- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Benim saçlarım şuan ucu ayrı tepesi ayrı saçma sapan durumda öyle kurtarılacak gibi olsa keşkeCanım benimde beyazlarım varmış haberim yokmuş hamilelikte öğrendim.. 24 haftalıj fotomda az vqr mesela şuankinde daha da qrtmış. Bir de hep önde şakaklarda pislikler.. ama ben boyatmayacağım.. sprey boya yada rimel gibi sürülenler var onlardan alıp doğum fotolarındq sürerim diye düşünüyorum. Dermanım olursaben de sülfatsız şampuan kullandım genelde. Parfüm deodorant filan nerdeyse sıkmadım. Makyaj sadcee göze yapıyorum işe giderken fondaten vs kullanmadım sadece çok özel günlerde.. yazın hiç birini yapmıyom cilt daha hassas diye
O zaman boşver gitsin erkekler cidden hiç anlamıyor anca fikirleri var..Öyle yapıyorum canım , yok ben kıbrısta olduğum için alışverişlerim tr’den yaptım ve hepsi onların evine gitti o yüzden , annesi bişey demiyor babası hep eleştiriyorya erkeksin sen ne anlarsın bu işlerden diyesim var
Bızım kayınvalide tarafı da erkek hastası anlamıyorum gerçekten yaşlılar çok görmüyorum eskı zıhnıyet var ıste
kaynanadan daha beteri varsa o da kaynanalık yapan kayınpederlerBen tr’den alışveriş yaptım kendim kıbrıstayım , bütün alışverişler onların evine gitti , o yüzden ister istemez herkesin yorumuna maruz kaldımbenim eşimin annesi çok karışan değil aman aman babası herşeye burnunu sokar
Hastaneler vermiyor mu? ne olur ne olmaz diye 1-2 tane koyarım diye düşünmüştüm benKızlar şimdi hastane çantam bebek şeyleri hepsi hazır sadece kendi eşyalarımı daha koymadım şimdi onları ayarlıyorum depend yada külot bez kaç adet konmalı çantaya sizce depend 10 lu paketi direk koyuyorlar bende bezden 10 tane mi koyayım yani
İnstagramda videolar da hep tam paket koyuyorlar valize ama bende bilemedim ya bide ilk iki üç gün çok oluyormuş ya kanama sürekli değiştiririz gibi geliyor banaHastaneler vermiyor mu? ne olur ne olmaz diye 1-2 tane koyarım diye düşünmüştüm ben
bence 10 lu yeter, soruyorum çevremde kullanan yok bile kaldıki 10 lusunun hepsini hastanede kullanmazsın , daha sonra gece pedine geçersin, arkadaşım normal ped kullandım dedi 40 güne kadar lekelenmeler oluyormuş zaten, 20 tane külot ped kullanmak demek aşırı kanama demek zaten Allah korusunKızlar şimdi hastane çantam bebek şeyleri hepsi hazır sadece kendi eşyalarımı daha koymadım şimdi onları ayarlıyorum depend yada külot bez kaç adet konmalı çantaya sizce depend 10 lu paketi direk koyuyorlar bende bezden 10 tane mi koyayım yani
Ben bunun gecelik sabahlik takımını aldim. Hoş bir renk . Erkek anasına çok uymazsa da aldinAradığım pembe geceliği bulamıyorumkolları askılı ama geniş askılı olacak.. rengi tatlı olcak. Çok düz olmasın azcık dantel süs vs olsun derken sadece suwenin şu modeli var ama rengi gül kurusu gibi. Buna da bayılmadım da işte
pess gerçekten yaa
Anne gruplarında doğum çantası hazırlayanlar paketi koymuşlar ama elbette hepsi gerekmiyormuş.Kızlar şimdi hastane çantam bebek şeyleri hepsi hazır sadece kendi eşyalarımı daha koymadım şimdi onları ayarlıyorum depend yada külot bez kaç adet konmalı çantaya sizce depend 10 lu paketi direk koyuyorlar bende bezden 10 tane mi koyayım yani
Amann eşimde yanımdaydı duydu kahkaha atıp dedim niye sen erkek mi istiyordunpess gerçekten yaa
Başı o tarafta ya da ayakları o tarafta olabilir. Benim başı göğsüme doğruymuş doktor batma olur rahat oturup kalkamazsın dedi.Kizlar merhaba, bisey danismak istiyorum.
Simdi 31+2 deyim ve 2 gündür sag gogus altimdan gobek deligi hizasina kadar olan bolgede bir kasilma sertlesme ve dalak sisme agrisi benzeri bir agri yasiyorum. Ara ara giriyor ve cikiyor. Buna benzer birseyler yasayaniniz var mi?
Gectigimiz ptesi kontrolumuz vardi hersey normaldi.
Doktordan randevu alsam mi? 2 hafta sonraki randevuyu beklesem mi?
Başı o tarafta ya da ayakları o tarafta olabilir. Benim başı göğsüme doğruymuş doktor batma olur rahat oturup kalkamazsın dedi.
Bende karşılaştım o sözle olsun ne yA
Binde depend mi varDün konusu olmuştu depend xl bimde 119tl olarak gördüm.
EvetBinde depend mi var
Aynen öyle vallahikaynanadan daha beteri varsa o da kaynanalık yapan kayınpederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?