2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de çok ilaç kullananlrdanım sabah troid ilacı, sonra imom, öğlen osteocare kalsiyum takviyesi, akşam magnorm magnezyum takviyesi, akşam oksapar kan sulandırıcı, gece yatmadan gyno ferro sanol demir ilacı. Artık ilç almaktan midem bulanıyor. Bazı günler vitaminleri atlıyorum

İlaç konusunda ben de gün aşırı omega için imom, her gün magnezyum ve kalsiyum için osteo formula ve demir ilacı olarak fertamir şase kullanıyorum. Doğumdan sonra da hemen bırakmıyoruz sanırım yine de doktora danışmak lazım tabi.

Gyno Ferro sanol aç karna degil mi neden yatarken iciyorsunuz

Evet ya çok şükür , benimde dünden beri hareketli demekki bazen oluyor böyle yediğimiz bişeyle mi alakalı diye düşündüm ama bilemiyorum
Kızlar dün nst girdim ya, bebek hareketli aslında ama her zaman hissetmiyoruz yine de büyümelerine rağmen sonra tabi benimki makinenin aletine sardı sürekli tekmeliyor onu ses çıkıyor böyle mikrofona ses kontrol için vururlar ya onu oyun yaptı resmen hemşireye diyorum ki bu makineyi biz alalım evde bakarız gülüyor en az 10 hareket hissetmen yeterli dedi doktor uzanınca hareket hissedersin zaten hissetmezsen dürt dedi o zaten kısa sürede 10 hareketi geçer dedi

sheismaya canım nasılsın. yazdın mı buralara bilmiyorum gözümden de kaçmış olabilir.
Daha iyiyiz canım sağol kendi doktorumuza gittik herşey yolunda şimdilik sadece çocuğun kafası 10 gün önden gidiyormuş ağrılarım hala var doktor o yüzden bol bol istirahat verdi iş yapmak stres olmak üzülmek yasak ağrıları dinlenerek idare edeceğiz bir süre zaten az kaldı doktor en azından 34-35 haftayı görelim dedi bakalım inşallah bebişimiz sabreder

Kızlar siz kocalarınızla yastık derdinize düşmüşsünüz ben daha fena eşim biraz deli yatıyor benim bütün gece karnımı korumaktan uyuyamıyorum diyebilirim vurmaz ama anne yüreği işte çarpar dirseği gelir felan diye sürekli korkuyorum sanırım artık yatakları ayıracağım

Nst konusunda ben doğumhanede üç gün boyunca nst ye takılı kaldığım için nerdeyse nefret ettim diyebilirim bebek oynadıkça nabzı kayıyordu sürekli bi o yana bi bu yana çekip durdular karnımda lastikleri ve bu beni çok sinir etmişti o yüzden soğudum ve benim bebeğim çok hareketli hiç durmuyor 10 dk uyuyorsa saatlerce oynuyor karnımda o yüzden nst bana işkence oldu

Kızlar büyük parça alacağınız bir şey varsa alın
Kdv oranları artırıldı mobilya bebek arabasında zam yaratır kıyafettede öyle pzartesi başlayacak zamlı kdv
Duruuun daha beşik almadım OMG!! bugün gidem alam püü şu denk geldiğimiz zamana bak,

Sağol canım bilgi için

Canım hiç merak etme , ben instagramdan çok görüyorum 28 de hatta ondan daha önce sancılarının başladığını ama zamanında doğum yaptığını , o yüzden içini ferah tut , bebeğin sabır edecek Allah’ın izniyle zamanında alırsın inşallah kucağına

Merak etme bişey olmaz ama işte dediğin gibi ana yüreği , sırtını genelde eşine dönüp uyu

75 Gr yükleme yapıldı canım
Bakalım dahiliye ne diyecek .
Yani diyet listesimi veriyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum zırt pırt kontrole mi cagriliyoruz
Sonra bi daha mi şeker yüklemesi yapılacak
Selamlar bana da bugün yükleme yapıldı 75 lik 120.dakika 153 çıktı sınır ref.139...doktorunuz ne dedi acaba? Diyet mi verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…