2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun kuzum enfeksiyon çok sık görülüyor endişe etme ama günlük su içimini bayaa arttır. Ve idrarını tutma o da enfeksiyona sebep olabiliyor.
Decavit ben de kullanıyorum ama omega vermedi.. malum yaz geldi balık yiyemiyoruz artık.. ilk görüş gününde soracağım doktora

Önceden çok nadir rüya gören ben her gece rüya görüyorum şimdi ve saçma sapan çoğu.. sabah uyanınca ne alaka diyorum.. aksiyon dram korku trajedi ne ararsan..
sizlerde var mı böyle bir durum
Evet ya sabah birini dövüyodum yere düşürüyodum tekrar kalkıyor tekrar vuruyordum bi kalktım dişlerimi sıkıyorum sinirden

Ay çok kötü olmuş ya , evet galiba 5cm açılmaya kadar bekliyorlar bazıları 8 cm kadar , yani yine o sancıyı insan çekiyor açılana kadar sadece bebeğin geldiği esnada uyuşuk oluyor , benim halam ve baba annem çok zor normal doğum yapmışlar ben biraz o yüzden korkuyorum ve karar veremiyorum onlara çekmişsem kötü geçer doğumum

Önceden çok nadir rüya gören ben her gece rüya görüyorum şimdi ve saçma sapan çoğu.. sabah uyanınca ne alaka diyorum.. aksiyon dram korku trajedi ne ararsan..
sizlerde var mı böyle bir durum
Evet canım bende öyleyim , çok düşünüyoruz bebeği endişe heyecan korku , bütün duygularımız karıştı o yüzden öyle oluyor

Çektiğimiz o sancılar bebeğin beyin gelişimi icin okadar önemli ki ben ilk doğum diye muhtemelen kesi olucak o anları yasamak istemiyorum dikiş kısmı falan vücutta en hassas yer. Allah biliyor sancı icin degil de iste o kesi olayı icin bakalım. Kabınızı bozmayın siz.

bende sncıdan çok o kesiden korkuyorum inşallah hepimizin güzel açılmaları olur ya kesisiz kazasız belasız

Ben normal doğumun bebeğin ciğerleri için iyi diye okudum , ama bilemiyorum ya normal doğumun dikişleri sezaryenden daha geç iyileşmiyormuş yani burda araştırıyorum hepsi öyle yazmış , hem nemli kaldığı için zor iyileşiyor

Ben de normal doğum istiyorum ancak tek korkum yırtılma ve dikiş.. yani bundan kaçışım olduğunu düşünmüyorum eğer normal doğurursam kesin yaşarım bunu. O yüzden sezaryene doğru kayıyorum gibi bir tık. Yakın bir arkadaşım geçtiğimiz ay sezaryen doğum yaptı ilk gün dışında ağrım sızım olmadı dedi. İkinci gün de ayaklanmıştı. Kafamda deli sorular...

Ben de normal doğum istiyorum eğer şartlar elverirse.. ama diretmem ne gerekirse o olsun derim..
normal istiyorsam iyi hazırlanmak lazım.. sıfır kesi ile bir kaç dikişle atlatan bir çok arkadaşım oldu ama tabi her doğum hikayesi kendine özel.. travma olmayacak şekilde sağlıkla kavuşalım inşallah nasıl olduğunun önemi yok

Sadece Ciger icin degil doğum sırasında vajinamizdan aldıkları mukus bile ilerideki hastalık bağışıklık durumlarını etkiliyor. Normal doğum evrimsel ve en güzeli ama bakicaz her doğum da bir degil bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…