2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet canım maalesef... Eşim astsubay 2 gündür uyumadım çokta acıktım diyor. Hadi gel şimdi bu adama ev temizleyeceğiz de.
valla aynı durumdayız. sağolsun ben demeden bile kalkar yapar herşeyi aslında hamilelikten önce de böyleydi. ama şimdi hem mesaili işi var hem de haftasonları çalışıyor. belki 1 gün evde oluyor. o da denk gelirse. dinlenmek istiyor ki gözlerinden anlıyorum zaten. buna rağmen haftalık temizliği yine beraber yapıyoruz. Hafta içi fln bir şekilde akşamları yapmamız lazım bizim.

Hayat arkadaşlarımız Bir şekilde sırtlana sırtlana ilerliyoruz değil mi çok şükür. Ben deftere tarihli plan bile yapmıştım. Uyumlu yaptık annemle, yorulmamış olduk. Fikir olsun böyle ne yapılacak, ne kaldı kargaşasından da uzaklaşıp net ilerleyince güzel oldu bizim için.

Ya şu mustela nin vücut yağına kimi gerekli kimi gereksiz diyor .en son şampuanı aldım onu bıraktım
ben setli aldım losyonlu set çok pahalıydı onu ayrıca aldım, %99 doğal içerik diyor ve baktım yoğun kıvamlı da değil ama çok çok kendim kullanırım

yok inanki asla cam koltuk silecek radde de değilim bende kasılıyorum, normal ev işini anca yapıyorum çok yoruluyorum, yeni taşındığım için temizlik işim yok çok şükür belki cam silinir o kadar

ben setli aldım losyonlu set çok pahalıydı onu ayrıca aldım, %99 doğal içerik diyor ve baktım yoğun kıvamlı da değil ama çok çok kendim kullanırım
Almadım ama aklim da kalmadı değil sepette bekliyor arada bakisiyoruz
Önce acilleri alayım sonra bakarım duruma göre
Bugün burun aspiratörü, harfli pano ve muslin örtü siparişini verdim
Bayram öncesi bırakmıştım biseyler bakmayı kaldığım yerden devam
Al al bitmiyor

ben fena gaza geldim bugün gene 16 parça ürün almışım güya kayınvalidem de alışverişe çıkacak, kadıncağıza bişey bırakmadım resmen ya neyse bebeme bir don bile almış değilim kıyafet olarak napim aldığım şeyler ne zamandır radarımda olan şeyler aldım içim rahat etti, kıyafeti nasıl alırlarsa alsınlar sıkıntı değil zaten 10 lu isimli takımda yaptırdım , ama yeter bu ayki kotamız oldu daha da bişey almam

Bende liste yaptım gözüme carpana bakıyorum indirimde ise alıyorum yada beğendiys listemi baya azalttım ama kendime daha hiç başlamadım
Pijama takımı gecelik iç çamaşırı korse hiç bişey almadım daha

popüler kültürün kölesi olarak tırnak makası yerine törpüyü aldım, bakım seti almadım gereksiz şeyler var bence keçi kılı fırçasını aldım bir de extra
Bende aynılarını alacağım ne yapalım onca insan beğenmiş inanmayalım mı Bir de konak tarağı alacağım bulunsun yıkarken işime yarayacak gibi geldi.

Göğüs ucunu çıkarmakta ve ilk sütü getirmekte iyi oluyor kuzu onun dışında hiç kullanmadım ben.
Sütün nasıldı peki canım? Fazla olursa sağmak gerekmez mi?
Ya şu mustela nin vücut yağına kimi gerekli kimi gereksiz diyor .en son şampuanı aldım onu bıraktım
Ben losyon aldım nemlendirici. Yağ pisliği çekiyor.
Kızlar araştırma sonucu burun aspiratörü bunu aldım
Fikir olsun diye sizede atayım
Ben de ondan aldım canım. Genelde bunu kullanıyorlar

bende onları da aldım büyük ölçüde , bi emzirme sütyeni kaldı beğendiğim ürün 340 liradan 550 ye çıkmış keşke alsaydım diyorum, her şey git gide zamlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…