2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnstagramda videolar da hep tam paket koyuyorlar valize ama bende bilemedim ya bide ilk iki üç gün çok oluyormuş ya kanama sürekli değiştiririz gibi geliyor bana
Ben devlette yapmıştım hasta bezi bir paketin yarısını koymuştum tamamını istediler.eşim evden getirdi o getirene kadar hastanede varmış onu kullandırdılar.benim getirdiklerimi ameliyathanede kullanmışlar.sezeryan olduğum için mi çok lazım oldu bilmiyorum.burdaki çoğu arkadaş özelde yapacakmış o kadar koymaya gerek kalmaz verirler bence

Aynen az kaldı artık inşallah

Çok guzelmiş canım bence iyiki beyaz almamissin

dikloron Benim eşimin halalarından birisi kız olacak diyince dedi ki olsun olsun bir şey olmaz
Ohaaa anlamak çok zor, benim bir kızım var, şimdi oğlum olacak hiç illa oğlan olsun demedim hep sağlıklı olsun iyi olsun dedim ama bana da ooo erkek miii diye sevinenler oluyor çok garipsiyorum. Hemen kız olsa da asla uzulmezdim diyorum ikisi de Allah'tan

Ah canım benim çok geçmiş olsun hemencecik geçer inşallah

Çok yurumeyince birden zor gelmiştir bunyene canım bende de oluyor, az az yürü bol dinlen. Geçmiş olsun

Ben kız erkek ayrımı yapanların özellikle kadınsa haybeye çocuk büyüttüklerini düşünüyorum keza çocuklarınında halleri ortada..
Allahım sana bağışlasın evlatlarını. Herşeyden önce sağlık.

Günaydin güzel anneler.. Annem babam geldi memleketten, son aylarimi rahat dinlenerek gecireyim diye annem benimle kalacak ama ben iki gündür daha çok yoruluyorum
Oturamiyorum onlara bi seyler yapmak istiyorum, heyecandan midir bilmem geceleri sıkça uyaniyorum, dalinca da saat başı kalkiyorum. Sabah onlar kalkmadan kendimi ayakta buluyorum
11 yil bekledik ailemle bu heyecanlari yaşamak icin sanirim ondan dolayi onlar varken bi dk uyuyamiyor oturamiyorum

Güzel heyecanlar bunlar. Tadını çıkarın. Tatlı yorgunluklar ama yine de yormamaya çalışın kendinizi

Bir kaç gündür iç çamaşırım da ıslaklık oluyordu. Terden mi diye düşünüyordum. Doktoruma yazdım. Dün akşam muayeneye çağırdı. Çok şükür herşey yolundaymış. Gelişimi çok iyi dedi . 1350 gr olmuş miniğim. 29+1 di dün.
Salı günü randevum vardı. Gelmene gerek yok baktık herşeyine. Para kolay kazanılmıyor. O parayla bebeğine birşeyler al dedi
32. Haftada giderim artık raporumu almaya.

kızlar ayak tabanları topukları ağrıyan var mı, uzanınca değil de her sabah yürürken zorluyor beni üzerine zor basıyorum
Sabit ayakta kalınca bende de oluyor bulaşık falan yıkarken bırakıp gelip uzanıyorum eşim yine kaplumbağa gibi devrilmişsin diyor normal heralde ben 14kilo almışım

Çok tatlı heyecanlar canım sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah bi iki güne geçer heyecandan hepsi

Maşallah canım ya bendede çok oluyor bazen hele geceleri çok akıntım oluyor ıslak oluyor hep , gece yarısı bile külot değiştiriyorum

Benim gözüküyor mu peki canım

Ayakta kalınca oluyor bende. Zonkluyor gibi.

Sabit ayakta kalınca bende de oluyor bulaşık falan yıkarken bırakıp gelip uzanıyorum eşim yine kaplumbağa gibi devrilmişsin diyor normal heralde ben 14kilo almışım
bende ayakta kalınca da oluyor, ama sabah tutulursun yürüyemezsin ya öyle de oluyor son 1 2 haftadır, bende çok kilo aldım dizlerim de ağrıyor bu bacaklar beni taşıyamıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…