- 27 Aralık 2022
- 429
- 1.156
- 33
- 29
Canım ben normalde kıyafetlerde l beden giyiyorum, depend kilodu da l beden aldım çok rahat oldu dediğim gibi her yeri lastikli zaten olmama imkanı yok. Sezeryan kesiği zaten göbek tarafında değil çok aşağıda olduğu için bel lastik yerinin üzerine gelip canının acıması falan kesinlikle mümkün değilHenüz beklemeye aldım ama alicam kesin .
Bedene karar veremedim hangi beden almalıyım neye göre almaliyim bilmiyorum
Amin canım benim inşallahAy maşallah ona tombili olsun güçlensin en kısa zamanda inşeve geçeceğiniz günlerde yakındır biz beklerken senden tavsiye alacağız
Çok şükür çok daha iyi olacak inşallahRica ederim canım benim asıl ben teşekkür ederim dualarınızda bize de yer verdiğiniz içinher gün görmeye gidiyorum bebeğimi ve gün geçtikçe büyüyor geliyor gözüme, yakında kanguru dediğimiz günün belli saatlerinde temas halinde olacağımız günlere başlayacağız o günleri iple çekiyorum bebeğimi kucağıma almak için
Ay söylemişmiyim beeEklemişi
Eklemişim önceden zaten kız nerden biliyormuşum acaba
Ben müslin aldım canım, hava alması yine de iyi olur diye düşündüm. Ama çok amaçlı örtuler var onlar kışın daha iyi olur bence dePuset örtüsü müslin gibi olanlar var. Bir de pike gibi olanlar var.
Biri sıcakta - diğeri soğukta iyi gider. Siz hangisini tercih ettiniz arkadaşlar?
Günaydın bebeğimGünaydınlar efendim herkesetık doğdu güneşimiz teknelerle
dün akşam yemek yerken dizlerimin arkasından bile ter boşaldı.Oyyy bu sıcaklarda şişman bir hamile olmak ne kaa zormuş
Kızlar biz bu ilaçların hepsini kaçıncı haftada bırakıcaz bilginiz varmı?
Az kaldı Allah'ın izniyleİlaçlara ne zaman gitsem devam diyo ve süreklide yeni bir vitamin ekleniyoen son b12 düşük çıktı
Şimdide kalçam çok ağrıyo 1 haftadır kalsiyum fln mı düştü benm ya haftya randevum var sorcam bakalım sağ kalçam berbat ağrıyo
Bu ayı atlatırsak sonrası artık şafak sayar gibiİlaçlara ne zaman gitsem devam diyo ve süreklide yeni bir vitamin ekleniyoen son b12 düşük çıktı
Şimdide kalçam çok ağrıyo 1 haftadır kalsiyum fln mı düştü benm ya haftya randevum var sorcam bakalım sağ kalçam berbat ağrıyo
Şıp şıp ter akiyorum bana kalsa soğuk sudan çıkmam .sıcak suyla duş alamam her haldeArkadaşlar gebelikte sıcak suyla duş almak tehlikeli biliyorum ama soğuk suyla duş almak hakkında bir fikriniz var mı internetten baktım çok bir şey bulamadım
İnşallah hemen bebeğini kucağına alıp sağ sağlam beraber eve gidersinizRica ederim canım benim asıl ben teşekkür ederim dualarınızda bize de yer verdiğiniz içinher gün görmeye gidiyorum bebeğimi ve gün geçtikçe büyüyor geliyor gözüme, yakında kanguru dediğimiz günün belli saatlerinde temas halinde olacağımız günlere başlayacağız o günleri iple çekiyorum bebeğimi kucağıma almak için
Sen yine iyisin ben sadece imom ve tiroid ilacı kullanıyorum bu kadarKızlar ne çok ilac kullanan tahlil yaptıran var
Ben decavit ve gyno Ferro sanol ve magnezyum dan başka bişey kullanmıyorum
Gittiğimde de şu değerlerine bakayım demedi B12 falan
En son hemogram bakıldı ben isteyince idrar tahlili yaptı bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?