- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Canım ben aldım prego aria bebek , pusetle beraber , bebek arabası kendisi hafif güzel ama puset üstüne takılınca biraz ağır oluyor , ama benim araba bagajına sığıyor ve uçaklada kabin boy o yüzden ordada kullanışlı , yani puset arabaya tek takılmıyor , böyle oluyor , ama ben beğendim gayet güzel pişman değilim , bu arada kızlar 2 hafta oldu alalı fiyat 2 bin tl artmış şok oldum fiyatı görünceKızlar günaydın prego aria bebek arabası nasıl görümcem hediye alacakmış kendi onu kullanmış bana ne alayım dedi ben bilmiyorum dedim ben bunu kullandım araştır sen haber ver dedi arabaya sığması lazım benim icin önemli olan o bi de cift taraflı olması pek bilgim de yok arabalarla ilgili.
Günaydın canım ne güzelYağmurlu bir günden günaydınnnuzun zamandır ilk defa iyi uyudum
Benimde hiç uykum yok çok kalitesiz bence vücut bizi hazırlıyor uykusuz gecelereGecelerden geçtim de. Sabah geç uyanmak istiyorum. 2 ay sonra uyuyamayacağız zaten diye. Tatil günü yat uyu işte. Alarm kurmuş gibi 7 de uyanıp uyuyamıyorum bir daha
Sabah uykularımda çok kıymetliydi aslında. Ahh bu ben eski ben değil
benimde kayınvalidem aldı utandım atarken gerçi ben atmadım eşim attı linki ama olsunBen biraz daha arastirayim. Başkası alınca bi de fiyat olarak fazla mi gelir ne olur ne biter bir sey de söylemek zor oluyor bıraksalar kendimiz halletsek her şeyi daha rahat olucaz ama neyseteşekkür ediyorum
Beyaz almak istemiyorum çok kilolu gösterirAminnnseve seve alıyorlar onlar bizden heyecanlılar
Ah bende bendee.. ablamın lacivert vardı onu verdi sonradan hiç kullanmadım dedi.. bir tane beyaz alıcam foto vs çekilirsek diye ama karar vermek zor
Bagi Neo aldım ben baya kullanışlı duruyor hafif çift yönlü az yer kaplıyor vs..
kendi puseti yok ayrı uyan almak lazım.. onu da bi tanıdık vericek zaten puseti çok az kullanıyorlar diye almak istemedim
Emzirmek açısından yarı düğmeli bakıyorumBu modeller çok güzel gözüküyor ama doğum sonrası bebek için konforlu değil. Bebeği göğsümüzde yatıracağız, emzireceğiz vs derken dantelsiz ve mümkünse süslü düğmeleri olmayan modelleri tercih etmenizi öneririm.
Gerçekten de öyle ya. Bıraksan 10 11 e kadar uyuyan ben şimdi bu saatlere öğlen diyorumBenimde hiç uykum yok çok kalitesiz bence vücut bizi hazırlıyor uykusuz gecelerebaşka açıklaması yok
Aynı bende öyle burda da yağmurlu hava biraz serinledi uyumuşum mis gibi sonundaYağmurlu bir günden günaydınnnuzun zamandır ilk defa iyi uyudum
Görümcem bundan memnunmuş bakmadım vallahi hiç fiyatına ben puset sana doğru oluyormus sonrasında çevrilmiyor degil mi ama bebek sana doğru dönük olmuyor?Canım ben aldım prego aria bebek , pusetle beraber , bebek arabası kendisi hafif güzel ama puset üstüne takılınca biraz ağır oluyor , ama benim araba bagajına sığıyor ve uçaklada kabin boy o yüzden ordada kullanışlı , yani puset arabaya tek takılmıyor , böyle oluyor , ama ben beğendim gayet güzel pişman değilim , bu arada kızlar 2 hafta oldu alalı fiyat 2 bin tl artmış şok oldum fiyatı görünce
Kendi annemler olsa yine hic düşünmem bütçelerini de biliyorum ama karşı taraf alınca ne bileyim insan bi tedirgin oluyor dediğiniz gibi ortalama bir sey bakacağım ben de artık bugun bakayım da o da ne zamandır söylüyor p.tesi zam gelicekmis külfet olmasın insanlarabenimde kayınvalidem aldı utandım atarken gerçi ben atmadım eşim attı linki ama olsuninsan rahatsız olmuyor değil fiyat konusunda ama ben ortalama bi fiyat aldırdım diye düşünüyorum sonuçta çok pahalı olanda var ucuz olan da ama ben alsam da yine aynı ürünü alırdım tabi daha rahat olarak
Hemen bakıyorum buna da sagolunAminnnseve seve alıyorlar onlar bizden heyecanlılar
Ah bende bendee.. ablamın lacivert vardı onu verdi sonradan hiç kullanmadım dedi.. bir tane beyaz alıcam foto vs çekilirsek diye ama karar vermek zor
Bagi Neo aldım ben baya kullanışlı duruyor hafif çift yönlü az yer kaplıyor vs..
kendi puseti yok ayrı uyan almak lazım.. onu da bi tanıdık vericek zaten puseti çok az kullanıyorlar diye almak istemedim
Bebek anneye dönük oluyor puseti takınca , ama puset olmazsa bebeğin yüzü dışa bakıyor , yani 9 aya kadar puset oluyorGörümcem bundan memnunmuş bakmadım vallahi hiç fiyatına ben puset sana doğru oluyormus sonrasında çevrilmiyor degil mi ama bebek sana doğru dönük olmuyor?
Kullanabilirsin canım arkadaşım da öyle yaptıKızlar birşey soracağım bende yaşlı bezi var dolu dolu bir paket külot bez şeklinde bi ara bi rahatsızlığım vardı onun için mecburen kullanmıştım içinden Az kullanmışım acaba depend almasam onu kullansam sıkıntı olur mu
Canım 17sinde hatırlatır mısın ya 2 hafta izine ayrıldım da bilgisayar olmadan yapamıyorum
Bize alcaz diyen olmadı, bekledik bekledik alırlar diye tık yok sonra ben eşime baskı yaptım alalım onları beklemekten biz zam yiyecez diye :) hatta bir de gösterdim şunu alcaz indirim vqr kaçırmayalım zam geliyor vs diye alın güzelmiş dedibenimde kayınvalidem aldı utandım atarken gerçi ben atmadım eşim attı linki ama olsuninsan rahatsız olmuyor değil fiyat konusunda ama ben ortalama bi fiyat aldırdım diye düşünüyorum sonuçta çok pahalı olanda var ucuz olan da ama ben alsam da yine aynı ürünü alırdım tabi daha rahat olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?