2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sen yine iyisin ben sadece imom ve tiroid ilacı kullanıyorum bu kadar
Şu tiroid ilacı bende de var ama sorunu olanlar kullandığı için yazmadım .nefret ettim şu ilaçtan .doğumdan sonra da biraz kullanacakmisim hamile değilken değerler iyi idi hamile kalınca birden düştü
İmom ne için

Arkadaşlar gebelikte sıcak suyla duş almak tehlikeli biliyorum ama soğuk suyla duş almak hakkında bir fikriniz var mı internetten baktım çok bir şey bulamadım
ne sıcak ne soğuk ılık almak daha iyi değil mi. üşüye üşüye de duş alırken insan bedenini kasar ister istemez. zaten yaz olduğu için de ılık su en ideali bence

Evet mutlaka kullanmak gerekiyor vitaminleri hele doğumdan sonra

Arkadaşlar gebelikte sıcak suyla duş almak tehlikeli biliyorum ama soğuk suyla duş almak hakkında bir fikriniz var mı internetten baktım çok bir şey bulamadım
bu sıcaklarda miss gibi oluyor ben başladım bile, tabi tam soğuk değil soğuktan hallice ılık olmalı

Yani ne sıcak nede soğukla al , bu sefer hasta olursun üşürsün falan Allah korusun , yani ılık su soğuğa doğru düş alın derim ben öyle yapıyorum

Valla yakında kocaları yataktan kovma zamanları da gelecek .eşimi yatagin ucuna gönderiyorum tenin çok sıcak öte git donemiyorum öte git diye diye
Bende eşime git köşeye diyorum , niye diyor bi sürü yerin var senin , ben iki yastık koyuyorum gece döneniyorum yerim kalmıyor dedim

Bende eşime git köşeye diyorum , niye diyor bi sürü yerin var senin , ben iki yastık koyuyorum gece döneniyorum yerim kalmıyor dedim
geçen gün benim göbeğimin altına koyduğum yastığıma o da göbeğini koymuş.
ohhh dedim valla sen misin hamile ben miyim hamile

bu sıcaklarda miss gibi oluyor ben başladım bile, tabi tam soğuk değil soğuktan hallice ılık olmalı
Valla ben normalde sıcağa yakın ılık alıyodum çıkınca gene duştan şıp şıp terliyordum
Dün bayağı soğuğa yakın bir suyla duş aldım çok iyi geldi akşam çok rahat uyudum
Sonra şüpheye düştüm acaba zararlı mı diye
Bence ben rahatlıyosam onada iyi geliyodur

geçen gün benim göbeğimin altına koyduğum yastığıma o da göbeğini koymuş.
ohhh dedim valla sen misin hamile ben miyim hamile
Benim eşimde bazen döndüğün zaman ayağını benim yastığıma atıyordu gittim bi yastık getirdim dedim benim yastığımdan uzak dur

kibrisss Bebişin hareketlendi mi? Bugün 4. gün kızım dün akşamdan beri eski hareketlerine döndü çok şükür.
Evet ya çok şükür , benimde dünden beri hareketli demekki bazen oluyor böyle yediğimiz bişeyle mi alakalı diye düşündüm ama bilemiyorum

Gunaydinlar imom omega kullanıyorum ben de onu hamileliğin sonuna kadar dedi. Ecoprin kullanıyordum 32.haftaya kadar dedi. D vitamin kullanıyorum suan unuttuğumu hatırladım hatta onun için bir zaman soylemedi ne kadar kullanılır acaba demir hapı kullanıyorum onu hamilelikte sonra da devam etmesini dedi.

Benim eşimde bazen döndüğün zaman ayağını benim yastığıma atıyordu gittim bi yastık getirdim dedim benim yastığımdan uzak dur
rahata hemen uyum sağlıyorlar
Ya buna çok güldüm
gecenin bir vakti uykulu halimle ben de güldüm. Uyandırayım da espriyi yapayım diye düşündüm kıyamadım. Sabah anlatıyorum inanmıyor birde

Benim önerebileceğim de lacmix diye kombine bir vitamin var ilk doğumumda sütüme çok faydası olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…