2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bızım kayınvalide tarafı da erkek hastası anlamıyorum gerçekten yaşlılar çok görmüyorum eskı zıhnıyet var ıste

Kizlar merhaba, bisey danismak istiyorum.

Simdi 31+2 deyim ve 2 gündür sag gogus altimdan gobek deligi hizasina kadar olan bolgede bir kasilma sertlesme ve dalak sisme agrisi benzeri bir agri yasiyorum. Ara ara giriyor ve cikiyor. Buna benzer birseyler yasayaniniz var mi?

Gectigimiz ptesi kontrolumuz vardi hersey normaldi.
Doktordan randevu alsam mi? 2 hafta sonraki randevuyu beklesem mi?

Ben kılolu hamıle kaldım ama canım Tedavıden dolayı çok kılo aldım 82.6 ıle basladım su an 87.5 falanım almayım kılo tabıkı kım ısterde çocuklar için endıselendım

Kuzum onların kilosu dediğin nedir yani 1 kg 1 kg olsa 2 kg :) suyu plasentası filan kanı vs derken 5 kg almışsın işte.. ilk 3 ay kg bile veriliyor ben 3 4 kg vermiştim yani
3 hafta önce ıkısı de 1 kıloya çok yakındı sımdı en fazla 1.5 kg olmuşlardır öyle olunca evet yıne 5 yapar da bu ara hıc kılom artmayınca şey yaptım

Bebek sağ tarafındakı organlara baskı yapıyosa ondan olabılır canım benım de bır ıkı kere oldu da bayagıdır yok gebelıkte böbrek genıslemesı falan da oluyomus onemlı bısey olduğunu sanmıyorum sıddetlenırse gıdersın

Benim ilk kez oluyor, ilk gebeligimde de olmamisti. Bayagi kivrandiriyor, sonra pat diye geciyor anlam veremiyorum

Park yatak benim de hoşuma gitmiyordu ama kullanınca sevdim büyüdükçe kademesi düşürülüyor anne yanı oluyor içi geniş ve sallanıyor(sallanma özelliğini kullanmadım)
ben aldığımda yatak da hediye vermişlerdi.uyku seti ayrı olarak almıştım 360tl di şimdi biraz pahalanmış ama çok şık olmuştu.içinde cibinlikte vardı aparat alıp takmıştık.park yatakta süslenince diğerlerinden farksız oluyor hatta avantajlı

Eklentiler

• 95D28C51-04D6-4F3E-8FB0-494C0DEA74A0.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 76
ben de bebeğin baskısından oluyor ama yinede çok rahatsız ediyorsa drunuza görünün

Şimdi gördüm bu yorumu karlı olmuş güle güle kullansın bebiş

bu arada kızlar bende başından beri lohusa takımı bakıyorum gönlümde beyazdan yanaydı ama kimse önermedi kanama vs durumu olabilir diye bi de hepsi mi dantelli olur bende böyle bir takım aldım geldi denedim de acayip rahat bir kumaşı var yalnız mankende duruşu ile bende duruşu arasında bi 20 kilo var sadece rengi beklediğimden daha soluk geldi ama kumaşı çok güzel bu markaya da bakabilirsiniz

Eklentiler

• IMG_20230708_145039.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20230708_145021.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 76
Ben tr’den alışveriş yaptım kendim kıbrıstayım , bütün alışverişler onların evine gitti , o yüzden ister istemez herkesin yorumuna maruz kaldım benim eşimin annesi çok karışan değil aman aman babası herşeye burnunu sokar

Öyle yapıyorum canım , yok ben kıbrısta olduğum için alışverişlerim tr’den yaptım ve hepsi onların evine gitti o yüzden , annesi bişey demiyor babası hep eleştiriyor ya erkeksin sen ne anlarsın bu işlerden diyesim var

Benim kv erkek çok istiyordu bizde kız istiyorduk kız olduğunu duyunca üzüldü sanki yüzü düştü

Evet kumaşı rahat kumaşa benziyor güle güle kullan

Kızlar şimdi hastane çantam bebek şeyleri hepsi hazır sadece kendi eşyalarımı daha koymadım şimdi onları ayarlıyorum depend yada külot bez kaç adet konmalı çantaya sizce depend 10 lu paketi direk koyuyorlar bende bezden 10 tane mi koyayım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…