2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende senin durumundayım ama her işi eşim yapıyor bi yemek yapıyorum

Tatildi bayramdı derken benim de kotam dolmuştu. Öğlen şöyleee bir Zara’nın indirimlerine bakayım derken mayo gördüm. Seneye bu paraya alamam, alayım da dursun çocuğumun deniz kıyafetleri dedim Verimli bir gündü

hahahaha ben daha ileriye adım atamadım, yenidoğan alışverişi bana yetti

Ben ilk aylarda burun çekmek iyi değil diye kızımda sadece serum fizyolojik sıkıp ters çevirip sırtına vuruyordum.sonraki aylarda braunun aspiratörünü aldım halen de kullanıyorum.geçen hafta yine burnu tıkandı bunla açıp durdum.şimdi biraz pahalanmış 400e almıştım

Eklentiler

• C38AE30A-87FB-4EF2-AE40-D2FD7202ACF0.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 69
Bende indirimden elbise fln aldım 1 yıl sonra giycek ama olsun

Eklentiler

• IMG_3196.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 69
Ben daha gidemedim 1 dk tatile gitmem lazım hamile mayosu aldım, bu göbüşle güzel bir tatil amin enter
bence de gitmek lazım
Nerden aldın mayoyu,tavsiye eder misin
Decathlondan alıcaktım mağazada yokmuş sadece online da satışı varmış.. Penti dagi vs oralara bakacağım

Kızlar bugün bebeğin hareketleri çok az ve sürekli karnımın bi tarafına toplanıyor sizde endişelenmelimiyim ? Dr ariyim mi ?

bence de gitmek lazım
Nerden aldın mayoyu,tavsiye eder misin
Decathlondan alıcaktım mağazada yokmuş sadece online da satışı varmış.. Penti dagi vs oralara bakacağım
Trendyol dan aldım kuzu siyah göbüşü geniş bir mayo 430 muydu neydi fiyatı daha gelmedi kuzu yarın gelir umarım paylaşırım becerebilirsem hiç bakmadım oralara

Sütün nasıldı peki canım? Fazla olursa sağmak gerekmez mi?

Ben losyon aldım nemlendirici. Yağ pisliği çekiyor.

Ben de ondan aldım canım. Genelde bunu kullanıyorlar
İlk 2 ay sütüm iyi değildi kuzu mama destekli gittik doktor önerisiyle 2 aydan sonra mamayı tamamen bıraktık vücudum toparlandı bence

Kuzu onlar hepimizin aklında bence hem bebiş gelmeden ev temiz olsun hem herşey yıkanmış hazır olsun. Ben temizlikçi çağırırım kuzu, yapamam halılar vs de zaten verilecek ayy gerçekten yaklaşıyor mu ne daha 28 olacağım yarın ha

Kızlar bugün bebeğin hareketleri çok az ve sürekli karnımın bi tarafına toplanıyor sizde endişelenmelimiyim ? Dr ariyim mi ?
Ben bazen hissedemedigimde gözle bakinca görüyorum mini mini hareketlerini. Tatli bi seyler atistirip takip et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…