Ben şırınga aldım herhangibi aksilik içinBir de önceki gruplarda doğuranların başına gelen talihsizlikler yüzünden bebek için hem şırınga hem kaşık biberon alıp koyacağım. Hemşirelerin densizliği yüzünden meme reddiyle uğraşanlar olmuş süt gelmiyor diye mamayı biberonla veriyorlar kolaylarına geliyor herhalde sonra anne uğraşsın dursun.
İyi yapmışsın canım kendimizi ve bebeğimizi en iyi biz düşünürüz. Kimseye güvenmemek lazım. Hepimiz bol sütlü anneler oluruz inşallahta hiç gerek kalmaz.Ben şırınga aldım herhangibi aksilik için
Tesekkurler canim ekledim şimdi onları daBir de önceki gruplarda doğuranların başına gelen talihsizlikler yüzünden bebek için hem şırınga hem kaşık biberon alıp koyacağım. Hemşirelerin densizliği yüzünden meme reddiyle uğraşanlar olmuş süt gelmiyor diye mamayı biberonla veriyorlar kolaylarına geliyor herhalde sonra anne uğraşsın dursun.
Masallah kuzum iyi düşün iyi olsun zaten son zamanlarımızdayizKızlar gittim kontrole herşey yolunda 38,5 cm ve 125ü gram olmuş 28+5 bu gün , esnerken görüntüsünü çektik, dr bebekler için yaşam sınırı 28 dedi , Allah korusun erken doğum olursada yaşar dedi , inşallah olmaz tabiki hepimiz zamanında alalım kucağımıza rahim ağzı uzunluğuna baktı 3,2 dedi normalmış , ama bu haftadan sonra benim bebeğimin gelişim gerilik riski var eşinin kalın olduğundan dolayı , o yüzden haftada kontrole gidincez
Amin inşallahİyi yapmışsın canım kendimizi ve bebeğimizi en iyi biz düşünürüz. Kimseye güvenmemek lazım. Hepimiz bol sütlü anneler oluruz inşallahta hiç gerek kalmaz.
Amin inaşallaj herşey hepimiz için çok güzel geçer , bu gün birazcık yüzünü gördüm çok duygulandım ağlamamak için zor tuttum kendimi , doğuma giderken çıkarken ağlamasam iyiMasallah kuzum iyi düşün iyi olsun zaten son zamanlarımızdayiz
Ne iyi ettin bende hazırlıycam bu hafta burdan bakarımKizlar ben doğum çantası için liste yaptım eklemem gereken eksik bisey var mi sizce?
Maşallah miniğine içini ferah tut güzel güzel gelişecek Allah'ın izniyleKızlar gittim kontrole herşey yolunda 38,5 cm ve 125ü gram olmuş 28+5 bu gün , esnerken görüntüsünü çektik, dr bebekler için yaşam sınırı 28 dedi , Allah korusun erken doğum olursada yaşar dedi , inşallah olmaz tabiki hepimiz zamanında alalım kucağımıza rahim ağzı uzunluğuna baktı 3,2 dedi normalmış , ama bu haftadan sonra benim bebeğimin gelişim gerilik riski var eşinin kalın olduğundan dolayı , o yüzden haftada kontrole gidincez
Hoşgeldin canım arada uğra doğum yaklaştıkça buraları heyecan sarıyor bizlerde hazırlık içindeyiz yıka ütüle valizle derken bir iki hafta böyle geçerMerhaba kızlar nasılsınız? Bayadır yoktum ben , 2 aydır kayınvalidem bendeydi hayatımın en zor dönemiydi galibabayramda bi tatil yapıp kendimize geldik eşimle şimdi çok şükür rahatız. Doğum yapan olmuş grupta umarım en kısa sürede kavuşursun bebeğine 31+3teyim kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdim sadece çantamız kaldı, onu da haftaya toparlarım inşallah. Sizler nasılsınız? Her şey yolundadır umarım
Evet hem de nasıl heyecan, ve gün geçtikçe sıcaklardan artık daha da bunalıp ağırlaşmaya başladım, sizde de öyle miHoşgeldin canım arada uğra doğum yaklaştıkça buraları heyecan sarıyor bizlerde hazırlık içindeyiz yıka ütüle valizle derken bir iki hafta böyle geçer
Güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar bir saat sonra doktor randevum var umarım bizim için güzel şeyler söyler tüm hastane belgelerimi aldım yapılan işlemlerin yazdığı doktorum inceleyecek bakalım ne diyecek
Bir de hastane çantası hazırlamadığım içim çok pişman oldum keşke erkenden koysaymışım ablam ben hastanedeyken herşeyi almış yıkamış ütülemiş hazırlamış çantamı bende artık son rütuşlarına bakacağım sizde en yakın zamanda hazırlayın derim
inşallah hiç sorun olmadan süreç tamamlanır, hep iyi düşün aklına kötüyü getirmeKızlar gittim kontrole herşey yolunda 38,5 cm ve 125ü gram olmuş 28+5 bu gün , esnerken görüntüsünü çektik, dr bebekler için yaşam sınırı 28 dedi , Allah korusun erken doğum olursada yaşar dedi , inşallah olmaz tabiki hepimiz zamanında alalım kucağımıza rahim ağzı uzunluğuna baktı 3,2 dedi normalmış , ama bu haftadan sonra benim bebeğimin gelişim gerilik riski var eşinin kalın olduğundan dolayı , o yüzden haftada kontrole gidincez
Canım meme reddi olabileceği için önerilmediğini okumuştum bende vermeyi düşünmüyorum açıkçası ama yinede her ihtimale karşı philips aventin 2li emziklerinden aldım
kimi yararlı kimi zararlı diyo ama bende verme taraftarıyım ya çok seviyordum bebeklerde emzik
Merhaba canım , ben emzik aldım , ama direnicem vermemek için çünkü bi alıştırdın mı bebek artık kopamıyor emzikten dişleri çıktıktan sonra diş sağlığınızda etkiliyor zaten
Ben aldım oğlumda vermemiştim bunda vercem
Red durumu yaşamaktan korkuyorum. Zaman içerisinde birbirimize alıştıkça sonrasında veririm diye bir düşünce içerisindeyim. Emzikte aldım kenarda dursun diye hastane çantama koymayacağım.
Amin canım hepimizin bebeği inşallahMaşallah miniğine içini ferah tut güzel güzel gelişecek Allah'ın izniylesen haftalık kontrollerini ihmal etme yeter
Haklısın vallahi gecikmemek gerekiyor , inşallah dr çok güzel haberler verir sizeMerhaba kızlar bir saat sonra doktor randevum var umarım bizim için güzel şeyler söyler tüm hastane belgelerimi aldım yapılan işlemlerin yazdığı doktorum inceleyecek bakalım ne diyecek
Bir de hastane çantası hazırlamadığım içim çok pişman oldum keşke erkenden koysaymışım ablam ben hastanedeyken herşeyi almış yıkamış ütülemiş hazırlamış çantamı bende artık son rütuşlarına bakacağım sizde en yakın zamanda hazırlayın derim
Yok bişey söylemedi bazı hamileliklerde oluyormuş canım , detaylı ultrasonda belli oldu , 2 haftada bir kontrole gidiyordum bundan sonra daha da tehlike artıyormuş ,yani 29 dam sonra , o yüzden her hafta kontrole gidicem , dr 34 haftaya kadar gelirsen küvezde bile kalmaz ciğer geliştirici yaparız , ama inşallah zamanında kucağıma alırıminşallah hiç sorun olmadan süreç tamamlanır, hep iyi düşün aklına kötüyü getirmepeki neden oluyormuş bu eş kalınlığı bişey dedi mi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?