2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben nasıl açıldığını bılmıyodum uğraşsam bulurdum da pek uğraşmadım

Yaptım şimdı oldumu bılmıyorum

Canım yolladığın linke tıkladım , buraya tıklayın yazmış tıklıyorum ama sayfa bulunamadı diyor , benim böyle bi sayfadan haberim yoktu

Güzel anneler bugün biraz dışardaydım yürüdüm ettim falan ama göbeğim sertleşti biraz da ağrım oldu, eve gelir gelmez uzandım. Bu durumu yaşayan oldu mu? Benim tüp bebekti hep yattım bu zamana kadar o yüzden hareketsizliğe alıştım ama ara ara çıktığım oldu hiç böyle ağrım olmamıştı korktum açıkçası

Anladım canım ne güzel kalbin var Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin gördükçe hep dua ediyorum
Yaptım şimdı oldumu bılmıyorum
Olmuş
Canım yolladığın linke tıkladım , buraya tıklayın yazmış tıklıyorum ama sayfa bulunamadı diyor , benim böyle bi sayfadan haberim yoktu
Aa niye açılmadı ki profilde hesap detaylarında doğum tarihi ayarlayınca oluyor

Bugün dışarı çıktım mesela hiç sıkıntım olmadı ama bundan öncekinde karnımın altında ağrı olmuştu uzanınca geçmişti. Allah korusun kötü düşünme geçer inşallah hemen.

Bu gebeliğim biraz sıkıntılı geçti başlarda kanama alanı vardı, sonra plasenta aşağı yerleşimli idi kanamalarım dışarı vurdu, o toparladı derken amniyon sıvım fazlaydı. Ne bileyim hep bir korku bir tedirginlik hali içindeydim o yüzden elim gitmedi sanırım

Çok şükür rabbime bu zamana kadar sağlıkla gelmişsiniz Benimde çok korkuyla başladı drlar yüzünden ve saçma sapan devam etti ama olsun geldik bugünlere

Canım daha az kendini yormaya çalış , bende tüp bebektim ve kanamalarım olduğu için sürekli yattım , şuan 1 saat gezsem hemen karnım ağrıyor sertleşiyor dr’a söyledim o zaman gezme dedi bana , yani bişey olmaz rahat ol ama işte bizim bebekler nazlı biraz

Canım geçmiş olsun bende hastayım üst solunum yolları enfeksiyonu olmuşum bu sıcakta. Doktorum soğuk şeyler yiyip içmekten yada üşütmekten olmuştur dedi. Bende antibiyotik kullanıyorum hamileliğimin başından beri 2. Kullanışım oldu, ama antibiyotik kullanmasamda atlatamazdım 1 hafta direndim belki düzelirim diye ama olmadı

Ben de öyle yoğundum bu ara taşındım kız kardeşim evlendi. Havalar sıcak arabaya biniyorsun klima evde klima derken bir soguk bir sıcak heralde bağışıklığım da düştü inanamıyorum bu kadar hasta olduğuma. 5 gün oldu ıhlamur bal karabiber vs atlatırım dedim ama külagima vurunca enfeksiyon ve beyaz kürem de yüksekti başladım bugün artık. Niye diretmişim diye kendime kızdım yani ilaç almayarak size de geçmiş olsun şifa olsun

Aynen benimde uzanınca geçti çok şükür. Demek ki artık daha da az yorulmalıyım
Doğru söylüyorsunuz valla bizimkiler nazlı ki ne nazlı bende doktoruma soracağım ama 2 hafta var daha kontrolüme. Ama muhtemelen sizinle aynı şeyi söyleyecektir. Bende daha az yorulurum artık napalım az kaldı, az daha sabır sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…