2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ah kuzum anne olmak ne kadar zahmetli, Rabbim yardımcın olsun iki canını da sağlıklı etsin

Kuzum emzik emmesi zayıf olan bebekler için ve genetik olarak dar olan damaklı çocuklar için çok sağlıklı, yani birazda bebisle ilgili, ben ne yapsam kızım alışmamıştı beni emzik gibi kullandığı çok oldu, o yüzden keşke alissaydı dedim. Yine siz duruma göre karar verin.

Kızlar bu depend ne işe yariyor ya birisi bilgi versin. Normal doğum sonrası kanama mi oluyor sezeryan doğum yapanda da mı aynı sorunlar olacak
Kuzu tabiki doğumdan sonra kanama sürüyor baya, bazen çok yoğun bazen az kanamalar devam ediyor. rahat oluyor külot bez gibi bir yere çıktı etti kaygısı yok pedden daha koruyucu ama istiyorsan geniş pedlerde kullanabilirsin

Normal doğumda kanama olurda sezeryan dada mi oluyor
İlk doğum bilmiyorum
Şimdi alayım dedim bedene bile karar veremedim

İnşallah bebeğin doğana kadar iyileşip eve gitmiş olursunuz sadece sade kontroller için gidersiniz dr’a

Eklentiler

• IMG-20230705-WA0011.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20230704_111333.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 80
Ağustosta başlarım yavaş yavaş diyordum. Fakat gaza gelmedim değil. Bebek eşyaları değil de koltuklar silinecek perdeler camlar dolaplar fln temizlenecek. benim gözümü korkutan bunlar. Şimdiden yapsam yine kirlenecek.

Hepsini denedim canım bir yavaşlık var bilmiyorum garipsedim dikkat etmeye devam edicem
Benimde dün geceden beri çok yavaş ve az hareket ediyor her günkü gibi değil , biraz daha dikkat et olmadı dr git bende öyle yapıcam
Benimde geçen hafta yazlık yere gittiğimde 4-5 gün boyunca hareketlerinde aşırı bir azalma vardı neredeyse hiç hissetmiyordum. Ama endişelenmemeye çalıştım belkide o da adaptasyon sorunu yaşıyordur diye düşündüm. 5 günün sonunda tekmeler hava uçuştu size tavsiyem içinizi her zaman ferah tutmaya çalışmanız, bebişlerimiz iyiler merak etmeyin

Ya şu mustela nin vücut yağına kimi gerekli kimi gereksiz diyor .en son şampuanı aldım onu bıraktım
ben set aldım. İçinde vardı. Yenidoğan döneminde yağ kullanımı gözenekleri kapatıyor diye okudum. almış olduğumu sonra kullanıcam. ama hem işe yarayan hem de içeriği temiz ne var bilemiyorum. incia'nın bildiğim kadarıyla yağı var sadece

Kuzum bildiğim kadariyla doğduğu ilk 15 gun zaten iki emse doyuyor midesi küçük eğer emzik ilk günler verirsen yorulup seni emmemezlik yapiyormus meme reddi riski olduğundan ben emmeye iyice alıştıktan sonra vericem emzik rahatlık olduğunu yenidogan hemşiresi kiz kardeşim söyledi" sadece ilk zamanlar verme sonrasinda ver kurtul abla "dedi Bilgin olsun ben avent in yeni doğan için olanını aldim 2 li olanindan

belki de artık bebeğin büyüdüğü için eskisi kadar sert darbeler hissedemiyorsundur. Zamanla hareketler daha da yavaşlayacak demişlerdi.
Sanırım öyle oldu. Çok şükür yinede hafifte olsa hissediyorum.
Bir anda hareketler yavaşladığı için tedirgin oldum vallahi yoksa hiç saçma düşüncelere girip bunaltmıyorum kendimi. Dün sol ve sağa yattım olmayınca sırtüstü durdum rahatsız olur vururdu ama onda bile vurmayınca ağlayacaktım neyse ki bir süre sonra oynadıda rahat ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…