Canım moralini bozma banada 20. Haftada kafa gelişimi 2 hafta geriden geliyor demişlerdi, hatta 32. Haftada nöroultrason önermişlerdi. şuan çok şükür geriden gelen bir şey kalmadı. Kafası benimde 24. Haftadan beri aşağıda doktorum pozisyon değiştirebilir son aya kadar demişti ama 28. Haftada gittiğimdede yine başı aşağıdaydı. Ultrason ölçümleride her zaman doğruyu vermiyor +-2 hafta sapma olabilir diyorlar. İçini ferah tut 3 gün o kadar büyük bir sapma değil, sağlıkla kucağına alacaksın merak etmeKızlar bu gün kontrolüm vardı , gittim bebek 3 gün geride kalmış ,29+5 olacağına 29+2 olmuş , boyu 40- kilosu 1380 - bebek dönmüş başı aşağıda , çok inmemiş aşağı ama çok dinlenmen gerekiyor dedi , tehlikeli ola bilir dedimoralim bozuldu
Sayfaya baktım canım fiyatlar gayet iyiBen öneri üzerine bu sayfada yaptırdım henüz gelmedi ama güvenilir bence. Zaten geldiğinde de haber veririm yarın kargo demişti bu hafta gelir. Tarihsiz bastırdım. Hoşgeldin Kuzey yazıyor sadece. İstersen 2023 de yazabilirsn de ben gerek duymadım
Valla bizde yeni yeni karar verdik sayılır canım. İsim işi çok zor, kolaylıklar dilerimEşim nazenin koymak istiyor bilmiyorum cok kararsızımEce olsun dedim Melike de kraliçe demek Ece de anasina benzesin dedim beğenmiyor kimse çiçek olsun dedim cok elestirildim biri bir sey söyleyince de hemen vazgeçiyorum eşimi ikna edersem sadece naz olsun diyebilirim ama bilmiyorum o da içime sinmiyor
Yok aklıma gelmiyor bilge koyayım dedim ama bir kız var adi bilge hic sevmiyorum onu da o yüzden koyamamValla bizde yeni yeni karar verdik sayılır canım. İsim işi çok zor, kolaylıklar dilerimbaşka alternatif var mı?
Fotoğraf aşağı tarafa eklendi sanırımGünaydın kizlar yeni haftamız güzel geçsin
Alacak sadece isimli kapı süsü isimli emzik ve doğum korsesi kaldı
Bunları alanlardan güvenilir sayfa önerisi rica ediyorum
Bence Nazenin ismi çok hoşmuşEşim nazenin koymak istiyor bilmiyorum cok kararsızımEce olsun dedim Melike de kraliçe demek Ece de anasina benzesin dedim beğenmiyor kimse çiçek olsun dedim cok elestirildim biri bir sey söyleyince de hemen vazgeçiyorum eşimi ikna edersem sadece naz olsun diyebilirim ama bilmiyorum o da içime sinmiyor
Ya canım birde çikolatayı nasıl muhafaza edeceğiz erir gibi geldi banaDediğin sayfaya bakacağım canım
30 adet magnet yeter
Çikolata yaptiracaktim ama aşırı aşırı pahalı sanırım onu iptal edeceğim
İnşallah canımerken mi dönmüş oluyor yani, bol bol dinlen sende sıkma canını, bişey olmaz Allah'ın izniyle
Amin canım çok teşekkür ederim, hepimizinki zamanında gelsin inşallahCanım güzel düşünmeye devam edelim. Bence bebeğin zamanını bekleyecek, gelişim süreci için de sen dikkatli beslenmeye ve vitaminlerini eksiksiz almaya devam et inşallah korkulacak bir şey olmayacak
Sizi eşim mi tuttu eger zor durumdaysanız kendinizi belli edinFotoğraf aşağı tarafa eklendi sanırımtrendyolda isimli emzik askısı gördüm çok beğendim henüz sipariş vermedim ama güvenilirdir bir bakabilirsiniz Kapı süsü nasıl birşey düşünüyorsunuz ledli mi, örgü mü? Ona göre sayfa önerelim
Bence Nazenin ismi çok hoşmuşhem çok yok hem söylemesi güzel, kulağa çok hoş geliyor. Bu isime yoğunlaşın derim Diğerleri de güzel ama Nazenin daha farklı geldi bana
Valla kıbrısta çikolata çok pahalı heralde ben vazgeçerim balon alıcam ve kapı süsü o kadar , çikolatan tanesi 5 tl , kütüsü 150 _ 200 tl , yani 50 tane çikolata 700 falan oluyor , gerek yok dedimDediğin sayfaya bakacağım canım
30 adet magnet yeter
Çikolata yaptiracaktim ama aşırı aşırı pahalı sanırım onu iptal edeceğim
AhahaKızımın adı Nazlıçok Nazlı bir boncuk aman dikkatli ol
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza , benim bebeğin eşi kalın olduğu için ileri haftalarda gelişim geriliği yaşana bilir demişlerdi biraz onun için hem dr hem ben tedirgin olduk , haftaya tekrar gidicem bakacak duruma göre artıkCanım moralini bozma banada 20. Haftada kafa gelişimi 2 hafta geriden geliyor demişlerdi, hatta 32. Haftada nöroultrason önermişlerdi. şuan çok şükür geriden gelen bir şey kalmadı. Kafası benimde 24. Haftadan beri aşağıda doktorum pozisyon değiştirebilir son aya kadar demişti ama 28. Haftada gittiğimdede yine başı aşağıdaydı. Ultrason ölçümleride her zaman doğruyu vermiyor +-2 hafta sapma olabilir diyorlar. İçini ferah tut 3 gün o kadar büyük bir sapma değil, sağlıkla kucağına alacaksın merak etme
Ay yok valla çok beğendimSizi eşim mi tuttu eger zor durumdaysanız kendinizi belli edinufaktan alıştırmaya çalışıyorum kendimi Naz derim millete sanki kimliğini mi isticekler
bagi nin arabalarına bakmıştım daha önce ama stok yoktu olanda çok daha pahalıydı, Hamilton u çok daha önceden gözüme kestirmiştim kullanıcı yorumları da iyi o yüzden bunu aldım
Güzel günlerde kullanın inşallahbagi nin arabalarına bakmıştım daha önce ama stok yoktu olanda çok daha pahalıydı, Hamilton u çok daha önceden gözüme kestirmiştim kullanıcı yorumları da iyi o yüzden bunu aldım
Metal kutuda erimez dedi satıcıYa canım birde çikolatayı nasıl muhafaza edeceğiz erir gibi geldi bana
Arkadaşların önerdiği sayfada metal kutulu 100 adet çikolata 310 TL 50 adet çikolata 260 TLValla kıbrısta çikolata çok pahalı heralde ben vazgeçerim balon alıcam ve kapı süsü o kadar , çikolatan tanesi 5 tl , kütüsü 150 _ 200 tl , yani 50 tane çikolata 700 falan oluyor , gerek yok dedim
Canım 2-3 gerılık gayet normal boyu da gayet ıyı bence bası asagı ınmıs olması doğumun yakın olduğu anlamına gelmıyor doğum pozısyonuna gecıyolarmıs zaten bu haftalardan ıtıbaren Benımde bugun kontrolüm vardı ıkızlerden bırı makat gelıs dıgerı bas dedı yanı bı sıkıntı gormedı sen ıstırahat et yıne tabı kendını yorma zamanında gelecektir ınsAllahKızlar bu gün kontrolüm vardı , gittim bebek 3 gün geride kalmış ,29+5 olacağına 29+2 olmuş , boyu 40- kilosu 1380 - bebek dönmüş başı aşağıda , çok inmemiş aşağı ama çok dinlenmen gerekiyor dedi , tehlikeli ola bilir dedimoralim bozuldu
Nazenin de çok güzel Ece de benceYok aklıma gelmiyor bilge koyayım dedim ama bir kız var adi bilge hic sevmiyorum onu da o yüzden koyamamonce su nazenin ısını çözmem lazım. Bundan önce humeyra diye ısrar ediyordu eşim ondan vazgecirdim ama pek vaktim kalmadı nazenin için
katılıyorum bende çok beğendimAy yok valla çok beğendimdirekt gözümde nazlı, naif, zarif bi kız çocuğu canlandı Anlamına da baktım gerçekten öyle; işveli, cilveli, nazlı demekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?