2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
3 hafta önce ıkısı de 1 kıloya çok yakındı sımdı en fazla 1.5 kg olmuşlardır öyle olunca evet yıne 5 yapar da bu ara hıc kılom artmayınca şey yaptım
Doktora gidince ne diyecek bakalım canım haber verirsin bize de sorun yoktur merak etme. Sıcaklarda biz de çok terliyoruz belki de kilo vermişsindir sen bebişler almıştır merak etme

Siveno aldım ben roll on canım. İçeriği iyi diye hep onu kullandım. Yapış yapışta yapmıyor sevdim kendi doktorun boyat dediyse bitkiselle boyat o zaman canım. Dışarda dur hızla boyasın dibe yaklaşmasın tamam

bende 1 2 hafta önce gece serin oluyordu üstü açık uyuyordum diye az kalsın kapıyordum şifayı, ki benim bünyede alerjiden başka hastalık olmaz normalde, 1 2 gün boğaz ağrısı çektim kupkuruydu boğazım bi de çok şükür kendiliğinden geçti tabi kapı pencereyi kapayıp uyudum, sende dikkat et kendine dinlen bol bol ve ılık su iç sürekli antibiyotik kullanacaksın madem kısa sürede geçer inşallah

Normalde hic hasta olmam eşim ilk defa beni boyle gördü ağladı sabah nöbetten geldi de haberi yoktu iyiyim diyordum bir günde fenalaştım kulak ağrısı ilk defa yaşıyorum hayatımda Allah kimseye vermesin. İlacı içmemek daha kötüymüş ben 5 gündür sabrediyordum ama başta içsem şimdiye iyileşmiştim neyse hasta olacaklara sesleniyorum antibiyotik kullanabilirsiniz

çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun ama tam da bu havalarda insan hasta olur

3 hafta önce ıkısı de 1 kıloya çok yakındı sımdı en fazla 1.5 kg olmuşlardır öyle olunca evet yıne 5 yapar da bu ara hıc kılom artmayınca şey yaptım
Ben hatırlıyorum dr sana kilosu az falan demişti ama seninle ben 2,3 gün fark var aramızda , bende de gittim bebeğim senin bebeklerle aynı kilodaydı 955 gramdı benim bebeğim yani rahat ol inşallah herşey yolundadır hiç merak etme

Aynen az demıstı hatırladın canım InsAllah canım benım

Doktora gidince ne diyecek bakalım canım haber verirsin bize de sorun yoktur merak etme. Sıcaklarda biz de çok terliyoruz belki de kilo vermişsindir sen bebişler almıştır merak etme
Pazartesı doğum ıznı raporu ıcın farklı bı doktora gıdecem canım bellı olur orda haber ederim tabıÖdemım falan olmadı şükür belkı o yüzden almadım bakalım

MaviHayallerim breezerose kibrisss Melikeben B bus9105
Kızlar siz niye hamilelik takviminizi açmadınız? Bir süredir soracağım hep kaynadı konulardan.

Benim iki kaybım vardı hep korktum o yüzden bi de bazen başka başlıklara da yazıyorum orda çocuk isteyenler oluyor düşük sonrası gebelik planlayanlar diye bir paylaşım grubu var oraya cok sık yazıyorum basımdan geçen bildiğim seyler olunca görünce üzülmesinler diye vallahi kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…