2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben şırınga aldım herhangibi aksilik için

Tesekkurler canim ekledim şimdi onları da

Merhaba kızlar nasılsınız? Bayadır yoktum ben , 2 aydır kayınvalidem bendeydi hayatımın en zor dönemiydi galiba bayramda bi tatil yapıp kendimize geldik eşimle şimdi çok şükür rahatız. Doğum yapan olmuş grupta umarım en kısa sürede kavuşursun bebeğine 31+3teyim kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdim sadece çantamız kaldı, onu da haftaya toparlarım inşallah. Sizler nasılsınız? Her şey yolundadır umarım

Masallah kuzum iyi düşün iyi olsun zaten son zamanlarımızdayiz

Maşallah miniğine içini ferah tut güzel güzel gelişecek Allah'ın izniyle sen haftalık kontrollerini ihmal etme yeter

Hoşgeldin canım arada uğra doğum yaklaştıkça buraları heyecan sarıyor bizlerde hazırlık içindeyiz yıka ütüle valizle derken bir iki hafta böyle geçer

Merhaba kızlar bir saat sonra doktor randevum var umarım bizim için güzel şeyler söyler tüm hastane belgelerimi aldım yapılan işlemlerin yazdığı doktorum inceleyecek bakalım ne diyecek

Bir de hastane çantası hazırlamadığım içim çok pişman oldum keşke erkenden koysaymışım ablam ben hastanedeyken herşeyi almış yıkamış ütülemiş hazırlamış çantamı bende artık son rütuşlarına bakacağım sizde en yakın zamanda hazırlayın derim

Hoşgeldin canım arada uğra doğum yaklaştıkça buraları heyecan sarıyor bizlerde hazırlık içindeyiz yıka ütüle valizle derken bir iki hafta böyle geçer
Evet hem de nasıl heyecan, ve gün geçtikçe sıcaklardan artık daha da bunalıp ağırlaşmaya başladım, sizde de öyle mi ne kadar erken hazırlarsak o kadar iyimiş

Güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah hiç sorun olmadan süreç tamamlanır, hep iyi düşün aklına kötüyü getirme peki neden oluyormuş bu eş kalınlığı bişey dedi mi doktorun?

Canım meme reddi olabileceği için önerilmediğini okumuştum bende vermeyi düşünmüyorum açıkçası ama yinede her ihtimale karşı philips aventin 2li emziklerinden aldım

kimi yararlı kimi zararlı diyo ama bende verme taraftarıyım ya çok seviyordum bebeklerde emzik

Merhaba canım , ben emzik aldım , ama direnicem vermemek için çünkü bi alıştırdın mı bebek artık kopamıyor emzikten dişleri çıktıktan sonra diş sağlığınızda etkiliyor zaten

Ben aldım oğlumda vermemiştim bunda vercem

Red durumu yaşamaktan korkuyorum. Zaman içerisinde birbirimize alıştıkça sonrasında veririm diye bir düşünce içerisindeyim. Emzikte aldım kenarda dursun diye hastane çantama koymayacağım.

Herkes farklı yorum yapmış genelde herkes almış nolur nolmaz diye bende alayım ozaman.. versem bile biraz büyüyünce veririm emmeyi filan öğrenip alışsın.. sonra verir miyim bilmem gerçi :) bibs alırım diyorum ama bilemedim

Haklısın vallahi gecikmemek gerekiyor , inşallah dr çok güzel haberler verir size

inşallah hiç sorun olmadan süreç tamamlanır, hep iyi düşün aklına kötüyü getirme peki neden oluyormuş bu eş kalınlığı bişey dedi mi doktorun?
Yok bişey söylemedi bazı hamileliklerde oluyormuş canım , detaylı ultrasonda belli oldu , 2 haftada bir kontrole gidiyordum bundan sonra daha da tehlike artıyormuş ,yani 29 dam sonra , o yüzden her hafta kontrole gidicem , dr 34 haftaya kadar gelirsen küvezde bile kalmaz ciğer geliştirici yaparız , ama inşallah zamanında kucağıma alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…