2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım senin bilgilerde 31 haftalık gözüküyorsun.

Kızlr bızımde bugun kontrolümüz vardı 30. Haftadayım ıkızlerımle az kılo aldım falan demıstım ya yedıklerım çocuklara gıtmıs şükür kızım 1430 kg cıvarı oğlum da 1510 cıvarı dedı boylarını demedı ama erkek daha uzun dedı suları ıyıymıs açılman yok dedı .daha hemen gelmezler ıyı gıdıyosun cunku dedı ınsAllah ıyı bı haftada doğum yaparım kuvöz ıhtıyacları olmaz hepımız zamanında doğum yapalım ınsAllah

Ben yikama işlemlerine başladım önce büyükleri yıkayayimdedim çarşaf ortu falan. Annelerin verdikleri ablamdan gelenler yeniler bir arada attim. Dalın bebek deterjaniyla elde yikama programına attim. Ama bir yerde bir hata yaptım sanirim çamaşırlar cikti serdim ama sandık kokusu gibi koku olur ya o hala duruyor. Bu çamaşırlar nasil yıkanacak? Yatak örtüleri falan?
E sonra bebeği kıyafetlerine gecicem onlarda da yeniler ve ablamın verdikleri var birbirine kokusu mu geçti noldu anlmadim ayrı ayrı mı yıkanmalıdır? Ben renklerine göre ayırdım sadece. Makinede hangi progrda yıkanmalıdır?

Kizlar benim kayinvalidemle aram iyidir normalde ama sanırım bebek doğduktan sonra aramıza serin sular girebilir ben susamayabilirim bilirsiniz ben doğum çantası hazırlamıştım kv ve annem gelmisti ben liste yaptım vs bakıyor listeye göğüs pompası gerek yok gerekirse emre evden getirir bakıyor yırtılan yetişkin kilot depant mi ne varya o gerek yok hastane veriyor gerekirse emre gider alir dayanamadim "anne ben kocami kargo gibi kullanmak istemiyorm valizle yer var koyalim esimi ben yanimda istiyorm " dedim velhasıl yenidogan bakimiyla ilgili kitap okuyorum öğrendiğim bilgileride hevesli hevesli anlatiyorum yok o öyle olmaz böyle olur biz kitapla mi büyüttük ne desem hep bir karşı çıkma kendi bildiğini diretme durumu bir de üstüne ben bebeğe bakarim sen ev işi yemek faslını halledersin dedi iyice çileden ciktim "benim bildiğim logusaya yardım ev işleriyle olur bebeğe bakmakla olmaz " dedim eşim su an acayip diken üstünde annesine anlatıyor anne sana gelinin bisey sormadan karisma o ihtiyaç duyarsa sana sorar ama yok anlamıyor umarım o süreçte tepem atıp evden uygun bir dille gondermem umarım anlayışlı olur bu arada bu zamana kadar hicbiseyime karismamis bir kv dir ama bebek olunca gotune kurban başına kurban der ama daha bir çorap almışligi yok

İnşallah canım , yok zaten dönmesi sıkıntı değil , dr tehlikeli konumda dedi , yani birazda daha gelirse erken doğum riskin ola bilir dedi , dr öyle söyledi
Kendi bende anlamadım tam olarak nasıl olduğunu

Ahhh şu Kaynanalar

Ay nasıl saçma eleştiriler bunlar böyle sen sordun mu ki karışıyor bide sen yemek ev işi yap ben bebeğe bakarım ne demek , deseydin ben kendim bakarım bebeğime , siz ev işlerinde yardım ederseniz daha çok makbule geçer , valla bebeğe anne bakar benimde sinir olduğum mevzular

ayy ayyy sabırlar diliyorum

Maşallah canım çok sevindim sağlıkla zamanında gelsinler bebişlerin

İyi yapmışsın canım ama bende rengine göre ayırt etmeyi düşünüyorum, bildiğim kadarıyla hassas kumaşlarda yıkanmalı soğuk su ve kısa süre

Bende öyle dusunuyorm bakalim ne olacak bekleyip gorucez bir de yetmez gibi kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı ben kiz kardesimin doğumuna gittim beni hiç dinlemedi cok bilmişlik yaptı benim dediğime geldi diyor yani sevgili gelinim cok bilmişlik yapma diyor güler misin ağlar mısın lütfen erkek anneleri geleceğin karışan kaynanası olmayın lütfen

Bunu yazzıyorda sizin niye koku tutmuş anlamadım acaba tıkladığınız deterjanla mı ilgili

Eklentiler

• IMG_2004.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 53
Ay Allahım böyle lafları hiç sevmem ya , ne karışıyorlar ki , yani bizler eski kadınlar gibi 16 yaşında doğum yapıp da hiç bilgisi olamayanlardan değiliz ki , internet var dr var herşeyi anlatıyorlar kendimiz gerek duyarsak sorarız onlara valla yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…