2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım ben aldım prego aria bebek , pusetle beraber , bebek arabası kendisi hafif güzel ama puset üstüne takılınca biraz ağır oluyor , ama benim araba bagajına sığıyor ve uçaklada kabin boy o yüzden ordada kullanışlı , yani puset arabaya tek takılmıyor , böyle oluyor , ama ben beğendim gayet güzel pişman değilim , bu arada kızlar 2 hafta oldu alalı fiyat 2 bin tl artmış şok oldum fiyatı görünce

Eklentiler

• IMG_1944.webp
    20 KB · Görüntüleme: 37
Benimde hiç uykum yok çok kalitesiz bence vücut bizi hazırlıyor uykusuz gecelere başka açıklaması yok

Ben biraz daha arastirayim. Başkası alınca bi de fiyat olarak fazla mi gelir ne olur ne biter bir sey de söylemek zor oluyor bıraksalar kendimiz halletsek her şeyi daha rahat olucaz ama neyse teşekkür ediyorum
benimde kayınvalidem aldı utandım atarken gerçi ben atmadım eşim attı linki ama olsun insan rahatsız olmuyor değil fiyat konusunda ama ben ortalama bi fiyat aldırdım diye düşünüyorum sonuçta çok pahalı olanda var ucuz olan da ama ben alsam da yine aynı ürünü alırdım tabi daha rahat olarak

Kızlar gece sabaha kadar karnımın altı ağrıdı , kasılma değil ama ağrıyor , sanki bi ağırlık çökmüş gibi , dün bebek çok hareketliydi acaba ondan ola bilir mi çok hareket etti diye ağrı yaparmı acaba

Beyaz almak istemiyorum çok kilolu gösterir zaten şişiz
Sanırım yeşili alicam onda kaldım

Emzirmek açısından yarı düğmeli bakıyorum
Artıklarından en dantelsiz olan yeşil
O modelinde laciverti var ama sanırım yeşili alicam onda kaldım

Kızlar birşey soracağım bende yaşlı bezi var dolu dolu bir paket külot bez şeklinde bi ara bi rahatsızlığım vardı onun için mecburen kullanmıştım içinden Az kullanmışım acaba depend almasam onu kullansam sıkıntı olur mu

Görümcem bundan memnunmuş bakmadım vallahi hiç fiyatına ben puset sana doğru oluyormus sonrasında çevrilmiyor degil mi ama bebek sana doğru dönük olmuyor?

Kendi annemler olsa yine hic düşünmem bütçelerini de biliyorum ama karşı taraf alınca ne bileyim insan bi tedirgin oluyor dediğiniz gibi ortalama bir sey bakacağım ben de artık bugun bakayım da o da ne zamandır söylüyor p.tesi zam gelicekmis külfet olmasın insanlara

Hemen bakıyorum buna da sagolun

Görümcem bundan memnunmuş bakmadım vallahi hiç fiyatına ben puset sana doğru oluyormus sonrasında çevrilmiyor degil mi ama bebek sana doğru dönük olmuyor?
Bebek anneye dönük oluyor puseti takınca , ama puset olmazsa bebeğin yüzü dışa bakıyor , yani 9 aya kadar puset oluyor

Kullanabilirsin canım arkadaşım da öyle yaptı

Bize alcaz diyen olmadı, bekledik bekledik alırlar diye tık yok sonra ben eşime baskı yaptım alalım onları beklemekten biz zam yiyecez diye :) hatta bir de gösterdim şunu alcaz indirim vqr kaçırmayalım zam geliyor vs diye alın güzelmiş dedi sonra gelmişiz 32.haftaya herşeyi aldınız bize kalmadı diyor. Doğunca alsaydınız acele etmeyin demek geldi içimden de güldüm sadcee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…