2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hoşgeldin aramıza canım

Bende karman çorman bir sürü rüya görüyorum uyanınca bi süre etkisinden çıkamıyorum nedendir bilmiyorum

Kızlar selam, benim de cumartesi kontrolüm vardı. 30+6 idik. Boyu 43-44 cm kilosu 1960 gr dedi doktor. Benim beybi bir tık kilolu olacak sanırım zira yanaklar aşağı düşmüş kilodan.. benim aldığım 14 kilonun bir kısmının beybiye gitmesi iyi en azından böyle teselli ediyorum kendimi.

Canım -+2 hafta normal diyorlar sen dinlenmene bak kafanı rahat tutmaya çalış lütfen

Aramızdaki en pozitif insan sizsiniz 3 gün geriliği mi kafanıza takiyorsunuz vallahi sacmalamis doktor ben 32. Haftada gittim doktor bey bası donmuş dedi cok sevindim iyi normal olcak diye yine dönebilir daha yeri var dedi mesela hic bir sey kesin ve belli olmuyor ki. Dinlenmeyi neden önerdi doktor? Benimki bol yürüyüş dedi benim bebik 29. Haftada 35 cm falandı 32 ye geldik 42 olmus daha hızlı büyüme haftasına gelmemiş bence bir iki haftaya toparlar. Ceviz pekmez et tavuk balık yediniz mi tamamdır sakin kafanıza takmayın bence.

Canım senin bebiş önden gitmiyor muydu? Bu hafta gerilemiş mi? Tabi doktorun daha iyi bilir ama balık yağı kullanmıyorsan öneririm bebeğin gelişimine çok büyük katkısı var. Ayrıca benm de 28 haftada ters dönmüştü. Bu olumsuz bişey değil ki şuan. Bana doktorum daha doğuma kadar yüz kere dönecek dedi. Tehlike nedeni neymiş anlamadım

Ben prego aldım canım , Chicago pahalıydı , ama bagi ve hamiltonlarda güzel ben prego aria 2034 aldım

Yok yere moralinizi bozmayın bence 1 hafta önde/geride gitmesi hiç sorun değil. Bir sonraki kontrolünüzde bir bakmışsınız 1 hafta öne geçmiş.. Kritik haftaları atlattık diye düşünüyorum içinizi ferah tutun.

Magnet sayfası güvenilir mi acaba ?
Birde tarihsiz mi magnet bastırdın malum ne zaman dogacak net olarak belli değil

Bebeğin başı aşağıda olması neden korkuttu ki 29. Haftamda gittiğimde benimde baş aşağı dönmüştü doktor bu hafta beklediğimiz bişey bu dedi ama bana sakıncalı ayakta durmayacaksın dinleneceksin gibi bişey demedi korkma kuzum bence

Bende 29 haftamda gittiğimde 1230 gram 38 cm di bir günde geriden geliyormuş hiç takılma ufak ölçümler bunlar bi sonraki periyoda bakmalısın

En son ben 25+0 da gittim doktora başı aşağıda ayakları yukarda idi doktor çok normal dönüyor lar içerde daha erken sıkıntıli bişey değil dedi bende kafaya takmadım .
3 gün geride olması çok normal 3 günden bişey olmaz canım

Yok benim bebeğin eşi kalındı , dr o yüzden her hafta kontrol ediyordu ve gelişim geriliği beklediğimiz bişeydi , ama ben çok umutluydum gelişim geriliği yaşanmaz diye , dr haftaya yine 3 gün geri kalmışsa demekki geriden gelicek dedi , 2 hafta geri kalırsa ciğer geliştirici yapacaklar , ben şu sıralar karnımın altı ağrıyor hep , yani 15dk yarım saat ayakta kalsam karnımın altında baskı his ediyorum , bebek tehlikeli vaziyette dedi , çok aşağıda değil ama dinlenmezsen erken doğum riskin var dedi o yüzden markete bile çıkma dedi

Magnet sayfası güvenilir mi acaba ?
Birde tarihsiz mi magnet bastırdın malum ne zaman dogacak net olarak belli değil
Ben öneri üzerine bu sayfada yaptırdım henüz gelmedi ama güvenilir bence. Zaten geldiğinde de haber veririm yarın kargo demişti bu hafta gelir. Tarihsiz bastırdım. Hoşgeldin Kuzey yazıyor sadece. İstersen 2023 de yazabilirsn de ben gerek duymadım

Bide 30. Hafta içindesin ama gebelik imzanda 32. Hafta yazıyor geç döllenme mi oldu

Yok benimki tam haftasına uygundu , ama bebeğin eşi kalın dr bana gelişim geriliği yaşana bilir demişti o yüzden şoku takip ediyordu , banada geçen aynı şeyi söyledi yüz kere pozisyon değişir dedi ama bu hafta korkma ama markete bile çıkma uzan dinlen çünkü benim karnımın altı sürekli ve hemen ya ağrıyor yada baskı oluyor aşağı dığru

Sabredeceğiz canım olsun çoğu gitti çok az kaldı biraz dinlen annesi sende benim doktorum 37 ç. Haftaya kadar daha çok dönecek demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…