2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim saçlarım şuan ucu ayrı tepesi ayrı saçma sapan durumda öyle kurtarılacak gibi olsa keşke Parfüm deodorant alerji sebebiyle normalde de nadir kullanıyorum ama roll onsuz asla duramam onda da bir sorun olmaz sıcakta kokacak değiliz
O zaman boşver gitsin erkekler cidden hiç anlamıyor anca fikirleri var..

kaynanadan daha beteri varsa o da kaynanalık yapan kayınpederler

Hastaneler vermiyor mu? ne olur ne olmaz diye 1-2 tane koyarım diye düşünmüştüm ben

bence 10 lu yeter, soruyorum çevremde kullanan yok bile kaldıki 10 lusunun hepsini hastanede kullanmazsın , daha sonra gece pedine geçersin, arkadaşım normal ped kullandım dedi 40 güne kadar lekelenmeler oluyormuş zaten, 20 tane külot ped kullanmak demek aşırı kanama demek zaten Allah korusun

Ben bunun gecelik sabahlik takımını aldim. Hoş bir renk . Erkek anasına çok uymazsa da aldin kumaş dokusu.falan çok güzel.

Anne gruplarında doğum çantası hazırlayanlar paketi koymuşlar ama elbette hepsi gerekmiyormuş.

Başı o tarafta ya da ayakları o tarafta olabilir. Benim başı göğsüme doğruymuş doktor batma olur rahat oturup kalkamazsın dedi.

Başı o tarafta ya da ayakları o tarafta olabilir. Benim başı göğsüme doğruymuş doktor batma olur rahat oturup kalkamazsın dedi.

Ya bizim basimiz o tarafta ama agri ara ara oluyor. Yalanci sanci olabilir mi diye dusundum.

dikloron depend'in 1 tanesi ortalama 12 saat koruyuculugu olan bir urun. Ona gore dusunup koyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…