2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çamasır makinem bozuldu, hemde dört makinelik kirli varken
Var mi bana tavsiye edebileceğiniz çamasır makinesi.. kurutma olarak vestel kullaniyorum acaba yikama olarak da vestel alsam mi sizlere bi danisayim istedim
Tüm beyaz eşyalarım beko ve memnunum ama vestelden memnunsan yine aynı markadan bakabilirsin markayı bildiğin için içinde rahat olur

meme reddi olmasın diye bizde kardeşimin bebeğinde vermedik. bence emmesinde ki en büyük etkende buydu.
Bebek zaten emme güdüsüyle dünyaya geliyor. neyi verirsen onu emecek. emziği kavraması ağzına oturması çok daha basit. onu emip o hazzı aldıktan sonra insan memesiyle cebelleşmek istemiyorlar bence .
zaten annesini emerken bile yoruluyor yavrum uyuyor. ne yaparsanız yapın derin uykudan uyanması zor oluyor. birde emzikle yormaya gerek yok bence.
emebiliyor sorun yok, gücü kuvveti yerine geldi o zaman eğer alırsa veririm emziği. yiyenim 4 aya kadar almadı memeyi bu badirelerden sonra. çeşit çeşit emzikler aldık. 4 aydan sonra emmeye başladı bipsleri philipsler değil nuk marka istiyor sadece

Kendin yapacaksan bence sona bırakma. Çünkü planladığının haricinde başka işlerde çıkabiliyor. Ama yardım alacaksan bekletmen mantıklı tabii. Dün ben koltukları sildim kasıklarım ağrıdı ama uzanınca geçti tabii.

annem şehir dışında kardeşimin bebeğine bakıyor. Ağustos 15 te gelirim ben diyor ama onu da yormak hiç istemiyorum. zaten doğumda yorulacak fazlasıyla. eşimle beraber zaman yaratıp bir şekilde yapmamız gerekiyor.

Bende aynı fikirdeyim canim benim sonrasında artık emzik markalarindan beğendirmeye calisicaz

Sen bebeğin için nasıl mutlulukla yorulacaksan annişinde aynı şekilde mutlulukla yardımcı olur. Kafanı öyle doldurma. Son 1 ayına çok yaklaşmadan evvel başlamanı tavsiye ederim.

Ben camları eşime sildiricem agustos ilk haftasında yorulmasin diye günde bir oda bir oda yapsın bende çok cam var perdeler bi gunde yıkanır asar eve temizliğe de annemle kayinvalideme silme supurme işi kalcak halıları yıkamaya vericem ağustosun ilk haftası ben o şekilde yapicam sizler iyi yapıyorsunuz sanirim bende sıkıntı var az egilsem karnıma kramp giriyor burda herkes kendi işini kendi yapabiliyor görüp gaza gelip bugun temizlik yaptım şu an karnim taş gibi agriyor uzaniyorum

Sen bebeğin için nasıl mutlulukla yorulacaksan annişinde aynı şekilde mutlulukla yardımcı olur. Kafanı öyle doldurma. Son 1 ayına çok yaklaşmadan evvel başlamanı tavsiye ederim.
ahh ahh annelik o bana kıyamıyor ben ona.
bu gazla ben cumartesi işe başlarım

Ben hiçbir işimi kendim yapamıyorum yalnızca yemek hazırlayabiliyorum. Perdelerimi annem ve kayınvalidem yıkadı eve de ayda bir abla gelip temizlik yapıyor. Ütümü de 3-4 haftada bir gelip k.validem yapıyor yüne. Burada bazı arkadaşlarmız her işini yapıyor maşallah ama ben de senin gibiyim. Biraz yorulsam karnım taş gibi oluyor

işin açıkçası şöyle olur bende o durum
Aşkım şurası koltuğun şurası da var. heh bak orası.
yorulduysan yapayım ben biraz
şimdi bi türk kahvesi yapayım ben sana sonra da camları silelim. ben bezi yıkarım sen silersin gibi
Bir süredir bizim de temizlik işimiz böyle gidiyor.

Tek degilim şükürler olsun acaba ben mi şımarıklık yapıyorum diye dusunuyordum

Uzun suredir ev temizliğini eşim yapıyor artık yarın yaparım diğer gün yaparım az uzanayım yaparım en son cocuk gibi mizikcilik yapmaya basladi o yuzden gözünü korkutmadan yaptırmaya calisicam

Temizlik için annem yanıma geldi. Asla tek yapamazdım. Yamuluyordum normal sil süpürde bile. Annemle böldük günlere işleri. O mesela pencere sildi bende perdeleri ütüledim(tikliyim). Koltuklarıda ben silerken annem evi komple silip süpürdü mesela dün. Mutfak dolapları temizlenirken ben hiç karışamadım bile. Yapabileceğim minimum şeyleri yaptım. Tek yapanlarda var aramızda Allah güç kuvvet versin ama mümkünse destek şart. Halılarıda ben haftaya veririm eşim hep evde olmuyor o yüzden eşimle yapma imkanımda yoktu annem sağolsun evim temizlendi rahatladım.

Her işini kendisi yapanlar masallah diyorum kıskanmıyor degilim

Kızlar bu depend ne işe yariyor ya birisi bilgi versin. Normal doğum sonrası kanama mi oluyor sezeryan doğum yapanda da mı aynı sorunlar olacak
Evet sezeryanda olsa kanama oluyor.bazı devlet hastaneleri depend yerine hasta bezi istiyor.devlette yapacaksınız sorarsınız.

Kızlar aranızda nebülizatör alan var mı? Yorumları iyiydi çevremdede iyi yorumlar aldım. Nexus marka şarjlı nebülizatör aldım. Bende hastayım bu sıralar burnum tıkalı kendimde deneyeceğim
Bende ondan alacağım en çok tavsiye edilen o zaten

benimde sorunum eşimin bu aralar çok yoğun çalışması ona da kıyamıyorum. planlamak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…