Amin canım inşallahÇok sevindim canım benimhep böyle devam eder inşallah diyete devam bende öyleyim yarı aç geziyorum
Doktora gidince ne diyecek bakalım canım haber verirsin bize de sorun yoktur merak etme. Sıcaklarda biz de çok terliyoruz belki de kilo vermişsindir sen bebişler almıştır merak etme3 hafta önce ıkısı de 1 kıloya çok yakındı sımdı en fazla 1.5 kg olmuşlardır öyle olunca evet yıne 5 yapar da bu ara hıc kılom artmayınca şey yaptım
Siveno aldım ben roll on canım. İçeriği iyi diye hep onu kullandım. Yapış yapışta yapmıyor sevdimBenim saçlarım şuan ucu ayrı tepesi ayrı saçma sapan durumda öyle kurtarılacak gibi olsa keşkeParfüm deodorant alerji sebebiyle normalde de nadir kullanıyorum ama roll onsuz asla duramam onda da bir sorun olmaz sıcakta kokacak değiliz
O zaman boşver gitsin erkekler cidden hiç anlamıyor anca fikirleri var..
Bende alt üst pijama yada bunu alacam kesin galiba sanırsamBen bunun gecelik sabahlik takımını aldim. Hoş bir renk . Erkek anasına çok uymazsa da aldinkumaş dokusu.falan çok güzel.
neyseki takmıyorsun çok sinir bozucu gerçektenAmann eşimde yanımdaydı duydu kahkaha atıp dedim niye sen erkek mi istiyordunCahil cahil konuşmalar ne bir tebrik ne bir dua yok boşlar...
bende 1 2 hafta önce gece serin oluyordu üstü açık uyuyordum diye az kalsın kapıyordum şifayı, ki benim bünyede alerjiden başka hastalık olmaz normalde, 1 2 gün boğaz ağrısı çektim kupkuruydu boğazım bi de çok şükür kendiliğinden geçti tabi kapı pencereyi kapayıp uyudum, sende dikkat et kendine dinlen bol bol ve ılık su iç sürekli antibiyotik kullanacaksın madem kısa sürede geçer inşallahKızlar insanlar bu havada nasıl hasta oluyor derken 4 5 gündür fena bir öksürük ve bademcik şişmesiyle uğraşıyordum doğal yollarla hallederim dedim ama bugun kulagim tıkandı ve zonkluyor antibiyotiğe başladım ne yazık ki ya
Geçmiş olsunKızlar insanlar bu havada nasıl hasta oluyor derken 4 5 gündür fena bir öksürük ve bademcik şişmesiyle uğraşıyordum doğal yollarla hallederim dedim ama bugun kulagim tıkandı ve zonkluyor antibiyotiğe başladım ne yazık ki ya
Normalde hic hasta olmam eşim ilk defa beni boyle gördü ağladı sabah nöbetten geldi de haberi yoktu iyiyim diyordum bir günde fenalaştımbende 1 2 hafta önce gece serin oluyordu üstü açık uyuyordum diye az kalsın kapıyordum şifayı, ki benim bünyede alerjiden başka hastalık olmaz normalde, 1 2 gün boğaz ağrısı çektim kupkuruydu boğazım bi de çok şükür kendiliğinden geçti tabi kapı pencereyi kapayıp uyudum, sende dikkat et kendine dinlen bol bol ve ılık su iç sürekli antibiyotik kullanacaksın madem kısa sürede geçer inşallah
çok geçmiş olsunNormalde hic hasta olmam eşim ilk defa beni boyle gördü ağladı sabah nöbetten geldi de haberi yoktu iyiyim diyordum bir günde fenalaştımkulak ağrısı ilk defa yaşıyorum hayatımda Allah kimseye vermesin. İlacı içmemek daha kötüymüş ben 5 gündür sabrediyordum ama başta içsem şimdiye iyileşmiştim neyse hasta olacaklara sesleniyorum antibiyotik kullanabilirsiniz
Çok geçmiş olsun ama tam da bu havalarda insan hasta olurKızlar insanlar bu havada nasıl hasta oluyor derken 4 5 gündür fena bir öksürük ve bademcik şişmesiyle uğraşıyordum doğal yollarla hallederim dedim ama bugun kulagim tıkandı ve zonkluyor antibiyotiğe başladım ne yazık ki ya
Ben hatırlıyorum dr sana kilosu az falan demişti ama seninle ben 2,3 gün fark var aramızda , bende de gittim bebeğim senin bebeklerle aynı kilodaydı 955 gramdı benim bebeğim yani rahat ol3 hafta önce ıkısı de 1 kıloya çok yakındı sımdı en fazla 1.5 kg olmuşlardır öyle olunca evet yıne 5 yapar da bu ara hıc kılom artmayınca şey yaptım
Aynen az demıstı hatırladın canımBen hatırlıyorum dr sana kilosu az falan demişti ama seninle ben 2,3 gün fark var aramızda , bende de gittim bebeğim senin bebeklerle aynı kilodaydı 955 gramdı benim bebeğim yani rahat olinşallah herşey yolundadır hiç merak etme
Pazartesı doğum ıznı raporu ıcın farklı bı doktora gıdecem canım bellı olur orda haber ederim tabıDoktora gidince ne diyecek bakalım canım haber verirsin bize de sorun yoktur merak etme. Sıcaklarda biz de çok terliyoruz belki de kilo vermişsindir sen bebişler almıştır merak etme
Bugün şokada girdim yoktu bimde vardı bu nasıl işKızlar depend binde yokmuş şok dan 120 TL ye aldım .
Bundan da kâr elde ettik şükür
Hayatımızda aldığımız kilolara hiç takılmayacağız tek dönemdeyiz olsun kuzum kilolu dursak ta sebebi belliBeyaz almak istemiyorum çok kilolu gösterirzaten şişiz
Sanırım yeşili alicam onda kaldım
Benim iki kaybım vardı hep korktum o yüzdenMaviHayallerim breezerose kibrisss Melikeben B bus9105
Kızlar siz niye hamilelik takviminizi açmadınız? Bir süredir soracağım hep kaynadı konulardan.
Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi
Merhaba, İmza alanınızda Hamilelik Takvimini aktif etmek için ; Önce sağ üstte yer alan profil resmini tıklayın. Açılan küçük pencerede Hesap Detayları linkini tıklayın. - Hesap detayları sayfasında yer alan Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına doktorunuzun sizinle paylaştığı...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?