2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gümüş kapağı doğumdan sonra ama landinoh diye bi krem var 32 haftadan sürülse daha etkili oluyormuş ama tabi bilemem bende o kadarını yorumlarda okudum

Bu ay çıksın ağustosa sıralanıcaz bi çoğumuz diye düşünüyorum

Puset örtüsü aldım , hastaneden çıkarken yada bebeği dr’a aşıya kontrole götürürken kullanırım dedim

Emzirme aleti ne ? Ben bilmiyorum

Gümüş kapağı doğumdan sonra ama landinoh diye bi krem var 32 haftadan sürülse daha etkili oluyormuş ama tabi bilemem bende o kadarını yorumlarda okudum
Ben 2sini de aldım. Lansinohda önce mi sürülüyormuş. Gümüşü doğum yaklaşınca günde 2 saat koyun diyen gördüm de doğrudur herhalde. Şu 35i göreyim de onları da yapalım o zaman

Mesaneye baskı yapınca sürekli lavabo ihtiyacı oluyor
Şuan o durumdayım ve sürekli idrara sıkışık gibiyim afedersiniz lavaboya gidiyorum Bi kaç damla anca geliyo idrar tahlili temiz çıktı şükür Bişey yok bu sıpalar bizi mahvediyor canları sağolsun.

Birde huzursuz bacak sendromu oluyor asla uyuyamıyorum bunu yaşayan var mı? Sanki idrara sıkışığım gibi aşırı gergin oluyo bacaklarım 3 gündür uyku uyuyamıyorum ne gece ne gündüz hastane ortamının da etkisi var tabiki

Canım ben şimdiye kadar yaşamadım ama eskiden bir kaç kez olmuştu sıcaktan mıdır nedir bilmem adamı deli ediyor o his anladım seni.. Ayağının altına yastık koyup yükselti yapmayı dene işe yarar mı bilmem ama denemekte fayda var. sen nasılsın, bebiş iyi misiniz bu arada.

30+1 den selamlar :) bayramı da bitirdik çalışmaya devam özellikle sıcaklarda iyice ödem topladım ayaklar artık ayakkabılara sığmıyor.. bir de hamilelik nedeniyle hayatımda ilk kez sanırım hemoroid sorunu yaşıyorum. Üstelik hiç kabızlık da yaşamamıştım. Yani öyle kanamalı vs değil ama şişlik mevcut bunu yaşayan var mıdır acaba?

Teşekkür ederim size de iyi tatiller şimdiden, çıkıştan önce son tatilimizi yapalım
Iyi tatiller canim ben son tatilimi yaptım geldim sıcakta poğaça gibi mayalanmistim fosur fosur sismistim deniz çok iyi geldi fıs diye söndüm icinde :) bir de kızım o kadar sevdi ki tekmelerle eşlik etti seneye kucagimizda tatile çıkma hayali beni benden alıyor

Eklentiler

• Screenshot_20230703_093924_Instagram.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 93
Nede güzel yaptın tatil yaparak burdan benim gibi evde sıcaktan yananlara selam olsun

Gebelikte genel olarak çok yaşanıyor doktora bildir belki bi ilaç başlar canım

Tatil tatil dedik oda bitti hazırlıklara kaldığımız yerden devam zaman gittikçe daralıyor
Teşekkür ederim size de iyi tatiller şimdiden, çıkıştan önce son tatilimizi yapalım

Tatil tatil dedik oda bitti hazırlıklara kaldığımız yerden devam zaman gittikçe daralıyor
Ben simdi 32. Haftamin icindeyim kiyafetlerini yıkama ütüleme ve hastane cantasi hazirlayacagim asiri heyecanliyim sanki o çantayı hazirlayinca hemen doğum zamanı gelecekmis gibi geliyo resmen 1 ay sonra 36. Haftam olacak nerden nereye geldik kelebek cirpmasi hissederken tekmeler can yakmaya başladı

30 lara yaklaşınca banada bi heyecan geldi ya daha alınacak ufak tefek şeyler var benimde kapı süsü pijama takımı halledilecek şeyler var baya 2 ay kalmış olması çok tuhaf hissettiryo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…