2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Vaayy eltiye bak :) bir de senin için mi söyledi onu anlamadım, öyleyse alnından öp eltini ya bize altında azıcık 2 oğlu var 2 Erkek torunu var , kız torun kız torun diye 3 4 yıldır beynimi yiyorlar, kız torun haberi verdik , geçenlerde bebeğe bileklik almış foto attı gs amblemi var üstünde erkek bilekliği bildiğin ben şok. Bir de bana da yapmışlar 5 bine yakınmış gösterdi. Elime bile almadım 2 küçük altın taksa bağri bozdururken zararım olmaz

Evet benim için söyledi hatta bana kızdı çok şey almışsın ben bunların hepsini onlara aldırdım dedi kıyafet battaniye falan almıştım beğendiklerimi onun tarzı öyle her tuttuğunu kar sayıyor bana pek uymaz aslında ama bu süreçte sürekli alınacak şeyler var insan destek görünce de mutlu oluyor çocuğa bileklik banada sordular ben istemem dedim ne anlar o dedim. Bana almış gösterdi fena değil bir de lohusa takımı alacakmış bakalım beraber bakacağız herhalde bir tam altında takarlar herhalde eltime de öyle yapmışlar

Benim için fark etmiyor aslında ama eşim bozuluyor bana çaktırmamaya çalışıyor kıyamam. Kayınvalidem iki oğlu ve 1 torunu hepsi erkek olduğundan hep bahsederdi işte kız çok özeniyorum şöyle yaparım böyle yaparım kız torun haberi verdik bir çorap almadı daha geçen ay eşim söyledi. Benim müşterilerim bile bir sürü yelek hırka örmüş dedi sen bir çorap almadın dedi . Ondan sonra başladı şunu alalım falan demeye

Kaynanaları bu gruba almasınlar kız
hepimiz pek bi dolmuşuz
Hormonlardan mı bilmiyorum ama bu aralar bir miktar kızıyorum eşimin ailesine.
Fazla mı alınganım emin değilim. Aile yapılarımız biraz farklı. Bu zamana kadar idare ettim.
Pazar akşam bayram tatili dönüşü bizde eşimin kardeşi de yoldan geldik. Kayınvalidem buradaydı. Pazartesi sabah 7.30 da eşimi aradı. Yemeğe gelin diye. Eşimde akşam çalışacağı için gelemeyiz bu akşam demiş. Ben bütün gece evde yalnız başıma oturdum. Tatil dönüşü olduğu için evde yemek falanda yoktu aperatif birşeyler atıştırarak geçirdim. Sonra öğreniyorum ki diğer oğlunu çağırmış yine yemeğe yemişler içmişler. Zaten kırk yılda bir çağırıyorsun. Garip geldi bana.
Benim annem sevdiğimiz yemekleri bile yaparken ikimizi de bekler. İçine sinmez.

Bende değiştirmek istiyorum bide keratin istiyorum ya ama benimde bu konuda bilgim yok
Gözümü karartıcam sanırım ya beyazlarım var 3 4 tane bi de öndeler habire görmekten soğudum onları
Çok sevinirim canım inan deli gibi değişiklik yapasım var
Doğum fotolarımda bakımsız olmak istemiyorum senin doktoruna iyiki gitmiyorum beni hep üzermiş
Benim doktorumda boyayabilirsin dedi. Ben de çok fazla beyaz var ne yazık ki. Aynaya bakamayacak hale geldiğimde boyadım. Naturel boyalar var. Ben evde kendim boyadım. Kendi saç rengime. Ama kuaförlerde de bulunuyor
Hafif rengi açılsın istiyorum ama baktım oluru yok bende beyazlar için öyle bir şey yapacağım artık

Unutma sana iki tam alırlarsa mutlu olurum almazlarsa hiç isteyemem valla :)

Şöyle bir model var canım bende bunun pijama takımlarını beğendim

Eklentiler

• IMG_3216.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 46
Canım başlarda bizim de böyleydi, yani benim ailemden gördüğümden çok farklı gelmişti bazı davranışları bir iki dert ettim hatta ama sonra dedim daha iyi sende mesafeni korursun inan daha rahatım şu an bana her şeyi söyleyemez mesela çekiniyor benden, eltimle çok samimi oldular birden( benden büyük ama sonra evlendi) sürekli yemekler, günler vs. Eltim çalışmadığından zaten daha bol vakitleri var en son 2 sene önce bir kavga eltim evde ne var ne yok kırmış geçirmiş falan, o günden beri bana karşı çok sevgili saygılı sana soğuk diyordum ama sen en iyisini yapmışsın dedi bende açık konuştum anne dedim bana uyan sana uymaz, sana uyan bana uymaz farklı kültürler sonuçta ben eşimi seçebilirdim ancak ailesini seçemezdim sende oğlunun seçtiğine karışamazsın birbirimize saygı duyacağız

Bence kullan canım hiç birşey olmaz depend şart değil

Bugün gece uyuyamadığım için sabah uyandığım saat 10.21di kendi kendime sevindim aaa aylar sonra bu saati gördün diye
Normal bence canım çünkü bende gün içinde bile durduk yerde ağrımaya başladığı oluyor alıştım. Göbüşlerde büyüyor illa ki ağırlıktanda oluyordur diye düşünüyorum.
Klasik eş tarafı...

Ben biraz daha arastirayim. Başkası alınca bi de fiyat olarak fazla mi gelir ne olur ne biter bir sey de söylemek zor oluyor bıraksalar kendimiz halletsek her şeyi daha rahat olucaz ama neyse teşekkür ediyorum
Bende bagi neo aldım canım. Hem çok hafif tek elle kapanabiliyor, çift yönlü kullanılabiliyor, çift yönlü kapanabiliyorda. Kapandığında az yer kaplıyor diğer bebek arabaları gibi değil ve çok hafif kapandığında bavul gibi çekebiliyorsun. Birde ben puseti bebek arabasının üstüne konularak kullanılan modelleri sevemedim ayrı olsun istedim. Bagi neonun içinde ayak örtüsü yağmurluk ve puset adaptörüde çıkıyor. Ben nisan başında puset olmadan bebek arabasını 6557ye almıştım ebebekten. Puset olarak da babyplusın puseti uyuyor ben onu almıştım 1000tlye. İstersen videolarını da iizleyebilirsin ben hiç pişman olmadım şimdiye kadar, umarım kullandığımdada memnuniyetim devam eder

herkese merhabalar, 30+6 hafta ile birlikte maalesef hemoroid problemi başladı zaten bir türlü rahat oturamıyordum şimdi bir de ağrı yüzünden oturamıyorum ne yapacağımı şaşırdım. Kantaron yağı aldım ve doktorum krem verdi, başka önerisi olan var mı? Dilerim kimse yaşamaz çok zor

Kızlar ben 30. Haftaya gırcem 5 kılo aldım ıkız bıde bayagıdır kılom hep aynı endıselenıyorum çocuklar kılo almadımı acaba ya gobegım kocaman oldu aslında 3 haftadır görmüyorum 1 hafta sonra kontrolüm var doktor bu kontrolün çok onemlı demıstı gelısımlerı devam etmıs mı etmemıs falan dıye

Ya böyle şeyler işte maddiyatla ölçülmüyorda. İşte bebeğe ve sana verdikleri değer oluyor. Ufakta olsa birşeyler almak değer verildiğini hissettiriyor. Bazı şeyler sözde olmuyor.
Tabi canım , eşimin annesi kıyafe almış bi kaç tane ama hepsi yazlık ve çok büyük ve hiç güzel değillerdi napiyim dedim en azından düşünmüş

Kızlar nasıl bir çırpıda okudum şu durumlarınızı. Ben bunun hamilelik alınganlığı olduğunu düşünmüyorum. Ben bir annenin çocuğuysam, benim eşimde bir annenin çocuğu. Neden heves etmiyorlar oğullarının çocuklarına? Annem herşeye bizden fazla girişti aldı. Ben tam sipariş verirken habire dur benden al anneannesi alsın torununa diyip durdu ve bunu bile derken gözlerindeki o yoğun duygusunu ben asla unutmayacağım. Ee eşiminkilere bakıyorum bir ihtiyacınız var mı diye bile soran yok ne abileri ne ablası ne başkası. Üstelik biz hepsinin çocuklarına hediyeler aldık, sorduk... İhtiyacım olduğundan değil değer verdiklerini görmek bilmek isterdim. Bu zamanlarda insan kimin ne olduğunu anlıyormuş gerçekten. Çok şükür miraclehappens dediğin gibi mesafe koymamı sağlıyor. Değer veren, seven, hayatlarında isteyenler elini her taşın altına sokuyor bizde görüyoruz bu şekilde işte..

Merhaba
Kullandıklarınız haricinde zeytinyağıda işe yarıyor. Pamuğa döküp gece uyku öncesi orada bekletebilirsiniz yumuşatır.

Benim kimseden bir beklentim yok dedim kayınvalidemgilde, eltim beşiğini ben alim falan dedi ama izin vermedim, altın alırlar koyarlar zaten ne diyeyim yani şunu alın bunu alın hiç sevmem düşünmezlerse ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…