- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Geçmiş olsun kuzum enfeksiyon çok sık görülüyor endişe etme ama günlük su içimini bayaa arttır. Ve idrarını tutma o da enfeksiyona sebep olabiliyor.Merhaba kızlar enfeksyon ćikti bendedoktor üromisin diye bir ilaç yazdı, şase 1 adet içtim bu haftalık, haftaya tekrar bakacak gerekirse tekrar yazacak, geçmezse antibiyotik yazabilirim dedi. İnşallah geçer, bu arada innate kullanıyorum OMEGA 3, decavitte yazdı doktor içerikler pek benzemiyor ama ikisi bir arada kullanırsam acaba sorun olur mu ? Bir de ilk defa kramp girdi 2 gün önce bacağıma fena bir şeymiş, magnezyum yazdı ama biraz ishal yaptı sanki bu ara hep ilaç, şunun şurasında ne kaldı canım diye idare ediyorum ve bu zamanları çok ozleyecegimi biliyorum
Evet ya sabah birini dövüyodum yere düşürüyodum tekrar kalkıyor tekrar vuruyordumÖnceden çok nadir rüya gören ben her gece rüya görüyorum şimdi ve saçma sapan çoğu.. sabah uyanınca ne alaka diyorum.. aksiyon dram korku trajedi ne ararsan..
sizlerde var mı böyle bir durum
Ay çok kötü olmuş ya , evet galiba 5cm açılmaya kadar bekliyorlar bazıları 8 cm kadar , yani yine o sancıyı insan çekiyor açılana kadar sadece bebeğin geldiği esnada uyuşuk oluyor , benim halam ve baba annem çok zor normal doğum yapmışlar ben biraz o yüzden korkuyorum ve karar veremiyorum onlara çekmişsem kötü geçer doğumumBenim bir arkadaşım epidural normal doğum yaptı ama düşündüğü gibi olmadı. Çünkü belli bir açılma olmadan epidural yapılmıyor. Dolayısıyla belli bir noktaya kadar suni sancı verildi. İstedikleri açılmadan sonra epidural yapıldı ama bu defada doğumda uyuşuk olduğu için ıkınamamış.
Olumsuz doğum hikayesi anlatmak istemezdim, her gebelik - her doğum fadkli çünkü. Ama Acıbadem'de yüksek bir ücrete yaptırmıştı ve epey zorlanmıştı. O yüzden yazmadan geçemedim.
Siz en iyisi tecrübe etmiş birden fazla kişiyle konuşun.
Evet canım bende öyleyim , çok düşünüyoruz bebeği endişe heyecan korku , bütün duygularımız karıştı o yüzden öyle oluyorÖnceden çok nadir rüya gören ben her gece rüya görüyorum şimdi ve saçma sapan çoğu.. sabah uyanınca ne alaka diyorum.. aksiyon dram korku trajedi ne ararsan..
sizlerde var mı böyle bir durum
Valla almak lazım ya. Seneye de gelecek. Ve almadığımız herşey için pişman olucaz. Keşke biraz daha imkan olsa da 5 yaşa kadar dolabı doldursakBende indirimden elbise fln aldım 1 yıl sonra giycek ama olsun
Çektiğimiz o sancılar bebeğin beyin gelişimi icin okadar önemli ki ben ilk doğum diye muhtemelen kesi olucak o anları yasamak istemiyorum dikiş kısmı falan vücutta en hassas yer. Allah biliyor sancı icin degil de iste o kesi olayı icin bakalım. Kabınızı bozmayın siz.Ay çok kötü olmuş ya , evet galiba 5cm açılmaya kadar bekliyorlar bazıları 8 cm kadar , yani yine o sancıyı insan çekiyor açılana kadar sadece bebeğin geldiği esnada uyuşuk oluyor , benim halam ve baba annem çok zor normal doğum yapmışlar ben biraz o yüzden korkuyorum ve karar veremiyorum onlara çekmişsem kötü geçer doğumum
Geçmiş olsun öncelikle sizlere arkadaşın mesaj geçmişine baktım sanırım kurtaj olmuşArkadaşım merhaba durumunuz ne acaba ? Bizimde beyinde iki taraflı 17mm sıvı çıktı
Valla almak lazım ya. Seneye de gelecek. Ve almadığımız herşey için pişman olucaz. Keşke biraz daha imkan olsa da 5 yaşa kadar dolabı doldursak
bende sncıdan çok o kesiden korkuyorumÇektiğimiz o sancılar bebeğin beyin gelişimi icin okadar önemli ki ben ilk doğum diye muhtemelen kesi olucak o anları yasamak istemiyorum dikiş kısmı falan vücutta en hassas yer. Allah biliyor sancı icin degil de iste o kesi olayı icin bakalım. Kabınızı bozmayın siz.
Ben normal doğumun bebeğin ciğerleri için iyi diye okudum , ama bilemiyorum ya normal doğumun dikişleri sezaryenden daha geç iyileşmiyormuş yani burda araştırıyorum hepsi öyle yazmış , hem nemli kaldığı için zor iyileşiyorÇektiğimiz o sancılar bebeğin beyin gelişimi icin okadar önemli ki ben ilk doğum diye muhtemelen kesi olucak o anları yasamak istemiyorum dikiş kısmı falan vücutta en hassas yer. Allah biliyor sancı icin degil de iste o kesi olayı icin bakalım. Kabınızı bozmayın siz.
Ben normal doğumun bebeğin ciğerleri için iyi diye okudum , ama bilemiyorum ya normal doğumun dikişleri sezaryenden daha geç iyileşmiyormuş yani burda araştırıyorum hepsi öyle yazmış , hem nemli kaldığı için zor iyileşiyor
Evet ya sabah birini dövüyodum yere düşürüyodum tekrar kalkıyor tekrar vuruyordumbi kalktım dişlerimi sıkıyorum sinirden
Olabilir bilinçaltım baya karışıkmışEvet canım bende öyleyim , çok düşünüyoruz bebeği endişe heyecan korku , bütün duygularımız karıştı o yüzden öyle oluyor
Bunu yazdığına sevindimKızlar günaydın,
E bebekte 2 tane çarşafı 110 tl ye aldım ihtiyacınız varsa bir bakın derim.
Sadece Ciger icin degil doğum sırasında vajinamizdan aldıkları mukus bile ilerideki hastalık bağışıklık durumlarını etkiliyor. Normal doğum evrimsel ve en güzeli ama bakicaz her doğum da bir degil bakalım.Ben normal doğumun bebeğin ciğerleri için iyi diye okudum , ama bilemiyorum ya normal doğumun dikişleri sezaryenden daha geç iyileşmiyormuş yani burda araştırıyorum hepsi öyle yazmış , hem nemli kaldığı için zor iyileşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?