlı bişey yemesem bile artık hep reflüm oluyordu doz artırıldığından beri. Hiç demir ilacından olabileceğini düşünmemiştim. Hatta sabah reflümü arttırabilecek bişey yedim ama demir ilacını içmedim. Hiç yemek borumda yanma falan olmadı. Allah razı olsun valla sayende farkındalığım arttıya kızlar dibine kadar yaşıyorum bunları bırakacağım sonunda demir ilacını yaanormalde kahvaltıdan sonra alırdım akşam yemeği öncesi mahfederdi midemi, bu sefer akşam yemeğinden sonra aldım şimdi başladı mide ağrısı, şimdi kalkıp yemek yicem anca öyle geçiyor
Kuzum demir ilacını aç karnına alman gerekmiyor mu neden yemek sonrası alıyorsun. Mümkünse 1 saat önce içmen lazım hattaya kızlar dibine kadar yaşıyorum bunları bırakacağım sonunda demir ilacını yaanormalde kahvaltıdan sonra alırdım akşam yemeği öncesi mahfederdi midemi, bu sefer akşam yemeğinden sonra aldım şimdi başladı mide ağrısı, şimdi kalkıp yemek yicem anca öyle geçiyor
Gunde 1 defa 1 dk yi geçmiyor canimAra ara bendede oluyor ben rahim ve bebek büyüdüğü için olduğunu düşünüyorum. bak bakalım ağrı şiddetlenecekmi sıklığı artacak mı eğer rahatsız edecek şekle bürünürse doktorunla bi iletişime geçmende fayda var
ne güzel farketmene sevindim ama napıcaz böyle hala midem ağrıyorBenim doktorum demir hapını günde 2 doza çıkarmıştı canım, benim normalde reflüm var ama zararlı bişey yemesem bile artık hep reflüm oluyordu doz artırıldığından beri. Hiç demir ilacından olabileceğini düşünmemiştim. Hatta sabah reflümü arttırabilecek bişey yedim ama demir ilacını içmedim. Hiç yemek borumda yanma falan olmadı. Allah razı olsun valla sayende farkındalığım arttıbende bebek büyüdü mideme baskı yapıyor ondan oluyor diye düşünüyordum
korktuğum için tok karna aldım mideme dokunur diye, aç karna alıcam bundan sonra , normalde hiçbir ilacı aç karna alamıyorumKuzum demir ilacını aç karnına alman gerekmiyor mu neden yemek sonrası alıyorsun. Mümkünse 1 saat önce içmen lazım hatta
bende de oluyor aynısı, hatta geçen oldu ne tuhaf adet öncesi sancısı bu dedim ama kısa sürdüGunde 1 defa 1 dk yi geçmiyor canim
Ooo anne kız temizliği bitirmişsiniz ne güzelEki Görüntüle 3267120 ev temizliğini bitirdik teyzelerimize bi selam verelim dedik
Bu arada şekerimizi düşürmek için evin içinde ufak ufak yürüyüşler yapıyoruz. Sizler nasılsınız güzel Anneler
Ben de m almadığıma pişman oldum.. 62 kg ile s dar geliyor şuan.. m alsam tüm gebeliğimde giyerdim.ayy ben onu iptal ettim yorumlara bakarak, L beden almıştım kalıplar büyükmüş M beden alacağım azıcık dar olsun diye, belden sıkmazsa alt tarafları önemli değil
Zaman yaklaştıkça heyecan artıyorYa kızlar ben şimdi bayramdan dönünce bi heycanlandım :) aklımda hep bayramdan tatilden sonra başlayacam son hazırlıklara diye kodlamışım da(salı tatile gidiyoruz istanbuldan didime bir sonraki hafta döncez) r2 hafta oluyor. 32den sonra yıkama ütüleme çanta valiz vs vs işleri başlayacam. Çok heycanlı ya nasıl yapçaz bilmem
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç normal südyen kullanmadım :)Südyenler beni bunaltıyor bir yerden sonra ona çözüm bulan var mıı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?