- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 33
Bızım kayınvalide tarafı da erkek hastası anlamıyorum gerçekten yaşlılar çok görmüyorum eskı zıhnıyet var ıstebenim kv de ne gebeliğimi ne de erkek olacağını söylememişgeçen arayan halası cinsiyeti sordu tabi kv söylemeyince bende boş bulundum söyledim erkek olduğunu duyunca oh oh çok iyi diyo seviniyor tövbe yarabbim yıl olmuş kaç hala erkek bebek sevdası ya ki benle
eşim kız istiyorduk ne insanlar var ya inanılmaz cidden, sende iyi etmişsin söylememekle aman yaa
Ben kılolu hamıle kaldım ama canım Tedavıden dolayı çok kılo aldım 82.6 ıle basladım su an 87.5 falanım almayım kılo tabıkı kım ısterde çocuklar için endıselendımAyy bayılaaacam kız 5 kilo neee... ben 15 almışımdır10du enson da bayram artı bu hafta tatildeyim yiyorum habire kesşn 5 daha aldım şaka bir yana kuzum senin az kilo alman bebekleri etkilemez ki stres yapma. Sen sağlıklı beslenip suyuna dikkat ettikten sonra birşey olmaz Allahın izniyle
3 hafta önce ıkısı de 1 kıloya çok yakındı sımdı en fazla 1.5 kg olmuşlardır öyle olunca evet yıne 5 yapar da bu ara hıc kılom artmayınca şey yaptımKuzum onların kilosu dediğin nedir yani 1 kg 1 kg olsa 2 kg :) suyu plasentası filan kanı vs derken 5 kg almışsın işte.. ilk 3 ay kg bile veriliyor ben 3 4 kg vermiştim yani
Bebek sağ tarafındakı organlara baskı yapıyosa ondan olabılır canım benım de bır ıkı kere oldu da bayagıdır yok gebelıkte böbrek genıslemesı falan da oluyomus onemlı bısey olduğunu sanmıyorum sıddetlenırse gıdersınKizlar merhaba, bisey danismak istiyorum.
Simdi 31+2 deyim ve 2 gündür sag gogus altimdan gobek deligi hizasina kadar olan bolgede bir kasilma sertlesme ve dalak sisme agrisi benzeri bir agri yasiyorum. Ara ara giriyor ve cikiyor. Buna benzer birseyler yasayaniniz var mi?
Gectigimiz ptesi kontrolumuz vardi hersey normaldi.
Doktordan randevu alsam mi? 2 hafta sonraki randevuyu beklesem mi?
Bebek sağ tarafındakı organlara baskı yapıyosa ondan olabılır canım benım de bır ıkı kere oldu da bayagıdır yok gebelıkte böbrek genıslemesı falan da oluyomus onemlı bısey olduğunu sanmıyorum sıddetlenırse gıdersın
Park yatak benim de hoşuma gitmiyordu ama kullanınca sevdim büyüdükçe kademesi düşürülüyor anne yanı oluyor içi geniş ve sallanıyor(sallanma özelliğini kullanmadım)Güzel anne adayları size beşik danışacağım, malum zamlar gelmeden bugün sipariş vereceğim inşallahPark yatağı çok duydum fakat ben diğerini de bu park yatağı da anne yanı şeklinde kullanamacağım odam çok dar maalesef uzunluk 110 cmi geçmeyen beşik uyuyor. Gönlüm beyaz beşikten yana, ama eşim de park yatak daha kullanışlı diyor. Görünüşe göre dümdüz sadece beşik gelecek yatağı yok, nevresim vs cibinlik yok. Diğeri tam takım gönderiliyor. Sizce de beyaz beşik daha kârlı değil mi?
Her gebelık farklı oluyormus canım ınsAllah geçer takıp et bakalım geçmezse gıdersınBenim ilk kez oluyor, ilk gebeligimde de olmamisti. Bayagi kivrandiriyor, sonra pat diye geciyor anlam veremiyorum
ben de bebeğin baskısından oluyor ama yinede çok rahatsız ediyorsa drunuza görününKizlar merhaba, bisey danismak istiyorum.
Simdi 31+2 deyim ve 2 gündür sag gogus altimdan gobek deligi hizasina kadar olan bolgede bir kasilma sertlesme ve dalak sisme agrisi benzeri bir agri yasiyorum. Ara ara giriyor ve cikiyor. Buna benzer birseyler yasayaniniz var mi?
Gectigimiz ptesi kontrolumuz vardi hersey normaldi.
Doktordan randevu alsam mi? 2 hafta sonraki randevuyu beklesem mi?
Şimdi gördüm bu yorumu karlı olmuş güle güle kullansın bebişAy beni çok iyi anlamışsınızevet gönlüm beyazdan yanaydı ama iyice ölçünce park yatağın sığabileceğine kanaat getirdik. Ve kaçarım olmadı park yatak aldık Fiyatı trendyoldan çok daha uygunaydı ve yatak hediyeliydi. Henüz benim gibi kararsız olan ve yeri olan varsa zamlar gelmeden düşünebilir.
Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum
Ola bilir canımÖdem attım bence ben bayagı cunku tup bebekle oldu yA transfer oncesı ve sonrası bayagı ılac kullandım vücut zaten o ılacları 3-4 ay hatta daha fazla sürede atıyomus belkı o yüzden
Ben tr’den alışveriş yaptım kendim kıbrıstayım , bütün alışverişler onların evine gitti , o yüzden ister istemez herkesin yorumuna maruz kaldımBen mesela bu tarz detayların hiçbirini paylaşmıyorum. Lüzumlu lüzumsuz fikir istenmeden yorum yapılmasına tahammülüm yok çünkü. Kayınpederim de maşallah herkese ve her duruma yorumu olduğu için çözümü böyle buldum. Bilmiyorum, iyiyim çok şükür şeklinde ilerleyen diyaloglar
Öyle yapıyorum canım , yok ben kıbrısta olduğum için alışverişlerim tr’den yaptım ve hepsi onların evine gitti o yüzden , annesi bişey demiyor babası hep eleştiriyorİlişkilerini gördüğüm için anne kız evet daha rahat diyemeyeceğim. Ben hiç şunu aldım bunu aldım demiyorum zaten sormuyorlar. Sen mi söylüyorsun veya eşin mi paylaşıyor yani bebeğine yapacaklarına karışma hakları hiç bir şekilde yok ki. Konuştuklarınada he he tamam de geç.
Benim kv erkek çok istiyordu bizde kız istiyorduk kız olduğunu duyunca üzüldü sanki yüzü düştübenim kv de ne gebeliğimi ne de erkek olacağını söylememişgeçen arayan halası cinsiyeti sordu tabi kv söylemeyince bende boş bulundum söyledim erkek olduğunu duyunca oh oh çok iyi diyo seviniyor tövbe yarabbim yıl olmuş kaç hala erkek bebek sevdası ya ki benle
eşim kız istiyorduk ne insanlar var ya inanılmaz cidden, sende iyi etmişsin söylememekle aman yaa
Maşallah canım çok şükür27+4 haftadan merhabalar, bugün kontrole gittik. Çooook şükür su seviyem ideale gelmiş arkadaşlar. 2 aydır yaptığım diyet sonucunu verdi
Evet kumaşı rahat kumaşa benziyor güle güle kullanbu arada kızlar bende başından beri lohusa takımı bakıyorum gönlümde beyazdan yanaydı ama kimse önermedi kanama vs durumu olabilir diye bi de hepsi mi dantelli olurbende böyle bir takım aldım geldi denedim de acayip rahat bir kumaşı var yalnız mankende duruşu ile bende duruşu arasında bi 20 kilo var sadece rengi beklediğimden daha soluk geldi ama kumaşı çok güzel bu markaya da bakabilirsiniz
Çok sevindim canım benim27+4 haftadan merhabalar, bugün kontrole gittik. Çooook şükür su seviyem ideale gelmiş arkadaşlar. 2 aydır yaptığım diyet sonucunu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?