2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar ben adet ağrısı gibi belimden kasigima vuran agri çekiyorum arada oluyo sanki her an adet olacakmisim gibi bu ağrıyı yaşayan var mı?
Yok bende o yok benimde bacaklarımda öyle ağrı oluyor , adete 2,3 gün kala üst bacaklarım ağrıyordu , öyle oluyordum , dr’una bilgi ver istersen , benim belim ve karnımın altı ağrıyor yarın dr gidicem

Ben düzenli agri olmuyor diye ciddiye almadim yalancı sancılar mi bilmiyorum ilk bebek olunca bunlara çok yabanciyim

Kizlar ben adet ağrısı gibi belimden kasigima vuran agri çekiyorum arada oluyo sanki her an adet olacakmisim gibi bu ağrıyı yaşayan var mı?
Ara ara bendede oluyor ben rahim ve bebek büyüdüğü için olduğunu düşünüyorum. bak bakalım ağrı şiddetlenecekmi sıklığı artacak mı eğer rahatsız edecek şekle bürünürse doktorunla bi iletişime geçmende fayda var

Benim doktorum demir hapını günde 2 doza çıkarmıştı canım, benim normalde reflüm var ama zararlı bişey yemesem bile artık hep reflüm oluyordu doz artırıldığından beri. Hiç demir ilacından olabileceğini düşünmemiştim. Hatta sabah reflümü arttırabilecek bişey yedim ama demir ilacını içmedim. Hiç yemek borumda yanma falan olmadı. Allah razı olsun valla sayende farkındalığım arttı bende bebek büyüdü mideme baskı yapıyor ondan oluyor diye düşünüyordum

Kuzum demir ilacını aç karnına alman gerekmiyor mu neden yemek sonrası alıyorsun. Mümkünse 1 saat önce içmen lazım hatta

ne güzel farketmene sevindim ama napıcaz böyle hala midem ağrıyor ben daha öncede kullanmıştım o zaman da mideme dokunmuştu ordan biliyorum yemek yicem birazdan bugün de aç karna alayım dedim, bebeye kıyamıyorum kendim için olsa çoktan bırakmıştım

Kuzum demir ilacını aç karnına alman gerekmiyor mu neden yemek sonrası alıyorsun. Mümkünse 1 saat önce içmen lazım hatta
korktuğum için tok karna aldım mideme dokunur diye, aç karna alıcam bundan sonra , normalde hiçbir ilacı aç karna alamıyorum

Ooo anne kız temizliği bitirmişsiniz ne güzel biz memleketten geldik valla sıcaktan yandım yolda, evde biraz dinletip kendimizi sahile attık gölgede yayılıyom şuan

Ya kızlar ben şimdi bayramdan dönünce bi heycanlandım :) aklımda hep bayramdan tatilden sonra başlayacam son hazırlıklara diye kodlamışım da (salı tatile gidiyoruz istanbuldan didime bir sonraki hafta döncez) r2 hafta oluyor. 32den sonra yıkama ütüleme çanta valiz vs vs işleri başlayacam. Çok heycanlı ya nasıl yapçaz bilmem

ayy ben onu iptal ettim yorumlara bakarak, L beden almıştım kalıplar büyükmüş M beden alacağım azıcık dar olsun diye, belden sıkmazsa alt tarafları önemli değil
Ben de m almadığıma pişman oldum.. 62 kg ile s dar geliyor şuan.. m alsam tüm gebeliğimde giyerdim.

Zaman yaklaştıkça heyecan artıyor aynıyız ben de 30 da tatile gideceğim 32 den sonra son hazırlıklarını yaparım diye plan yaptım iyi tatiller şimdidenn

Südyenler beni bunaltıyor bir yerden sonra ona çözüm bulan var mıı????
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç normal südyen kullanmadım :)

Yarım atlet gibi olanlar, spor sütyenleri çok rahat geliyor. Kotondan 2-3 tane bir beden büyük olarak almıstım yok gibi hissediyorum nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…