2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
eşime de anlattım kullanım durumunu ben kucağımda taşırım diyo cidden çok az kullanılıyor ama onsuz da olmaz gibi ben evde ana kucağı niyetine de kullanırım her yerde değerlendirmek lazım

Olabildiğince ıslak mendil kullanmamayı düşünüyorum. Elbette bir süre sonra kullanırım. Zaten indirimden de aldım bir koli. En azından yenidoğan döneminde pamuk ve bunu kullanırım diye düşünüyorum.

eşime de anlattım kullanım durumunu ben kucağımda taşırım diyo cidden çok az kullanılıyor ama onsuz da olmaz gibi ben evde ana kucağı niyetine de kullanırım her yerde değerlendirmek lazım
Ev gezmesine gidildiğinde de kullanılabilir. Bebek orda uyur falan. Bide ben yatırmam öyle her yere

Ben sırf arabaya takıcam diye aldım , çünkü gün içinde eşim olmadan dışarıya çıkarsam lazım olucak , yoksa eşinin dediği gibi kucaktada taşınır ama evet bende evde kullana bilirim ana kucağı yerine

Arkadaşım merhaba durumunuz ne acaba ?

Çok üzüldüm banada sıklıkla aynı şeyleri söylüyor doktorlar aldır diyorlar
Cok cok zor sizi anlamamız mümkün bile değil ama duyguları devre dışı bırakıp mantıklı düşününce olması gereken de o gibi. Görümcem de vefat edeceğini bile bile iki doğum yaptı akraba evliliğiydi 7 sene geçti hala toparlanamadi. size bir sey olsa diyelim ki yaşadı hayatınız için cok büyük külfet yada size bir sey oldu diyelim kime bırakacaksınız iyice düşünüp karar vermeniz gerek allahim kalbinize ferahlık versin yar ve yardımcınız olsun

Çok üzüldüm kuzum çok zor bir durum, bende spina bifida ve beyinde çift taraflı sıvı birikmesinden 23. Haftada bebeğimi aldırdım.. Allahım yar ve yardımcın olsun, karar senin..
Amin inşallah Allah razı olsun yarın MRa giricem inşallah doktorun dediği gibi büyük bişey yoktur

Arkadaşım merhaba durumunuz ne acaba ?

Çok üzüldüm banada sıklıkla aynı şeyleri söylüyor doktorlar aldır diyorlar
Çok zor Allah yardımcınız olsun.
Ben biraz pragmatist düşünüyorum böyle durumlarda. Tabiki başımıza gelmeden bilemeyiz. Bu çağda yaşıyoruz, her ay kontrollere gidiyoruz, bir dünya testler yapıyoruz. Sağlık durumunu merak ediyoruz. Bu yüzden zaten bu kadar koşturuyoruz. Melikeben in de dediği gibi ileride size birşey olsa? Kader denilip oluruna bırakmanın risk olduğu bir durum. Allah yardımcın olsun

Amin inşallah bende bunları düşünüyorum hep.Yarın mra giricem inşallah doktorun dediği gibi büyük bir sorun yoktur

Amin çok teşekkür ederim doktorum da bu kadar erken hafta bu kadar büyükse sıvı daha da büyeyecek dedi doğuma daha çok var zaten anne karnında ölecek büyük ihtimalle dedi.Yine de yarın perinatolojiye gidicem ve mr çekilcek inşallah o kadar büyük bişey yoktur

Tüm bunlara ek ben hala puset almadım ama örtü derdindeyim doğrusu puseti arkadaşım verecekti, bir pürüz çıkmak üzere ama netleşmedi öyle bekliyoruz :) olmazsa alacağız
Ya smgs ben de mama sandalyesine kadar aldim ama daha kendime bir meme kremi alamadım çocuğuma bir bez almadim

Kolay gelsin inşallah çalışmak bu haftalarda iyice zor artık Anladimmm hangi yağ ve hangi yağ asidinin tuzu olduğunu da biraz markası belirliyor sanırım:) bildiğiniz önerebileceginiz bir marka var mı pekala :))

Arkadaşlar ben kapı süsünü çiçeksepetinden yaptırıyorum diğer yerlerden daha uygun geldi bana aklınızda olsun görseli de bırakıyorum daha gelmedi ama yorumları iyiydi
Ekleyebilirim mi bilmiyorum. Ben de buna benzer bulut seklinde istiyorum. Trendyolda buldum 230 lira siparis vericem. Ama tükenmiş. Instagramda adresleri var orda da aynı fiyat.

Aaa nst ye mi girdin erken değil mi
31+ da misin sen şimdi ben ayda bir gidiyorum doktor 3 haftada bir gel diyor ama ben ayda gidiyorum sonra sıklasir bizimde gitmeler
Muayene ücretleri 700 TL olmuş
Benim bu doktor da fazla rahat artık 32+6 suan bizim . 2 hafta 3 hafta sonra gel dedi. Yani acil bir şeyin olmazsa diyor. Normalde her hafta çağırması gerekmez mi

Benim sezeryan sonrası yaklaşık 5 gün kanamam oldu canım, depend çok kullanışlı iç çamaşırı da giymene gerek kalmıyor hem bence bel tarafı yüksek ve esnek olduğu için bence karnı da topluyor
Sezeryan sonrası onu giymek zor oldu mu? Külot seklinde ya. Ayağını kaldırmak falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…