Ben klimayı açmadığım zamanlar rutubet ve sıcaktan midem bulanıyorŞıp şıp ter akiyorum bana kalsa soğuk sudan çıkmam .sıcak suyla duş alamam her halde
Günaydın canımGünaydınlar efendim herkesetık doğdu güneşimiz teknelerle
Şu tiroid ilacı bende de var ama sorunu olanlar kullandığı için yazmadım .nefret ettim şu ilaçtan .doğumdan sonra da biraz kullanacakmisimSen yine iyisin ben sadece imom ve tiroid ilacı kullanıyorum bu kadar
ne sıcak ne soğuk ılık almak daha iyi değil mi. üşüye üşüye de duş alırken insan bedenini kasar ister istemez. zaten yaz olduğu için de ılık su en ideali benceArkadaşlar gebelikte sıcak suyla duş almak tehlikeli biliyorum ama soğuk suyla duş almak hakkında bir fikriniz var mı internetten baktım çok bir şey bulamadım
Valla yakında kocaları yataktan kovma zamanları da gelecek .eşimi yatagin ucuna gönderiyorum tenin çok sıcak öte git donemiyorum öte git diye diyeBen klimayı açmadığım zamanlar rutubet ve sıcaktan midem bulanıyorçok fena
Evet mutlaka kullanmak gerekiyor vitaminleri hele doğumdan sonradoğumdan sonra bir takım vitaminler takviyeler içiliyor diye biliyorum. ben imom omega kullanıyorum mesela, doğumdan sonra i mom latte kullanıcam. Solgar brewer var yanlış hatırlamıyorsam anne sütü arttırıcı gibi. bir takım damla şeklinde kullanılan ilaçlarda var sanırım. gerçi bunlar ilaç değil takviye ama
bu sıcaklarda miss gibi oluyor ben başladım bile, tabi tam soğuk değil soğuktan hallice ılık olmalıArkadaşlar gebelikte sıcak suyla duş almak tehlikeli biliyorum ama soğuk suyla duş almak hakkında bir fikriniz var mı internetten baktım çok bir şey bulamadım
Yani ne sıcak nede soğukla al , bu sefer hasta olursun üşürsün falan Allah korusun , yani ılık su soğuğa doğru düş alın derim ben öyle yapıyorumArkadaşlar gebelikte sıcak suyla duş almak tehlikeli biliyorum ama soğuk suyla duş almak hakkında bir fikriniz var mı internetten baktım çok bir şey bulamadım
Bende eşime git köşeye diyorum , niye diyor bi sürü yerin var senin , ben iki yastık koyuyorum gece döneniyorum yerim kalmıyor dedimValla yakında kocaları yataktan kovma zamanları da gelecek .eşimi yatagin ucuna gönderiyorum tenin çok sıcak öte git donemiyorum öte git diye diye
geçen gün benim göbeğimin altına koyduğum yastığıma o da göbeğini koymuş.Bende eşime git köşeye diyorum , niye diyor bi sürü yerin var senin , ben iki yastık koyuyorum gece döneniyorum yerim kalmıyor dedim
Valla ben normalde sıcağa yakın ılık alıyodum çıkınca gene duştan şıp şıp terliyordumbu sıcaklarda miss gibi oluyor ben başladım bile, tabi tam soğuk değil soğuktan hallice ılık olmalı
Ya buna çok güldümgeçen gün benim göbeğimin altına koyduğum yastığıma o da göbeğini koymuş.
ohhh dedim valla sen misin hamile ben miyim hamile
Omega 3 takviyesiŞu tiroid ilacı bende de var ama sorunu olanlar kullandığı için yazmadım .nefret ettim şu ilaçtan .doğumdan sonra da biraz kullanacakmisimhamile değilken değerler iyi idi hamile kalınca birden düştü
İmom ne için
Benim eşimde bazen döndüğün zaman ayağını benim yastığıma atıyordu gittim bi yastık getirdim dedim benim yastığımdan uzak durgeçen gün benim göbeğimin altına koyduğum yastığıma o da göbeğini koymuş.
ohhh dedim valla sen misin hamile ben miyim hamile
Evet ya çok şükür , benimde dünden beri hareketli demekki bazen oluyor böylekibrisss Bebişin hareketlendi mi? Bugün 4. gün kızım dün akşamdan beri eski hareketlerine döndü çok şükür.
2 haftada bir gec geldi de bana fazla rahat diye dusundumBu haftalarda 2 haftada bir gel demesi yeterli canım 36 dan sonra haftada bir derler şuan her hafta gel demesine aksi bir durum yoksa gerek yok bence
rahata hemen uyum sağlıyorlarBenim eşimde bazen döndüğün zaman ayağını benim yastığıma atıyordu gittim bi yastık getirdim dedim benim yastığımdan uzak dur
gecenin bir vakti uykulu halimle ben de güldüm. Uyandırayım da espriyi yapayım diye düşündüm kıyamadım. Sabah anlatıyorum inanmıyor birdeYa buna çok güldüm
Benim önerebileceğim de lacmix diye kombine bir vitamin var ilk doğumumda sütüme çok faydası olmuştudoğumdan sonra bir takım vitaminler takviyeler içiliyor diye biliyorum. ben imom omega kullanıyorum mesela, doğumdan sonra i mom latte kullanıcam. Solgar brewer var yanlış hatırlamıyorsam anne sütü arttırıcı gibi. bir takım damla şeklinde kullanılan ilaçlarda var sanırım. gerçi bunlar ilaç değil takviye ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?