2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim herşeye aynı şekilde çocuk doğunca alınır diyorlar hele bi doğsun diyorlar çocuk doğunca ben eşya mı arıcam kıyafet mi arıcam yani bebek arabası hala ortada yok ama asla kendim para verip almayacağım bakalım son dakika lafımı sokmak istiyorum

Vitale hast. Ali Fuat Şengör tavsiye edebilirim

Al benden de o kadar. Anneanne teyze alıyorlar. Bakıyorum eve pat kargo geliyor.
Ben istemeyi de sevmem. Annem bile sorunca yok ben alırım diyorum. Ama onlar alıyorlar.
Eltim de aynı şekilde buharlı pişirici aldın mı, nebulizatör aldın mı diye sordu. Daha almadım dedim. Araştırmış sormuş soruşturmuş almış sağolsun. Kayınvalidem zaten öyle çarşı pazar bilen biri değil. En son 2 ay önce fln sordu beşik fln ne yaptınız diye. Aldım ben dedim. Ses seda yok sonrasında. Diğer amca bebek haberi verdiğimizde oto koltuğu benden dedi. Bekliyorum bakalım ne zaman soracak şimdi alsam dert almasam dert. Eşime gönderiyorum bak indirim var diye. Kardeşi ya hani belki söyler fln diye. Onda da tık yok

benim yapıyor canım fazla hareketli olunca kasıklarım karnım ağrıyor gerilmeden sanırım, ama çok şiddetli olmuyor tabi sneinde ondan olabilir

benim yapıyor canım fazla hareketli olunca kasıklarım karnım ağrıyor gerilmeden sanırım, ama çok şiddetli olmuyor tabi sneinde ondan olabilir
Evet çok şiddetli değil ama sadece ağrıyor sancı gibi de değil , sadece ağrı var adete 2,3 gün kala hani karnın ağrır ya öyle bi ağrı Sanki , demekki hareketli olmasından kaynaklı

ayy bende öyleyim dün kendimi zorladım geçte uyudum ama sabah 7 de tüm uykumu almış bi şekilde uyanıyorum ki gebeliğin başlarında öğlen zor uyanırdım gece uyuyamazdım o ayrı da son 2 aydır erkenci kuşum bende hayatımda hiç böyle olmamıştım analıq mı dersin

Evet çok şiddetli değil ama sadece ağrıyor sancı gibi de değil , sadece ağrı var adete 2,3 gün kala hani karnın ağrır ya öyle bi ağrı Sanki , demekki hareketli olmasından kaynaklı
Büyüdülerde minnoşlas baskı yapıyor olabilirler şiddetlenirse doktorunla görüş ama

Ah canım biz a dan z kendimiz aldık , annem biz parasını vericez dedi istemedim , eşimin ailesi bişey almadı sen niye alıyorsun dedim benim eşimin ailesi bişey alsa bile kesin eşim onlara 2,3 katını vermiştir gizli gizli görümcem künye alıcam diyor duyda inanma

valla bizimkiler hem annemler ( annemlerde ilk torun) hemde kayınvalidemler (onlarda da oğlunun ilk çocuğu) sağolsunlar başından beri dediler ama kayınvalidem hep son ayı bekledi kötü bi tecrübe yaşadığı için son ay çıkar hallederiz dedi arabayı da eşim kız kardeşlerine attı aslında biraz zoraki oldu biri doktor biri avukat yeğenlerine alsınlar dedi , kayınvalidem de biz varken onlara mı düşer deyip aldı sağolsun ama ben kv me güvenip daha bi don almış değilim annem almıştı 4 takım bir de ben 10 lu hastane çıkışı yaptırdım başka giyecek bişeyi yok çocuumun kv alacaktı çünkü, arabayı aldı artık kıyafet alışverişine çıkar mı bilmiyorum bi onlar kaldı almadığım, çoğu şeyi aldık zaten onu da alırız

benim eşim çok fena aman biz almayalım onalra aldıralım diyor bende kimseye kıyamıyorum valla

Ya böyle şeyler işte maddiyatla ölçülmüyorda. İşte bebeğe ve sana verdikleri değer oluyor. Ufakta olsa birşeyler almak değer verildiğini hissettiriyor. Bazı şeyler sözde olmuyor.

Bende aldım ki daha rahat laf sokabileyim

Valla ben de eşime dedim alalım zamlardwn etkilenmeden alcak adam parasını verir yine verir.. mesela ben isimli takım yaptırdım instagramdan sipariş verdim, benim annem duyduğu gibi gitti içeri para getirdi bana ben öyle güzel birşey almak istiyordum bu benden olsun dedi verdi. Biz 3 bine aldık bebek arabasını (pusetsiz) şuan 5 bin. Onları beklesek 2bin bizden çıkmıştı

Altınları iki katı hazırlasınlar olmaz öyle benim kayın validemde “ablan her şeyi verdi size az yaptık” dedi (eltimde geçen sene doğum yaptı) Eltimde olmaz öyle altınları iki katına çıkartın o zaman dedi Ben hayatta söyleyemezdim öyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…