Canım kaç tane kullandım depend bende alıcamBenim sezeryan sonrası yaklaşık 5 gün kanamam oldu canım, depend çok kullanışlı iç çamaşırı da giymene gerek kalmıyor hem bence bel tarafı yüksek ve esnek olduğu için bence karnı da topluyor
eşime de anlattım kullanım durumunu ben kucağımda taşırım diyoBende almadım puset kardeşimden gelen var. Zaten alınıp en az kullanılan eşya galiba. hastaneden çıkarken kullandılar bir kaç defa da yine kontrole giderken. Hatta kardeşim almak istememişti. kullanılmıyor boşuna para diye. Çocuğu hastaneden kucağımızda mı çıkarıcaz deyip ben almıştım
Olabildiğince ıslak mendil kullanmamayı düşünüyorum. Elbette bir süre sonra kullanırım. Zaten indirimden de aldım bir koli. En azından yenidoğan döneminde pamuk ve bunu kullanırım diye düşünüyorum.Ben de gördüm bunu. Zaten ıslak mendil düşünmüyorum ben pamuklar vardı onlardan alacaktım ama bunlar biraz daha büyükmüş bunu da tercih edebilirim.
İçeriği en temiz ıslak mendili de kullansanız tahriş olur kızlar her yerde doğal gaz kettle var artık ocakta iki dakika su ısıtırsınız en kötü bence ıslak mendil kullanmayın
Ev gezmesine gidildiğinde de kullanılabilir. Bebek orda uyur falan. Bide ben yatırmam öyle her yereeşime de anlattım kullanım durumunu ben kucağımda taşırım diyocidden çok az kullanılıyor ama onsuz da olmaz gibi ben evde ana kucağı niyetine de kullanırım her yerde değerlendirmek lazım
Ben sırf arabaya takıcam diye aldım , çünkü gün içinde eşim olmadan dışarıya çıkarsam lazım olucak , yoksa eşinin dediği gibi kucaktada taşınıreşime de anlattım kullanım durumunu ben kucağımda taşırım diyocidden çok az kullanılıyor ama onsuz da olmaz gibi ben evde ana kucağı niyetine de kullanırım her yerde değerlendirmek lazım
Cok cok zor sizi anlamamız mümkün bile değil ama duyguları devre dışı bırakıp mantıklı düşününce olması gereken de o gibi. Görümcem de vefat edeceğini bile bile iki doğum yaptı akraba evliliğiydi 7 sene geçti hala toparlanamadi. size bir sey olsa diyelim ki yaşadı hayatınız için cok büyük külfet yada size bir sey oldu diyelim kime bırakacaksınız iyice düşünüp karar vermeniz gerek allahim kalbinize ferahlık versin yar ve yardımcınız olsunArkadaşım merhaba durumunuz ne acaba ?
Çok üzüldüm banada sıklıkla aynı şeyleri söylüyor doktorlar aldır diyorlar
Amin inşallah Allah razı olsun yarın MRa giricem inşallah doktorun dediği gibi büyük bişey yokturÇok üzüldüm kuzumçok zor bir durum, bende spina bifida ve beyinde çift taraflı sıvı birikmesinden 23. Haftada bebeğimi aldırdım.. Allahım yar ve yardımcın olsun, karar senin..
Çok zor Allah yardımcınız olsun.Arkadaşım merhaba durumunuz ne acaba ?
Çok üzüldüm banada sıklıkla aynı şeyleri söylüyor doktorlar aldır diyorlar
Amin inşallah bende bunları düşünüyorum hep.Yarın mra giricem inşallah doktorun dediği gibi büyük bir sorun yokturCok cok zor sizi anlamamız mümkün bile değil ama duyguları devre dışı bırakıp mantıklı düşününce olması gereken de o gibi. Görümcem de vefat edeceğini bile bile iki doğum yaptı akraba evliliğiydi 7 sene geçti hala toparlanamadi. size bir sey olsa diyelim ki yaşadı hayatınız için cok büyük külfet yada size bir sey oldu diyelim kime bırakacaksınız iyice düşünüp karar vermeniz gerek allahim kalbinize ferahlık versin yar ve yardımcınız olsun
Amin çok teşekkür ederim doktorum da bu kadar erken hafta bu kadar büyükse sıvı daha da büyeyecek dedi doğuma daha çok var zaten anne karnında ölecek büyük ihtimalle dedi.Yine de yarın perinatolojiye gidicem ve mr çekilcek inşallah o kadar büyük bişey yokturÇok zor Allah yardımcınız olsun.
Ben biraz pragmatist düşünüyorum böyle durumlarda. Tabiki başımıza gelmeden bilemeyiz. Bu çağda yaşıyoruz, her ay kontrollere gidiyoruz, bir dünya testler yapıyoruz. Sağlık durumunu merak ediyoruz. Bu yüzden zaten bu kadar koşturuyoruz.Melikeben in de dediği gibi ileride size birşey olsa? Kader denilip oluruna bırakmanın risk olduğu bir durum. Allah yardımcın olsun
Ya smgsTüm bunlara ek ben hala puset almadımama örtü derdindeyim doğrusu puseti arkadaşım verecekti, bir pürüz çıkmak üzere ama netleşmedi öyle bekliyoruz :) olmazsa alacağız
Kolay gelsin inşallah çalışmak bu haftalarda iyice zor artıkSelam, uzun zamandır bakamıyordum buraya iş yoğunluğundan.
Sonrasında sterilizasyon cihazı kullanılacaksa bence mantıklı.
Zaten normal deterjandansa daha sağlıklı.
Sodyum potasyum tuzu ama, hangi yağ ya da yağ asidinin tuzu olduğu da önemli :)))
Arkadaşlar ben kapı süsünü çiçeksepetinden yaptırıyorum diğer yerlerden daha uygun geldi bana aklınızda olsun görseli de bırakıyorum daha gelmedi ama yorumları iyiydi
Benim bu doktor da fazla rahat artık 32+6 suan bizim . 2 hafta 3 hafta sonra gel dedi. Yani acil bir şeyin olmazsa diyor. Normalde her hafta çağırması gerekmez miAaa nst ye mi girdin erken değil mi
31+ da misin sen şimdi ben ayda bir gidiyorum doktor 3 haftada bir gel diyor ama ben ayda gidiyorumsonra sıklasir bizimde gitmeler
Muayene ücretleri 700 TL olmuş
Sezeryan sonrası onu giymek zor oldu mu? Külot seklinde ya. Ayağını kaldırmak falanBenim sezeryan sonrası yaklaşık 5 gün kanamam oldu canım, depend çok kullanışlı iç çamaşırı da giymene gerek kalmıyor hem bence bel tarafı yüksek ve esnek olduğu için bence karnı da topluyor
Hastanede zaten yandan cırtlı takıyorlar diye biliyorum. İkinci günde zaten yürünmeye başlandığı için çok zor olmaz. Elbette birinin desteği lazım.Sezeryan sonrası onu giymek zor oldu mu? Külot seklinde ya. Ayağını kaldırmak falan
Ne güzel haberlerle geldin maşallah sizedarısı başımıza inşallah bizim de görüş gününe 10 günümüz var bari bu defa yüzünü gösterse nazlı kızım Özledim
Bende de durum aynı :) başka birine vermişler oda hala geri vermedi bekliyoruzBenim puseti ablam verecek şu anda arkadaşında haftaya getireceklermiş bir aksilik olmazsa bizden de ablamın eltisine gidecekbir pusetle 10 bebek büyüteceğiz kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?