2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Trendyol da enha baby satıcısında harika puset setleri var üstelik çokta uygun emsallerine göre, bende şimdi ordan sipariş vereceğim

Çok güzel liste hazırlamışsın bende temizlik yapa bilseydim böyle sıralardım valla

Benim kapı süsü daha gelmedi ama ssteki insta sayfasından yaptırdım. Öncesinde de söylemiştim. Renk, tasarım vs bir şeylerin değişmesini istedim ona göre yapılacak 380tl tuttu.
Puset örtüsü ve minderide 350tl+43tl kargo parası ile birlikte aldım. Ama şuan baktım 400tl olmuş kargo parasıda ekliyordur. İsim işlemesinide 50tl isim+ nakış işlemesinide 75tlya yapıyorlar.

Eklentiler

• Screenshot_20230706_152804_Chrome.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20230706_152412_Instagram.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 66
Önceden çok nadir rüya gören ben her gece rüya görüyorum şimdi ve saçma sapan çoğu.. sabah uyanınca ne alaka diyorum.. aksiyon dram korku trajedi ne ararsan..
sizlerde var mı böyle bir durum
Bende çok gerçekçi rüyalar görüyorum kuzu yazsam senaryo olur

Ben bayadır OMEGA kullanıyorum kuzu, ya dışarı çıkınca tutuyorum işte mecburen bazen, neyse çıkamaz olsun iyice bencede sor kuzum

Merhaba teyzelerimiz bugün kontrolümüz vardı, 1700gr 42 cm olmuş kızımız, her şey yolunda ilk defa nst ye de girdik o da güzel çıktı sancı yok oldukça hareketli bundan sonra tok bir şekilde önce nst sonra doktor kontrolü şeklinde olacakmış 2 haftada bir kontroller devam edecek dedi doktor doğum şekli deyince pat diye sezeryan dedim valla tamam dedi kan aldı idrar aldı onun sonuçlarını da iyi gelir umarım

Kuzum güzelmiş deseni çok beğendim fiyatı da iyi ama ben sadece müslin alayım diyorum ya sıcaklarda kullanırım kışımda üstüne battaniye atarım bir yere gidersek arabayla gidicez nasılsa.
ya bu herşeyde oluyor. sonra da bu paralar nereye gidiyor
Ahahah sorma valla her ay kredş kartı doluyor maaş gelsinde ödeyip devam etçem
Ben bunu aldım canım trendyoldan, çok da güzel kumaşı ve desenleri. Sanada fikir olsun
Güzelmiş canm bende müslin istiyorum bakayım desenlere

Bir de kızlar arkadaşımın doktoru bu setlerin içindeki minderi kullanma demiş. Normal niri dikip dolduruyor demiş pusetlerin içindeki yeni doğan minderi uzmanlarca yapılıyor yatış pozisyonuna uygun vs. Direk pusete yatır demiş.

maşallahhhh 32. haftadamısınız. Nst'yi galiba 32. haftada başlatıyor çoğu doktor.

Evet puset minderi önermiyorlar zaten yeğenimde biz koyduk sanki bebek böyle eğreti gibi oldu çıkardık, kendi minderi kesinlikle daha duruşunu düzgün tuttu sadece örtü alın o yüzden

Evet puset minderi önermiyorlar zaten yeğenimde biz koyduk sanki bebek böyle eğreti gibi oldu çıkardık, kendi minderi kesinlikle daha duruşunu düzgün tuttu sadece örtü alın o yüzden
Tüm bunlara ek ben hala puset almadım ama örtü derdindeyim doğrusu puseti arkadaşım verecekti, bir pürüz çıkmak üzere ama netleşmedi öyle bekliyoruz :) olmazsa alacağız

Selam, uzun zamandır bakamıyordum buraya iş yoğunluğundan.

Sonrasında sterilizasyon cihazı kullanılacaksa bence mantıklı.

Zaten normal deterjandansa daha sağlıklı.

Sodyum potasyum tuzu ama, hangi yağ ya da yağ asidinin tuzu olduğu da önemli :)))

Tüm bunlara ek ben hala puset almadım ama örtü derdindeyim doğrusu puseti arkadaşım verecekti, bir pürüz çıkmak üzere ama netleşmedi öyle bekliyoruz :) olmazsa alacağız
bende almadım henüz puseti ama örtüsüyle minder siparişini verdim minderi düz güzel içinde rahat etmezse evde kullanırım

Benim puseti ablam verecek şu anda arkadaşında haftaya getireceklermiş bir aksilik olmazsa bizden de ablamın eltisine gidecek bir pusetle 10 bebek büyüteceğiz kısmetse

Aaa nst ye mi girdin erken değil mi
31+ da misin sen şimdi ben ayda bir gidiyorum doktor 3 haftada bir gel diyor ama ben ayda gidiyorum sonra sıklasir bizimde gitmeler
Muayene ücretleri 700 TL olmuş

Bende almadım puset kardeşimden gelen var. Zaten alınıp en az kullanılan eşya galiba. hastaneden çıkarken kullandılar bir kaç defa da yine kontrole giderken. Hatta kardeşim almak istememişti. kullanılmıyor boşuna para diye. Çocuğu hastaneden kucağımızda mı çıkarıcaz deyip ben almıştım

kızlar belki bu ürünü duymuşsunuzdur. Ben yanımda taşımak için ve ilk etapta da bebeğimi içme suyuyla temizlemek için mantıklı buldum. Uzun süredir araştırıyorum zaten. Stokları o kadar çabuk tükeniyor ki. Tamamen doğal olduğu söyleniyor ürünün. güvendim aldım valla P pinkymel siz görmüş müydünüz bu ürünü daha önce? yorumunuzu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…