2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar epiduralle normal doğum düşünen varmı ? Ben eğer şartlar müsaitse bebiş normal doğuyorsa , epiduralle normal doğum düşünüyorum mantıklı geldi

Benim esim de temizliği sirtlanmis durumda.. yemek isi bendeydi iki güne ondan da kurtulcam annem geliyor.. 30.haftaya girdim artik, ikizlerim ne kadar daha fazla dururlarsa kar, o yüzden dinlenmeye geçecegim ben artik
Bence de sen ekstra dikkat etmelisin kuzum, sağlıkla gelsinler beklesinler

Kızlar epiduralle normal doğum düşünen varmı ? Ben eğer şartlar müsaitse bebiş normal doğuyorsa , epiduralle normal doğum düşünüyorum mantıklı geldi
Ben de öyle istiyorum 37de çatı muayenesi var bakalım konuşacağım doktorla.başka bir şehre geldim cuma gidicem yeni doktoruma kontrole bakalım nasıl olucak o ne dicek

Merhaba kızlar enfeksyon ćikti bende doktor üromisin diye bir ilaç yazdı, şase 1 adet içtim bu haftalık, haftaya tekrar bakacak gerekirse tekrar yazacak, geçmezse antibiyotik yazabilirim dedi. İnşallah geçer, bu arada innate kullanıyorum OMEGA 3, decavitte yazdı doktor içerikler pek benzemiyor ama ikisi bir arada kullanırsam acaba sorun olur mu ? Bir de ilk defa kramp girdi 2 gün önce bacağıma fena bir şeymiş, magnezyum yazdı ama biraz ishal yaptı sanki bu ara hep ilaç, şunun şurasında ne kaldı canım diye idare ediyorum ve bu zamanları çok ozleyecegimi biliyorum

Canım ben de omega ve decavit birlikte kullanıyorum ayrı takviyeler merak etme

Son aylarda enfeksiyon erken doğumu tetikleyebilir diye mutlaka ilaç veriyorlar umarım antibiyotiğe gerek kalmaz günde birkaç kere iç camasirinizi degistirin banyoda cok fazla sabunla yıkamayın doktor ph ini bozduğunu soylemisti. Taharetlenmeden sonra mutlaka kurulayın ve iç camasirinizi ütüleyin. Ne kadar dikkat etseniz de ne yazık ki benim doktorum 20. Haftadan sonra her gebede bekleriz demişti kafanıza takmayın tedbir bizden taktir allahtan
Magnezyum ve Demir’i farklı saatler almaya bakın. Sorun olmaz fazla multivitamin

Benim magnezyum degerim kullandigim vitaminlere, magnezyum icerikli maden suyuna rağmen yükselmiyor, bana bi tavsiyen olur mu canim

Bu güzel önerilere ilave olarak ben de şunları söyleyim. Lavaboya girmeden önce üşenmeyin her defasında ellerinizi yıkayın. Bir de dışarıda lavaboya girmeniz gerekiyorsa muhakkak klozet örtüsü kullanın

Çok geçmiş olsun kızların dediklerini okudum bende onları söylicektim bide bol suyu unutma

Benim bir arkadaşım epidural normal doğum yaptı ama düşündüğü gibi olmadı. Çünkü belli bir açılma olmadan epidural yapılmıyor. Dolayısıyla belli bir noktaya kadar suni sancı verildi. İstedikleri açılmadan sonra epidural yapıldı ama bu defada doğumda uyuşuk olduğu için ıkınamamış.
Olumsuz doğum hikayesi anlatmak istemezdim, her gebelik - her doğum fadkli çünkü. Ama Acıbadem'de yüksek bir ücrete yaptırmıştı ve epey zorlanmıştı. O yüzden yazmadan geçemedim.
Siz en iyisi tecrübe etmiş birden fazla kişiyle konuşun.

Benim magnezyum degerim kullandigim vitaminlere, magnezyum icerikli maden suyuna rağmen yükselmiyor, bana bi tavsiyen olur mu canim
sodadaki magnezyum oranına bakın. Mesela Kızılay dersiniz ama Erzincan yazar bazısında bazısında başka bir il ona göre vitamin içeriği ve dozu değişiyor. Bana doktorum kullandığım vitamine ek I mom kullanıyorum suya karıştırılan bir magnezyum yazdı ama kullanmaya başlamadım daha ben. Direkt magnezyum da isteyebilirsiniz doktordan içeriğinde olan vitamin dışında da direkt magnezyum tabletleri var.

Arkadaşım merhaba durumunuz ne acaba ? Bizimde beyinde iki taraflı 17mm sıvı çıktı

Pişik için kesinlikle sarı kantaron yağı kullanın hiçbir ilacın kremin gecirmedigini bu yağ geçirdi bebeğimin poposu kanıyordu artık ishalden pişik olmuştu ne hamezinc ne travazol sudokrem hametan fucidin mustela iyi gelmedi aksine daha da kötü yaptı. Yağı sürdüm ertesi gün hiçbirsey kalmamıştı şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…