2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende bundan aldım güzel günlerde kullan

Hazırlan kuzum artık ne olur ne olmaz baksana bazı bebişler aceleci çıkıyor :) bi girer çıkarsın e bebeğe hallolur dert etme yeterki parayı ver :) sonrada yıkayıp ütüledin mi tamamdır.. bende 32 33te yapçam yıkama işini

Ay iyi park yatak olmasına sevindim kuzum herşeyden kar

Bende biraz kestirip üstleri açtırmak istiyorum, hatta yaz bitimi keratin de yaptirasım var ama çok kimyasal diye beklesin istedim. Yakın zamanda gidersem kuaföre soracağım kuzu, söylerim sana da, ama benim gördüğüm hep yaptırmışlar

Aradığım pembe geceliği bulamıyorum kolları askılı ama geniş askılı olacak.. rengi tatlı olcak. Çok düz olmasın azcık dantel süs vs olsun derken sadece suwenin şu modeli var ama rengi gül kurusu gibi. Buna da bayılmadım da işte

Eklentiler

• Screenshot_20230708-010007_Trendyol.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 100
Kolları hoş durmuyor evet anladım kuzu inşallah bulursun böyle bazen hiç beklemediğin yerlerde de olabiliyor bazen, iç çamaşırcı pijamacı tarzı yerlerde.

bugün bebek arabası alma günü gelen zamlardan sonra bana kalsa doğumdan sonraya da kalabilirdi puset yeterli olurdu başlangıç için ama eşim zam gelmeden aldıralım dedi, tamamen bana bıraktı seçimi Hamilton R1 i aldık, puset olarakta baby plus ın seçtim inşallah pişman olmam bütün sorumluluk bende

Eklentiler

• IMG_20230708_010616.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 87
Hamiltonlar güzel pişman olmazsın güle güle kullan

Bende puset olarak baby plus aldım canım güle güle kullan

Kızlar günaydın prego aria bebek arabası nasıl görümcem hediye alacakmış kendi onu kullanmış bana ne alayım dedi ben bilmiyorum dedim ben bunu kullandım araştır sen haber ver dedi arabaya sığması lazım benim icin önemli olan o bi de cift taraflı olması pek bilgim de yok arabalarla ilgili.

Kızlar hiç bir lohusa takımına karar veremiyorum
Bunlar 450 TL falan
Bu modeller çok güzel gözüküyor ama doğum sonrası bebek için konforlu değil. Bebeği göğsümüzde yatıracağız, emzireceğiz vs derken dantelsiz ve mümkünse süslü düğmeleri olmayan modelleri tercih etmenizi öneririm.

Ben
Benim doktorum yüzüne sürdüğün makyaj malzemesi, parfüm dahi kimyevi olarak bebeği etkiler diyor. Ben şampuanımı bile hamilelik süresince değiştirip parabensiz, sülfatsız kullanıyorum canım. Bence biraz daha dişini sık sonrasında boyatırsın

Benim doktorumda boyayabilirsin dedi. Ben de çok fazla beyaz var ne yazık ki. Aynaya bakamayacak hale geldiğimde boyadım. Naturel boyalar var. Ben evde kendim boyadım. Kendi saç rengime. Ama kuaförlerde de bulunuyor

Aracınız sedan değilse mutlaka mağazada kapalı haline bakın derim. Kabin boy diye piyasada satılan çoğu ürün neredeyse travel sistem kadar yer kaplıyor. Bagaj kapasitesini dolduruyor. Cybexlerden sonra kapanınca en ufak olan maxi cosi lara benim baktıklarım içinde.

Aracımız suv bagaj küçük değil ben pek ayrımlarını bilmiyorum sadece bebek dışa dönük gitsin istemiyorum yüzü bana doğru dönük olsun bi de uçağa alınabilsin istiyorum görünüşü vs hic önemli degil benim icin

Be
nim söylediğim markada çift yön yok. Sanırım bir puset bağlantısı ile pusete oturtarak yönünü size çevirmiş oluyor.
Uçağa alırlarken de marka fln soruyorlar. O anki personelin ruh haline bağlı sanırım. En son kapıda almak istiyorlar. Diretirseniz yanınıza da alabiliyorsunuz

Ben biraz daha arastirayim. Başkası alınca bi de fiyat olarak fazla mi gelir ne olur ne biter bir sey de söylemek zor oluyor bıraksalar kendimiz halletsek her şeyi daha rahat olucaz ama neyse teşekkür ediyorum

Bilmem doğurtup direkt kadın doğuma göndermişler ama soluğu iyiydi dedi. Kuveze girmeyebilir dedi. Annem alicak her şeyi artık zam falan gözü görmez onların Allah yardımcıları olsun
Aminnn seve seve alıyorlar onlar bizden heyecanlılar
Kızlar hiç bir lohusa takımına karar veremiyorum
Bunlar 450 TL falan
Ah bende bendee.. ablamın lacivert vardı onu verdi sonradan hiç kullanmadım dedi.. bir tane beyaz alıcam foto vs çekilirsek diye ama karar vermek zor
Ben biraz daha arastirayim. Başkası alınca bi de fiyat olarak fazla mi gelir ne olur ne biter bir sey de söylemek zor oluyor bıraksalar kendimiz halletsek her şeyi daha rahat olucaz ama neyse teşekkür ediyorum
Bagi Neo aldım ben baya kullanışlı duruyor hafif çift yönlü az yer kaplıyor vs..
kendi puseti yok ayrı uyan almak lazım.. onu da bi tanıdık vericek zaten puseti çok az kullanıyorlar diye almak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…