Tam eşime dedim gidelim acile , eşim birazda sağ tarafa uzan dedi biraz sağa uzandım azcık hareket etti içim rahatladı takip edicem yarına kadarCanım ne yaptın bebiş hareketlendi mi?
Bence de sen ekstra dikkat etmelisin kuzum,Benim esim de temizliği sirtlanmis durumda.. yemek isi bendeydi iki güne ondan da kurtulcam annem geliyor.. 30.haftaya girdim artik, ikizlerim ne kadar daha fazla dururlarsa kar, o yüzden dinlenmeye geçecegim ben artik
Ben de öyle istiyorum 37de çatı muayenesi var bakalım konuşacağım doktorla.başka bir şehre geldim cuma gidicem yeni doktoruma kontrole bakalım nasıl olucak o ne dicekKızlar epiduralle normal doğum düşünen varmı ? Ben eğer şartlar müsaitse bebiş normal doğuyorsa , epiduralle normal doğum düşünüyorummantıklı geldi
Dışarda da hep uyusun diyeceksinUyumasın uyansınhep içerde parti yapsın istiyorum
Sadece bir tane sütyene mi o kadar parabende onları da aldım büyük ölçüde , bi emzirme sütyeni kaldı beğendiğim ürün 340 liradan 550 ye çıkmış keşke alsaydım diyorum, her şey git gide zamlanıyor
Canım ben de omega ve decavit birlikte kullanıyorum ayrı takviyeler merak etmeMerhaba kızlar enfeksyon ćikti bendedoktor üromisin diye bir ilaç yazdı, şase 1 adet içtim bu haftalık, haftaya tekrar bakacak gerekirse tekrar yazacak, geçmezse antibiyotik yazabilirim dedi. İnşallah geçer, bu arada innate kullanıyorum OMEGA 3, decavitte yazdı doktor içerikler pek benzemiyor ama ikisi bir arada kullanırsam acaba sorun olur mu ? Bir de ilk defa kramp girdi 2 gün önce bacağıma fena bir şeymiş, magnezyum yazdı ama biraz ishal yaptı sanki bu ara hep ilaç, şunun şurasında ne kaldı canım diye idare ediyorum ve bu zamanları çok ozleyecegimi biliyorum
Son aylarda enfeksiyon erken doğumu tetikleyebilir diye mutlaka ilaç veriyorlar umarım antibiyotiğe gerek kalmaz günde birkaç kere iç camasirinizi degistirin banyoda cok fazla sabunla yıkamayın doktor ph ini bozduğunu soylemisti. Taharetlenmeden sonra mutlaka kurulayın ve iç camasirinizi ütüleyin. Ne kadar dikkat etseniz de ne yazık ki benim doktorum 20. Haftadan sonra her gebede bekleriz demişti kafanıza takmayın tedbir bizden taktir allahtanMerhaba kızlar enfeksyon ćikti bendedoktor üromisin diye bir ilaç yazdı, şase 1 adet içtim bu haftalık, haftaya tekrar bakacak gerekirse tekrar yazacak, geçmezse antibiyotik yazabilirim dedi. İnşallah geçer, bu arada innate kullanıyorum OMEGA 3, decavitte yazdı doktor içerikler pek benzemiyor ama ikisi bir arada kullanırsam acaba sorun olur mu ? Bir de ilk defa kramp girdi 2 gün önce bacağıma fena bir şeymiş, magnezyum yazdı ama biraz ishal yaptı sanki bu ara hep ilaç, şunun şurasında ne kaldı canım diye idare ediyorum ve bu zamanları çok ozleyecegimi biliyorum
Aminn canimBence de sen ekstra dikkat etmelisin kuzum,sağlıkla gelsinler beklesinler
Benim magnezyum degerim kullandigim vitaminlere, magnezyum icerikli maden suyuna rağmen yükselmiyor, bana bi tavsiyen olur mu canimSon aylarda enfeksiyon erken doğumu tetikleyebilir diye mutlaka ilaç veriyorlar umarım antibiyotiğe gerek kalmaz günde birkaç kere iç camasirinizi degistirin banyoda cok fazla sabunla yıkamayın doktor ph ini bozduğunu soylemisti. Taharetlenmeden sonra mutlaka kurulayın ve iç camasirinizi ütüleyin. Ne kadar dikkat etseniz de ne yazık ki benim doktorum 20. Haftadan sonra her gebede bekleriz demişti kafanıza takmayın tedbir bizden taktir allahtan
Magnezyum ve Demir’i farklı saatler almaya bakın. Sorun olmaz fazla multivitamin
Bu güzel önerilere ilave olarak ben de şunları söyleyim. Lavaboya girmeden önce üşenmeyin her defasında ellerinizi yıkayın. Bir de dışarıda lavaboya girmeniz gerekiyorsa muhakkak klozet örtüsü kullanınSon aylarda enfeksiyon erken doğumu tetikleyebilir diye mutlaka ilaç veriyorlar umarım antibiyotiğe gerek kalmaz günde birkaç kere iç camasirinizi degistirin banyoda cok fazla sabunla yıkamayın doktor ph ini bozduğunu soylemisti. Taharetlenmeden sonra mutlaka kurulayın ve iç camasirinizi ütüleyin. Ne kadar dikkat etseniz de ne yazık ki benim doktorum 20. Haftadan sonra her gebede bekleriz demişti kafanıza takmayın tedbir bizden taktir allahtan
Magnezyum ve Demir’i farklı saatler almaya bakın. Sorun olmaz fazla multivitamin
Aynen inşallah olurda normal doğum yaparız , ama eğer rahat olacaksaBen de öyle istiyorum 37de çatı muayenesi var bakalım konuşacağım doktorla.başka bir şehre geldim cuma gidicem yeni doktoruma kontrole bakalım nasıl olucak o ne dicek
Çok geçmiş olsun kızların dediklerini okudum bende onları söylicektim bide bol suyu unutmaMerhaba kızlar enfeksyon ćikti bendedoktor üromisin diye bir ilaç yazdı, şase 1 adet içtim bu haftalık, haftaya tekrar bakacak gerekirse tekrar yazacak, geçmezse antibiyotik yazabilirim dedi. İnşallah geçer, bu arada innate kullanıyorum OMEGA 3, decavitte yazdı doktor içerikler pek benzemiyor ama ikisi bir arada kullanırsam acaba sorun olur mu ? Bir de ilk defa kramp girdi 2 gün önce bacağıma fena bir şeymiş, magnezyum yazdı ama biraz ishal yaptı sanki bu ara hep ilaç, şunun şurasında ne kaldı canım diye idare ediyorum ve bu zamanları çok ozleyecegimi biliyorum
evet maalesef, benim göğüsler büyük olduğu için her markanın olmuyorSadece bir tane sütyene mi o kadar para
Kızlar epiduralle normal doğum düşünen varmı ? Ben eğer şartlar müsaitse bebiş normal doğuyorsa , epiduralle normal doğum düşünüyorummantıklı geldi
sodadaki magnezyum oranına bakın. Mesela Kızılay dersiniz ama Erzincan yazar bazısında bazısında başka bir il ona göre vitamin içeriği ve dozu değişiyor. Bana doktorum kullandığım vitamine ek I mom kullanıyorum suya karıştırılan bir magnezyum yazdı ama kullanmaya başlamadım daha ben. Direkt magnezyum da isteyebilirsiniz doktordan içeriğinde olan vitamin dışında da direkt magnezyum tabletleri var.Benim magnezyum degerim kullandigim vitaminlere, magnezyum icerikli maden suyuna rağmen yükselmiyor, bana bi tavsiyen olur mu canim
Arkadaşım merhaba durumunuz ne acaba ? Bizimde beyinde iki taraflı 17mm sıvı çıktıherkese merhaba,
12.haftada nipt testi yaptırmıştım. sonuç low risk çıktı herşey güzel güzel gidiyordu. kız bebiş bekliyorum.
ama 16+1 hafta kontrolümde doktorum beyinde çift taraflı sıvı birikmesi 8.9(Ventrikülomegali şüphesi) gördüm dedi. bir periontolog görse iyi olur dedi. hemen ardından diğer doktora girdik. 45dk süren bir ultrason oldu. burun kemiği küçük diyor 2.9 en az 3mm olmalı falan dedi. beyindeki dıvı tecrübelerime göre artacak dedi. amniyosentez önerdi. nipt testim temiz olmasına rağmen mahvoldum cuma gününden beri. amniyosentezi de oldum ama doktorlar gebeliği muhtemelen sonlandırmam gerektiğinden bahsediyor. çıkan sonuca göre değerlendirilecek.
forumda o kadar fazla okudum ki bu problemi yaşayanları küçülebiliyormuş o sıvı yani hidrosefali olmayabilir.
burun kemiği kısalığı tek başına bir semptrom değil. en önemlisi NIPT testim temizdi yani.
var mı yaşayan başına gelen ya da bir akıl vermek isteyen. zehir oldu hayatım cuma gününden beri
Pişik için kesinlikle sarı kantaron yağı kullanın hiçbir ilacın kremin gecirmedigini bu yağ geçirdi bebeğimin poposu kanıyordu artık ishalden pişik olmuştu ne hamezinc ne travazol sudokrem hametan fucidin mustela iyi gelmedi aksine daha da kötü yaptı. Yağı sürdüm ertesi gün hiçbirsey kalmamıştı şaka gibipişik kremi incia aldım. sudocrem de alıcam fakat tedavi amaçlı kullanmak için. incia içeriği temiz günlük kullanımda öneriyorlar.
şampuan vücut yağı pişik kremi mustela aldım. ilk zaman için yine incia'nın şampuanını alabilirim. İçeriği daha temiz diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?