Bende bundan aldımAy beni çok iyi anlamışsınızevet gönlüm beyazdan yanaydı ama iyice ölçünce park yatağın sığabileceğine kanaat getirdik. Ve kaçarım olmadı park yatak aldık Fiyatı trendyoldan çok daha uygunaydı ve yatak hediyeliydi. Henüz benim gibi kararsız olan ve yeri olan varsa zamlar gelmeden düşünebilir.
Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum
Hazırlan kuzum artık ne olur ne olmaz baksana bazı bebişler aceleci çıkıyor :) bi girer çıkarsın e bebeğe hallolur dert etme yeterki parayı ver :) sonrada yıkayıp ütüledin mi tamamdır.. bende 32 33te yapçam yıkama işiniKizlar eşime acile hasta gelmis bugun 34 haftalık suyu gelinde atar topar acile getirmişler sukur sağlıkla doğmuş ama 32. Haftadayim her şeyi de ağırdan alıyorum cocuga bir çöp almadım daha korktum
Haftaya yada sonraki hafta direkt tekte eksikleri alıp yıkayıp çantamı hazırlayacağım az önce bebek odası siparisi verdim korkudan
Ay iyi park yatak olmasına sevindim kuzumAy beni çok iyi anlamışsınızevet gönlüm beyazdan yanaydı ama iyice ölçünce park yatağın sığabileceğine kanaat getirdik. Ve kaçarım olmadı park yatak aldık Fiyatı trendyoldan çok daha uygunaydı ve yatak hediyeliydi. Henüz benim gibi kararsız olan ve yeri olan varsa zamlar gelmeden düşünebilir.
Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum
Bende biraz kestirip üstleri açtırmak istiyorum, hatta yaz bitimi keratin de yaptirasım var ama çok kimyasal diye beklesin istedim. Yakın zamanda gidersem kuaföre soracağım kuzu, söylerim sana da, ama benim gördüğüm hep yaptırmışlarSıcaktan uyuyamıyorum
Saçlarımı gebelikten bir süre öncesinden beri boyamıyorum. İnanılmaz renk değiştiresim geldi sıkıldım artık. Sakıncası yokmuş herhalde hava alan yerde olduğu sürece ama ben kuaföre gidip birazda açtırmak istiyorum. Riskli olur mu?
Kolları hoş durmuyor evet anladım kuzuAradığım pembe geceliği bulamıyorumkolları askılı ama geniş askılı olacak.. rengi tatlı olcak. Çok düz olmasın azcık dantel süs vs olsun derken sadece suwenin şu modeli var ama rengi gül kurusu gibi. Buna da bayılmadım da işte
Aa çok sevindim, amiin hep birlikte kullanalım sağlıkla inşallahBende bundan aldımgüzel günlerde kullan
Doğru söylüyorsunuz, çok teşekkür ediyorumAy iyi park yatak olmasına sevindim kuzumherşeyden kar
Hamiltonlar güzel pişman olmazsınbugün bebek arabası alma günü gelen zamlardan sonrabana kalsa doğumdan sonraya da kalabilirdi puset yeterli olurdu başlangıç için ama eşim zam gelmeden aldıralım dedi, tamamen bana bıraktı seçimi Hamilton R1 i aldık, puset olarakta baby plus ın seçtim inşallah pişman olmam bütün sorumluluk bende
Bende puset olarak baby plus aldım canım güle güle kullanbugün bebek arabası alma günü gelen zamlardan sonrabana kalsa doğumdan sonraya da kalabilirdi puset yeterli olurdu başlangıç için ama eşim zam gelmeden aldıralım dedi, tamamen bana bıraktı seçimi Hamilton R1 i aldık, puset olarakta baby plus ın seçtim inşallah pişman olmam bütün sorumluluk bende
Bu modeller çok güzel gözüküyor ama doğum sonrası bebek için konforlu değil. Bebeği göğsümüzde yatıracağız, emzireceğiz vs derken dantelsiz ve mümkünse süslü düğmeleri olmayan modelleri tercih etmenizi öneririm.Kızlar hiç bir lohusa takımına karar veremiyorum
Bunlar 450 TL falan
Benim doktorum yüzüne sürdüğün makyaj malzemesi, parfüm dahi kimyevi olarak bebeği etkiler diyor. Ben şampuanımı bile hamilelik süresince değiştirip parabensiz, sülfatsız kullanıyorum canım. Bence biraz daha dişini sık sonrasında boyatırsınSıcaktan uyuyamıyorum
Saçlarımı gebelikten bir süre öncesinden beri boyamıyorum. İnanılmaz renk değiştiresim geldi sıkıldım artık. Sakıncası yokmuş herhalde hava alan yerde olduğu sürece ama ben kuaföre gidip birazda açtırmak istiyorum. Riskli olur mu?
Benim doktorumda boyayabilirsin dedi. Ben de çok fazla beyaz var ne yazık ki. Aynaya bakamayacak hale geldiğimde boyadım. Naturel boyalar var. Ben evde kendim boyadım. Kendi saç rengime. Ama kuaförlerde de bulunuyorSıcaktan uyuyamıyorum
Hamiltonlar güzel pişman olmazsıngüle güle kullan
teşekkürler kızlarBende puset olarak baby plus aldım canım güle güle kullan
Aracınız sedan değilse mutlaka mağazada kapalı haline bakın derim. Kabin boy diye piyasada satılan çoğu ürün neredeyse travel sistem kadar yer kaplıyor. Bagaj kapasitesini dolduruyor. Cybexlerden sonra kapanınca en ufak olan maxi cosi lara benim baktıklarım içinde.Kızlar günaydın prego aria bebek arabası nasıl görümcem hediye alacakmış kendi onu kullanmış bana ne alayım dedi ben bilmiyorum dedim ben bunu kullandım araştır sen haber ver dedi arabaya sığması lazım benim icin önemli olan o bi de cift taraflı olması pek bilgim de yok arabalarla ilgili.
Aracımız suv bagaj küçük değil ben pek ayrımlarını bilmiyorum sadece bebek dışa dönük gitsin istemiyorum yüzü bana doğru dönük olsun bi de uçağa alınabilsin istiyorum görünüşü vs hic önemli degil benim icinAracınız sedan değilse mutlaka mağazada kapalı haline bakın derim. Kabin boy diye piyasada satılan çoğu ürün neredeyse travel sistem kadar yer kaplıyor. Bagaj kapasitesini dolduruyor. Cybexlerden sonra kapanınca en ufak olan maxi cosi lara benim baktıklarım içinde.
nim söylediğim markada çift yön yok. Sanırım bir puset bağlantısı ile pusete oturtarak yönünü size çevirmiş oluyor.Aracımız suv bagaj küçük değil ben pek ayrımlarını bilmiyorum sadece bebek dışa dönük gitsin istemiyorum yüzü bana doğru dönük olsun bi de uçağa alınabilsin istiyorum görünüşü vs hic önemli degil benim icin
Ben biraz daha arastirayim. Başkası alınca bi de fiyat olarak fazla mi gelir ne olur ne biter bir sey de söylemek zor oluyor bıraksalar kendimiz halletsek her şeyi daha rahat olucaz ama neyseBe
nim söylediğim markada çift yön yok. Sanırım bir puset bağlantısı ile pusete oturtarak yönünü size çevirmiş oluyor.
Uçağa alırlarken de marka fln soruyorlar. O anki personelin ruh haline bağlı sanırım. En son kapıda almak istiyorlar. Diretirseniz yanınıza da alabiliyorsunuz
AminnnBilmem doğurtup direkt kadın doğuma göndermişler ama soluğu iyiydi dedi. Kuveze girmeyebilir dedi. Annem alicak her şeyi artık zam falan gözü görmez onların Allah yardımcıları olsun
Ah bende bendee.. ablamın lacivert vardı onu verdi sonradan hiç kullanmadım dedi.. bir tane beyaz alıcam foto vs çekilirsek diye ama karar vermek zorKızlar hiç bir lohusa takımına karar veremiyorum
Bunlar 450 TL falan
Bagi Neo aldım ben baya kullanışlı duruyor hafif çift yönlü az yer kaplıyor vs..Ben biraz daha arastirayim. Başkası alınca bi de fiyat olarak fazla mi gelir ne olur ne biter bir sey de söylemek zor oluyor bıraksalar kendimiz halletsek her şeyi daha rahat olucaz ama neyseteşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?