Ben de çok ilaç kullananlrdanımKızlar ne çok ilac kullanan tahlil yaptıran var
Ben decavit ve gyno Ferro sanol ve magnezyum dan başka bişey kullanmıyorum
Gittiğimde de şu değerlerine bakayım demedi B12 falan
En son hemogram bakıldı ben isteyince idrar tahlili yaptı bide
Benimki almış kendi bacak arasına koymuşgeçen gün benim göbeğimin altına koyduğum yastığıma o da göbeğini koymuş.
ohhh dedim valla sen misin hamile ben miyim hamile
Gyno Ferro sanol aç karna degil mi neden yatarken iciyorsunuzBen de çok ilaç kullananlrdanımsabah troid ilacı, sonra imom, öğlen osteocare kalsiyum takviyesi, akşam magnorm magnezyum takviyesi, akşam oksapar kan sulandırıcı, gece yatmadan gyno ferro sanol demir ilacı. Artık ilç almaktan midem bulanıyor. Bazı günler vitaminleri atlıyorum
ahahah az değiller. yalnız değilmişim bu aradaBenimki almış kendi bacak arasına koymuşsiz yine ortak kullanmissiniz
Kızlar dün nst girdim ya, bebek hareketli aslında ama her zaman hissetmiyoruz yine de büyümelerine rağmen sonra tabi benimki makinenin aletine sardı sürekli tekmeliyor onu ses çıkıyor böyle mikrofona ses kontrol için vururlar ya onu oyun yaptı resmenEvet ya çok şükür , benimde dünden beri hareketli demekki bazen oluyor böyleyediğimiz bişeyle mi alakalı diye düşündüm ama bilemiyorum
Daha iyiyiz canım sağol kendi doktorumuza gittik herşey yolunda şimdilik sadece çocuğun kafası 10 gün önden gidiyormuş ağrılarım hala var doktor o yüzden bol bol istirahat verdi iş yapmak stres olmak üzülmek yasaksheismaya canım nasılsın. yazdın mı buralara bilmiyorum gözümden de kaçmış olabilir.
Canım aç değil aslında süt ve süt ürünleri kırmızı et yedikten en az 2 saat sonra almalısın ve aldıktan sonra 2 saat bunlardan yememelisinGyno Ferro sanol aç karna degil mi neden yatarken iciyorsunuz
Kahve çay da içememelisinCanım aç değil aslında süt ve süt ürünleri kırmızı et yedikten en az 2 saat sonra almalısın ve aldıktan sonra 2 saat bunlardan yememelisin
Duruuun daha beşik almadım OMG!!Kızlar büyük parça alacağınız bir şey varsa alın
Kdv oranları artırıldı mobilya bebek arabasında zam yaratır kıyafettede öyle pzartesi başlayacak zamlı kdv
HahahahahBenim eşimde bazen döndüğün zaman ayağını benim yastığıma atıyordu gittim bi yastık getirdim dedim benim yastığımdan uzak dur
Sağol canım bilgi içinKızlar dün nst girdim ya, bebek hareketli aslında ama her zaman hissetmiyoruz yine de büyümelerine rağmen sonra tabi benimki makinenin aletine sardı sürekli tekmeliyor onu ses çıkıyor böyle mikrofona ses kontrol için vururlar ya onu oyun yaptı resmenhemşireye diyorum ki bu makineyi biz alalım evde bakarız gülüyor en az 10 hareket hissetmen yeterli dedi doktor uzanınca hareket hissedersin zaten hissetmezsen dürt dedi o zaten kısa sürede 10 hareketi geçer dedi
Canım hiç merak etme , ben instagramdan çok görüyorum 28 de hatta ondan daha önce sancılarının başladığını ama zamanında doğum yaptığını , o yüzden içini ferah tut , bebeğin sabır edecek Allah’ın izniyleDaha iyiyiz canım sağol kendi doktorumuza gittik herşey yolunda şimdilik sadece çocuğun kafası 10 gün önden gidiyormuş ağrılarım hala var doktor o yüzden bol bol istirahat verdi iş yapmak stres olmak üzülmek yasakağrıları dinlenerek idare edeceğiz bir süre zaten az kaldı doktor en azından 34-35 haftayı görelim dedi bakalım inşallah bebişimiz sabreder
Merak etme bişey olmazKızlar siz kocalarınızla yastık derdinize düşmüşsünüzben daha fena eşim biraz deli yatıyor benim bütün gece karnımı korumaktan uyuyamıyorum diyebilirim vurmaz ama anne yüreği işte çarpar dirseği gelir felan diye sürekli korkuyorum sanırım artık yatakları ayıracağım
Canım akşam dışarıya çık bu sıcakta çıkma derimDuruuun daha beşik almadım OMG!!bugün gidem alam püü şu denk geldiğimiz zamana bak,
Selamlar bana da bugün yükleme yapıldı 75 lik 120.dakika 153 çıktı sınır ref.139...doktorunuz ne dedi acaba? Diyet mi verdiler75 Gr yükleme yapıldı canım
Bakalım dahiliye ne diyecek .
Yani diyet listesimi veriyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum zırt pırt kontrole mi cagriliyoruz
Sonra bi daha mi şeker yüklemesi yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?