- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Evet canım maalesef... Eşim astsubay 2 gündür uyumadım çokta acıktım diyor. Hadi gel şimdi bu adama ev temizleyeceğiz de.benimde sorunum eşimin bu aralar çok yoğun çalışmasıona da kıyamıyorum. planlamak zor.
valla aynı durumdayız. sağolsun ben demeden bile kalkar yapar herşeyi aslında hamilelikten önce de böyleydi. ama şimdi hem mesaili işi var hem de haftasonları çalışıyor. belki 1 gün evde oluyor. o da denk gelirse. dinlenmek istiyor ki gözlerinden anlıyorum zaten. buna rağmen haftalık temizliği yine beraber yapıyoruz. Hafta içi fln bir şekilde akşamları yapmamız lazım bizim.Evet canım maalesef... Eşim astsubay 2 gündür uyumadım çokta acıktım diyor. Hadi gel şimdi bu adama ev temizleyeceğiz de.
Hayat arkadaşlarımızvalla aynı durumdayız. sağolsun ben demeden bile kalkar yapar herşeyi aslında hamilelikten önce de böyleydi. ama şimdi hem mesaili işi var hem de haftasonları çalışıyor. belki 1 gün evde oluyor. o da denk gelirse. dinlenmek istiyor ki gözlerinden anlıyorum zaten. buna rağmen haftalık temizliği yine beraber yapıyoruz. Hafta içi fln bir şekilde akşamları yapmamız lazım bizim.
ben setli aldım losyonlu set çok pahalıydı onu ayrıca aldım, %99 doğal içerik diyor ve baktım yoğun kıvamlı da değil ama çok çok kendim kullanırımYa şu mustela nin vücut yağına kimi gerekli kimi gereksiz diyor .en son şampuanı aldım onu bıraktım
bende aldım bunu ne olur ne olmaz kalsın diyeKızlar araştırma sonucu burun aspiratörü bunu aldım
Fikir olsun diye sizede atayım
yok inanki asla cam koltuk silecek radde de değilim bende kasılıyorum, normal ev işini anca yapıyorum çok yoruluyorum, yeni taşındığım için temizlik işim yok çok şükür belki cam silinir o kadarBen camları eşime sildiricem agustos ilk haftasında yorulmasin diye günde bir oda bir oda yapsın bende çok cam var perdeler bi gunde yıkanır asar eve temizliğe de annemle kayinvalideme silme supurme işi kalcak halıları yıkamaya vericem ağustosun ilk haftası ben o şekilde yapicam sizler iyi yapıyorsunuz sanirim bende sıkıntı var az egilsem karnıma kramp giriyor burda herkes kendi işini kendi yapabiliyorgörüp gaza gelip bugun temizlik yaptım şu an karnim taş gibi agriyor uzaniyorum
popüler kültürün kölesi olarak tırnak makası yerine törpüyü aldımsheismaya Törpüyü denedin mi acaba bende alacağımda.
kardeşim almıştı aynısından memnun ve kullanımının da kolay olduğunu söylüyor. Bende aldım aynısından.sheismaya Törpüyü denedin mi acaba bende alacağımda.
Hayır özel de doğum yapicam canımEvet sezeryanda olsa kanama oluyor.bazı devlet hastaneleri depend yerine hasta bezi istiyor.devlette yapacaksınız sorarsınız.
Kimi görsem bunu alıyor videolarda nasıl yapıldığına bakarken bunu kullanan gördüm aldım .Bende buna göz dikmiştim ama annem silikon aspiratör al dedi sıkmalı olandan. Kararsızlıktan almadım bekletiyorum.
Almadım ama aklim da kalmadı değilben setli aldım losyonlu set çok pahalıydı onu ayrıca aldım, %99 doğal içerik diyor ve baktım yoğun kıvamlı da değil ama çok çok kendim kullanırım
ben fena gaza geldim bugün gene 16 parça ürün almışımAlmadım ama aklim da kalmadı değilsepette bekliyor arada bakisiyoruz
Önce acilleri alayım sonra bakarım duruma göre
Bugün burun aspiratörü, harfli pano ve muslin örtü siparişini verdim
Bayram öncesi bırakmıştım biseyler bakmayı kaldığım yerden devam
Al al bitmiyor
Bende liste yaptım gözüme carpana bakıyorum indirimde ise alıyorum yada beğendiys listemi baya azalttım ama kendime daha hiç başlamadımben fena gaza geldim bugün gene 16 parça ürün almışımgüya kayınvalidem de alışverişe çıkacak, kadıncağıza bişey bırakmadım resmen ya neyse bebeme bir don bile almış değilim kıyafet olarak napim aldığım şeyler ne zamandır radarımda olan şeyler aldım içim rahat etti, kıyafeti nasıl alırlarsa alsınlar sıkıntı değil zaten 10 lu isimli takımda yaptırdım , ama yeter bu ayki kotamız oldu daha da bişey almam
Bende aynılarını alacağım ne yapalım onca insan beğenmiş inanmayalım mıpopüler kültürün kölesi olarak tırnak makası yerine törpüyü aldım, bakım seti almadım gereksiz şeyler var bence keçi kılı fırçasını aldım bir de extra
Sütün nasıldı peki canım? Fazla olursa sağmak gerekmez mi?Göğüs ucunu çıkarmakta ve ilk sütü getirmekte iyi oluyor kuzu onun dışında hiç kullanmadım ben.
Ben losyon aldım nemlendirici. Yağ pisliği çekiyor.Ya şu mustela nin vücut yağına kimi gerekli kimi gereksiz diyor .en son şampuanı aldım onu bıraktım
Ben de ondan aldım canım. Genelde bunu kullanıyorlarKızlar araştırma sonucu burun aspiratörü bunu aldım
Fikir olsun diye sizede atayım
bende onları da aldım büyük ölçüde , bi emzirme sütyeni kaldı beğendiğim ürün 340 liradan 550 ye çıkmış keşke alsaydım diyorum, her şey git gide zamlanıyorBende liste yaptım gözüme carpana bakıyorum indirimde ise alıyorum yada beğendiys listemi baya azalttım ama kendime daha hiç başlamadım
Pijama takımı gecelik iç çamaşırı korse hiç bişey almadım daha
ayy bi o eksikti cidden inşallah gerek kalmazBende aynılarını alacağım ne yapalım onca insan beğenmiş inanmayalım mıBir de konak tarağı alacağım bulunsun yıkarken işime yarayacak gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?