2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Henüz beklemeye aldım ama alicam kesin .
Bedene karar veremedim hangi beden almalıyım neye göre almaliyim bilmiyorum
Canım ben normalde kıyafetlerde l beden giyiyorum, depend kilodu da l beden aldım çok rahat oldu dediğim gibi her yeri lastikli zaten olmama imkanı yok. Sezeryan kesiği zaten göbek tarafında değil çok aşağıda olduğu için bel lastik yerinin üzerine gelip canının acıması falan kesinlikle mümkün değil

Çok şükür çok daha iyi olacak inşallah ten tene temasınız miniğe daha da güç verecek inşallah

Puset örtüsü müslin gibi olanlar var. Bir de pike gibi olanlar var.
Biri sıcakta - diğeri soğukta iyi gider. Siz hangisini tercih ettiniz arkadaşlar?
Ben müslin aldım canım, hava alması yine de iyi olur diye düşündüm. Ama çok amaçlı örtuler var onlar kışın daha iyi olur bence de

İlaçlara ne zaman gitsem devam diyo ve süreklide yeni bir vitamin ekleniyo en son b12 düşük çıktı
Şimdide kalçam çok ağrıyo 1 haftadır kalsiyum fln mı düştü benm ya haftya randevum var sorcam bakalım sağ kalçam berbat ağrıyo
Kızlar biz bu ilaçların hepsini kaçıncı haftada bırakıcaz bilginiz varmı?

Az kaldı Allah'ın izniyle inşallah hızlıca geçer Zaman

Bu ayı atlatırsak sonrası artık şafak sayar gibi benide en çok perişan eden sıcaklar

doğumdan sonra bir takım vitaminler takviyeler içiliyor diye biliyorum. ben imom omega kullanıyorum mesela, doğumdan sonra i mom latte kullanıcam. Solgar brewer var yanlış hatırlamıyorsam anne sütü arttırıcı gibi. bir takım damla şeklinde kullanılan ilaçlarda var sanırım. gerçi bunlar ilaç değil takviye ama

Arkadaşlar gebelikte sıcak suyla duş almak tehlikeli biliyorum ama soğuk suyla duş almak hakkında bir fikriniz var mı internetten baktım çok bir şey bulamadım

Kızlar ne çok ilac kullanan tahlil yaptıran var
Ben decavit ve gyno Ferro sanol ve magnezyum dan başka bişey kullanmıyorum
Gittiğimde de şu değerlerine bakayım demedi B12 falan
En son hemogram bakıldı ben isteyince idrar tahlili yaptı bide

İnşallah hemen bebeğini kucağına alıp sağ sağlam beraber eve gidersiniz

Sen yine iyisin ben sadece imom ve tiroid ilacı kullanıyorum bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…