Bende senin durumundayım ama her işi eşim yapıyor bi yemek yapıyorumBen hiçbir işimi kendim yapamıyorum yalnızca yemek hazırlayabiliyorum. Perdelerimi annem ve kayınvalidem yıkadı eve de ayda bir abla gelip temizlik yapıyor. Ütümü de 3-4 haftada bir gelip k.validem yapıyor yüne. Burada bazı arkadaşlarmız her işini yapıyor maşallah ama ben de senin gibiyim. Biraz yorulsam karnım taş gibi oluyor
Tatildi bayramdı derken benim de kotam dolmuştu. Öğlen şöyleee bir Zara’nın indirimlerine bakayım derken mayo gördüm. Seneye bu paraya alamam, alayım da dursun çocuğumun deniz kıyafetleri dedimben fena gaza geldim bugün gene 16 parça ürün almışımgüya kayınvalidem de alışverişe çıkacak, kadıncağıza bişey bırakmadım resmen ya neyse bebeme bir don bile almış değilim kıyafet olarak napim aldığım şeyler ne zamandır radarımda olan şeyler aldım içim rahat etti, kıyafeti nasıl alırlarsa alsınlar sıkıntı değil zaten 10 lu isimli takımda yaptırdım , ama yeter bu ayki kotamız oldu daha da bişey almam
hahahaha ben daha ileriye adım atamadım, yenidoğan alışverişi bana yettiTatildi bayramdı derken benim de kotam dolmuştu. Öğlen şöyleee bir Zara’nın indirimlerine bakayım derken mayo gördüm. Seneye bu paraya alamam, alayım da dursun çocuğumun deniz kıyafetleri dedimVerimli bir gündü
İyi yapmışsın vallaTatildi bayramdı derken benim de kotam dolmuştu. Öğlen şöyleee bir Zara’nın indirimlerine bakayım derken mayo gördüm. Seneye bu paraya alamam, alayım da dursun çocuğumun deniz kıyafetleri dedimVerimli bir gündü
Tatildi bayramdı derken benim de kotam dolmuştu. Öğlen şöyleee bir Zara’nın indirimlerine bakayım derken mayo gördüm. Seneye bu paraya alamam, alayım da dursun çocuğumun deniz kıyafetleri dedimVerimli bir gündü
Denedim gayet güzel yeni doğum yapmış bi arkadaşım önerdi çok linkini attı onun tavsiyesi üzerine almıştımsheismaya Törpüyü denedin mi acaba bende alacağımda.
Ben daha gidemedim 1 dk tatile gitmem lazımhamile mayosu aldım, bu göbüşle güzel bir tatil amin enter
Trendyol dan aldım kuzu siyah göbüşü geniş bir mayo 430 muydu neydi fiyatı daha gelmedi kuzu yarın gelir umarımbence de gitmek lazım
Nerden aldın mayoyu,tavsiye eder misin
Decathlondan alıcaktım mağazada yokmuş sadece online da satışı varmış.. Penti dagi vs oralara bakacağım
İlk 2 ay sütüm iyi değildi kuzu mama destekli gittik doktor önerisiyle 2 aydan sonra mamayı tamamen bıraktık vücudum toparlandı benceSütün nasıldı peki canım? Fazla olursa sağmak gerekmez mi?
Ben losyon aldım nemlendirici. Yağ pisliği çekiyor.
Ben de ondan aldım canım. Genelde bunu kullanıyorlar
Dünde ben az hissettim kuzum, uyuyordur minnoş ya sen yine biraz dinle bak,Kızlar bugün bebeğin hareketleri çok az ve sürekli karnımın bi tarafına toplanıyor sizde endişelenmelimiyim ? Dr ariyim mi ?
Yarında öyle devam ederse git canım. Benim düne göre bugün daha iyiydi o yüzden endişem geçti.Kızlar bugün bebeğin hareketleri çok az ve sürekli karnımın bi tarafına toplanıyor sizde endişelenmelimiyim ? Dr ariyim mi ?
Kuzu onlar hepimizin aklında bence hem bebiş gelmeden ev temiz olsun hem herşey yıkanmış hazır olsun. Ben temizlikçi çağırırım kuzu, yapamamAğustosta başlarım yavaş yavaş diyordum. Fakat gaza gelmedim değil. Bebek eşyaları değil de koltuklar silinecek perdeler camlar dolaplar fln temizlenecek. benim gözümü korkutan bunlar. Şimdiden yapsam yine kirlenecek.
Ben bazen hissedemedigimde gözle bakinca görüyorum mini mini hareketlerini. Tatli bi seyler atistirip takip et canimKızlar bugün bebeğin hareketleri çok az ve sürekli karnımın bi tarafına toplanıyor sizde endişelenmelimiyim ? Dr ariyim mi ?
Canım ne yaptın bebiş hareketlendi mi?Kızlar bugün bebeğin hareketleri çok az ve sürekli karnımın bi tarafına toplanıyor sizde endişelenmelimiyim ? Dr ariyim mi ?
Uyumasın uyansınDünde ben az hissettim kuzum, uyuyordur minnoş ya sen yine biraz dinle bak,
Çok şükür , biraz hareket azaldı mı evhamlar başlıyorYarında öyle devam ederse git canım. Benim düne göre bugün daha iyiydi o yüzden endişem geçti.
Tamam canım sağolBen bazen hissedemedigimde gözle bakinca görüyorum mini mini hareketlerini. Tatli bi seyler atistirip takip et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?