400 Tl kargo dahilArkadaşlar ben kapı süsünü çiçeksepetinden yaptırıyorum diğer yerlerden daha uygun geldi bana aklınızda olsun görseli de bırakıyorum daha gelmedi ama yorumları iyiydi
400 Tl kargo dahil
Çok güzel liste hazırlamışsın bende temizlik yapa bilseydim böyle sıralardım vallaÜzerini hep çizdim yazdıklarımın karalama gibi oldu direk kağıttakileri yazayım tarihler bugün başlanacak gibi olsun
6 Temmuz; Üst mutfak dolapları
7 Temmuz; Alt mutfak dolapları, ocak temizlenecek ve ocak yanı duvardaki yağ lekeleri silinecek
8 Temmuz;
Buzdolabı, çamaşır, bulaşık, kurutma makinesi ve fırın temizlenecek
9 Temmuz;
Gardırop ve baza iç dış silinip içindekiler düzgün yerleştirilecek + Fazlalıklar hurçlanacak
10 Temmuz haftası;
Ardiye boşaltılıp temizlenip düzenlenecek, tel yenilenip pencere kenarları yeni silikon sıkılacak
Ardiyenin olduğu odaya o hafta yeni mobilyalarda gelmişti onlarıda temizleyip eşyaları yerleştirmiştik
17 Temmuz haftası;
Pencere, perde yıka ütüle + Banyo duvarlarıyla beraber komple yıkanacak + Odalarda lambalar ve avizeler silinecek + Koltuklar, masa sandalyeleri silinecek + Vestiyer iç dış silinecek
Halılar son hafta verilecek(Doğum için başka şehre gidicem)
Ek olarak perdeleri takmadan her odada perde raylarını, duvarını ve tavanınıda sildik.
1 haftalık olarak yazma niyetim ara vererek kısmen esnek liste yapmaktı. Peş peşe günlerde yapıp o haftanın işini bitirdiğimiz oldu geri kalan günlerinde dinlendik. Başka haftada 2 gün yapıp diğer günde evin yemeğine genel temizliğine veya market alışverişi vs bu tip şeylere ayırdığımızda oldu.
Bende çok gerçekçi rüyalar görüyorum kuzuÖnceden çok nadir rüya gören ben her gece rüya görüyorum şimdi ve saçma sapan çoğu.. sabah uyanınca ne alaka diyorum.. aksiyon dram korku trajedi ne ararsan..
sizlerde var mı böyle bir durum
Ben bayadır OMEGA kullanıyorum kuzu, ya dışarı çıkınca tutuyorum işte mecburen bazen, neyse çıkamaz olsun iyiceGeçmiş olsun kuzum enfeksiyon çok sık görülüyor endişe etme ama günlük su içimini bayaa arttır. Ve idrarını tutma o da enfeksiyona sebep olabiliyor.
Decavit ben de kullanıyorum ama omega vermedi.. malum yaz geldi balık yiyemiyoruz artık.. ilk görüş gününde soracağım doktora
Kuzum güzelmiş deseni çok beğendim fiyatı da iyi ama ben sadece müslin alayım diyorum ya sıcaklarda kullanırım kışımda üstüne battaniye atarım bir yere gidersek arabayla gidicez nasılsa.Canım ben bunu aldım
330 mı ne aldım ama çok beğendimUmaybebek 3 Parça - Puset Örtüsü, Bel Destekli Puset Minderi, Puset Çarşafı, %100 Pamuk- Tutmalı - Fiyatı, Yorumları
Umaybebek 3 Parça - Puset Örtüsü, Bel Destekli Puset Minderi, Puset Çarşafı, %100 Pamuk- Tutmalı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl başkasını gözüm görmedi
Hatta bunun emzirme yastığı da var set falan yapa bilirsin
Umaybebek Emzirme Yastığı Minderi, Pamuk Kumaş - Pudra Kelebek - Fiyatı, Yorumları
Umaybebek Emzirme Yastığı Minderi, Pamuk Kumaş - Pudra Kelebek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ahahah sorma valla her ay kredş kartı doluyor maaş gelsinde ödeyip devam etçemya bu herşeyde oluyor. sonra da bu paralar nereye gidiyor
Güzelmiş canm bende müslin istiyorum bakayım desenlereBen bunu aldım canım trendyoldan, çok da güzel kumaşı ve desenleri. Sanada fikir olsun
maşallahhhhMerhaba teyzelerimiz bugün kontrolümüz vardı, 1700gr 42 cm olmuş kızımız, her şey yolunda ilk defa nst ye de girdik o da güzel çıktı sancı yok oldukça hareketli bundan sonra tok bir şekilde önce nst sonra doktor kontrolü şeklinde olacakmış 2 haftada bir kontroller devam edecek dedi doktor doğum şekli deyince pat diye sezeryan dedim valla tamam dedi kan aldı idrar aldı onun sonuçlarını da iyi gelir umarım
Yok canım 31 deyim bende şaşırdım ama biraz önden gidiyor diye istedi herhalde 20 dk falan sürdü bu aradamaşallahhhh32. haftadamısınız. Nst'yi galiba 32. haftada başlatıyor çoğu doktor.
Evet puset minderi önermiyorlar zaten yeğenimde biz koyduk sanki bebek böyle eğreti gibi oldu çıkardık, kendi minderi kesinlikle daha duruşunu düzgün tuttu sadece örtü alın o yüzdenKuzum güzelmiş deseni çok beğendim fiyatı da iyi ama ben sadece müslin alayım diyorum ya sıcaklarda kullanırım kışımda üstüne battaniye atarım bir yere gidersek arabayla gidicez nasılsa.
Ahahah sorma valla her ay kredş kartı doluyor maaş gelsinde ödeyip devam etçem
Güzelmiş canm bende müslin istiyorum bakayım desenlere
Bir de kızlar arkadaşımın doktoru bu setlerin içindeki minderi kullanma demiş. Normal niri dikip dolduruyor demiş pusetlerin içindeki yeni doğan minderi uzmanlarca yapılıyor yatış pozisyonuna uygun vs. Direk pusete yatır demiş.
Tüm bunlara ek ben hala puset almadımEvet puset minderi önermiyorlar zaten yeğenimde biz koyduk sanki bebek böyle eğreti gibi oldu çıkardık, kendi minderi kesinlikle daha duruşunu düzgün tuttu sadece örtü alın o yüzden
Selam, uzun zamandır bakamıyordum buraya iş yoğunluğundan.P pinkymel merhaba kimyager olduğunuz için size yine bir konu danışmak istiyorumbiberon ve emzikleri Arap sabunu ile yıkayıp sterilizasyon cihazında sterilize etmek konusunda nasıl düşünüyorsunuz? Okuduğuma göre Arap sabunu sanırım sodyum potasyum tuzuymuş deterjan içeriği yok yani güvenilir geldi bana ama size danışmak istedim
bende almadım henüz puseti ama örtüsüyle minder siparişini verdimTüm bunlara ek ben hala puset almadımama örtü derdindeyim doğrusu puseti arkadaşım verecekti, bir pürüz çıkmak üzere ama netleşmedi öyle bekliyoruz :) olmazsa alacağız
Benim puseti ablam verecek şu anda arkadaşında haftaya getireceklermiş bir aksilik olmazsa bizden de ablamın eltisine gidecekTüm bunlara ek ben hala puset almadımama örtü derdindeyim doğrusu puseti arkadaşım verecekti, bir pürüz çıkmak üzere ama netleşmedi öyle bekliyoruz :) olmazsa alacağız
Aaa nst ye mi girdin erken değil miMerhaba teyzelerimiz bugün kontrolümüz vardı, 1700gr 42 cm olmuş kızımız, her şey yolunda ilk defa nst ye de girdik o da güzel çıktı sancı yok oldukça hareketli bundan sonra tok bir şekilde önce nst sonra doktor kontrolü şeklinde olacakmış 2 haftada bir kontroller devam edecek dedi doktor doğum şekli deyince pat diye sezeryan dedim valla tamam dedi kan aldı idrar aldı onun sonuçlarını da iyi gelir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?