2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Puset örtüsü müslin gibi olanlar var. Bir de pike gibi olanlar var.
Biri sıcakta - diğeri soğukta iyi gider. Siz hangisini tercih ettiniz arkadaşlar?
Bugün hepimizin derdi puset örtüsü ben müslin alacağım.. eylül ekim ayı sıcak çünkü hatta belki kasıım da.. ocakta qncak kış oluyor o zamanda üstüne battaniye atarım en kötü. O soğukta dışarda gezmeyiz zaten en fqzla bir yere giderken arabadan inip eve vs girene kadar soğuk onda da battaniye kurtarır

Sezeryan sonrası onu giymek zor oldu mu? Külot seklinde ya. Ayağını kaldırmak falan
İlk 2 gün zaten ben tek başıma tuvalete gidemedim o yüzden ablam giydirdi ama diğer günler kendim rahatça giydim Canım, sezeryanda ilk gün ve ondan sonraki gün zor oldu benim için 3. Gün normal yaşantımda döndüm diyebilirim

Yaa herkes bana bebek erkek mi diyor karnımın şeklşnden dolayı şüpheye düşüyorum ama fetal dna var amniyosentez var hepsi yalan söylemez herhalde
2 gün evvel eczaneye gittim. 2 kadın iddiaya girmişler biri kız biri erkek demiş geldiler sordular dedim kız Şu işten bir ben anlamıyorum galiba

Teşekkür ederim, bu arada bebeğin nasıl ? Hep dua ediyorum inşallah kısa sürede taburcu olursunuz
Rica ederim canım benim asıl ben teşekkür ederim dualarınızda bize de yer verdiğiniz için her gün görmeye gidiyorum bebeğimi ve gün geçtikçe büyüyor geliyor gözüme, yakında kanguru dediğimiz günün belli saatlerinde temas halinde olacağımız günlere başlayacağız o günleri iple çekiyorum bebeğimi kucağıma almak için

Benim bu doktor da fazla rahat artık 32+6 suan bizim . 2 hafta 3 hafta sonra gel dedi. Yani acil bir şeyin olmazsa diyor. Normalde her hafta çağırması gerekmez mi
Bu haftalarda 2 haftada bir gel demesi yeterli canım 36 dan sonra haftada bir derler şuan her hafta gel demesine aksi bir durum yoksa gerek yok bence

Benim sezeryan sonrası yaklaşık 5 gün kanamam oldu canım, depend çok kullanışlı iç çamaşırı da giymene gerek kalmıyor hem bence bel tarafı yüksek ve esnek olduğu için bence karnı da topluyor
Henüz beklemeye aldım ama alicam kesin .
Bedene karar veremedim hangi beden almalıyım neye göre almaliyim bilmiyorum

Ay maşallah ona tombili olsun güçlensin en kısa zamanda inş eve geçeceğiniz günlerde yakındır biz beklerken senden tavsiye alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…