Ben daha gidemedim 1 dk tatile gitmem lazımKesinlikle çıkıştan önceki son tatiller
Ah kuzum anne olmak ne kadar zahmetli, Rabbim yardımcın olsun iki canını da sağlıklı etsinYa kızlar dün bi anne 40 günlük bebeğiyle geldi 3 yaşında oğluda kanser tedavisi görüyor yatış yapıldı bebeği içeriye almıyorlar bebek bekleme salonunda halasının kucağında bekliyo kadın emzirip içeriye gidiyo gün boyunca.... ben napcam bebiş doğunca bilmiyorum İnşaAllah hastane yatışımız hiç olmaz o dönemde
Kuzum emzik emmesi zayıf olan bebekler için ve genetik olarak dar olan damaklı çocuklar için çok sağlıklı, yani birazda bebisle ilgili, ben ne yapsam kızım alışmamıştı beni emzik gibi kullandığı çok oldu, o yüzden keşke alissaydı dedim. Yine siz duruma göre karar verin.Kızlar bebeğe emzik verme konusunda ne düşünüyorsunuz ya alsam mı almasam mı çok kararsızım. Tecrübeli herkes alıştır diyor. Qma hastanenin gebe eğitimine gitmiştim orda da doktorlar yasak vermiyoruz asla dedi.. o kadar doktor karşıysa vardır bildiği diyorum ama bir yandan da o kadar anne ver diyor emin olamıyorum
Cidden bu zamanlara kadar geldik duygulanmamak elde değilEn minik çamaşırlar yıkandıütüleme ve doğum çantası hazırlama faslı var bugün
Göğüs ucunu çıkarmakta ve ilk sütü getirmekte iyi oluyor kuzu onun dışında hiç kullanmadım ben.Kızlar göğüs pompası hepiniz aldınız mı alcak mısınız o konuda kararsızım ne yapayım
Kuzu tabiki doğumdan sonra kanama sürüyor baya, bazen çok yoğun bazen az kanamalar devam ediyor. rahat oluyor külot bez gibi bir yere çıktı etti kaygısı yok pedden daha koruyucu ama istiyorsan geniş pedlerde kullanabilirsinKızlar bu depend ne işe yariyor ya birisi bilgi versin. Normal doğum sonrası kanama mi oluyor sezeryan doğum yapanda da mı aynı sorunlar olacak
Normal doğumda kanama olurda sezeryan dada mi oluyorKuzu tabiki doğumdan sonra kanama sürüyor baya, bazen çok yoğun bazen az kanamalar devam ediyor. rahat oluyor külot bez gibi bir yere çıktı etti kaygısı yok pedden daha koruyucu ama istiyorsan geniş pedlerde kullanabilirsin
Bir kargo günü daha hala eksikler bitmiş değil ama para bittii
İnşallah bebeğin doğana kadar iyileşip eve gitmiş olursunuz sadece sade kontroller için gidersiniz dr’aYa kızlar dün bi anne 40 günlük bebeğiyle geldi 3 yaşında oğluda kanser tedavisi görüyor yatış yapıldı bebeği içeriye almıyorlar bebek bekleme salonunda halasının kucağında bekliyo kadın emzirip içeriye gidiyo gün boyunca.... ben napcam bebiş doğunca bilmiyorum İnşaAllah hastane yatışımız hiç olmaz o dönemde
benimkiler geldi eriyorum arkadaşlarBir kargo günü daha hala eksikler bitmiş değil ama para bittii
Canım her türlü kanama oluyor fark etmezNormal doğumda kanama olurda sezeryan dada mi oluyor
İlk doğum bilmiyorum
Şimdi alayım dedim bedene bile karar veremedim
Ya şu mustela nin vücut yağına kimi gerekli kimi gereksiz diyor .en son şampuanı aldım onu bıraktımbenimkiler geldi eriyorum arkadaşlar
hala sepetimde bir sürü ürün var
Ağustosta başlarım yavaş yavaş diyordum. Fakat gaza gelmedim değil. Bebek eşyaları değil de koltuklar silinecek perdeler camlar dolaplar fln temizlenecek. benim gözümü korkutan bunlar. Şimdiden yapsam yine kirlenecek.Merhaba kızlar nasılsınız ay hazırlıklar baslamışbende eksiklerimi tatilden sonra tamamlayacağım inşallah yarın beşiğe bakacağız, ufak detay eksikler kaldı. Onlarıda tammlarım zamanla inşallah.
Hepsini denedim canım bir yavaşlık var bilmiyorum garipsedim dikkat etmeye devam edicem
Benimde geçen hafta yazlık yere gittiğimde 4-5 gün boyunca hareketlerinde aşırı bir azalma vardı neredeyse hiç hissetmiyordum. Ama endişelenmemeye çalıştım belkide o da adaptasyon sorunu yaşıyordur diye düşündüm. 5 günün sonunda tekmeler hava uçuştuBenimde dün geceden beri çok yavaş ve az hareket ediyor her günkü gibi değil , biraz daha dikkat et olmadı dr git bende öyle yapıcam
ben set aldım. İçinde vardı. Yenidoğan döneminde yağ kullanımı gözenekleri kapatıyor diye okudum. almış olduğumu sonra kullanıcam. ama hem işe yarayan hem de içeriği temiz ne var bilemiyorum. incia'nın bildiğim kadarıyla yağı var sadeceYa şu mustela nin vücut yağına kimi gerekli kimi gereksiz diyor .en son şampuanı aldım onu bıraktım
Kuzum bildiğim kadariyla doğduğu ilk 15 gun zaten iki emse doyuyor midesi küçük eğer emzik ilk günler verirsen yorulup seni emmemezlik yapiyormus meme reddi riski olduğundan ben emmeye iyice alıştıktan sonra vericem emzik rahatlık olduğunu yenidogan hemşiresi kiz kardeşim söyledi" sadece ilk zamanlar verme sonrasinda ver kurtul ablaKızlar bebeğe emzik verme konusunda ne düşünüyorsunuz ya alsam mı almasam mı çok kararsızım. Tecrübeli herkes alıştır diyor. Qma hastanenin gebe eğitimine gitmiştim orda da doktorlar yasak vermiyoruz asla dedi.. o kadar doktor karşıysa vardır bildiği diyorum ama bir yandan da o kadar anne ver diyor emin olamıyorum
Sanırım öyle oldu. Çok şükür yinede hafifte olsa hissediyorum.belki de artık bebeğin büyüdüğü için eskisi kadar sert darbeler hissedemiyorsundur. Zamanla hareketler daha da yavaşlayacak demişlerdi.
Bir anda hareketler yavaşladığı için tedirgin oldum vallahi yoksa hiç saçma düşüncelere girip bunaltmıyorum kendimi. Dün sol ve sağa yattım olmayınca sırtüstü durdum rahatsız olur vururdu ama onda bile vurmayınca ağlayacaktım neyse ki bir süre sonra oynadıda rahat ettim.Benimde geçen hafta yazlık yere gittiğimde 4-5 gün boyunca hareketlerinde aşırı bir azalma vardı neredeyse hiç hissetmiyordum. Ama endişelenmemeye çalıştım belkide o da adaptasyon sorunu yaşıyordur diye düşündüm. 5 günün sonunda tekmeler hava uçuştusize tavsiyem içinizi her zaman ferah tutmaya çalışmanız, bebişlerimiz iyiler merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?