Gümüş kapağı doğumdan sonra ama landinoh diye bi krem var 32 haftadan sürülse daha etkili oluyormuş ama tabi bilemem bende o kadarını yorumlarda okudumBenim beden büyümüştü zaten 1 ay önce filan yeni aldım. O zamana kadar eskiler idare etti. Yeni olana geçen hafta sırtı büyüsün diye aparat taktım. Şimdi uzun süre takınca o da sıkıyor ya. Evde zaten hiç takmıyorum da. Şu emzirmelerin incelerimden alıp bir deneyeyim uç belli ederse de içine pedle filan bakayım. Bir de bu gümüş kapakları son ay mı takçaz? Bende şuan Çatlama vs yok şükür
Bu ay çıksın ağustosa sıralanıcaz bi çoğumuz diye düşünüyorumValla ben temmuz annelerine baktıkça heyecan bastı temmuzda doğuracak kişi 5 falan kaldı yani öyle görünce Ağustos ta bizde sıralanacağız gibi geliyor daha badana yapılacak hala gelecekler var ablamdan falan şampuan pişik krem vs almamıştım bugün sipariş ettim puset örtüsü almadım ben mesela o şart mı kullanamadım diyen arkadaşım da var hiç bilemiyorum
Puset örtüsü aldım , hastaneden çıkarken yada bebeği dr’a aşıya kontrole götürürken kullanırım dedimValla ben temmuz annelerine baktıkça heyecan bastı temmuzda doğuracak kişi 5 falan kaldı yani öyle görünce Ağustos ta bizde sıralanacağız gibi geliyor daha badana yapılacak hala gelecekler var ablamdan falan şampuan pişik krem vs almamıştım bugün sipariş ettim puset örtüsü almadım ben mesela o şart mı kullanamadım diyen arkadaşım da var hiç bilemiyorum
Emzirme aleti ne ? Ben bilmiyorumKızlar arkadaşım yeni doğum yaptı emzirme atleti mutlaka al dedi lohusa teri diye bir şey oluyormuş ilk doğum yapınca ve üşüyormuşsun soğuk soğuk ter döküyorsun dedi çok iyi oluyor dedi şimdi terleme bitti ama yine evde sadece emzirme atleti ile takılıyorum biri gelince onu üstüme bir şey alıyorum dedi hiç sütyen takmana gerek olmuyormuş sizlerle de paylaşayım dedim
Ahahahha gerekirse "evet yaa" de geç niye yorum yapıyon dimibugün ayy çok az kaldı heyecanlandım dedim eşimde diyo ki daha 2 ayda fazla zaman varodun yaa ¾ ü bitti işte ne var aa
Gümüş kapakları rahatsız hissettiğin her an takabilirsin canım gerginlik falan olunca ben geçen taktım meraktan çok güzel serin serinson haftalarda da krem sürün diyen var onu bilmiyorum ama aldım lansinoh krem bende
Ben 2sini de aldım. Lansinohda önce mi sürülüyormuş. Gümüşü doğum yaklaşınca günde 2 saat koyun diyen gördüm de doğrudur herhalde. Şu 35i göreyim de onları da yapalım o zamanGümüş kapağı doğumdan sonra ama landinoh diye bi krem var 32 haftadan sürülse daha etkili oluyormuş ama tabi bilemem bende o kadarını yorumlarda okudum
Emzirme sütyeni gibi askılarında açmaya aparatı var canım bende görmemiştim arkadaşım söyleyince yazdım Trendyola sütyenli atlet gibi sankiEmzirme aleti ne ? Ben bilmiyorum
Benm en büyük belirtim batmaydi. Umarim HamilesinizdirAmin cnm sağolasın ben sağlıksız gebelik geçirdim kürtaj oldum bir adet sonra denemem şimdi tuhaf belirtilerim var özellikle batma bakalım
Kesinlikle çıkıştan önceki son tatillerTeşekkür ederim size de iyi tatiller şimdiden, çıkıştan önce son tatilimizi yapalım
İnşallah cnm beklemedeyimBenm en büyük belirtim batmaydi. Umarim Hamilesinizdir
Şuan o durumdayım ve sürekli idrara sıkışık gibiyim afedersiniz lavaboya gidiyorum Bi kaç damla anca geliyo idrar tahlili temiz çıktı şükür Bişey yok bu sıpalar bizi mahvediyorMesaneye baskı yapınca sürekli lavabo ihtiyacı oluyor
Canım ben şimdiye kadar yaşamadım ama eskiden bir kaç kez olmuştu sıcaktan mıdır nedir bilmem adamı deli ediyor o his anladım seni.. Ayağının altına yastık koyup yükselti yapmayı dene işe yarar mı bilmem ama denemekte fayda var. sen nasılsın, bebiş iyi misiniz bu arada.Şuan o durumdayım ve sürekli idrara sıkışık gibiyim afedersiniz lavaboya gidiyorum Bi kaç damla anca geliyo idrar tahlili temiz çıktı şükür Bişey yok bu sıpalar bizi mahvediyorcanları sağolsun.
Birde huzursuz bacak sendromu oluyor asla uyuyamıyorum bunu yaşayan var mı? Sanki idrara sıkışığım gibi aşırı gergin oluyo bacaklarım 3 gündür uyku uyuyamıyorum ne gece ne gündüz hastane ortamının da etkisi var tabiki
Iyi tatiller canim ben son tatilimi yaptım geldim sıcakta poğaça gibi mayalanmistim fosur fosur sismistim deniz çok iyi geldi fıs diye söndüm icinde :) bir de kızım o kadar sevdi ki tekmelerle eşlik etti seneye kucagimizda tatile çıkma hayali beni benden alıyorTeşekkür ederim size de iyi tatiller şimdiden, çıkıştan önce son tatilimizi yapalım
Nede güzel yaptın tatil yaparak burdan benim gibi evde sıcaktan yananlara selam olsunIyi tatiller canim ben son tatilimi yaptım geldim sıcakta poğaça gibi mayalanmistim fosur fosur sismistim deniz çok iyi geldi fıs diye söndüm icinde :) bir de kızım o kadar sevdi ki tekmelerle eşlik etti seneye kucagimizda tatile çıkma hayali beni benden alıyor
Gebelikte genel olarak çok yaşanıyor doktora bildir belki bi ilaç başlar canım30+1 den selamlar :) bayramı da bitirdik çalışmaya devam özellikle sıcaklarda iyice ödem topladım ayaklar artık ayakkabılara sığmıyor.. bir de hamilelik nedeniyle hayatımda ilk kez sanırım hemoroid sorunu yaşıyorum. Üstelik hiç kabızlık da yaşamamıştım. Yani öyle kanamalı vs değil ama şişlik mevcut bunu yaşayan var mıdır acaba?
Iyi tatiller canim ben son tatilimi yaptım geldim sıcakta poğaça gibi mayalanmistim fosur fosur sismistim deniz çok iyi geldi fıs diye söndüm icinde :) bir de kızım o kadar sevdi ki tekmelerle eşlik etti seneye kucagimizda tatile çıkma hayali beni benden alıyor
Teşekkür ederim size de iyi tatiller şimdiden, çıkıştan önce son tatilimizi yapalım
Ben simdi 32. Haftamin icindeyim kiyafetlerini yıkama ütüleme ve hastane cantasi hazirlayacagim asiri heyecanliyim sanki o çantayı hazirlayinca hemen doğum zamanı gelecekmis gibi geliyoTatil tatil dedik oda bitti hazırlıklara kaldığımız yerden devamzaman gittikçe daralıyor
Nede güzel yaptın tatil yaparak burdan benim gibi evde sıcaktan yananlara selam olsun
Ben simdi 32. Haftamin icindeyim kiyafetlerini yıkama ütüleme ve hastane cantasi hazirlayacagim asiri heyecanliyim sanki o çantayı hazirlayinca hemen doğum zamanı gelecekmis gibi geliyoresmen 1 ay sonra 36. Haftam olacak nerden nereye geldik kelebek cirpmasi hissederken tekmeler can yakmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?