- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Ben devlette yapmıştım hasta bezi bir paketin yarısını koymuştum tamamını istediler.eşim evden getirdi o getirene kadar hastanede varmış onu kullandırdılar.benim getirdiklerimi ameliyathanede kullanmışlar.sezeryan olduğum için mi çok lazım oldu bilmiyorum.burdaki çoğu arkadaş özelde yapacakmış o kadar koymaya gerek kalmaz verirler benceİnstagramda videolar da hep tam paket koyuyorlar valize ama bende bilemedim ya bide ilk iki üç gün çok oluyormuş ya kanama sürekli değiştiririz gibi geliyor bana
Aynen az kaldı artık inşallahAynen benimde uzanınca geçti çok şükür. Demek ki artık daha da az yorulmalıyım
Doğru söylüyorsunuz valla bizimkiler nazlı ki ne nazlıbende doktoruma soracağım ama 2 hafta var daha kontrolüme. Ama muhtemelen sizinle aynı şeyi söyleyecektir. Bende daha az yorulurum artık napalım az kaldı, az daha sabır sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah
Çok guzelmiş canım bence iyiki beyaz almamissinbu arada kızlar bende başından beri lohusa takımı bakıyorum gönlümde beyazdan yanaydı ama kimse önermedi kanama vs durumu olabilir diye bi de hepsi mi dantelli olurbende böyle bir takım aldım geldi denedim de acayip rahat bir kumaşı var yalnız mankende duruşu ile bende duruşu arasında bi 20 kilo var sadece rengi beklediğimden daha soluk geldi ama kumaşı çok güzel bu markaya da bakabilirsiniz
Ohaaa
Ah canım benim çok geçmiş olsunNormalde hic hasta olmam eşim ilk defa beni boyle gördü ağladı sabah nöbetten geldi de haberi yoktu iyiyim diyordum bir günde fenalaştımkulak ağrısı ilk defa yaşıyorum hayatımda Allah kimseye vermesin. İlacı içmemek daha kötüymüş ben 5 gündür sabrediyordum ama başta içsem şimdiye iyileşmiştim neyse hasta olacaklara sesleniyorum antibiyotik kullanabilirsiniz
Çok yurumeyince birden zor gelmiştir bunyene canım bende de oluyor, az az yürü bol dinlen. Geçmiş olsunGüzel anneler bugün biraz dışardaydım yürüdüm ettim falan ama göbeğim sertleşti biraz da ağrım oldu, eve gelir gelmez uzandım. Bu durumu yaşayan oldu mu? Benim tüp bebekti hep yattım bu zamana kadar o yüzden hareketsizliğe alıştımama ara ara çıktığım oldu hiç böyle ağrım olmamıştı korktum açıkçası
Çok teşekkür ederim, sanırım öyle oldu. Artık daha az yorulmaya gayret edeceğimÇok yurumeyince birden zor gelmiştir bunyene canım bende de oluyor, az az yürü bol dinlen. Geçmiş olsun
Ben kız erkek ayrımı yapanların özellikle kadınsa haybeye çocuk büyüttüklerini düşünüyorum keza çocuklarınında halleri ortada..Ohaaaanlamak çok zor, benim bir kızım var, şimdi oğlum olacak hiç illa oğlan olsun demedim hep sağlıklı olsun iyi olsun dedim ama bana da ooo erkek miii diye sevinenler oluyor çok garipsiyorum. Hemen kız olsa da asla uzulmezdim diyorum ikisi de Allah'tan
Güzel heyecanlar bunlar. Tadını çıkarın. Tatlı yorgunluklar ama yine de yormamaya çalışın kendiniziGünaydin güzel anneler.. Annem babam geldi memleketten, son aylarimi rahat dinlenerek gecireyim diye annem benimle kalacak ama ben iki gündür daha çok yoruluyorum
Oturamiyorum onlara bi seyler yapmak istiyorum, heyecandan midir bilmem geceleri sıkça uyaniyorum, dalinca da saat başı kalkiyorum. Sabah onlar kalkmadan kendimi ayakta buluyorum
11 yil bekledik ailemle bu heyecanlari yaşamak icin sanirim ondan dolayi onlar varken bi dk uyuyamiyor oturamiyorum
Ayakta kalınca oluyor bende. Zonkluyor gibi.kızlar ayak tabanları topukları ağrıyan var mı, uzanınca değil de her sabah yürürken zorluyor beni üzerine zor basıyorum
Sabit ayakta kalınca bende de oluyor bulaşık falan yıkarken bırakıp gelip uzanıyorumkızlar ayak tabanları topukları ağrıyan var mı, uzanınca değil de her sabah yürürken zorluyor beni üzerine zor basıyorum
Çok tatlı heyecanlar canım sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallahGünaydin güzel anneler.. Annem babam geldi memleketten, son aylarimi rahat dinlenerek gecireyim diye annem benimle kalacak ama ben iki gündür daha çok yoruluyorum
Oturamiyorum onlara bi seyler yapmak istiyorum, heyecandan midir bilmem geceleri sıkça uyaniyorum, dalinca da saat başı kalkiyorum. Sabah onlar kalkmadan kendimi ayakta buluyorum
11 yil bekledik ailemle bu heyecanlari yaşamak icin sanirim ondan dolayi onlar varken bi dk uyuyamiyor oturamiyorum
Maşallah canımBir kaç gündür iç çamaşırım da ıslaklık oluyordu. Terden mi diye düşünüyordum. Doktoruma yazdım. Dün akşam muayeneye çağırdı. Çok şükür herşey yolundaymış. Gelişimi çok iyi dedi. 1350 gr olmuş miniğim. 29+1 di dün.
Salı günü randevum vardı. Gelmene gerek yok baktık herşeyine. Para kolay kazanılmıyor. O parayla bebeğine birşeyler al dedi
32. Haftada giderim artık raporumu almaya.
Ben de burda sizlerden okumuştum. Normal herkeste oluyor diye düşündüm yine de doktora yazayım dedim. Gel deyince de bonus oldu banaMaşallah canımya bendede çok oluyor bazen hele geceleri çok akıntım oluyor ıslak oluyor hep , gece yarısı bile külot değiştiriyorum
Benim gözüküyor mu peki canım@MaviHayallerim @breezerosekibrisss Melikeben @bus9105
Kızlar siz niye hamilelik takviminizi açmadınız? Bir süredir soracağım hep kaynadı konulardan.
Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi
Merhaba, İmza alanınızda Hamilelik Takvimini aktif etmek için ; Önce sağ üstte yer alan profil resmini tıklayın. Açılan küçük pencerede Hesap Detayları linkini tıklayın. - Hesap detayları sayfasında yer alan Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına doktorunuzun sizinle paylaştığı...www.kadinlarkulubu.com
Ayakta kalınca oluyor bende. Zonkluyor gibi.
bende ayakta kalınca da oluyor, ama sabah tutulursun yürüyemezsin ya öyle de oluyor son 1 2 haftadır, bende çok kilo aldım dizlerim de ağrıyor bu bacaklar beni taşıyamıyor artıkSabit ayakta kalınca bende de oluyor bulaşık falan yıkarken bırakıp gelip uzanıyorumeşim yine kaplumbağa gibi devrilmişsin diyor normal heralde ben 14kilo almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?