Vaayy eltiye bak :) bir de senin için mi söyledi onu anlamadım, öyleyse alnından öp eltiniAltınları iki katı hazırlasınlar olmaz öylebenim kayın validemde “ablan her şeyi verdi size az yaptık” dedi (eltimde geçen sene doğum yaptı) Eltimde olmaz öyle altınları iki katına çıkartın o zaman dedi Ben hayatta söyleyemezdim öyle bir şey
Kaynanaları bu gruba almasınlar kızEyy grubun erkek anaları siz ileride böyle olmayın
Evet benim için söyledi hatta bana kızdı çok şey almışsın ben bunların hepsini onlara aldırdım dedi kıyafet battaniye falan almıştım beğendiklerimi onun tarzı öyle her tuttuğunu kar sayıyor bana pek uymaz aslında ama bu süreçte sürekli alınacak şeyler var insan destek görünce de mutlu oluyor çocuğa bileklik banada sordular ben istemem dedim ne anlar o dedim. Bana almış gösterdi fena değil bir de lohusa takımı alacakmış bakalım beraber bakacağız herhalde bir tam altında takarlar herhalde eltime de öyle yapmışlarVaayy eltiye bak :) bir de senin için mi söyledi onu anlamadım, öyleyse alnından öp eltiniya bize altında azıcık 2 oğlu var 2 Erkek torunu var , kız torun kız torun diye 3 4 yıldır beynimi yiyorlar, kız torun haberi verdik , geçenlerde bebeğe bileklik almış foto attı gs amblemi var üstünde erkek bilekliği bildiğin ben şok. Bir de bana da yapmışlar 5 bine yakınmış gösterdi. Elime bile almadım 2 küçük altın taksa bağri bozdururken zararım olmaz
Kaynanaları bu gruba almasınlar kız
Zamanlarımız da çok yakındı ve meslektaştıkBen de bunun aynısını almıştım çok güzel bence
Gözümü karartıcam sanırım ya beyazlarım var 3 4 tane bi de öndeler habire görmekten soğudum onlarıBende değiştirmek istiyorum bide keratin istiyorum ya ama benimde bu konuda bilgim yok
Çok sevinirim canım inan deli gibi değişiklik yapasım varBende biraz kestirip üstleri açtırmak istiyorum, hatta yaz bitimi keratin de yaptirasım var ama çok kimyasal diye beklesin istedim. Yakın zamanda gidersem kuaföre soracağım kuzu, söylerim sana da, ama benim gördüğüm hep yaptırmışlar
Doğum fotolarımda bakımsız olmak istemiyorum senin doktoruna iyiki gitmiyorum beni hep üzermişBen
Benim doktorum yüzüne sürdüğün makyaj malzemesi, parfüm dahi kimyevi olarak bebeği etkiler diyor. Ben şampuanımı bile hamilelik süresince değiştirip parabensiz, sülfatsız kullanıyorum canım. Bence biraz daha dişini sık sonrasında boyatırsın
Hafif rengi açılsın istiyorum ama baktım oluru yok bende beyazlar için öyle bir şey yapacağım artıkBenim doktorumda boyayabilirsin dedi. Ben de çok fazla beyaz var ne yazık ki. Aynaya bakamayacak hale geldiğimde boyadım. Naturel boyalar var. Ben evde kendim boyadım. Kendi saç rengime. Ama kuaförlerde de bulunuyor
Unutma sana iki tamEvet benim için söyledi hatta bana kızdı çok şey almışsın ben bunların hepsini onlara aldırdım dedi kıyafet battaniye falan almıştım beğendiklerimi onun tarzı öyle her tuttuğunu kar sayıyor bana pek uymaz aslında ama bu süreçte sürekli alınacak şeyler var insan destek görünce de mutlu oluyor çocuğa bileklik banada sordular ben istemem dedim ne anlar o dedim. Bana almış gösterdi fena değil bir de lohusa takımı alacakmış bakalım beraber bakacağız herhalde bir tam altında takarlar herhalde eltime de öyle yapmışlar
Aradığım pembe geceliği bulamıyorumkolları askılı ama geniş askılı olacak.. rengi tatlı olcak. Çok düz olmasın azcık dantel süs vs olsun derken sadece suwenin şu modeli var ama rengi gül kurusu gibi. Buna da bayılmadım da işte
Canım başlarda bizim de böyleydi, yani benim ailemden gördüğümden çok farklı gelmişti bazı davranışları bir iki dert ettim hatta ama sonra dedim daha iyi sende mesafeni korursun inan daha rahatım şu an bana her şeyi söyleyemez mesela çekiniyor benden, eltimle çok samimi oldular birden( benden büyük ama sonra evlendi) sürekli yemekler, günler vs. Eltim çalışmadığından zaten daha bol vakitleri var en son 2 sene önce bir kavga eltim evde ne var ne yok kırmış geçirmiş falan, o günden beri bana karşı çok sevgili saygılı sana soğuk diyordum ama sen en iyisini yapmışsın dedi bende açık konuştum anne dedim bana uyan sana uymaz, sana uyan bana uymaz farklı kültürler sonuçta ben eşimi seçebilirdim ancak ailesini seçemezdim sende oğlunun seçtiğine karışamazsın birbirimize saygı duyacağızhepimiz pek bi dolmuşuz
Hormonlardan mı bilmiyorum ama bu aralar bir miktar kızıyorum eşimin ailesine.
Fazla mı alınganım emin değilim. Aile yapılarımız biraz farklı. Bu zamana kadar idare ettim.
Pazar akşam bayram tatili dönüşü bizde eşimin kardeşi de yoldan geldik. Kayınvalidem buradaydı. Pazartesi sabah 7.30 da eşimi aradı. Yemeğe gelin diye. Eşimde akşam çalışacağı için gelemeyiz bu akşam demiş. Ben bütün gece evde yalnız başıma oturdum. Tatil dönüşü olduğu için evde yemek falanda yoktu aperatif birşeyler atıştırarak geçirdim. Sonra öğreniyorum ki diğer oğlunu çağırmış yine yemeğe yemişler içmişler. Zaten kırk yılda bir çağırıyorsun. Garip geldi bana.
Benim annem sevdiğimiz yemekleri bile yaparken ikimizi de bekler. İçine sinmez.
Bence kullan canım hiç birşey olmaz depend şart değilKızlar birşey soracağım bende yaşlı bezi var dolu dolu bir paket külot bez şeklinde bi ara bi rahatsızlığım vardı onun için mecburen kullanmıştım içinden Az kullanmışım acaba depend almasam onu kullansam sıkıntı olur mu
Bugün gece uyuyamadığım için sabah uyandığım saat 10.21di kendi kendime sevindim aaa aylar sonra bu saati gördün diyeGecelerden geçtim de. Sabah geç uyanmak istiyorum. 2 ay sonra uyuyamayacağız zaten diye. Tatil günü yat uyu işte. Alarm kurmuş gibi 7 de uyanıp uyuyamıyorum bir daha
Sabah uykularımda çok kıymetliydi aslında. Ahh bu ben eski ben değil
Normal bence canım çünkü bende gün içinde bile durduk yerde ağrımaya başladığı oluyor alıştım. Göbüşlerde büyüyor illa ki ağırlıktanda oluyordur diye düşünüyorum.Kızlar gece sabaha kadar karnımın altı ağrıdı , kasılma değil ama ağrıyor , sanki bi ağırlık çökmüş gibi , dün bebek çok hareketliydi acaba ondan ola bilir mi çok hareket etti diye ağrı yaparmı acaba
Klasik eş tarafı...Bize alcaz diyen olmadı, bekledik bekledik alırlar diye tık yok sonra ben eşime baskı yaptım alalım onları beklemekten biz zam yiyecez diye :) hatta bir de gösterdim şunu alcaz indirim vqr kaçırmayalım zam geliyor vs diye alın güzelmiş dedisonra gelmişiz 32.haftaya herşeyi aldınız bize kalmadı diyor. Doğunca alsaydınız acele etmeyin demek geldi içimden de güldüm sadcee
Bende bagi neo aldım canım. Hem çok hafif tek elle kapanabiliyor, çift yönlü kullanılabiliyor, çift yönlü kapanabiliyorda. Kapandığında az yer kaplıyor diğer bebek arabaları gibi değil ve çok hafif kapandığında bavul gibi çekebiliyorsun. Birde ben puseti bebek arabasının üstüne konularak kullanılan modelleri sevemedim ayrı olsun istedim. Bagi neonun içinde ayak örtüsü yağmurluk ve puset adaptörüde çıkıyor. Ben nisan başında puset olmadan bebek arabasını 6557ye almıştım ebebekten. Puset olarak da babyplusın puseti uyuyor ben onu almıştım 1000tlye. İstersen videolarını da iizleyebilirsin ben hiç pişman olmadım şimdiye kadar, umarım kullandığımdada memnuniyetim devam ederBen biraz daha arastirayim. Başkası alınca bi de fiyat olarak fazla mi gelir ne olur ne biter bir sey de söylemek zor oluyor bıraksalar kendimiz halletsek her şeyi daha rahat olucaz ama neyseteşekkür ediyorum
Tabi canım , eşimin annesi kıyafe almış bi kaç tane ama hepsi yazlık ve çok büyükYa böyle şeyler işte maddiyatla ölçülmüyorda. İşte bebeğe ve sana verdikleri değer oluyor. Ufakta olsa birşeyler almak değer verildiğini hissettiriyor. Bazı şeyler sözde olmuyor.
Merhabaherkese merhabalar, 30+6 hafta ile birlikte maalesef hemoroid problemi başladızaten bir türlü rahat oturamıyordum şimdi bir de ağrı yüzünden oturamıyorum ne yapacağımı şaşırdım. Kantaron yağı aldım ve doktorum krem verdi, başka önerisi olan var mı? Dilerim kimse yaşamaz çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?